Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.01.2021 19:56 - Глобалистите в «последна и решителна битка, напълно и завинаги да почдинят човечеството
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 886 Коментари: 3 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Главна световна сензация на годината, можем напълно уверено да считаме - представената на Давоския форум книгата на члена на ръководството на Билдербергския клуб, Клаус Шваб «КОВИД-19: Великото преустройство». 


Която е план за действие на глобалистите за тотално переустройство на света, в който ковид е само удачен (ръкотворен) повод. Участието  в този форим, на такива влиятелни персони, като британския наследник принц Чарлз, Ген.сека на ООН, ръководителите на МВФ, Microsoft и Mastercard, видни дейци от Демпартията на САЩ и т.н. свидетелстват, че всичко това е много сериозно.  

     Светът, който те искат да постигнат в крайна сметка, е пределно прост. Досегашният световен финансов капитализъм, ще бъде заменен с крайно опростена обществена конструкция... при която собствениците на всичко и всички, ще си останат същите (не)хора, имащи и сега, цялата власт и всички права над света..

А националните държави, суверенитетите, религиите, културите и др. ще останат в миналото, – и светът ще стане - една корпорация с единствени стопани, които и ще поемат изцяло грижата за своите «служебни хора», – с пълен контрол над тях и пълно право да се разпореждат със съдбата им.


Т.е. предлага ни се глобална робовладелска Кабала, зад чиято ограда ще останат обречените на нищета и организирано изтребление «варвари» - т.е. всички останали хора, не допуснати даже в категорията на «новите роби». И всичко това ще се върши, под красиви лозунги за «обединение усилията на човечеството за борба с новите предизвикателства». И с поредни вълни ковид.


Ето каква съдба ни е подготвило това запланувано бъдеще на света? В тази връзка си спомням сензационното изказване преди известно време, на начланика на НИЦ към «Курчатовския институт» М.В. Ковалчук. Той предупреждаваше буквално за същото, за което открито заяви Шваб и компания, особено, относно целенасоченото преобразуване не влизащите в бъдещия «елит» Homo sapiens, и превръщането им, в принципно новата човешка разновидност – «служебен човек», т.е. потомствени, тесно специализирани, тъпи изпълнители на «господарската» воля, слуги.


«Служебният човек» трябва да има минимални, тесно специализирани, ограничени знания и крайно ограничено самосъзнание, изключващо всяка възможност за бунт. Неговите действия, поведение и размножаване ще се контролират напълно, от стопаните им. Неговата издържка трябва да е рентабилна, - с евтина ГМО храна, примитивна медицина, примитивни развлечения и минимум култура.


А «Елитът» и их потомството им, ще се ползват от всички постижения на прогреса, ще се развиват "интеллектуално", ще живеят дълго, и все повече ще се отдалечават от потомствения плебс - «служебните хора», образувайки с тях, два различни подвида в човешката популяция.


 Как именно се прави това сега, М.В.Ковалчук обясни така: • Унищожава със всички сили, заложената в културния код система на базовите ценности и моралните принципи, и се заменя с измислени «общочовешки» сурогати.


• Абсолютизира се «свободата на личността» във всички сфери (детето е над родителите си, личността е над обществото, обществото е над държавата), уничтожавайки авторитета на държавата, която е естествен инструмент за защита на обществото и ценностите, и поддържа баланса между правата и свободите на хората.


• По всички начини се намалява раждаемостта, в т.ч. с насаждане на противоестествените и напълно идиотски ЛГБТ, джендъри, «чайлдфри» и т.н. 


Всичко гореспоменато, отдавна и целенасочено се натрапва на света, от глобализаторите, готвещи нова форма на тоталното си господство, което да замени сегашната им «власт чрез парите» с абсолютна власт на господарите на парите.

 ...................................................


А на нас ни остава, всеки сам за себе си, да вземе решение – да се съпротивява, или (ако случайно оцелее, след предстоящата тотална депопулация) да стане «служебен човек» - тъп слуга на явно сатанинския световен елит, за паница леща и доза ваксина?! .................................
Кратка извадка от: https://3rm.info/main/83317-rabstvo-neizbezhno-v-davose-vse-reshili-i-est-tolko-odin-shans-na-svobodu.html
Превод, Григор Симов
Господи помилуй!  Господи Благослови!  



Гласувай:
5



1. krumbelosvet - Ковидът е твърде дребен щрих
07.01.2021 23:17
Изкуствен или естествен, той се използва от Господарите в техен интерес. Но и БЕЗ НЕГО унищожението беше и е в ход.
цитирай
2. nacionallist - Бог няма да позволи
08.01.2021 11:51
Бог няма да допусне такова нещо да се случи, Той е с нас и ни пази и закриля от лапите на световните ционистки престъпници.
цитирай
3. grigorsimov - на nacionallist
08.01.2021 16:05
Ти разсъ6ждаваш човешки, но явно не знаеш християнските предсказания за "последните времена", за възцаряването на юдейския лъжемесия антихрист, за великата скърб в света, каквато до сега никога не е имало, и никога повече няма да има!
ИИ накрая, за Новото Пришествие, в слава, на Господа Иисуса Христа, който моментално ще унищожи Звяра Антихрист, (след три и половина години негово царуване над света). (Това е само в най общи линии.)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312571
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031