Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.07.2021 11:10 - Явяване на Света Богородица, на отрока Павел
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1059 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 24.07.2021 11:17

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа! Амин. Господи благослови!

Христос възкресе, скъпи братя и сестри! Аз съм йеромонах Онуфрий. Ръкоположен съм от схимитрополит Зосима, и в началото ще разкажа малко за себе си. 

Преди неколко години попаднах в страшна катастрофа и съм бил един месец в кома. После по чуден начин се възстанових, като отново се учех да ходя, да чета и пиша. Т.е. всичко отначало.

След известно време отидох на гроба на праведния отрок Вячеслав, и там по Божия Промисъл разговарях с Валентина Афанасиевна - майката на праведния отрок Вячеслав. И тя пророчески ми каза, че аз още ще послужа и на идващия руски Цар, и на неговата смърт(?). Сега аз съм ръкоположен за йеромонах. Служа царска служба, и какво ще бъде нататък, ще видим. 

Искам да ви кажа, че сега на хора се явява Царицата Небесна - Света Богородица... По нататък добавям аудиозапис, че Богородица се е явявала и какво е казала. Всичко това е, за да знаете, братя и сестри, какво да четете за Света Богородица и как да се й молите...

Царицата Небесна много се ядосва на нас, че не се обръщаме за помощ към Нея, която може да ни защити от ваксиниране и от цялата тази антихристова система, в която жвеем.  Владика Зосима винаги е прославял и прославя Божията Майка, понеже Тя му се явявала, когато е бил в колонията (затворнически лагер). Когато той много тъгувал, че няма близки, Богородица му се явила и му казала "Аз съм ти майка". Искам да ви кажа, че Богородица е Майка и на всички нас... А сега ще ви разкажа малко за тези, на които се е явявала Царицата Небесна, и как тези срещи са взаимосвързани с владиката Зосима.  Божията Майка се явила на отрока Павел. Хората различно се отнаят към него. Някои го приемат, други казват, че е в прелест и не трябва да го слушаме... Ние отдавна общуваме с него и вече има много случаи, в които се сбъдваше това, което той е казвал. Имаше с нас и такъв случай, когато искахме да се снадбим с кола (за общината ни), и за да не постъпваме по своя воля, решихме да питаме Господа, чрез отрока Павел. Позвънихме му, и после отрока ни каза, че първия път не получил никакъв отговор. Втория път, също. А третия мът му се явила Царицата Небесна и му казала: - "Нека Вземат кола, но дълго няма да я ползват."

И ето какво стана: Сега научихме, и всички вие знаете, че излезе закон, че всички собственици на коли трябва да се ваксинират. (Но православните хора, не трябва да се ваксинират).

Така се сбъдват думите на Богородица към отрока Павел, че няма да можем да ползваме дълго колата.

Ние общуваме и с майката на отрока Павел, и тя каза, как веднъж се връщала от работа, в два часът, през нощта, и щом отворила вратата, почувствала много силно благоухание на тамян. Попитала Павел: - "Ти ли си правел нещо? Какъв е този хубав дъх на тамян? Не, - казал Павел, - това е, понеже ми се яви Царицата Небесна. Това и преди ни беше казвал отрока Павел, че когато му се явявала Богородица, чувствал много силен дъх на тамян, какъвто няма тук на земята.  Това казвам, братя и сестри, специално за вас, понеже мнозина вярват на това, което отрока казваше за владика Зосима, което му казал Ангела Божий. А много хора не вярват. Ето за това е тази информация, та всеки да прецени, да вярва или да не вярва. Понеже трябва да спазваме думите на Спасителя, който казал на апостол Петър: - "Върви след мене и ще те направя ловец на човеци"! Затова и всички свещенослужители трябва да са ловци на човешки души, за Царството Небесно. Затова и аз споделям с вас тази информация. 

Привеждам ви още еди пример за явяване на Богородица, свързано с Владика Зосима. В Москва. на братя и сестри, с които поддържаме молитвено общение, се явявала и се явява Царицата Небесна, и ги благославя в определени моменти. И когато не знаели към кого да се обърнат (да благослови кръстното им шествие, в деня на ритуалното убийство на царското семейство), Царицата Небесна им посочила владиката Зосима, от него да поискат благословение, да направят кръстно шествие около Москва. Те позвънили на владика Зосима и той ги благословил. И когато обикаляли с кръстното шествие, с Казанската икона на Богородица, се усещало много силно благоухание по всички улици, понеже иконата започнала да мироточи. 

