Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2021 13:44 - Анкета: 40 на сто британци искат маски завинаги и ваксинален апартейд
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 1303 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 25.07.2021 13:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Анкета: 40 на сто британци искат маски завинаги и ваксинален апартейд

9 юли 2021 г. Шон Адл-Табатабай Новини , Великобритания 

image

Тревожна нова анкета установява, че огромните 40% от британските жители искат мандатите да останат завинаги, докато половината смятат, че неваксинираните хора трябва да бъдат отделени от останалата част от обществото.

Не, това НЕ е сатира.

„Ново проучване на Ipsos MORI за„ Икономист “предполага, че висок процент от британците смятат, че редица ограничения за заключване трябва да останат„ за постоянно “, включително нощен полицейски час (19%), карантина за пътуване (35%) и маски за лице ( невероятните 40%!) “, съобщава  LockdownSceptics .

„Много повече от 40% от британците също вярват, че само тези, които са били ваксинирани срещу Covid - и са в състояние да го докажат - трябва да имат право да пътуват в чужбина (отново„ за постоянно “).“

Доклади на Summit.news : С други думи, почти половината от населението никога не иска да се саморазправя и смята, че тези, които не са взели удара, трябва да останат де факто блокирани завинаги.

   

Това ще бъде музика за ушите на правителствения съветник и доживотна членка на комунистическата партия Сюзън Мичи, която на въпрос колко време трябва да останат в сила мандатите за социално дистанциране и маскиране, отговори „завинаги“.

Повече от една пета от британците също са „много изнервени“ от премахването на съществуващите ограничения за заключване, което трябва да се състои на 19 юли.

Резултатите от анкетата за пореден път подчертават как поведенческите психолози са били толкова успешни в ужасяването на британската общественост в абсолютно подчинение.

Както вече подчертахме, учените, действащи като държавни съветници, признаха, че използват „тоталитарни“ и „неетични“ методи за насаждане на страх сред населението като средство за изплашването им да спазват правилата за заключване.

Коментарите бяха направени от членове на Научната група за пандемичен грип по поведение (SPI-B), подкомитет на Научно-консултативната група за извънредни ситуации (SAGE), главната научна консултативна група на правителството.

Учените признаха, че преувеличават риска от COVID пред обществеността и използват „дистопични“ методи за „контрол на ума“, за да направят хората по-страшни, отколкото би трябвало.

Както доказват резултатите от социологическите проучвания, това е довело до това, че голям брой от населението е развил форма на ПТСР, която ги е травмирала от мисленето, че животът може да се върне към нормалното преди коронавируса.

„В каква нация сме се превърнали?“ пита Майкъл Кързън.

Междувременно британският политически и известен елит продължава грубо да нарушава същите правила, които те агресивно изискват от всички останали.




Гласувай:
0



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39743415
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031