Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2021 16:41 - Извадки от от книга втора, ПРАТЕНИКЪТ НА БОГА, за праведния отрок Вячеслав, стр. 79
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1503 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Славочка каза, че за тези, които не са се скрили – няма да има избор. Ще ги ловят и ще им поставят печата насила. Че на всички пътища ще стоят полицаи, за да откриват и залавят тези, които нямат печат. Затова християните в тези времена ще живеят в тайни поселения и Бог ще ги скрие. Всички останали ще приемат печата и отначало ще им е много добре и весело. Понеже «отначало при дявола ще бъде много весело». Ще се разрешат всички пороци, ще има музика, забави, веселие – и на първо време няма да им е до християните. Освен всичко друго, на християните, живеещи в тайните поселения, ще им се наложи и да пазят своите деца от тези съблазни. Защото младежите и децата ще се опитват да се измъкнат от тези поселища – така силно ще ги привличат веселието и всичко позволено навън. Но след това всичко ще се промени. 


Когато хората, приели печата разберат, че Господ идва и че са попаднали в капана на сатаната – ще се озлобят силно. Така ще се озлобят към оцелелите християни, че ще бъдат готови да ги разкъсат от злоба и завист. И сами ще тръгнат да ги търсят, но никого няма да могат да намерят, защото Господ няма да допусне това. Славочка каза, че «от тези, които не са предали Бога, никой няма да загине: нито от глад, нито от болест, нито от нищо, а всички ще оцелеят и ще дочакат Бога».

.................................


Още Славочка каза, че «голям грях е – заради изгода, каквато и да е тя, да  предадеш Бога. Голям грях е, да се предаде Бог заради пари». Този грях Славочка наричаше – «да служиш директно на преизподнята». Тоест, когато заради богатства предават Бога, – по думите на отрока, – това е служене на самия дявол. Славочка много силно преживяваше, когато виждаше, как нашите православни руски хора започнаха да отиват в секти, ставаха кришнари, заминаваха в Америка и други страни за хубав живот. Той говореше: «Мамичко, те отиват в друга страна и приемат религията на тази страна! Отстъпват от Православието заради изгода. Това е тежък грях – да свалят от себе си Кръста и да предадат Бога заради изгода». Славочка често се изумяваше и говореше: «Как така? Нима не разбират, че така или иначе ще им се наложи да се явят пред Бога! На всеки ще му се наложи да се яви пред Бога! Какво ще кажат на Бога?»

Славочка много често повтаряше: «Мамичко, целият свят ще го погуби  изгодата!»



Гласувай:
2



1. elizabethborislavova - а какъв е печата
23.03.2021 21:40
Много хора само с този белег се занимават
цитирай
2. grigorsimov - Какъв е печатът?
24.03.2021 10:30
В Откровението дадено от Бога, на апостол Йоан Богослов, за Последните времена, се казва и, че ще се възцари над целия свят (еврейски лъжемесия) човекът на греха - антихрист, който ще се представя за спасител и Христос. И той ще направи така, че на малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да им се постави белег на дясната ръка или на челото, та без този белег никой да не може нито да купува нито да продава... И, който приеме да му се постави този белег, или името му, или образа му, или числото на името му (коетое 666)"ще пие от виното на яростта Божия"!...
Защото приелият белега на Звяра антихрист, окончателно се е отрекъл от Бога - своя Създател. (Отричането от Бога ОЗНАЧАВА, ОТРИЧАНЕ ОТ СВЕТЛИНАТА, ОТ ИСТИНАТА, ОТ ДОБРОТО И ОТ ЛЮБОВТА БОЖИЯ, и предаване под властта на дявола (сатана), който е олицетворение на мрака, лъжата, злото, злобата и разврата - от всякакъв род.
цитирай
3. truthful - Невярата в Бог е един от основните грехове на човека
24.03.2021 13:38
Невярата в Бог е един от основните грехове на човека и за него ще се съди строго.
Много хора са подлъгвани и мамени на много нива, че няма Бог. Примери за това са:
- Големия Взрив
- Слънчевата система(измислена от Коперник работил не къде да е - а във Ватикана, до него момент хората са знаели че Земята си е плоска и абсол. неподвижна) и това че Земята е кълбо, което се върти с много вода на него, която под действието на несъществуващия и също измислен закон за гравитацията се ... огъва в две направления!(а в реалността такова нещо няма)
- теорията на Дарвин за произхода на ....
Всичко това се учи от векове и голямата наука не допуска истината че Земята и човека са Божии създания.
Тези, които лъжат, мамят и лъжесвидетелстват също правят грях и също за тези неща ще бъдат съдени.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312979
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031