Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.08.2021 12:38 - Пандемично съглашение прикрива установяването на Нов световен ред! Автор: adassa
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 2110 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
На 1.12.2021г. всички страни ще подпишат ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ - Първа стъпка към ликвидиране на Националните Държави. Разделяне света на четири географски зони по расово-етнически признак с привързване към определени коронавирусни щамове: Алфа, Бета, Гама, Делта

Световната Здравна Организация (СЗО) всъщност не е компания, грижеща се за здравето и благосъстоянието на хората по целия свят, а така неречен, директор и публичен представител на всички тези компании, които инвестират парите си в нея и управляват всички световни процеси.

Това са маркетингови компании, ИТ компании (FAGMA- Facebook, Amazon, Google, Microsoft, Apple), различни инвестиционни фондове и финансови холдинги (Vanguard, Black Rock, Fidelity..), политически структури.
Всички те са свързани в една обща плетеница” обединени от фондациите на Рокфелер.

Именно тези компании-акционери и определят, всъщност, световния дневен ред, а не самата Световна Здравна Организация, която непосредствено със здравето вече има малко общо.

СЗО отива в сянка, отстъпвайки на тези компании правото да управляват медицината. Защо точно медицина? Защото именно с помощта и контрол върху здравето и живота може лесно да се управляват хората, да се заплашват, да се принуждават към нещо, глобален контрол чрез Принудителна Медицина

На преден план излизат Световната банка и МВФ, които поемат финансирането на проекта «COVID-19». Когато лидерите на страните казват, че не знаят кога ще свърши тази история с “коронавирусната инфекция”, локдауни и прочие ограничения, те само признават своята несъстоятелност, признават, че не те контролират ситуацията, че са просто марионетки озовали се във финансов, политически и юридически капан на Световната Финансова Задкулиса.

На 22 ноември 2020г. на срещата на върха (G20) ръководителят на Европейския съвет Шарл Мишел за първи път изрази призив за сключване на МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР ЗА ПАНДЕМИЯ, който трябва да бъде съгласуван с всички организации и звена на ООН.

На 30 март 2021г., в “The Telegraph” се появява знаково писмо-обръщение на 25 държавни лидери и ръководители на Европейския съвет и СЗО, озаглавено “Нито едно правителство не може да се справи със заплахата от пандемии самостоятелно - ние трябва да се обединим”. Това се казва в съвместен призив, подписан от представители на 25 страни по света.
[Ние разбираме, че приемането на такъв глобален документ изисква създаване на илюзия за безпомощност и отчаяние където се опитват да ни уверят, че “независимите” Национални Държави молят за помощ и с последни сили се борят срещу появилият се изневиделица “смъртоносен” вирус който сее смърт на ляво и дясно, 90% от населението е в тежко здравословно състояние, болниците са препълнени а улиците осеяни с трупове]

“Ще има други пандемии и други сериозни извънредни ситуации в областта на здравеопазването. Нито едно правителство или многостранна агенция не може да се справи сама с тази заплаха”, се казва в документ, публикуван на сайта на СЗО, позовавайки се на горния призив.

https://www.who.int/…/op-ed---covid-19-shows-why-united…

[На сайта на СЗО от 30 март 2021г., виждаме лидерите на кои държави са подписали и настояват да бъде инициирана международна среща за приемане на въпросното ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ. Световната Финансова Задкулиса контролира финансово и политически почти всички правителства в света така, че кукли-марионетки участващи във въпросната постановка има велико множество]

Сред представителите на Православните Държави виждаме такива подписанти като:

Владимир Зеленский - Президент на Украйна; Александър Вучич - Президент на Сърбия; Кириакус Мицутакис, министър-председател на Гърция; Клаус Йоханис - президент на Румъния..

Генералният директор на СЗО Тедрос Гебрейс вече ни увери, че “тази пандемия няма да бъде последна” и страните трябва да поемат правни задължения като част от глобалното споразумение.

