Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.01.2021 19:45 - Секретна справка на МВР: Фатик бил касиер на Бойко Борисов, събирал рекета от името на бъдещия премиер http://www.budnaera.com
Автор: jivko1128 Категория: Политика   
Прочетен: 1699 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Секретна справка на МВР: Фатик бил касиер на Бойко Борисов, събирал рекета от името на бъдещия премиер   Споделяне8  

image

Бойко Методиев Борисов е един от най-младите комунисти в България станал член на БКП още на 18-годишна възраст. Отгледалият го Методи Борисов е с чин майор от ДС. Борисов напуска пожарната която е част от системата на МВР защото отказва да се съобрази с новия приет закон за деполитизиране на силовите министерства. Борисов е активист на митингите на БКП, после БСП като не пропуска нито един от тях. Борисов още не си е върнал партийния червен билет. Тоест Борисов никога не е подавал заявление за напускане на БСП.

За първи път: Истината за дядото на Бойко –„убийството” на 9.IX.1944 опровергано от очевидец

Бойко Борисов е бил агент на ДС (ДОКУМЕНТИ)

Божков: Помни ли Бойко затвора в Чехия през 1993 г... И кой му прати адвокат да го измъкне...

Васил Костов: Бойко Борисов пренасяше каптагон за Турция

Ако не харесвате един от най-младите комунисти в България Бойко, значи не харесвате комунизма! Защо тогава не го осъдите?

Осъдете комунизма и ВИЕ

КАК ПРИЗРАКЪТ НА КОМУНИЗМА УПРАВЛЯВА НАШИЯ СВЯТ

Митичният наркобарон Филип Найденов-Фатик е ползван като касиер от Бойко Борисов по времето, когато премиерът се изявявал като главен секретар на МВР. Такива данни фигурирали в разработки в бившата спецслужба НСБОП, научи 
Narod.bg от спецполицаи. Имало дори и писмени признания на агенти на службата, които са били част от престъпните групировки.

В тях черно на бяло било написано, че в подземния свят масово се събират пари от името на Бойко Борисов. Едно от лицата, за които имало категорични данни, че е играл ролята на касиер, бил Фатик, твърдят запознати. Борисов и Филип Найденов имали близки контакти още от началото на 90-те години, твърдят униформените източници на Narod.bg.

image

Фатик имал уникалното качеството да е еднакво близък и еднакво раздалечен от всички престъпни родни групировки по онова време. Това пък го правел уважаван от всички мутри и мафиоти. Взимане-даване през онези години имал с биг боса имал и Бойко. През 90-те години бъдещият главен секретар, а после и премиер на България, ръководел охранителна фирма в орбитата на СИК. Според отлично запознати източници на „Уикенд” от средите на специалните

     

служби, общите интереси между Борисов и Найденов преди 20 и кусур години били канали за крадени автомобили и трафик на цигари.

И по двете теми Фатик бил най-силният човек в България. „Негови камиони  влизаха в страната без да бъдат проверявани на границата. И излизаха по същия начин, натъпкани с амфетамини предназначени за арабския свят”, обясниха информаторите на Narod.bg.

Средата на 90-те години на миналия век пък заварва Бойко Борисов като набиращ скорост бизнесмен, който освен в охранителния сектор има сериозни интереси и в производството на цигари.  През 1994 г. той, заедно с Румен Николов-Пашата регистрират в Бургас дружеството „Тео интернационал” АД.

Фирмата наема склад в кв. „Крайморие”  в морския град и още от първите дни започва да развива нелегално производство на цигари. Тютюнът пристигал от завода в Стара Загора, а в „Крайморие” се произвеждали  главно евтините български марки „Арда” и „Кентон”, „Мелник”, но е имало и партиди с фалшиво „Марлборо”, припомня Narod.bg.

image

Стоката се пласирала без бандерол на вътрешния пазар, вървяла добре и в бившите руски републики. На 25 март 1995 г. данъчни и спецполицаи правят акция в цеха. Маститите собственици обаче получили предварителна информация и изнесли цялото оборудване за цигари.

Източниците на от бившата НСБОП потвърдиха, че ден след тараша в Бургас е направена операция и в София срещу дружеството на Бойко Борисов. Маскирани полицаи, включително и барети, атакуват паркинг в квартал „Дружба”, където имало камиони, пълни с цигари на Бойко. Информацията за тях идва по оперативен път от агент. Цигарите са намерени, но без собственика им. Малко по-късно става ясно, че Бойко Борисов също е бил на паркинга в „Дружба”, но се е бил скрил под един от камионите, за което Narod.bg вече писа.

Години по-късно, когато става главен секретар на МВР, Борисов уволнява всички участници в акцията срещу него.

Приятелството между Борисов и Фатик обаче се запазва. И не само това. Арабинът се превърнал един от най-доверените му хора, чрез които да взима рекет от останалите бандити. Служители на службите за сигурност твърдят, че Фатик е бил упълномощен да събира рекета от всички чужденци, които се занимават с наркотрафик в България.

Филип Найденов-Фатик е застрелян на 19 август 2003 г. в автомобила си мерцедес S600 на кръстовището на булевардите „България” и „Гоце Делчев” в столицата. Арабинът буквално е направен на решето, полицаи преброяват 30 куршума в тялото му. Столичен следовател, който навремето е работил по екзекуцията, разкри, че е имало много странни случки по време на разследването.

Например, МВР и Министерството на отбраната категорично отказали да предадат записите от 19 август 2003 г. от радиочестотите в София. А причината да са искани е станала информацията, че килърите на Фатик и друг екип бандити, който проследявал всяка крачка на жертвата във фаталния ден, са си комуникирали чрез радиостанции. „След този отказа за нас беше ясно, че някой на много висока позиция в държавата е искал да потули разследването”, коментира пред „Уикенд” следователя, който пожела анонимност.





Гласувай:
3



1. apostapostoloff - Брей, много лош човек бил
24.01.2021 21:38
тоя Бойко Борисов. Амати, копеле, го излови и разобличи. Сега вече ще загуби изборите.

Ама пък да не нареди и теб да те застрелят. Внимавай, ей!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: jivko1128
Категория: Политика
Прочетен: 4398375
Постинги: 1901
Коментари: 943
Гласове: 1926
Спечели и ти от своя блог!
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031