Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.09.2021 10:51 - Архимандрит Елпидий Атонский: пророчество от 2021 година за седемте ваксини, нанотехнологиите и събитията в последното време
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1489 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 18.09.2021 14:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Отец Елпидий: "Запланувани са поредица от седем етапа "ваксинации" със специална ваксина... Целта на седемте ваксини е, да се премахне постепенно всичко, което води до изпълняване на седемте добродетели, седемте дара на Светия Дух, с които тялото на човека става храм Божий. Най-важна в този процес на ваксинации ще е последната, седма, заключителна ваксина. Седмата ще е върхът на нанотехнологичната пирамида. Именно при седмата ваксина, в тялото на човека ще вкарат новото изобретение на дявола, което няма да е възможно да се премахне. Във вече изменената с предходните ваксини и с нанопрахта, ДНК, ще вкарат частица с вграден код-белег, единствен и неповторим за всеки".
Разговор на отец Елпидий с негова духовна дъщеря.


- Отче, доста много е написано от светите отци за белега и за чипа, който задължително ще бъде вкарван в тялото на човека, по време на управлението на антихриста. Какво бихте ни казал по тази тема, която сега нас особено ни вълнува?

о. Елпидий:

- Тялото на човека, чадо мое, е едно от най-великите чудеса сред Божиите Творения. Даже бих казал, че е уникално. Бог е искал, нашето тяло, в което е поместил нашата безсмъртна душа, да стане Негов храм, в който ние, неговите деца, да можем да Го обожаваме, като цар и Бог, и като Отец наш. Той е дал възможност на всички ни, да сме край Него, и непрестанно да Го славим, като Цар наш и Бог Отец. Светото Писание казва, че ние сме «храм на Живия Бог».
Сатаната не може веднага да превземе душата на всеки от хората. Отначало той трябва да получи власт над тялото, и чак след това може да прави опити да превземе душата. Именно затова, по хиляди начини се опитва да въвлече в духовна мърсотия нашите тела, та човек вече да не може да е чист храм за Бога. И само така може да получи някаква власт над нас. До неотдавна дяволът разчитал на немощите човешки и на греховете на хората. Увлече ли човека в грях, той го потапя все по-ниско и по-ниско. Той "помагал" на човека да върши грехове, един след друг, и смъртни и по-леки, и предлагайки им разни видове наслаждения, се опитвал да го отклони от разкаяние за тях. Внушавал безразличие към чистотата на душата и водел хората към пиянство, наркотици, убийства, магии и много други грехове. Но всеки път, когато човек стигал до покаяние, ставало чудо, и по Божествената си милост, Бог прощавал на каещия се човек и разкъсвал веригите, с които дявола го бил вързал. Бог разрушавал плановете и делата на сатаната, и освобождавал Своето Творение.
Сатаната много векове търси начини да получи пълен контрол над чувствата и мислите на човека. Най-голямото му желание било, да има пълен контрол над хората, до последната минута на живота им. Той търсел начини да насочва мислите на човека, и желанията, и чувствата му, в нужнната му посока. И за съжаление, намерил такъв начин. С помощта на изкуствения интелект, появил се след изобретяването на компютъра, а после с негова помощ изобретили нужната му "ваксина". Изследванията дали нужните му резултати, след като серия ваксини започнали да отговарят на замислените параметри. Ваксината вече може да се намесва в генетичните кодове на човека, в ДНК, и да ги променя. Модификацията на ДНК ще изиграе главна роля, за упавляване реакциите на човека в духовната сфера. И създаденият от Бога Разум, след определени процедури, ще започне да работи в човека, другояче, и ще се подчинява на Изкуствения интелект (ИИ), създаван за антихриста. Така антихрист, ще започне директно да управлява всички, подписали се за него.
