Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2021 16:06 - Детски лекар: Ваксините са много по-опасни от лекарствата, понеже лекарства се предписват не на всички деца, а ваксини, почти на всички.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 723 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 25.01.2021 09:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Най-лошото е, че със задължителните ваксини развалят здравето и на малкото останали, напълно здрави деца. 
Преди двеста години човечеството търсело средство за борба с опасните заразни болести, вземащи живота на много хора, и по метода - проби - грешки, било намерено такова средство. Справили се с епидемиите, когато започнали да погребват умрелите, далече от водоизточниците, въвели системи за водоснадбяване и канализация, и организирали санитарна просвета на населението.
Един от изпробаните тогава методи (за съжаление, погрешен) били ваксините. Нека видим как започнало всичко това.
Употребата на ваксини започнали първо в Англия. Няма да преразказвам историята на борбата на населението с това зло, ще ви прочета само откъс от книгата на А.Коток, защитил дисертация в Европа по история на медицината.
На английските лекари много им харесали ваксинациите. Доктор Коток привежда кореспонденцията между двама колеги - лекари, единия от които, съветва задължително да се заемат с ваксинирането, понеже посещението на лекар струва 5 шилинга, ваксината още 5, и като цяло, доходът нараства двойно. И на практичните лекари веднага станало ясно, че ваксините са златна мина.
Но истинското Ельдорадо започнало, когато започнали да приемат закони за ваксините, от правителствата, а парите се превеждали от бюджета. На всеки е ясно, че производството на лекарства е по-доходно и от производството на оръжия. Но количеството на произвежданите лекарства се ограничива от броя на болните, иначе ще останат непродадени. А ваксините може да се произвеждат безкрайно, като се ваксинират (задължително) болни и здрави, и повторно, и отново.
Неголяма предварителна рекламна кампания, неколко кадри от некое реанимационно отделение, на нещастни болни, с тръбички в носа и устата, - и цялото наплашено население е готово да тича да се ваксинира против новата зараза, – например, птичи грип. А след година, – гарантирано, ще обвинят хлебарките, а след това и крокодилите, и т.н. до безкрай!  И че ваксцинаторите няма да ни оставят на мира, е напълно ясно, понеже става дума за много пари. (Но по-важното е, че злодеите сатанисти, господарите на парите, които задкулисно владеят и ръководят света, веднага се сетили, че ваксинациите може да послужат, не само за големи печалби, но и за драстично намаляване на населението, когато дойде време за това, и за пълно и окончателно поробване на света (както става сега), и за възцаряване над света на еврейски лъжемесия, когото ние християните наричаме - Антихрист! Г.С.)
Годоишният доход само на компанията «Мерк», само от една ваксина, против вирусен хепатит В, е ЕДИН МИЛИАРД долара...
От много години в нашата страна има движение на трезвомислещи родители. Мен и сестра ми, мама не ни ваксинирала, по съвет на участъковия лекар (разбира се, в неофициален разговор). И такива като мен, са много. Много лекари не ваксинират децата си... Една моя пациентка, архитект, на възмутения въпрос на участъковия лекар, защо трите й дъщери не са ваксинирани нито веднъж, тя спокойно разяснила позицията си. Докторът бързо престанал да се гневи и попитал с разбиране: «Вие лекар ли сте?»
Пациентка от Москва, неотдавна родила четвърто детенце, и поради липса на време не посещавала често детската поликлиника, и на упрека на участъковия лекар отвговорила, оправдавайки се, «ние редко боледуваме…». А лекарят неочаквано отговорил: «Как ще боледувате, като нямате ни една ваксинация!»
Още един пример. Преди неколко години към мен се обърна пациентка от областния град М. с много силна алергия у дъщеричката й, а в града М. лекарите разпервали ръце и казвали: «у нас това не лекуват…» Младата майка с разбиране се отнесе към съвета ми, да се воздържа от ваксинации, за неопределено време, и... лечението бързо даде резултат.
Но поради проблеми с приемането в детска градина, майката се опитвала да получи официално медицинско разрешение, да не ваксинират детето й. Но естествено, всички й отказали, понеже нямало противопоказания за ваксини. Майката стигнала до главния лекар - педиатър в града. Тя внимателно я изслушала и казала: «Официално разрешение никой няма да ви даде, вкл. и аз. Сама търсете изход. Ще ви кажа само, че моите деца и внуци нямат нито една ваксина».
Майката послушала съвета и «излязла от положението», така, както и мнозина други, подобни. От разговори на млади майки на детската площадка: «Ти ваксинира ли детето си или купуваш ваксините?» Коментарите, както се казва, са излишни. [Но аз призовавам родителите, даже и да не купуват ваксини, а официално да отказват, на основание закона.]
Тук предвиждам класическото възражение: «ето от такива се разпространяват инфекциите!»  Десетки пъти в най-различни публикаци срещах и такава версия, че появата на дифтерия в 90-тте години била предизвикана от чести откази от ваксини, на несъзнателни граждани. Но това е откровена лъжа. .............................................
Накратко казано, със заразата трябва да се бирим извън човешкия организъм, а не вътре. Не трябва да превръщаме хората в бойно поле на медицинските служби, срещу заразните бактерии.
Горчивите последствия от повсеместните ваксинации не са оценени сериозно. Здравето на населението катастрофално пада. Навремето с мен учеше Таня Плотникова - болна от бронхиална астма. Тогава такива бяха, един, на хиляда ученика. А сега такива болни има във всеки клас.
Броят на болните от захарен диабет се  удвоява на всеки 10 години. Установена е връзка на ваксините против заушка, и заболеваемостта от захарен диабет, но това не знаят, не само пациентите, но и лекарите. Информации на такива теми не се афишират, и съответната литература не се превежда и не се издава.
.......................
Добавянето във ваксинизационния календар, на една или две нови ваксини, винаги довежда до увеличаване на автоимунните болести. Експериментите с имунитета не остават без последствия!
Детските инфекциозни болести, трябва да бъдат преболедувани в детството, а ваксините ги отлагат за по късна възраст, когато те се прекарват доста по тежко. Ако човек не е преболедувал от детски инфекции, той е заплашен в зрела възраст, от редица тежки болести. На тази тема има сериозни изследвания, но и те са извесни на малцина.
Има подробна и добре агрументирана литература на тази тема. Например книгата на московския вирусолог Галина Петровна Червонская «Ваксините - мит и реалност». Тя подробно се спира и на състава на ваксините, и подечертава, че те са замърсени, и с остатъци от средата в която са създавани (например, маймунски бъбреци), и с най-опасни консерванти, съдържащи живак и алуминий. Авторът предупреждава, че всяка ваксина е сложен химико-биологичен конгломерат, въвеждането на който, непосредствено в кръвта, винаги предизвиква непредвидени последствия, в т.ч. и отложени във времето. Препоръчвам също и трудовете на доктор А.Коток.
 Детски лекар Олга Игоревна Калитеевская    https://3rm.info/publications/49558-vrach-pediatr-dostoyanie-nacii-razrushaetsya-privivkami.html   Превод, Григор Симов  



Гласувай:
3



1. radostinalassa - В новите ваксини има...
24.01.2021 19:37
клетки от абортивен материал. Това е кощунствено.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297170
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031