Сега ще дойде такова време, когато... православните и не само православните, ще започнат да се делят на два лагера: на ваксинирани и неваксинирани. Едни ще се съгласят да се ваксинират, а други - не, и ще избягват всички опити да ги васкинират. 

По думите на много свети Отци, в лагера на неваксинираните ще са не само православни, но и хора от други вери, например, мюсулмани, които после Господ ще приведе в Православието. И първата им крачка ще е това, че няма да се ваксинират. 

Затова искам да кажа на всички вас, да избегнете ваксинирането. По-нататък ще включа аудиозапис на отрока Павел, какво му казала Богородица. Какво да се прави, какви средства за помощ да се ползват, какви молитви да се четат, за да се защитават хората. Защото, ако си мислим, че няма да се ваксинираме, е добре. Но това ще е по своя воля и няма да е добре, понеже сме се надявали (само) на себе си. А ако, по думите на Царицата Небесна, прибягваме към средствата, които Тя ни е посочила, те ще са действени. И така, братя и сестри, спасявайте се!


Следва аудиозаписът с гласчето на отрока: 

"Отче Зосима, искам да ви предам това, което ми каза Ангелът. Ангелът ми каза, че верните чада Божии четат акатист на Света Богородица, да им помогне да се избавят от ваксините и чиповете. Ангелът ми каза и, че хора говорят против вас, от завист. Аз питах още и Света Богородица: - "Мамо, кажи, истина ли е, че Зосима е идващият Цар?" И Тя ми каза: - "Синче мое, Зосима е нашият идващ Цар." Ангелът каза още, че хората, които говорят срещу Зосима, после сами ще се обърнат към него."


https://www.youtube.com/watch?v=uRn_G4eQyqI


Превод, Григор Симов


Акатист на Пресвета Богородица пред иконата «Избавителница»    

Конда́к 1. (Превод, само на първото изречение: Забрани на враговете ни, да ни озлобяват и от Господа да ни отделят окончателно, и ни научи, да ти пеем, Богородице, весело)

Возбрани́ враго́м на́шим озлобля́ти на́с и от Го́спода на́шего отлучи́ти коне́чне и научи́ на́с пе́ти Тебе́, Богоро́дице, ве́село  Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

И́кос 1. А́нгелов мно́жество по Твоему́, Ма́ти на́ша, повеле́нию ополча́ются на избавле́ние на́ше гро́зно, Ты́ же приими́ моли́тву сию́: Ра́дуйся, А́нгелов на спасе́ние на́ше посыла́ющая; ра́дуйся, Цари́це го́рних чино́в, небе́сную и́х по́мощь на́м да́рующая. Ра́дуйся, А́нгелом храни́ти на́с повелева́ющая; ра́дуйся, во́инством А́нгельским враго́в на́ших поража́ющая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 2. Ви́дят бе́дствующии толи́кую и мно́гую по́мощь Твою́ серде́чно Тя́ призыва́ющим и наставля́ются те́м пе́ти Сы́ну Твоему́ непреста́нно: Аллилу́иа.

И́кос 2.
Разуме́ют мно́зи, я́ко ми́рови дарова́ Тя́ Сы́н Тво́й Изба́вительницу бе́дствующим, те́мже пое́м Ти́ си́це: Ра́дуйся, бе́дствующих Ма́ти; ра́дуйся, стра́ждущих утеше́ние. Ра́дуйся, боля́щих исцеле́ние; ра́дуйся, ненаде́жных наде́ждо. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 3.
Си́ла Вы́шняго дарова́ся Ти́ на по́мощь и спасе́ние ми́ру и на́с, в беда́х погиба́ющих. И кто́ же Тобо́ю не изба́влен бы́сть, и кто́ же не пое́т Сы́ну Твоему́: Аллилу́иа.

И́кос 3.
Иму́щи непостижи́мую любо́вь к ро́ду челове́чу, ка́я воздыха́ния не прия́ла еси́, ки́я сле́зы не оте́рла еси́, и кого́ не прину́дила еси́ призыва́ти Тя́, вопию́ще: Ра́дуйся, бе́дствующих ско́рое услы́шание; ра́дуйся, печа́льных и ско́рбных утеше́ние. Ра́дуйся, погиба́ющих бы́строе спасе́ние: ра́дуйся, плене́нных свобожде́ние. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 4.
Бу́ря несча́стий налете́ на ны́, спаси́ у́бо на́с погиба́ющих, Изба́вительнице на́ша, бу́рю поги́бельную на земли́ укроти́вшая и прие́млющая на́шу пе́снь: Аллилу́иа.

