Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2021 17:54 - Започна се! Лекарят Владимир Зеленко, ортодоксален юдеин, се обърна към Равински Съд, по повод коронавирусния геноцид!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3799 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 29.08.2021 10:52

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
"Няма никаква нужда от ваксини, за никого". "Ако искате да принесете в жертва дете, — ковид е отличнен повод. Никаква друга причина няма"!
В Интернет се появи уникално видео: ортодоксалният юдеин и американски лекар Владимир Зеленко, който 2020 г. лекува от covid-19 президента на САЩ Доналд Трамп, говори по видеовръзка с трима равини (в Израел), най-вероятно, членове на Равинския Съд. Тема на разговора е — конспиративният заговор на мултимилиардерите, против цялото човечество, вкл. народите на САЩ и Израел. Целта на конспиративния заговор, според лекаря Зеленко, е, чрез ваксинации, мултимилиардерите (които, също, до един са евреи! Г.С.), да намалят значително населението на земята.

Ето и съдержанието на разговора: Равините: «С нас е Владимир Зеленко. Доктор Зеленко е семеен лекар повече от 20 години. Той е медицински съветник на доброволческия корпус за бърза помощ в Киряс-Джоел, щат Ню Йорк. Той е разработил своя знаменит «протокол Зеленко» за лечение на covid-19, който спаси безбройно множество хора по целия свят.
Добре дошел докторе! Благодарим ви, че се присъединихте към нас! Моля ви да кажете неколко думи по нашата тема.
Владимир Зеленко: много благодаря, че ме поканихте! Чувате ли ме? Ще започна с моя лекарски опит. Моята група успешно излекува 6000 пациента. Аз обучих стотици лекари, които сега обучават свои студенти. Като цяло, ние излекувахме милиони пациенти. Президентът Трамп беше мой пациент, и равинът Хаим Каневски. И Мистър Лицман, министърът на здравеопазването на Израел бе мой пациент. Аз просто споменавам, кои са се обръщали към мене, вкл. президента на Бразилия, Болсонару.
Моя опит ми донесе особен подход към covid-19. Същността му е, да се опазят хората от влизане в болница. Относно децата, — единствената причина, която може да ви принуди да посягате на деца е, ако вярвате в детските (ритуални)жертвоприношения. И ако искате да принесете в жертва дете, — ковид е отличнен повод. Никаква друга нужда няма! (Ритуална жертва, на иврит е - корбан) 
Нека обясня. Всеки път, когато се готвите да приложите някаква терапия, трябва да огледате от три страни: 1. Безопасна ли е? 2. Ще даде ли резултат? 3. Нужна ли е? А само за това, че тази треапия е достъпна, не означава, че трябва да я ползвате. Трябва да има медицинска необходимост.
Ако прегледате статистиката на CDC (Центра за контрол и профилактика на  заболяванята в САЩ) за дацата, по-малди от 18 г., които са преболедувалили от covid-19 и са оздравели, - процентът на преживелите без лечение е 99,998 %! Както каза доктор Юдън, грипът е по-опасен за децата, от covid-19. Той каза, че милиони деца умират от ваксинациите. А аз мисля, че броят на жертвите ще е значително по-голям, и ще обясня защо.
Ако сте осведомени, че за децата няма смъртен риск от болестта covid-19, защо да им инжектирате смъртоносна отрова? Нека видим, помага ли ваксината? Двете най-ваксинирани страни в света, — Израел (85%) и Сейшелските острови - също над 80%. И в двете страни сега има вълна от делта-вариант на covid-19. Нека си зададем въпроса: ако сте ваксинирали по-голямата част от населението на страната, защо идва нова вълна на заболяваня? Втори въпрос: защо да се прави трета ваксинация, с нещо, което не е помогнало първия път?
Това е относно ползата от тази терапия. Нека поговорим сега за безопасността (на ваксините). Има три периода, които трябва да разгледаме: остър (от момента на инжектирането, до третия месец), подостър и дългосрочен. Риск номер 1 са тромбите. Както разказа доктор Юдън от Salk Institute... (Мога да ви предствая свидетелства и доказателства за всичко, което казвам). Та, по думите на Salk Institute, когато човек получи инжекция с т.н. «ваксина», тялото му става фабрика за производство на трилиони «шипове» коронавируси, които мигрират и вредят на кръвните клетки. И това предизвиква тромби. Ако се случи в сърцето, предизвиква инфаркт. Ако е в мозъка - инсулт. И ние виждаме, че причина номер 1 за смъртните случаи, в краткосрочен план, са тромбите. Обикновено това се случва в първите 3-4 дни. 40% от смъртните случаи са в първите три дни след инжектирането.
Другия проблем е, че ваксината довежда до възпаление на миокарда, при младите хора.
И третия, най-тревожен проблем, по предварителни данни, е процентът на помятаня в първото тримесечие, у ваксинираните бременни жени, който е, от 10 до 80%.
