Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2021 10:38 - Пророчество (басня) на атонски старец за Пландемията, ваксините и задължителното носене на маски
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1010 Коментари: 2 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Някога живял в едно далечно царство ковач. Той се научил да прави толкова хубави вериги (пранги), та накрая и той започнал да ги носи. И това нововъведение се харесало на другите ковачи. А после и други хора започнали да си поставят и да носят вериги. И даже царят, и всички знатни царедворци. 

Царя издал особен указ, за всеобщо, задължително носене на вериги. Децата в училище учели как (правилно) да се носят веригите. А ювелирите започнали да изработват и златни вериги, и сребърни, и вериги с брилянти. 

Такива разкошни вериги започнали да връчват и като най-висши държавни награди, Появили се и майстори, измислящи нови, подобрени вериги, от разни леки сплави. Започнали да се провеждат научни и лекарски конференции, за ползата от носенето на веригите. Учените написали нова история на това далечно царство, в която се доказвало, че хората са носели вериги, още от най-древни времена.

И все пак, намирали се смелчаци, които отказвали да носят вериги. Но те били гонени и затваряни. И за наказание им слагали особено тежки вериги, причиняващи им големи болки и страдания. Но и умирайки, тези непоправими храбреци оставяли на хората простата повеля: - "Освободете се от веригите!"

И постепенно, повярвалите на този "завет", ставали все повече и повече. Некои хора напълно свалили веригите си, други свалили поне част от тях. Освободилите се от тях, казвали, че без веригите им станало значително по-леко, и призовавали всички да свалят никому ненужната тежест. Но останалите само клатели глави недоверчиво, понеже това им изглеждало доста безрасъдно. И казвали: - "не сме ли като другите, няма да сме нормални", - и се разотивали, подрънквайки с веригите си. 

След време, мнозинството все пак се убедило, че е възможно да се живе без вериги, но това го могат само отделни, редки хора. Тогава царят издал указ, оправдаващ пострадалите за отказ да носят вериги. И за тези страдалци даже установили всенароден празник. Но да свали веригите си, както и до тогава, никой "нормален" не се решавал. Понеже вече били свикнали така.

  https://www.youtube.com/watch?v=_Co6-AbOb4I
    Превод, Григор Симов  



Гласувай:
1



1. krumbelosvet - Толкова много думи
13.09.2021 04:10
А веригите са:
- Холивуд с антибял расизъм, джендърство, русофобия, макартизъм
- компютърни игри с убийства, даже детски такива
- култ към богатството (щото Господари са най-най-богатите от Уолстрийт).
- И т.н.
А същите най-най-богати, използват и ще използват ковида за свои цели, независимо дали е изкуствен или не. Медиите и нета са техен МОНОПОЛ, така че и мощната антивсксърска пропаганда, сто пъти по-мощна от про-ваксърската, най вероятно е тяхна.
Лека нощ.
цитирай
2. radostinalassa - Искаш да кажеш, че ваксините помагат?
14.09.2021 18:17
Това ще се докаже или най - вероятно отхвърли след няколко години.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28297119
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031