И́кос 4.
Слы́шаша челове́честии ро́ди всю́ Твою́ к христиа́ном ди́вную любо́вь и Твое́ мо́щное избавле́ние от вся́ких находя́щих на ни́х лю́тых, научи́шася пе́ти Тебе́: Ра́дуйся, челове́ческаго ро́да от бе́д избавле́ние; ра́дуйся, бу́рь жите́йских прекраще́ние. Ра́дуйся, уны́ния прогони́тельнице; ра́дуйся, ра́дости по ско́рби на́м пода́тельнице. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 5.
Боготе́чней звезде́ подо́бящася, мра́к и темноту́ в гре́шных сердца́х разгоня́еши, да во све́те Твоея́ любве́ у́зрят Го́спода и воспою́т Ему́: Аллилу́иа.

И́кос 5.
Ви́деша лю́дие росси́йстии Твое́ неча́янное от многоразли́чных бе́д избавле́ние, ра́достно пою́т Тебе́ си́це: Ра́дуйся, в беда́х на́ша помо́щнице; ра́дуйся, скорбе́й на́ших отъя́тие. Ра́дуйся, печа́лей на́ших отгна́ние; ра́дуйся, в ско́рбех на́ших утеше́ние. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 6.
Пропове́дуют по́мощь и любо́вь Твою́, Ма́ти, исцеле́ннии, уте́шеннии, обра́дованнии и спасе́ннии Тобо́ю от бе́д и пою́т Твоему́ высокодержа́вному Сы́ну: Аллилу́иа.

И́кос 6.
Возсия́ на́м Све́т спасе́ния во мгле́ поги́бели, окружи́вшей на́с, и наста́ви пе́ти Тебе́: Ра́дуйся, мглу́ грехо́в разгоня́ющая; ра́дуйся, тьму́ грехо́вную потребля́ющая. Ра́дуйся, мра́к души́ моея́ просвеща́ющая; ра́дуйся, све́том ра́дости ду́ши ободря́ющая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 7.
Хотя́щим на́м коне́чному отча́янию преда́тися, отвсю́ду беда́м належа́щим, помы́слихом же о Тебе́, Изба́вительнице, и ободри́хомся, и уте́шихомся, пою́ще Сы́ну Твоему́: Аллилу́иа.

И́кос 7.
Но́вую и нежда́нную показа́ на́м ми́лость Свою́, под держа́вную руку́ Твою́ на́с восприя́вши, и отвсю́ду вопие́м Ти́, Богоро́дице: Ра́дуйся, Цари́це держа́вная: ра́дуйся, и на́с под Твою́ держа́ву восприя́вшая. Ра́дуйся, защи́ту Твою́ на́м дарова́вшая; ра́дуйся, враго́в на́ших порази́вшая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 8.
Стра́нное чу́до: на поги́бель обрече́нных и в ну́ждах томя́щихся безчи́сленных, внеза́пу спасе́ние и избавле́ние получа́ют от Тебе́, Вселю́бящей, пою́ще Бо́гу: Аллилу́иа.

И́кос 8.
Вси́ су́щии во мра́це скорбе́й, вси́ обурева́емии несча́стий бу́рею, прииди́те к до́брому приста́нищу и на́шему поможе́нию, покро́ву Де́вы Изба́вительницы, вопию́ще Е́й: Ра́дуйся, ра́достей исто́чниче; ра́дуйся, печа́лей прогна́ние. Ра́дуйся, бе́д избавле́ние; ра́дуйся, вся́ческаго поко́я пода́тельнице. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 9.
Все́ существо́ челове́ческое хва́лит Тя́, вси́ воспева́ют Тя́, многоразли́чное избавле́ние несу́щую, вме́сто печа́лей ра́дость подаю́щую пою́щим Сы́ну Твоему́ и Бо́гу: Аллилу́иа.

И́кос 9.
Вети́и многоу́мнии обезу́меша, ви́дяще Твое́ ско́рое и чуде́сное от бе́д стра́ждущих избавле́ние, и умолко́ша, на́м пою́щим Ти́: Ра́дуйся, чудесы́ ми́р удиви́вшая; ра́дуйся, чудесы́ на́с укрепи́вшая. Ра́дуйся, безбо́жие чудеса́ми истреби́вшая; ра́дуйся, враго́в си́лою Бо́жиею посрами́вшая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 10.
Спасти́ хотя́ вся́ку ду́шу челове́чу, все́ю любо́вию пече́шися о не́й, до́ндеже научи́ши ю́ пе́ти Сы́ну Твоему́: Аллилу́иа.

