Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.02.2021 10:50 - Проповедтта на старозаветните пророци Енох и Илия, когато Господ ги възкреси по време на царуването на Антихриста. Преподобни Нил Мироточиви.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1353 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 01.02.2021 10:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Енох и Илия ще проповядват на хората, да не приемат печата (белега) на антихриста и винаги да се кръстят с кръстния знак.  Когато проклетият антихрист види Енох и Илия, да проповядват и говорят на хората, да не приемат печата на антихриста, ще заповяда да ги хванат. Те ще убеждават хората да не приемата печата на антихриста, и ще казват: - "Който прояви търпение и не се подпечата с печата на антихриста, ще се спаси. И Бог непременно ще го приеме в Рая, само за това, че не е приел печата. И да се прекръстват всеки час с честния и животворящ кръст господен. Понеже кръстният печат освобождава човека от адските мъки. А печатът на антихриста води човека в адските мъки. 


Ако гладувате и искате храна, потърпете малко време, и Бог, като види търпението ви, ще ви изпрати помощ Свише. И вие ще се оживотворите и ще се наситите с помощта на Бога Вишни.  А ако не проявите търпение, ще се подпечатате с печата на този нечист цар, но после ще се каете.


Хората ще казват на Енох и Илия: - "Защо са благодарни на антихриста, тези които са приели печата му"?  Тогава ще им кажат Енох и Илия: - "Не хората благодарят, а самият печат благодари от техните уста? Т.е. злобата (дяволска и антихристова), която е загосподствала над хората, с техните уста се радва, че е успяла да погуби тези хора. Както правят и хората, тържествуващи и радващи се за извършеното от тях злодеяние. Човек се лишава от усет и не съзнава, какво правят с него.  


Който се запечата с печата на антихриста става демон (бес), и макар да твърди, че не чувства, ни глад, ни жажда, той още повече гладува и жадува . И не само повече, но седем пъти повече от вас.  А вие потърпете само малко време. Нима не виждате, че в този, който приеме печата на антихриста, няма вече живот, понеже става мъртъв по дух и го очаква вечната мъка.  Нима искате да погинете с печата, във вечните мъки, и да сте там с тези, които са подпечатани, където е плач и скърцане със зъби? И с още много други увещания ще проповядват Енох и Илия. Ще чуе (еврейският лъжемесия) антихрист, какво проповядват тези двама човека, наричайки го лъстител, чародей, измамник и коварен дявол. И като чуе това, ще се разгневи, и ще заповяда да ги хванат и да ги доведат при него. И с лъстиви думи ще ги пита: - "Какви погиващи овце сте вие, понеже не сте подпечатани с царския печат"?   

Тогава Енох и Илия ще му кажат: - "Лъстителю, измамниче и демоне, - по твоя вина толкова души погинаха в ада. Трипроклет да е печатът ти, заедно с твоята слава! Твоят проклет печат и прескверната ти слава, доведоха света до погибел. Твоята погибел доведе света до това състояние. Свършено е със света и дойде краят му". 


Такива думи ще чуе антихрист, от Енох и Илия, и ще им каже: - "Как смеете да говорите така, пред мен - самодържеца и царя"? И ще му отговори Илия: - "Царството ти презираме, а славата ти проклиняме, заедно с твоя печат! Тогава ще се разгневи антихрист, като бясно куче, и със своите ръце ще ги убие.  А след убиването на Енох и Илия, антихрист ще свали от себе си преструвката за нравственост, и навсякъде ще започнат да се вършат крайни злодейства. Хората, по лукавство, ще станат като бесовете. Знамение за всичко това ще е постепенното намаляване ръста на хората.


По времето на антихриста, средният ръст на хората ще е 140 сантиметра. 
След убийството на Енох и Илия, антихрист ще пусне всичките най-зли свои чада, и ще даде власт на злите духове, които до тогава е придържал. А тези негови чада са: прелюбодействата, блудът, педерастията, убийствата, грабежите, кражбите, неправдата, лъжата и мъченията, продаването и купуването на хората, купуването на момченца и момиченца, за блудстване с тях, като псета, на улиците. 


И ще заповяда антихрист на послушните си зли духове, да докарат хората до там, че да вършат десет пъти повече злодяния, от преди.  И ще изпълнят злите му чада, тези негови заповеди, и ще се стремят да унищожат човешката природа, с многообразните си беззакония. 


От силното напрежение и крайната претовареност на злите му чада, ще загине чувствената и мисловната човешка природа в хората. И хората, станали толкова лукави по душа, ще станат и по тяло, ниски на ръст...  С действията и лукавствата си, хората ще надминат демоните, и ще станат един дух с тях. И като види антихрист, че човешкото естество е станало по-лукаво и суетно, от най-злите му чада, и че злото в хората се е преумножило, много ще се зарадва. Природните човешки свойста в хората ще се изгубят и те ще станат по-лукави от бесовете. 


И (внезапно) върху антихриста (радващ се да гледа човешкото зло), ще се стовари двуострият меч Господен, и той ще бъде поразен. И ще бъде изтъргнат от оскверненото му тяло, нечистият му дух. Със смъртта на антихриста, ще дойде краят на убийствата сред хората. Каин положил началото на убийствата, а антихрист ще е краят им, и с него те ще се прекратят...


Извадка от: https://www.youtube.com/watch?v=EFKlqhardN8


Превод, Григор Симов 


Амин, и Богу слава!



Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355772
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930