На 20 май 2021г., Съвета на Европа взе решението да подкрепи началото на преговорите по международния договор за борба с пандемиите в рамките на СЗО.

https://www.consilium.europa.eu/…/coronavi…/pandemic-treaty/
Позовавайки се отново на призива подписан от 25 страни на 25 май 2021г. СЗО уведомява, че този въпрос ще бъде разгледан на специална сесия на Световната Здравна Асамблея от 29 ноември до 1 декември 2021г. като в дневния ред на специалната сесия ще фигурира само една точка, сключване на международен договор за пандемия - ПАНДЕМИЧНО СПОРАЗУМЕНИЕ.
https://apps.who.int/…/pdf_files/WHA74/A74_ACONF7-en.pdf
Самият документ все още не е представен официално макар, че много е написано и детайлите вече се обсъждат.

[Трябва да сме наясно, че този документ не е предназначен за широката общественост и ще бъде изваден в последния момент, непосредствено преди специалната сесия на СЗО, за да бъде приет тихомълком от лакеите на Финансовата Задкулиса представляващи Националните Държави на Световната Здравна Асамблея]

Яснота относно съдържанието на ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ получихме от (CFR) COUNCL on FOREIGN RELATIONS https://www.cfr.org това е един вид глобално министерство на външните работи на ГЛОБАЛИСТИТЕ, създадено през май 1921г., притежаващо свой печатен https://www.foreignaffairs.com орган.

Съветът по Международни Отношения (COUNCIL on FOREIGN RELATIONS) още може да бъде наречен скритото лице на глобализацията. Това е малко позната, но много влиятелна в областта на международните отношения организация, която постепенно укрепваше своята власт, престиж и сфера на влияние, до такава степен, че днес може да се говори за нея като за “мозъка на света”, който произвежда сложен и неопределен курс за цялата планета - могъщ център за анализ и геополитическо планиране.

[CFR принадлежи на същите тези които стартираха и вкараха света в мрак посредством Психическата Операция «COVID-19»]

Част от високопоставените членове на CFR са: Дейвид Рокфелер, Хенри Кисинджър, Бил Клинтън, Збигнев Бжежински, Джордж Буш (старши), Мадлин Олбрайт, Джордж Сорос, Колин Пауъл, Пол Волкър, Ричард Холбрук..

Всички прогнози на CFR са обозначени стъпки които се реализират ЗАДЪЛЖИТЕЛНО и в най кратки срокове.

Авторите извадили на обсъждане отделни части от бъдещия документ на различни площадки, такива като ООН, СЗО, Rockefeller Fundation, CFR, утвърждават, че: «Мерките за борба с “пандемията” са крайно слаби, недостатъчни и несвоевременни. Много лошо и неефикасно реагират държавите на възникналите предизвикателства при сложилата се “пандемична” реалност. Националните закони на отделните страни препятстват разпространяването и осъществяване на ефективни мерки».
Ключовите моменти в документа са три:

1. РЕФОРМИРАНЕ НА СЗО (НАДДЕЛЯВАНЕ С ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ ПРАВОМОЩИЯ)
«Цената, която всички заплатихме ще бъде напразна, ако правителствата не започнат да изграждат национални международни институти, включително и силно реформирана СЗО, което ще ни позволи да управляваме следващото изпитание от подобен род» / Richard N. Haass президент на CFR/
Първо, през май 2020г. с цел разширяване на донорската база на СЗО и “повишаване устойчивостта” на нейното финансиране бе основан Фонд на СЗО (независимо юридическо лице със седалище в Женева). Тедрос Гебрейесус оцени тази крачка като «ЕДИН ОТ ЕЛЕМЕНТИТЕ НА ТРАНСФОРМАЦИЯ» на СЗО и «уникална възможност да участва в съвместното формиране на бъдещите контури на Световното Здравеопазване».