И́кос 10.
Стено́ю ми́р христиа́нский храня́щей и вся́ку ду́шу от враго́в огражда́ющей яви́ся ико́на Твоя́, Изба́вительнице, в ми́ре правосла́внем и чудесы́ просла́вися, Тебе́ лю́дем Бо́жиим воспева́ющим: Ра́дуйся, наста́внице на́ша, святу́ю го́ру Афо́нскую в жре́бий Себе́ избра́вшая; ра́дуйся, Изба́вительнице на́ша, Твои́м благослове́нием Но́вый Афо́н благослови́вшая. Ра́дуйся, весе́лие на́ше, зна́мение сою́за неразры́внаго уде́лов Твои́х земны́х ико́ною Твое́ю яви́вшая; ра́дуйся, ве́чная ра́досте на́ша, чуде́сным попече́нием к ю́ной Новоафо́нской оби́тели благоволи́вшая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 11.
Пе́ние непреста́нное прино́сят Ти́, Влады́чице, Тобо́ю изба́вленнии и Тобо́ю па́ки ра́дость обре́тшии и Боже́ственному Сы́ну Твоему́ пою́т ра́достно: Аллилу́иа.

И́кос 11.
Светосия́ющим свети́лом лучеза́рным во мра́це греха́ яви́ся на́м ико́на Твоя́, Изба́вительнице, наставля́ющая на́с пе́ти Тебе́: Ра́дуйся, от гла́да на́с избавля́ющая; ра́дуйся, вредонося́щее естество́ от расте́ний отгоня́ющая. Ра́дуйся, посе́вы и леса́ и вся́ расту́щая от поги́бели спаса́ющая; ра́дуйся, земледе́льцев скорбя́щих утеше́ние и труда́ и́х благослове́ние. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 12.
Благода́ть от ико́ны Твоея́, Изба́вительнице, теку́щая, исцеле́ний струи́ оби́льно подаю́щая и сердца́ весе́лием оживля́ющая, побежда́ет все́х во́лею пе́ти Тебе́, Ма́ти, и Сы́ну Твоему́ и Бо́гу: Аллилу́иа.

И́кос 12.
Воспева́ем исцеле́ния, от святы́я ико́ны Твоея́ быва́емая, воспева́ем наипа́че воскреше́ние Анаста́сия о́трока и воспева́юще пое́м: Ра́дуйся, ме́ртвых воскреша́ющая; ра́дуйся, уме́ршая сердца́ оживля́ющая. Ра́дуйся, от сме́рти и ве́чнаго огня́ изыма́ющая; ра́дуйся, посме́ртное на́ше упова́ние и защи́то. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 13.
Овсепе́тая и вселюби́мая на́ша Ма́ти! Умилосе́рдися ны́не и поми́луй, в лю́тых и безысхо́дных су́щих на́с ско́рбех избавля́ющи, научи́ на́с серде́чно воспева́ти Бо́гу, проща́ющему на́с: Аллилу́иа. Этот конда́к чита́ется три́жды, зате́м 1-й и́кос и 1-й конда́к.

И́кос 1.
А́нгелов мно́жество по Твоему́, Ма́ти на́ша, повеле́нию ополча́ются на избавле́ние на́ше гро́зно, Ты́ же приими́ моли́тву сию́: Ра́дуйся, А́нгелов на спасе́ние на́ше посыла́ющая; ра́дуйся, Цари́це го́рних чино́в, небе́сную и́х по́мощь на́м да́рующая. Ра́дуйся, А́нгелом храни́ти на́с повелева́ющая; ра́дуйся, во́инством А́нгельским враго́в на́ших поража́ющая. Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.

Конда́к 1.
Возбрани́ враго́м на́шим озлобля́ти на́с и от Го́спода на́шего отлучи́ти коне́чне и научи́ на́с пе́ти Тебе́, Богоро́дице, ве́село: Ра́дуйся, Изба́вительнице, от го́ря, бе́д и ги́бели спаса́ющая на́с, бе́дствующих.


Моли́тва. О Ма́ти Бо́жия, по́моще и защи́та на́ша, при́сно бу́ди на́м Изба́вительница, на Тя́ бо упова́ем и всегда́ вседу́шно Тя́ призыва́ем: умилосе́рдися и помози́, пожале́й и изба́ви, приклони́ у́хо Твое́ и на́ша ско́рбныя и сле́зныя моли́твы приими́, и я́коже хо́щеши успоко́й и обра́дуй на́с, лю́бящих Твоего́ Безнача́льнаго Сы́на и Бо́га на́шего. Ами́нь.Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28519928
Постинги: 4317
Коментари: 7593
Гласове: 8258
Архив
Календар
«  Май, 2024  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031