Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2021 15:19 - Никой няма да ви иска да се отричате от Христа, а ще ви сложат печата, преди да сте се опомнили!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1968 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 11.03.2021 15:23

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Старецът Нектарий от манастира свети Августин и свети Серафим Саровски (Гърция).
От братята на мъжкия манастир, с евангелска любов, новини и предупреждения за злото... С молитви и благословение, да ви освети Господ. Днес ще отговоря на въпроса, срещал ли съм се със свети Паисий Светогорец и питал ли съм го за знака на звяра. Да, аз два пъти го посещавах. Първия път, когато отидох при него, той ме попита за тази книга, която написах 84-та година, когато веднага ме попита: - "Ти ли я написа"? - "Да, аз".  Тогава той ме благослови и ме поздрави (за книгата). 

1986 г. и той написа книга за електронните паспорти (лични карти). И когато втори път отидох при него, го попитах: - "Старче, според вас, как ще тръгнат работите с белега (на антихриста), с паспортите и номера на звяра?" Старецът ме погледа в очите и отговори:  - "Отче, те ще бързат всяка година, и всяко ново правителство ще бърза да издаде електронни лични карти, но в края на краищата, няма да успеят (става дума за Гърция). Няма да им стигне времето, макар че "новиат световен ред" ще ги притиска. И накрая ще ни предложат НОМЕР, на ръката или челото". 

Т.е. ще минат години, и вече минаха. 1986 г. гласуваха за новите електронни карти. Сега сме вече 2021 г. и всяко ново правителство все започва да обсъжда, как да издадат електронните карти. Дали ще е "Карта НА ГРАЖДАНИНА", а сега я наричат "единен световен номер" (или - световна медицинска карта за ваксиниране! Г.С.). 

До сега законът още не е готов, но "НСР" бърза, и ще дава зор на управниците, да сложат номера (белег, на всички хора), на ръката или челото. Те ни създават проблемите, и за излизане от тях, ни предлагат: "За да не ви оберат, да не убиват децата ви, да не нахлуват в домовете ви, - ние ще ви предпазим от всичко това"!  Те ни създават проблемите, и после пак те ни предлагат "спасение" от ситуацията. "С новата система от номера (белег, знак или печат на антихриста), ще можете да теглите парите си, от банките, без документи и карти. А без номер, нищо няма да получите" (както се и казва в Откровението на Апостол Йоан Богослов). 

А ние какво ще правим? По техните правила ли ще играем?  Всяка година се опитваха да въведат електронни карти, но когато виждат, че ние се съпротивяваме и не ги приемаме, когато видят, че милиони са против, дяволът (новият световен ред) отстъпва... А ако се подчиним на дявола, Господ престава да ни защитава и напътства. Нашият живот трябва да е с Христа и в Христа. Затова ви моля, четете Новия Завет и Житията на светците. Ние трябва да сме истински Християни и да живеем християнски. Това ми каза свети Паисий, и аз ви го предавам с любов. 

Да, аз познавах Паисий Светогорец, и той ми разказа това за антихриста и знака на звяра.  Братя, хайде да продължим делото на свети Паисий, понеже това което ни е казал, наистина са пророчески думи от Светия Дух, и ще се сбъдне дословно. Значи, ще бързат, но няма да успеят да въведат тези карти, а ще призоват всички хора, да приемат номер (на антихриста) на ръката или челото.  Може ли това да стане в наши дни? Разбира се, че може. До преди неколко години само 15 - 20% от хората имаха банкови карти, а останалите имаха само книжки. Но един петък затвориха банките и обявиха, че който няма карта, няма да може да изтегли пари от сметката си. А които имаха карти, можеха да изтеглят само до 50 евро, - много малка сума. Затова, сега вече 85% имат банкови карти. 

Боя се, че пак ще направят нещо подобно... и един "петък" ще обявят, че е започнала икономическа криза, и всички магазини ще са затворени... и затова, от следващия ден, всеки ще трябва да отиде и да получи печат (на антихриста) с номер на дясната ръка или на челото. 

Разбира се, те няма да кажат, че това е печатът на антихриста, - не трябва да сме толкова наивни. Те ще кажат, че това са нови технологии (за наше "улеснение и сигурност"). И че нямало друг изход (от кризата и множетвото други проблеми, създадени от самите тях! Г.С.) Разбира се, няма да кажат: -"Отречи се от Христа!" или от вярата, или от Църквата! Нито ще ти кажат, че получиш ли този белег на звяра, няма да можеш да се причастяваш и изповедваш!..  А ще ви кажат: - "Не слушайте какво говорят фанатиците! Просто, икономическата система се промени, и затова се налагат тези печати". 

Но ние не ги и слушаме фанатиците, а слушаме какво казва Словото Божие, - Евангелието!  Да, икономическата система ще се промени, и ще дойде тук, на ръката и челото. И който приеме тази система, вечната му участ ще е в ада! А аз не готвя своята душа за ада, а готвя душата си, и душите на моите духовни чада, за Рая.  Бъдете бдителни! Никой няма да ни предлага, да се отречем от Христа. Това е уловка. Мнозина ще си помислят: - "щом не искат да се отричаме, защо да не приемем този номер". 

Защо ли? Защото Новият Завет казва да не го приемаме! (в Откровението на Йоана пише: ..."Който се съгласи да му поставят знак, на дясната ръка или на челото, ще пие от виното на яростта Божия"... Г.С.)
И които приемат печата ще се мъчат вечно в ада. Но благо на тези, които не са приели печата, понеже антихрист тях няма да може да ги намери. Господ ще ги укрива и храни. (А всички които имат печата му, антихрист веднага ще ги намира, именно чрез печата им!! Г.С.) Скоро ще видим новата "Световна Държавна Сигурност", която ще създадат банкерите, - за своята сигурност. 

Благодаря на всички! Които са гледали видеото, - споделяйте го. Давам ви Благословение, да споделяте видеото ми, за да се разпространява словото Божие, и да се спасяват хората, да се каят и да са с Църквата...

С Богом! Геро Нектарий  

https://www.youtube.com/watch?v=4W2OJHQfQgQ&t=528s&ab_channel=%D0%98%D1%80%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D0%93%D0%BB%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0  

Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296785
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031