Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.09.2021 19:10 - Такава опасност никога не е имало до сега на Земята, от сътворението на света. Архимандрит Гавриил Ургебадзе (Грузия):
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1385 Коментари: 2 Гласове:
3

Последна промяна: 06.09.2021 10:33

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ще дойде време хората да хващат гората. Но сами, не идете... Бягайте в горите, на малки групи. Но за християните най-голямото мъчение ще е, че те ще отидат в горите, а близките им ще приемат печата на антихриста. Храните, на които слагат печата на антихриста (с баркод), не могат да ви навредят. Това още не е печатът. Кажете молитвата «Отче наш», пръкръстете, поръсете със светена вода, и така ще се освети всяка храна.
  Ако откраднеш, ще нарушиш една от десетте Божи заповеди. Който постъпи така, той ще приеме и антихриста. Вярващият човек ще се надява на Бога. А Господ в последните времена, такива чудеса ще сътвори за Своя (Православен) народ, че само едно листче от дърво ще му стигне за цял месец. И земята няма да свърши, прекръсти една шепа - и тя ще ти е хлябът.
  Не бойте се, главното е, да не приемете печата на антихриста, на десната ръка или на челото. Не яжте хлеб от човек, приел печата на антихриста (а днес, и от "ваксиниран"! Г.С.).
  В последното време поддържниците на антихриста ще ходят на църква, ще се кръстят и ще проповядват евангелските заповеди. Но не вярвайте на тези, които нямат добри дела. Понеже, само по делата може да познаете истинския хриситиянин. Истинската вяра е в сърцето, а не в разума. След антихриста ще тръгне този,  чиято вяра ще е в разума, а на когото вярата е в сърцето, той ще го разпознае.
  Сега започват важни събития. Такава опасност не е имало на земята, от времето на сътворението на света... Представете си майка на пет деца: как ще храни децата си, без да приеме печата на антихриста? Виждате ли, какви капани поставя антихрист на хората.
  Отначало, ще е по желание. Но когато антихрист се  възцари и стане властелин на света, ще принуждава всички да приемат печата. А които не го приемат, ще ги обяви за предатели. Ето тогава ще трябва да се отива в гората: по десет-петнайсет човека, заедно. Но по един или по двама не идете, няма да се спасите... Вас ще ви пази Светият Дух. Никога не губете надежда. Бог ще ви даде мъдрост, как да постъпите. В последните времена хората ще ги спаси любовта, смирението и добротата. Добротата ще отвори вратата на Рая, смирението ще ви  въведет там, а любовта ще ви покаже Бога.
     Председателят на Съюза «Християнско възраждане» В. Осипов: 
  - Възможно е, тези, кооито не приемат номерата (ЕГН), да трябва да се готвят за мъченичество.
     Архимандрит Саранти Саранту (Гърция): 
  - Личната карта не е белегът (печатът). Според думите на стареца Паисий, приемането й, е падение. Падение е, понеже неусетно сме стигнали до пред-печата, и остават само пет минути, до белега (печата на антихриста).
    Свети Паисий Светогорец: 
  - За съжаление, пак некои гностици ще приспиват духовните си чада, като бебета, уж, за да не се тревожат, понеже нямало нищо страшно, и ще казват, че е достатъчно да имаш вяра в себе си! Но нека видим, че апостол Петър, след като само външно се отрекъл от Христа, това пак си е било отричане. Така че, които казват така, те се отричат от светия печат Христов, даден им при Светото Кръщение.
    Председателят на Координационния комитет против въвеждането на универсална електронна карта (УЕК) в Русия, кинорежисьорът Галина Царьова:
  - ...Православните се питат, кога ще поставят печатите. И мнозина не разбират, че за този процес трябват, не десетилетия, а максимум, - години (А това е казано преди години! Г.С.). Появи се информация, че вече технически е възможно нанасянето на белега, на челото или ръката на човека, по време на фотографирането за УЕК. Возможностите на лазерните технологии са огромни. Списанието «Diagnose» №8 за 1984 година, писало, че американските банки и концерни планират да въведат тотален контрол на населението, посредством невидима идентификационна система. Под предлог за въвеждане на безналично разплащане, на хората ще нанасят на челото или ръката, с лазерен лъч, невидим код, -знак, от тънки линии, означаващи 18 цифри. Като, линиите в началото, средата и края на кода, ще се четат за 666 (от баркод- четеца. Това са трите тънки двойки линии във всеки баркод, които са малко по-дълги (надолу), от останалите. Г.С.).