Второ, върви подготовка за утвърждаване на единна регулаторна рамка за борба с пандемиите въз основа на международните стандарти. За тази цел СЗО, Программата за развитие на ООН, Обединена програма на ООН за ХИВ/СПИН и Институтът по право на Университета в Джорджтаун създадоха юридическа лаборатория COVID-19 Law Lab https://covidlawlab.org, която е създала за използване база данни за всички нормативни документи, правилата и дейностите, въведени в отговор на борбата с COVID-19 в повече от 190 страни.

В случай на такава всеобща унификация, всяка Национална Държава ще бъде ЗАДЪЛЖЕНА ДА СЪГЛАСУВА ЗАКОНИ, които оказват влияние върху здравето и излизат извън рамките на здравната сфера, не с националните интереси, а с МЕЖДУНАРОДНИТЕ ЗАДЪЛЖЕНИЯ ЗА РЕАГИРАНЕ НА СЪЩЕСТВУВАЩИТЕ И «НОВИ ЗАПЛАХИ» ЗА ЗДРАВЕТО
Трето, формира се единна идеологическа база за обосноваване на методи за борба с пандемията, за което, в частност, е обявена нова “наука” - инфодемилогия, предназначена да се бори с “инфодемий”, под която се разбира невярна информация по време на епидемии, което отслабва ефективността на глобалните мерки.

[Още преди обявяването на така наречената “пандемия” Андрю Патинсън, ръководител на цифрови операции на СЗО, провел кръгла маса и подписал споразумение с FAGMA (Facebook, Amazon, Google, Microsoft, Apple) и още 30 фирми за цензура на всичката “непроверена” информация т.е. несвързана с подхода на СЗО. Съответните инициативи на ООН и СЗО разглеждат решаването на проблема с “инфодемията” като важна част от борбата с пандемията]

Като се има предвид, че СЗО говори за неизбежността на няколко вълни от пандемия и нови, по-страшни пандемии, ИНФОДЕМИОЛОГИЯТА СЕ ПРЕВРЪЩА В ИДЕОЛОГИЧЕСКИ ИНСТРУМЕНТ НА СВЕТОВНИТЕ АГЕНЦИИ И ОБСЛУЖВАНИТЕ ОТ ТЯХ НАЙ-ГОЛЕМИ ФАРМАЦЕВТИЧНИ КОМПАНИИ И НАЙ ГОЛЕМИТЕ ИНВЕСТИЦИОННИ ФОНДОВЕ И ФИНАНСОВИ ХОЛДИНГИ ЗА ПОТИСКАНЕ НА ВСЕКИ АЛТЕРНАТИВЕН ПОДХОД И МНЕНИЕ, КВАЛИФИЦИРАНИ КАТО «НЕНАУЧНИ» И «ПРЕДСТАВЛЯВАЩИ ЗАПЛАХА».

ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ е документ създаден на базата на ООН където СЗО ще получи съответните пълномощия по това споразумение. Ако се даде живот на въпросния документ ще бъде изградена глобална, наднационална и централизирана структура (аналогия със Световно Правителство) която ще подчини под своето влияние всички страни.

2. ДЕМОНТИРАНЕ НА НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ
НАЦИОНАЛНИТЕ МЕРКИ НЕ СА ДОСТАТЪЧНИ

ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИ ще включва и нови мерки които ще излизат зад рамките на съществуващите, които вече прилагаме и прилагахме под ръководството на СЗО. Това е необходимо за производство и разпространение на ваксини, диагностика и лечение, “необходимо е да се обменят патогени с генетични сентенции”, предаване знания едни на други, обмен на данни, изследвания, технологии.