Повтарям, че вероятността за помятане при бременните ваксинирани жени, в първото тримесечие на бременността, се повиши 8 пъти! Но това са предварителни данни, които може да се променят с времето. И това е «най- малкия» проблем.
Вторият въпрос са подострите проблеми. Опитите над животни показаха, че всички животни добре произвеждат антитела. Но когато се сблъскат отново с вируса, мнозинството животни умират. И се оказа, че ги е убила собствената им имунна система. Това се нерича "парадокс на имунитета". Важното е, че много животни умряха. Може да кажете, че с хората няма да не се случи така. Но моят отговор е, че «може и да се случи». Изследванията не са приключили. Вие сте обектът на експериментите. Разработчиците на ваксините Pfizer/BioNTech казаха: «Израел е най-голямото (ни) експериментално поле в света.» Люк Монтание, получил Нобелева премия за откриване вируса на Спин, каза, че «това е най-големият геноцид в историята на човечеството!» Понеже, какво ще се получи накрая, не е известно. Затова, въпроса ми е: защо да ваксинирам когото и да било, с потенциално вредна и смъртоносна ваксина, без предварително да разбера, какъв ще е крайният резултат?
И трето, - дългосрочните последствия.
Има еднозначни свидетелства, че ваксината нарушава фертилността, т.е. зачеването и детородните функции. 
Несъмнено, ваксините увеличиват автоимунните заболявания. И кой може да каже, колко това ще съкрати продължителността на живота? Точно преди седмица беше доказано, че ваксината увелчава риска от рак. ... Така че, има над какво да се замислим.
Аз считам, че днешното израелско правителство е виновно за извършване на (смъртоносни) опити над собствения народ.
Ви знаете, че нашите (ционски) мъдреци са казали, че, «ако видиш проблеми в народа, погледни равините-лидери!», защото, «ако главата е болна, какво да очакваш за тялото?» Затова ви моля, да поставите интереса «кол Исраел» над интересите на политиката и над всичко останало, което може да повлияе на вашето мнение.
Аз лично, ежедневно си подписвам смъртна присъда, и подлагам на риск живота си, кариерата, финансите, репутацията, семейството си и всичко, за да застана тук и да ви казвам тези неща.
И така, ще подчертая: Няма никаква нужда от ваксина, за никого. При децата остават живи 99,998%. При младите, от 18 до 45 г. остават живи 99,95%. Т.е., преболелите covid-19, имат антитела, които изработва естествената им имунна система система, и те са милиарди пъти по-ефективни от изкуствения имунитет, от ваксината.
Защо да се ваксинирам със смъртоносно опасна ваксина, произвеждаща опасни антитела, когато вече имам здрави антитела.
Ако разгледате риска за хората в повишен риск, сред които процентът на смъртността е 7,45%... И ако видите моите данни, които публикувах в рецензиращото списание (журнал), които станаха основа за повече от 200 други изследвания, излиза, че ако лекувате хората в правилни времви рамки, ще понижите смъртността с 85%!
Т.е. от 600 000 умрели от коронавирус американци, можеше да спасим 510 000, от попадане в болници и от смърт. Официалната статистика за САЩ. Аз дадох тази информация на Биби Натанху, чрез посланика, април 2020 г. Информирах също и всички членове на вашето (Израелското) Министерство по здаравеопазване.
И така, моят въпрос към Вас е: Ако аз мога да понижа смъртността в групата на риска, от 7,5%, на 0,5%, защо да ползвам отровните и опасни инжекции, които не помагат, а имат страшни странични ефекти?
И така, нека пресметнем наум. Ако всички хора на замята заболеят от covid-19 и не се лекуват, световната смъртност ще е по-малко от 1 процент. Аз не предлагам това, защото това означава, да умрат 35 милиона души. Но, ако последваме съвета на световните лидери, да се ваксинират «7 милиарда души», тогава ще умрат повече от 2 милиарда!?
И така, събудете се! Това е Трета световна война. Това е зло, каквото не се е случвало до сега в историята на човечеството. Аз съм против принасяне на децата в жертва! Аз съм против идолопоклонството! Аз искрено вярвам, че Бог изпитва всеки човек. И това е тест, покланяш ли се на Бога и молиш ли го за защита? Ще се обърнеш ли към Него със всичките си страхове и ще го помолиш ли за помощ? Или ще тичаш при «златния телец», при ваксините, при правителството, при социопатите?
Нищо ново под слънцето! Тези хора не са по-добри от фараона. Те са си въобразили, че са богове! И ти ще отидеш да им се поклониш? Ако решиш да им се поклониш, ОК, нека те защитават! Ще видим, колко ще успеят. Аз виждам как страхът довежда хората до напълно нелогични постъпки. Те даже принасят в жертва своите собствени деца!
Да, твоето Мин.здрав. те лъже! Неговата статистика е напълно лъжлива!..   

Извадка от: 
http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_24794/
Превод, Григор Симов.
Господи, благослови!  



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296249
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031