Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2021 09:38 - Америка създаде информационен ГУЛАГ и образцова система за демократични избори
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 301 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Украинският журналист Дмитрий Василец разказа за «невижданата свобода на словото» в САЩ.
Започна се с това, че «в цитаделата на демокрацията и свободата» блокираха акаунта на Доналд Тръмп в Туитър, когато той вече бе събрал, за нула време, повече от 80 милиона подписи!


«Официалното обяснение на социалната мрежа е, че платформата можела да се използва за подстрекателства към насилие. Т.е. Тръмп можел чрез туитър да подстрекава към насилие».


Значи, коя публикация «подстрекава към насилие», а коя не, решава «стопанинът на туитър» (т.е. господарите на парите, чиито са всички корпорации в света, вкл. и в интернет! Г.С.).


«Тоталитарната цензура в соц.мрежите вече не е новина», — добави Василец.


След информационната цензура срещу акаунтите в туитър на Доналд Тръмп, миллионите негови поддържници решха да се възползват от друга соц.мрежа — Parler. Но тогава се намеси «Гугъл» и им закри достъпа до Parler, за да не могат да си изказват мнението.


Не остана назад и компанията Apple, която (уж конкурент на Гугъл) изтри приложението Parler от своя App Store, понеже соцмрежата недостатъчно контролирала съобщенията на своите ползватели и допуска призиви към насилие и престъпления.


И това «свидетелства че в Америка царят, демокрацията, свободата на словото и високите морални идеали», - отбелязва Василец. Понеже само «корпорациите знаят, коя информация може да се разпространява, а коя не».


«Не е трудно да се досетим, че в САЩ вече построиха тоталитарен информационен ГУЛАГ. И в него вече са вкарани милиони, даже милиарди граждани, от целя свят», — заключи Василец.


Според журналиста, всичко върви натам, че бъдещите избирателни кампании по света «много силно ще зависят от волята на социалните мрежи (собственост, не на "сульо и пульо", а на корпорациите, на шепа банкери - евреи, сатанисти)». 


Т.е. ако соц.мрежата одобри кандидата, той ще спечели, а ако не, ще изгуби. Понеже на който кандидат, Господарите на парите блокират изявите в интернет, той ще изгуби изборите, а на угодния на банкерите, негов опонен, победата е сигурна. Несъмнено, това е много удобна (образцова и демонократична) система за избори, нали?

  https://rusvesna.su/news/1610641398
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28373272
Постинги: 4302
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930