[Става въпрос за нови по-крайни, задължителни и принудителни мерки които няма да могат да бъдат заобиколени]

В ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ се акцентира върху разширен списък от мерки включващ: Принудителна ваксинация и широк, неограничен обмен на данни (в това число и лични) които ще постъпват от всички страни центализирано и ще бъдат обработвани и класифицирани в единен център подчинен на СЗО или близка наднационална глобалистка структура.
КОНСТИТУЦИОННИТЕ ПРАВА НА ГРАЖДАНИТЕ СА ПРЕЧКА

[От самото начало на психическата “пандемия” станахме свидетели на грубо нарушаване законите и Конституциите на Националните Държави от марионетните правителства, които погазват правата и свободите на своите граждани, но въпреки това наличието на правна база възпира продажните правителства от използване на по-крути мерки]

НАЦИОНАЛНИТЕ ДЪРЖАВИ СЕ ПРЕВРЪЩАТ В ПРЕГРАДА

ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ е необходимо преди всичко, за отслабване, а в определени случаи и елиминиране ролята на държавата с нейните защитни механизми във вид на закони, включително и Конституцията.
Ако ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ бъде подписано, то всъщност ще елиминира не само върховенството на националното право и Конституцията във всяка държава, но и върховенството на международното право, което защитава правата на човека в световен мащаб.

Продължавайки в този контекст, трябва да сме наясно, че такива велики достижения на човечеството като Нюрнбергския кодекс и Конвенцията за правата на човека ще бъдат просто занулени, ние ще бъдем лишени от тях в момента щом Националните Държави загубят защитния си механизм, т.е. човечеството ще се окаже беззащитно.

В основата на националната сигурност на всяка държава са преди всичко правата и свободите на гражданите. От степента, до която отстояваме правата си, зависи съществуването на държавата и обратно без запазване на държавата, ние не можем да запазим своите права и свободи.

[След подписване на ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ марионетните правителства ще делегират властта в ръцете на СЗО, по този начин Националните Държави ще загубят своя Суверенитет. Страните ще бъдат принудени под юридическата тежест на горния документ да изпълняват безприкословно всички заповеди по редуциране на населението, чрез регулярно и принудително ваксиниране, и все повече ограничаване правата и свободите. Унищожаване на икономиката и деиндустриализация посредством безкрайни карантини и др., водещи до демонтиране на Националните Държави]

3. РАЗДЕЛЯНЕ СВЕТА НА ЧЕТИРИ ГЕОГРАФСКИ ЗОНИ ПО РАСОВО-ЕТНИЧЕСКИ ПРИЗНАК (КАСТИ) С ПРИВЪРЗВАНЕ КЪМ ОПРЕДЕЛЕНИ КОРОНАВИРУСРНИ ЩАМОВЕ (АЛФА, БЕТА, ГАМА, ДЕЛТА)

Според ПАНДЕМИЧНОТО СПОРАЗУМЕНИЕ което предстои да бъде прието на специалната сесия на Световната Здравна Асамблея, света ще бъде разделен на зони по “възникналите” коронавирусни щамове, които СЗО провъзгласи с букви от гръцкия алфавит (Алфа(α), Бета(β), Гама(γ), Делта(δ)) https://www.who.int/…/activit…/tracking-SARS-CoV-2-variants/, и привърза по произход към определени страни и географски територии.

[Както и в други случаи и тук е валиден принципът на постепенност. В началото, както е прието по каноните на дресировката, бяха въведени 4-ри цветови зони за ограничаване на населението (зелена, оранжева, червена и тъмночервена). https://www.google.bg/…/vizhte-4-te-cvetovi-zoni-i-vsichki… . Щом хората свикнаха и приеха това “упражнение” на смяна идва друго]
По някакво “странно” стечение на обстоятелствата срещаме същото разделение на (Алфа, Бета, Гама, Делта), в книгата на Олдъс Хъксли “Чудният Нов Сят”. Всъщност брата на Олдъс, Джулиан Хъксли е бил член на Лондонското кралско дружество, Британското дружество по евгеника, биолог-еволюционист, привърженик на естествения подбор, известен като “Малтус на ХХ век”, станал първият генерален директор на ЮНЕСКО.
[Джулиан Хъксли е бил отявлен глобалист]

Оказва се, че в ръцете на Олдъс Хъксли чрез неговия брат Джулиан е попаднал манифеста на глобалистите по построяване на Нов Световен Ред. Олдъс е бил толкова впечатлен, че просто е преписал въпросния манифест в книга “Чудният Нов Свят”.

