Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.04.2021 11:34 - САТАНИНСКАТА ЕВРОВИЗИЯ 2021, проповед на митрополит Неофит от КПЦ
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 864 Коментари: 1 Гласове:
2

Последна промяна: 20.04.2021 11:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Днес мнозинството (всички!) европейски страни се управляват от бесовските сили. Първо сами се подчинили на сатанизма и тайните (масонски) церемонии, а сега и нас искат да подчинят на лукавия. Те ни казват че демоните са добри, та да ги заобичаме, даже в песните. Страната ни излиза с песен в Евровизията, не за Христа и не за древната култура на Гърция... И не за любов към хора. Не. А искат да се влюбвате в демона.

  "Дайте сърцето си на демона", - се пее в песента. 

  Правителството ли е одобрило тази песен, и кого представя тя, - Родината на светците, нашата родина. Само я чуйте!

  Некои казват: - "Не им обръщайте внимание, отче!"

  Да. На новите закони (за еднополови бракове и за принудителна "гендеризация"), не обръщай внимание, на подмяната на историята, също, не обръщай внимание. Не обръщай внимание на затварянето на храмовете, поради "пандемията", - а ще останем без Причастие, без Възкресение, без Рождество. И тази година, същото! Без Възкресението на Господа наш, който победи смъртта, победи греха и дявола.  А страната ни изпраща наш представител, с наша песен. Родината на светците изпраща песен, с която да слави дявола. 

  Нямах намерение да говоря за това, в проповедта, не че се плаша от глоба. Нека се изкажат и други Епископи, не само. Но ме плаши мълчанието на свещенството, в това (антихристово) време.

  Аз не говоря много, знаете ли защо? Защото имах откровение от демон. Той не е умен, но е хитър. И вярващ човек, ако е смирен и силен духовно, демонът може да се саморазобличава пред него. 

  Знаете че има бесновати (обзети от бес). В наши дни, хора идат при заклинатели и магьосници, парапсихолози и други видове "лечители". Но зад всички тях се крият демони, маскирани и променени. Когато се обръщаме към тях, и едновременно вършим грехове, ние също ставаме бесновати. 

  Един такъв млад човек, от Кипър, ни изпратиха (монаси) Светогорци, за да го "отчетем" (т.е. да изгоним беса или бесовете от него, с молитви). Аз го изповядвам (той се изповядва при мене), от време на време. Духът в него, не говори като другите бесове, при "отчитането", но му говори вътрешно. 

  Вчера ходих да се поклоня на свети Неофит, и той (обсебеният) ми разказа цялото ми пътуване: кого съм видял, с кого съм ял. Ходих и в една джамия, за да снимам купола й. И бесът казал на обсебения: - "Защо владиката ходи в джамии, те са мои. Малко ли са му храмовете?"

  Тогава разбрах, че той не е душевно болен, а е бесноват. И го помолих, да пита беса, къде съм ходил снощи. Но чак при второто питане ми отговори: - "Ти си ходил при свойя приятел Неофит".

  Духовете могат да ти кажат, и добро, и лошо. Този човек (обсебеният) ме пита оня ден: - "Къде се готвите да отидете довечера? Защото цял ден (бесът) ми вика". - Отивам на всенощно бдение, на свети Ефрем Аризонски. Нека си вика. Всеки си върши своята работа. 

  Най добре е, да не (му) обръщаш внимание. Носи си кръста и да продължаваш нататък. А кучетета нека си лаят. 

  Той (бесът) му казал: - "Нека владиката си върши всенощното бдение, и напълни, от Канада, до Австралия с песнопенията си, този стар комунист".  Понеже аз, навремето бях в една партия, той ме нарече "комунист". "Преди, - казал бесът,- той пееше, а сега слави".

  Виждате ли, всички ние сме в тефтера му!  Бесът продължил да говори: - "И аз реших да отида в Европа и да събера своите певци, за да пеят за мене". 

