Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.01.2021 14:17 - СТАРЕЦЪТ АТАНАСИЙ МИТИЛИНЕОС казвал преди 20 години, за мъченичеството в последните дни:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1429 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 05.01.2021 14:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Те ще ви инжектират "ваксини", които ще парализират ума, волята и свободата ви".
"В предишните периоди на гонения, телесните мъчения била неизбежни, но тогава не е имало никакво пряко влияния върху ума и душата. Но при мъченичествата, в последните времена, ще манипулират душите, и методите ще са наистина сатанински. Понеже ще ви инжектират ваксини, които ще парализират ума, волята и свободата ви. Ще ви променят и съзнанието, че сте личност, и ще ви пренасочат разума, в грешна посока. Тези неща са проверени и са широко известни!


Каква ужасна форма на мъчения! Как ли ще могат тогава да изповядват името Христово, и да не се поклонят на антихриста? Ето защо ще е нужно да се бяга! Ще повторя още веднъж, че бегството ще е необходимо! Понеже не знаем, ще можем ли да понесем такова мъченичество! 


Сега не знаем, как ще реагираме тогава? Каква ще е позицията, настройката и волята ни, когато ни инжектират такива химически вещества?


Другият елемент ще е измамата и заблудата. Древнитв мъченици са разбирали разликата между християнството и идолопоклонството. Знаели са, че като християни, ще се сблъскат с идолопоклонството и ще трябва да се съпротивяват! А сега, когато църковните йерарси, като цяло, станаха доста послушни на антихристиянските власти, нищо вече не е така ясно! (Старецът има предвид, че най-хитрата форма на измама сега може да произлиза от падналите (отстъпилите от Христа) църковни администрации, а не от държавните антихристови власти.)


Вярата стана доста компрометирана и разводнена!  Един от най-увличащите и грабващи елементи на измамата ще е чудотворството. Антихрист ще твори много чудеса. А езичниците не са правели чудеса!


И като цяло, измамата ще възтържествува, а истината ще е трудно различима за обърканите християни. Ето защо нашият Господ е казал: - "И ще наизлязат много лъжехристи и лжепророци, които ще творят чудеса, за да заблудят даже и избраните."


Старецът Сава беше, вероятно, най-големият изгонител на бесове и лечител в Гърция, за 20-ти век.


Търсели го хора, страдащи от демонично влияние, обзетост, магии, заклинания, масонство, окультизъм и т. н. Много бивши сатанисти също го търсели.


Той изцелявал и помагал на много хора. И затова тълпи масони, чиновници, магьосници, окултисти, медиуми и т.н. - били готови да го убият (понеже разкривал плановете и делата им).


Преследвал го даже и собственият му епископ! И в края на краищата му се наложило да търси убежище в далечно село. Починал 2016 година.


През 90-те или в началото на новия век, светият старец Сава Ахилеос поучавал хората:


«Те ни предупреждават, да очакваме много опасен грип. А от къде знаят това? Очевидно, знаят, понеже те го разпространяват! Те ще създадат вируси, които няма да са като обикновения грип! Изкуствен вирус от САЩ. 


...От медицинска гледна точка, това може да е форма на микоплазма, която ще се разпространява с предполагаема "противовирусна" ваксина. Трябва да обърнем внимание още сега, че хората ще бързат да се ваксинират, без да знаят, че самата ваксина ще съдържа зарази!»


(И светият Паисий Атонски казвал: «и сега е разработена ваксина за борба с нова болест, която ще е задължителна, и които я приемат, ще бъдат белязани (със знака на антихриста).»)


(Следва адрес на видео, на което старецът Сава, по време на специална служба изгонва бесове от обзети хора).


http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_23416/
    Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28375012
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930