Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2021 17:35 - В Германия започнаха гонения срещу лекари и съдии, разобличаващи антиковидните ограничения
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1591 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 02.09.2021 17:38

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Сблъсъци с полицията, газ и арести, така завърши поредният многохиляден протест в Берлин против коронавирусните ограничения. Правителствяените квартали бяха затворени а във въздуха кържаха вертлоети. 

От какво бе предизвикан този път взривът на социалното напрежение и какво мислят жителите на Германия за масовата ваксинация? 

Имаме връзка с автора на проекта "Гласът на Германия" Сергей Филберг.  - Сергей, във Франция където също има антиковидни протести, недеволството сред хората е от въвеждането на санитарни паспорти, които са изискват при посещения на кина, музеи, ресторанти и други масови мероприятия. Кои ограничения в Германия бяха повод за този протест?

- Протестите започнаха още в първия локдаун, април 2020 г., когато основното недоволство на протеститращите беше, отмяната на основните права на човека, които се гарантират от германската конституция. Става дума и за свободата на пресата, понеже имаше гонения срещу журналисти, срещу политици, а също, срещу професори и доктори вирусолози, или имунолози, - от страна на основните медии. Бяха подтискани и всички, които се опитваха по-подробно да разберат какво се случва, или критикуваха мерките срещу ковид.

Тази година бяха забранени всички демонстрации и полицията, още есента на миналата година започна да разгонва протестите с водометни оръдия, с полиция и съзотворен газ, толкова жестоко, към всичките тези демонстранти, че германците бяха шокирани...

Притестите се подгряват и от това, че още април миналата 2020 година, правителството каза, че никаква принуда за ваксиниране няма да има, и никакво задължително ваксиниране няма да има. Но тази година всички става точно обратно, понеже в много провинции, за да отидаш примерно в ресторант, трябва да си ваксиниран или да си направил тест, който е доказано, че дава 40% погрешни резултати... Така тестират и децата, два пъти седмнично, във всички училища... А после фирмите производители на тестовете представят на държавите астрономнични сметки за плащане, даже и за пратки тестове, които не са били и доставени. Корупцията в тези сфери е огромна. 

Сега у нас започна учебната година. Децата трябва да са в училищата, с маски. Всичко това е психичен натиск, вкл. срещу децата, особено когато сега решиха да се ваксинират и децата, от 12 години, нагоре. Всичко това принуждава родителите да излизат на улиците, да протестират. 

Тези дни имах интервю с производител на ваксини. Експертът разказа за странини последствия от ваксините, но отказа да каже името си, за да не го уволнят и преследват властите.

- Как оценявате тази ситуация, понежте тези неща ги казва експерт?.. - Да, имаше сериозни гонения и срещу вирусолози, и срещу учени, и даже срещу частни лекари, които за предписвали, примерно, освобождаване от носене на маски, поради задравословни проблеми, - примерно, които имат астма или някакви психични проблеми. Самият аз бях свидетел на такива неща, миналата година в Бремен, когато писателят Герман Клоп, който наистина има проблеми с дишането, и лекарят му предписал освобождаване от носене на  маска. 

Бяхме на улкицата, доближиха ни четирима полицаи, обкържиха него, понеже беше без маска, и му конфискуваха документа, издаден от лекаря. И позвъниха на лекаря, да се уверят, че той е издал документа. Но имаше и по-интересни истории, когато на лекари обискираха лечебните им клиники, а и домовете им. И даже на съдии, които произнасяха присъди, за анулкиране на глоби, за неносене на маски. Имаше случай, когато съдия издал решение, детето на едни родители, да не е задължено да носи маска в училище. И на този съдия правиха обиск в дома му! А с учените е много по-просто. Те всички работят или за държавен университет, или за частна фирма, и подписват съгласие, че от свое име няма да правят никакви изказваня, които не са съгласувани с ръководството на университета или фирмата. 

А ръководствата сега получават огромни пари, но само за разработване на ваксини, а не за лекарства. И за да е ясно: за разработване на лекарства тази година в Германия, вкл. за лечение на усложнения от ковид, са отпуснат 20 милиона евро. А Евросъюзът, само за април миналата година, за разработване на ваксини отпусна седем милиарда евро!! А за тези пари мкожеха да се построят безброй болници, и училища и вентилации. Но се залага именно на "ваксините". В Япония се отказаха от ваксината "Модерна", понеже в милион и половинната пратки намерили непонятни вещества, много приличащи на метали (вероятно - наночипове? Г.С.).

Та, какво произвеждат сега, и какви доставчици имат, за тези неща, скептичко се изказа и експертът, с когото разговарях, който наистина е разработчик на ваксини, но се плаши, да не изгуби работата си, понеже университета в който работи, сега получава огромни пари. А доскоро е бил на загуба. Понеже науката сега е неизгодна и всичките научни разработки (освен псевдоваксините) са на минус.


  https://www.youtube.com/watch?v=cEeDDVjqcTs

    Превод, Григор Симов



Гласувай:
3



1. germantiger - бягайте от германия живейте в ...
02.09.2021 17:42
бягайте от германия

живейте в прекрасна русия, слънчева куба, прогресивен китай, законна българия, обрязан иран, рязана сирия и богата венецуела

хайде де бугарски мигрантски чавета мърсящи германия - върнете се в справедлива и чиста бълХария
цитирай
2. radostinalassa - ГТ май се е ...
02.09.2021 18:49
ваксинирал. Но и той не отива в Германия, а реве оттук.
цитирай
3. анонимен - Стига си лъгал, ненормалник. На...
02.09.2021 22:01
Стига си лъгал, ненормалник. Най-тъпата булята и тя се обадила.
цитирай
4. radostinalassa - Тъпак е този, който говори...
06.09.2021 19:58
непрекъснато за фекални таблетки. Това е нон сенс. Никоя таблетка не вирее в стомаха. Виж гумена капсула като гумена глава може.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296257
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031