  - Виждате ли, той иска да го славят на Евровизията. Ткака, както ние славим Господа наш, в храмовете, на богослуженията, в молитвите и проповедите, така и той иска, да го славят и да стане Антихрис. Ние славим Бога, - и той също иска да го славят.

  Жалки са тези песни, ненавиждаши светците. Не са за Кипър тези песни.  Намерете начин да заявите това. Не трябва нашите деца да слушат тези песни. Предпазливия и Бог го пази. Нега други ги слушат, но не, православните кипърци. Четете Псалтира и акатисти на Света Богородица. Правете законни протести, достойни за православните вярващи в Кипър. 

    - "Владико, нашата страна праща сатанинска песен на Евровизията. Само това ни липсваше".

  - "Това липсваше на "Новия Световен Ред" зад когото се крият сатанистите, които се стремят да управляват цялата планета. Даже Тръмп разбра това. Сега е война, вкл. гражданска. Ние не виждаме всичко това, понеже живеем в "парник". Какво заявяват сатанистите? - "Трябва да прославим нашия началник"!  Както аз славя Иисуса Христа с псалми и акатисти.

  Ти ми звъниш и питаш: - "Ще празнуваме ли заедно Възкресение, Владико?" Това е напълно православен въпрос. А Празникът на дявола е Евровизията. И той иска слава и чест. и иска песните му да звучат, не само от устата на тази певица (не поня името и), - Елена. Аз я поменавам (в молитвите си). Главното е, че те искат, тези песни да звучат от устата на нашите деца. А от устата им, песента засяда в нашите сърца.
  Това е целта им. Те са слуги на дявола.

  А най-интересното е, че един музикант, на византийска и съвременна музика, ми изпрати писмо, че още три други европейски страни, мисля че, Норвегия, Холандия и Дания, от Северна Европа, ще пеят подобни песни, изопачаващи нашата вяра. Значи, това е планирано. Потърсете, поинтересувайте се. 

  Всичко е планирано. Ако не спечели кипърската песен, ще спечели некоя от другите три. Сатаната ще постигне, каквото е целял, така или иначе.

  А защо нашите се подчиняват, каква е целта им? Хората трябва да се замислят.  Тази година ни нарекоха "заговорници". Че сме изостанали в средновековието. Заговорник е този, който ръководи телевизията и праща песни на конкурса. Едната половина от хората мълчи, а другата приема всичко, като нова мода. Всичко относно обществото е мода, а всичко в църквата, било остаряло. И нас ни считат "средновековни".

  Ще видят скоро "Остарелия", но няма да успеят, Христос си има свой план.  Не бойте се. Те показват истинското си лице...
    Спомних си още едно има на песен от евровизията - "Тъмният ангел". Смешно и трагично. Ще гледат и ще слушат деца, и няма никакви ограничения. Само Църквата е забранена. Само и само вярващите да не вземат мегафон и да не тръгнат в храма, да празнуват Възкресението Христово. 
    https://www.youtube.com/watch?v=7orWEhFFREU

  Превод, Григор Симов  



Гласувай:
2



1. stefbelchev - Рядко и по-човешки залитам в крайности, но обичам статистиката
20.04.2021 14:44
Статистиката цитирана и намирана в справочници е точна, когато се води без скрупули. На такава база, но и повлияна от лично усещане за реалност си позвалявам да споделя по темата. Животът на Човечеството се влияе от...култове. Стари и нови. Е, един от най-старите е много силен на всички континенти, защото носителите му е трябвало да бягат в различни времена. Днес те са много силни в Сащ, Франция, Англия, Полша, Чехия, Украйна...Россия и къде ли не. Изхождат от своята народностно-етнично-култова база и те моделират с всички сили и средства глобалната политика. Те са идеолозите и повелителите на живото и мъртвото, с цел да се наложи тяхната старозаветна фарисейщина... Днешните развратници произхождат от тази база пряко или са обслужващ персонал на куратори, чието минало е закърмено от традиции и тяхна пра-стара философия: от преди появлението на Ийсус Спасителя.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28315312
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031