  Този план бил случайно разкрит, когато некои банки, по грешка пуснали за употреба нови бланки. А това се е случило още 1984 година, когато за баркодовете още, изобщо, не сме знаели...
  Нека погледнем Гърция, където на последния митинг против въвеждането на електроните карти, имаше 150 хиляди участници. Хиляди свещеници и монаси излязоха против тази система, и епископи също не премълчаха. Въпреки че, посредством кризата и разоряването на страната, световното (задкулисно)правителство се опитва да принуди гърците да приемат тази антихристова система, гърците не се предават, а се съпротивяват, за разлика от нашата страна. Къде са нашите многохилядни кръстни шествия и митинги?.. Свещенството и архиереите мълчат. Само не много хора се съпротивяват, и ако хората масово започнат да получават електронни карти, страшно е да си представим, какво може да стане с нашата страна, и с всички нас!
  Хора, не спете! На телевизионни дебати в Гърция, по повод електронните картаи, показваха, как след осветяване с определен прибор, на лична карта се появи снимката на човека, която до тогава не се виждаше. И понеже снимките се правят в специално оборудвана стая, - изобщо не е сигурно какво може да се случи  едновременно със снимането...
  А чипът в тялото ще е последната точка в отказа от Бога... Това трябва да се казва на близките, роднините и съседите ни. Мнозина наивно мислят, че ще прекръстят картата и няма да има нищо страшно. Но и така да е (макар че не е), трябва да се има предвид, че тази карта може във всеки момент да бъде блокирана и вие ще сте изключени от всичките системи за осигуряване на живота. И тогава човек се превръща в нищо и никой!
  Трябва колкото може по-широко да се обясняват тези неща, и хората да се обединяват във всеки район. Иначе, по единично, всички ще ни унищожават и мачкат, без заплати пенсии и т.н. Вече започнаха преследваня срещу отказващите да подписват съгласие за събиране и обработка на личните данни, и да ги оволняват...
  Така е и в Църквата: свещениците и монасите със стари паспорти, ги гонят от храмовете и манастирите... Ако свещениците започнат да казват, че няма нищо страшно, че това не било духовен въпрос, че не вреди на човека приемнето на карта с номер (ЕГН), вместо именто, тогава и древните християни щяха да се съгласяват, външно да се поклонят на идолите, а в душата си да се молят на Бога. Тогава и свети великомъченик Георги Победоносец е можело да се поклони на бесовета, запазвайки вярата си? Но къде ще стигнем така? В Евангелието е казано конкретно: «ни да купи, ни да продаде» - и ето сега получаваме тази система. Тя се строи пред очите ни, с нашето мълчание...  Да, без Божия помощ, никой не може да се спаси. Но Господ помага само на тези, които се стараят и полагат усилия. Свети Йоан Златоуст казвал: - "Ти положи всички усилия, а ако те не стигат, Бог ще добави"!
Но, нещо, не виждаме големи усилия!
  Сега те създават единен данък, който може да се плати само с ел. карта. И ако човек не приеме такава карта, никой няма да може да плати данъка за земята или жилището му. И тогава ще започнат да отнемат собственността...
    https://3rm.info/publications/14761-takoj-opasnosti-ne-bylo-na-zemle-ot-sotvoreniya.html
    Превод, Григор Симов.
  Публикацията е стара, и в нея, естествено, не става дума за съвременната "Пландемия" и за псевдоваксините с наночипове и дяволски гени...  



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. dobrodan - Сега е моментът цялата ви църква да се посерете от страх :):):):):).
05.09.2021 19:30
Аууууууууу!!!!!!! Антихристът иде, ще ви пляка без вазелин!!!! Ауууууууу!!!!!!
Има печат на главнята отгоре и кокоши трън на върха, олилейййййй!

Да ви ...... у смотаните кратуни да ви....
цитирай
2. radostinalassa - Арменците трябва да са мълчаливи ...
06.09.2021 19:55
защото , когато се разприказват лъсва простотията им. Ковидът харесва дебелите смесеняци.




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296440
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031