Тези които са чели книгата на Олдъс Хъксли знаят, че (Алфа, Бета, Гама и Делта) това са четири групи (касти) хора. Всяка от тези групи изпълнява своя набор от функции и задачи в “Чудния Нов Свят”.

1. Алфа - това е най високия клас (господарите на Новия Свят)
2. Бета - това са интелектуалци (обслужващ персонал на най високия клас)
3. Гама - това е работническа класа
4. Делта - това е най-презрения клас (изгои)
Нека проследим появяването на въпросните “коронавирусни щамове”, като същевременно обърнем внимание на основното коренно население в расово-етнически смисъл на тези страни.

1. Алфа - Британски щам
2. Бета - Южноафрикански щам
3. Гама - Бразилски щам
4. Делта - Индийски щам

[В сайта на СЗО “Проследяване на варианти на SARS-CoV-2”- линка по-горе виждаме, че щама от Южна Африка е “документиран” най-пръв (май 2020г.) и би трябвало да е Алфа, но за да не се нарушава смисловата конструкция. Алфа е присъден на Великобритания, чийто щам се “появи” едва през (септември 2020г.)]

За тези които смятат, че ние автоматично ще попаднем в Алфа защото сме с бял цвят на кожата ще кажа, че това не е така.

Индийци, Китайци, Руснаци, страните от бившия соц. лагер (православни) - според класификацията на глобалистите принадлежим към азиатския сектор и ще бъдем определени в ДЕЛТА - индийски щам.

https://bnr.bg/…/ncbz-ustanovi-indiiskia-variant-na…
П.П. Когато носим маски, правим тестове и се ваксинираме под предтекст, да не бъдем лишени от ежедневни удобства и/или работа то ние съучастваме в престъплението срещу нас. Когато открито не се противопоставяме на системата и не отстояваме нашите законни права ние способстваме построяването на Нов Фашистки Ред.



https://adassa.blog.bg/novini/2021/08/07/pandemichno-syglashenie-prikriva-ustanoviavaneto-na-nov-svet.1773457



Гласувай:
3



1. attila - От Коронавирус УБИBA Само МВР по УCТАВ и Лекарите за ПАРИ !
08.08.2021 13:18

ЗАДАВА СЕ НЕВИЖДАН ГЕНОЦИД !

v b o x 7.c o m/play:3191d4f569

Д-р Чарлз Хоф: Повечето Ваксинирани за К19 ще УМРАТ до 2025 от Сърдечна Недостатъчност !

Евреите Затвориха Банско и Цяла България с Измислени Заразени от Коронавирус Туристи !

Матьо Джепсън - Баща на 9-Годишното Англичанче: "Синът ми Никога не е Имал Коронавирус, Нито Някой от Нас" !

БЪЛГАРИ ВЪОРАЖАВАЙТЕ СЕ !

Не ви е Необходимо Законно Оръжие Защото Властта е НЕЗАКОННА от 1944 Година !

Не ви Трябва Разрешително за Оръжие Издадено от УБИЙЦИ от МВР и ТЕРОРИСТИ от ДАНС !

Първо се Атакуват Партийни Централи-Бардаци и Милиционерски Участъци-Курварници, Там е ЗЛОТО !

Всички Партии в Задунайската КОЧИНА са Продукт на Майката КУРВА-БКП и Бащата ПЕДЕРАСТ-ДС !

Комунисти,Деца на Комунисти,Внуци на Комунисти-САМО ДО СТЕНАТА !

Милиционери,Деца на Милиционери,Внуци на Милиционери-САМО ПОД ЗЕМЯТА !

KAЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/c o m m u n i s m.h t m l
цитирай
2. adassa - Благодаря за споделянето и дано ...
08.08.2021 23:06
Благодаря за споделянето и дано стигне до повече хора!
цитирай
3. grigorsimov - Благодаря и аз!
10.08.2021 10:41
Бог да ни е на помощ!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297341
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031