Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.09.2021 18:17 - Шокиращо откровение на стареца Сава Ахилеос за лазерния белег (печат) и истината за новата лична смарт-карта
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1228 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Христос възкресе братя и сестри. 

Проповеди на Сава Ахилеос и Неофит Морфски за новите биометрични паспорти. 

Уникален номер ще се дава на всеки, още при раждането му. Тези номера вървят заедно с новия паспорт. Нищо друго няма да имаш в себе си, освен номера, с който ще можеш да получаваш заплатата или пенсията си (в електронен вид). Ще номерират хората, като добичета. 

Има специални устройства, излъчващи изотопен лъч. Този вид лазерен лъч се насочва в челото. Това ще е знак, хиляди пъти по тънък от косъм. И когато го нанесат на челото, ти ще минаваш покрай камерите и никой няма да те спира. А ако нямаш този знак, няма да можеш да преминеш. Това значи, че са ти нанесли нещо, като чип, с лазер, и това нещо излъчва сигнал, който се приема от следящото устройство, което казва: "Този е мой, нека премине"!

От 20-ти април в небето летят странни обекти. Това са групи спътници "Стар Линк", на компанията на Илон Маск "Спейс Екс". Това е от дявола. Големите изяждат малките. Хората и икономниката, всичко полека се събира в един "букет". Така дяволът ще събере в ръката си всичко и ще управлява света. Той ще управлява хората, с бутончета и с магии. 

На хранителните продукти не е ли нанесен баркод? Това е подготовка на хората, от антихриста, да приемат неговия печат. Той залага на удобствата. Искаш ли да минаваш границата, слагат ти микро-чип, и преминаваш свободно, без проверки. Микрочипът изпраща сигнал, който отива в следяшото устройство и в централния компютър в Брюксел, в който се събира информацията от целия свят. А откъде е информацията, ли? 

Отидеш в данъчното, искат ти ЕГН, а ако нямаш, присвояват ти номер. Така става удобно и бързо. Хората тичат, бързат, а информацията се трупа.  Сега искат да ни издадат нови паспорти, с микрочип, по-тънък от косъм. После ще кажат: И това вече не върши работа, - трябва биометричен паспорт, в който ще има записани, освен видимите данни, но и невидима, лична информация. После ще поискат да въведат още по-усъвършенствана система. А после ще кажат: - и това не е безопасно. Някой може да открадне паспорта ви (или личната карта) или да го изгубите. 

Пет страни от Шенгенския договор гласуваха, да въведат най-съвършенна и "безопасна" система за идентификация на личността, която е - печат на ръката или челото. И Гърция подписа, че ще я въведе, много скоро! Ще въведат този пачат, и горко на хората, които го приемат на ръката или челото си. За тези хора, това ще е краят. Царството Небесно за тях ще е затворено. И след време ще се яви (ще покажат) антихрист. Това ще стане, - натам отиваме, и там ще стигнем. 

Светото Писание и светите Отци са ни предупредили: "не приемайте"! Бъдете бдителни, не се лъжете! Утре ще е така навсякъде, не само в една страна... Нилични пари няма да има. Ще имате само номер и само с този номер ще получавате пари. Ще прономерират хората. На всеки ще дадат номер. 
Неофит Морфски, за биометричните паспорти: За новите биометрични паспорти говореше и свети Паисий Светогорец. Аз се придържам към този голям светец. Той казваше за тези паспорти, че няма да успеят да ги въведат напълно. Ще започнат, но мнозина няма да успеят да ги вземат. Християните, - казваше той, - нека изчакват и да не бързат. Тези паспорти създават проблеми за личната свобода. С тяхна помощ ще може лесно да се контролира населението. Но чрез съвременните технологии, като телефоните, даже и да нямате паспорт, знаят къде се намирате и колко души сте. Знаят интересите и предпочитанията ни, според интернет страниците, които посещаваме. 

Нашата свобода и така е ограничена с помощтта на интернет и телефоните. Лично аз считам, че свети Паисий Светогорец ни е предупредил, да не спим, и да се отрезвим, за да разберем, какво ни мисли Новоят световен ред.  Новите технологии са средства за контролиране и манипулиране на вярващите, и на невярващите хора. 

Паисий Светогорец казвал, имайки предвид третата световна война, за събития, в частност, за конфликт на Иран с Израел. Това ще е началото на световна война. Но обстановката се нажежава и межди Гърция и Турция, и на Балканите, и в Украйна. Ще има бедствия в Западна Европа и Америка. В новините, за много неща не говорят. Информацията се контролира. 

В новите паспорти ще има микрочип, който ние няма да виждаме. В него ще има три нива памет,- открита, и скрита за собственика: където и да отидеш, или да се обърнеш, цялата информация ще се записва в чипа. Тези смарт карти приличат на предшестващите ги електронни карти. Но ще са много по-съвършени. 

В старите карти, записаната информация беше постоянна, а в новите ще може постоянно да се обновява. Ние мислехме, че старите карти заплашват личната ни сигурност. Но новите са напълно различни. Тези електронни паспорти (смарт-карти) не са шега. В тях има мощен процесор с големи възможности. Тези карти ще връчват принудително. Картата ще може да реагира на външни събития, и да взаимодейства. Това ще е цял компютър, а не карта. Картата ще се преглежда и контролира със специални полицейски устройства. Паметта ще може постоянно да се дозарежда, със всички нови данни за собственика, за работата, боледуванята и за всичко останало. Още щом я получиш, всичко ще е заредено в паметта й. Тя се нарича RОМ, а паметта RAM се свързва с компютър. А третата памет "се преструва" на мъртва. В нея е записана работната програма на процесора, която също може постоянно да се обновява...

Докато антихрист не обедини целия свят, за да го контролира, и не събере данните на всички, и не даде номер, по възможност, на всички, за да ги държи "в ръката си", той няма да се яви на света... 

Микро-чипът ще върши три вида дейности. Ще записва информация и ще предава информация на спец. устройствата. Ще преработва и съхранява скритата от чипирания човек, информация, във вградения си процесор. В бъдеще ние ще сме задължени и обезличени, и няма да имаме собствено име, а ще сме безименни, номерирани същества, както е в затворите и лагерите... Нас ни приравняват с животните. 

Да ни удостои Господ, да останем верни, даже и до смърт!  Амин.

https://www.youtube.com/watch?v=SaX5t72KJoc

  Превод, Григор Симов  



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371463
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930