Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.04.2021 12:46 - Ще си пиете кафето и ще чуете, че евреите са ударили ядрената програма на Иран
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2034 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 05.04.2021 17:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
И тогава ще започнат големите събития. - Митрополит Неофит (Кипър): Един божий човек, за когото и преди говорех, усърдно се молил Господ да му открие, къде е сега старецът Евмениус, и му показали небесната йерархия на съвременните светци. 

Този човек живее някъде тайно, и никога няма да го разкрием за хорските очи...  Един отговорен човек, министър, дойде заедно с нас и ние разговаряхме, за да видят политиците, как светците виждат бъдещето, та след това и те да постъпват според вярата си. И ако не си вършат работата, Господ ще ги смени с други. Господ няма да допусне, православието и елинизмът да изчезнат.


Ще бъдем изпитвани, понеже дупуснахме в себе си греха. Нуждаем се от операционна намеса. И тази намеса ще е, чрез Световна война. Всички ще се изплашат. В Кипър даже няма да има война. Ни в Кипър, ни в Гърция. Но ще има в съседите. Некои съседи ще бъдат нападнати с ядрено оръжие... Руснаците ще употребят ядрено оръжие в Турция... и Израел (?).


Успях да разговарям с този божий човек. Аз отдавна изучавам пророчествата, по благословение на съвременни светци, които ми казаха, че някой епископ ще трябва да разучи пророчествата, кои са изстинни и кои - не. Защото има и псевдопророчества, понеже дяволът навсякъде се намесва, за да предизвика съмнения и неверие. И това му се удава. (Виждаме че) даже архиереи иронизират пророчествата на Паисий Светогорец - един от най-големите светци на православието. Господи помилуй!


Мен ме смущават намеренията на евреите, да атакуват с ядрено оръжие Иран. Това ни каза кипърският отшелник, старецът Теодор Агеофантис. Той почина преди три години. 


Той казваше: - "Чеда мои, ще си пиете кафето и ще чуете, че евреите са ударили ядрената програма на Иран". Тогава ще започнат големи събития. И в същото време, или малко преди това, ще падне Ердоган. И това ще е предвестник, че настъпват големите скърби. 


Сега виждаме, че евреите открито заявяват своите цели, и Тръмп им помага в този план... Виждаме, как далечното става близко. А колко скоро ще е, не зная, понеже покаянията и на най-малкия човек, може да отложат настъпващите събития. За да даде време за покаяние, Чпвеколюбецът Христос може да отдалечи тези времена. 


Попитах Божия Човек: - "Какво ще кажеш за това, брате?" И той отговори: - "Владико, много беше казано за пророчествата. Пророчествата приключиха. От сега, пророчествата вече ще са в новините по телевизията и радиото. И тогава ще разберете, кои са били истинни, и кои - не. 


А в нашата родина ще преживеем тридневен ужас. Не този ожас, който преживяхме, когато видяхме корабите (турските изследователски кораби)... Ние знаем че идват тези времена. Покаяние няма. Така се оплака Богородица, когато каза: - "Искам да възвеличая Православието, да стане световна религия на цялата земя". И искам, само покаяние. А нашите депутати приемат такива ненормални закони (за еднополовите бракове и др.), от които ще има тежки последствия. Ще въстане Прородата, в градовете внезапно ще започнат пропаданя, и цели къщи (блокове) ще пропадат. Ще започнат необичайни земетресения, заради ненормалните содомски отношения. Сега вече не можеш да кажеш нищо срещу тях, понеже осъждаш и обвиняваш "нещастните" хора. Може да те арестуват.


Но нещастните може да дойдат и да се изповядат, а с гордите какво ще стане? Няма да казвам нищо повече. Ние православните християни ще наблюдаваме двата признака: падането на Ердоган (и нападението срещу Иран). Некои казват, че падането му ще е политическо, а други казват, че ще е биологично, аз няма да гадая, - ще видим. А които дойдат на власт, след него, ще са неразумни в политиката. И за да поправят грешките си, ще правят още по-лошо и по-лошо.  Ще затворят Босфора, и за една нощ, псевдоприятелите им, руснаците ще им станат врагове. И няма да остане не бомбардиран от тях град. 


Тридневният ужас ще бъде ли при Ердоган или не, не зная, но ние трябва да се боим. Защото основата на мъдростта е страхът Божий. Ние трябва да се уплашим, за да коленичим и да започнем да се молим. Покаянието и сълзите, ще донесат голямо Благословение на страната ни. 


Голямата благодат, която предсказа ...Флоренцас, преди 67-ма година, че Кипър ще се освободи без война. Може би през тези три дни (все пак) ще има някакви събития, но не такава война, като през 1974 г.


Проблемът на Кипър ще се реши с това, че много турци ще приемат православието, и в Турция, и в Кипър. 


Ние сме християни и ходим на всенощни бдения, коленичим и се молим нощем. А които не се молят, нека започват.  Ние ще бъдем окупирани от тези хора (?).
https://www.youtube.com/watch?v=fACW4LLwwcI   Превод, Григор Симов  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363913
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930