Обърнете внимание, че всеки отделен човек ще може лесно да се котролира, ако се модифицира определен участък от генетичната му верига - ДНК, който ще ключ, и ще стане част от общата електронна база данни. В променения участък на ДНК се внася и определен цифров номер в единнич регистър, който номер ще е записан и в новия паспорт, с единствен и неповторимым номер, за всеки човек, който НЕ МОЖЕ ДА СЕ ОТСТРАНИ И НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ по никакъв начин. Номерът ще е уникален, неизменен и постоянен. От него никак няма да е възможно да се отървеш. Номерът (ЕГН) ще се изисква и ползва навсякъде, и в началото на номера ще фигурират трите цифри - 666, и така веднага ще става ясно, на каква система е подчинен всеки човек. И с този номер, всеки ще бъде записан в свърх-компютъра на антихриста, известен с името "Звярът". И в последния етап, цялата електронна База данни ще се събере в този  компютър, с което ще се създаде системата за контрол в царството на антихриста, под контрола на самия дявол.
Для того, чтобы система "читала," кого и что видит на экране, запланировано дать каждому и определенный символ, он будет помещён и в базе данных Зверя, и непосредственно на теле человека, на его лбу (челе) и руке. Каждое действие, каждое передвижение, каждая покупка, каждое пополнение счёта в банке, каждая продажа, будет контролироваться и "ложиться в ячейку" памяти программы учёта данных. Таким станет официальный паспорт скорого будущего. Без такого паспорта, а следовательно номера, человека как бы не будет существовать. План сатаны имеет ступени, первой ступенью в нем стоит - задача сделать человека похожим на уже известные нам смартфоны, движущийся сигнальный маячок, так осуществлять контроль будет намного проще.
- А по какъв начин човекът ще бъде "превърнат" в смартфон?
- ... За да изпълни замисъла си, сатана трябва да успее да модифицира ДНК-то на хората. Постепенно, в продължение на много време той разпръсква наночастици, които попадат в телата на хората, и сега те ще му свършат работа. Нано-прахта на антихриста попада в тялото на човека с храната, с въздуга, който дишаме и с водата която пием. Всичко това той отдавна е заразил (замърсил) с невидими за човешкото око наночастици. които са плод на високите технологични изследвания и експерименти.
После сатана е планирал поредица от седем етапа ваксинации със специална "ваксина". И тези седем технолигочни "чудеса" ги изобретяват седем специалисти в тази област. Те са седемте "строители" на новата модифицирана ДНК на човека (с която вече, не само хранителните растения, но и самите хора се превръщат в ГМО! Г.С)... Целта на седемте ваксини е, да премахне в човека всичко, което му помага да изпълнява седемте добродетели, - седемте дара на Светия Дух, с помощта на които тялото на човека става храм Божий. Най важната в този многоетапен процес на ваксинации е седмата, т.е. седмия, последен етап. Седмата ваксина ще е върхът на нанотехнологичната пирамида. Именно със седмата ваксина, в тялото на човека ще вкарат новото изобретение на дявола, което вече няма да е възможно да бъде отстранено. Във вече изменената от предишните ваксини и от нано-прахта, ДНК, ще влезе частица с вграден код-белег, единствен и неповторим. И нищо вече няма да може да възстанови преобразуваната ДНК, в първоначалния и вид, какъвто е бил при раждането на човека.
Така, всички които получат номер от дявола, т.е. неговия белег (знак или печат), няма да могат да се избавят от него... И до края на живота си ще бъдат обвързани с този номер. Съгласието за получаване на белега, ще е най-голямата им грешка в живота. Този номер няма да е нещо видимо с човешко око, нито нещо, което може да се премахне или изреже (понеже ще е във всяка човешка клетка). Този номер ще е неделима част от ДНК на всеки човек, който се съгласи да е обект на тази поредица експерименти (псевдо-ваксинации). Номерът ще бъде въведен в единната огромна база данни, за контрол, с чиято помощ антихрист ще управлява еднолично света. Той ще има и подмамени от дявола помощници, които ще му помагат да ръководит този нов свят.
ИИ ще получи такова развитие, от което ще бъдем удивени, и впоследствие ще бъде обожествяван от некои хора. Възторгнатите от тези постижения на ИИ, ще започнат активно да помогат на антихриста да осъществява идеята му, за  световно управление. Те ще се научат да убеждават масите, ще ги насочват и ще контролират мислите, желанията и чувствата им. И всеки, който се съблазни от тези постижения на науката и техниката, ги очаква пълен контрол във всичко. В този нов свят няма да приемат ничие друго мнение. Всякякви възмущения или недоволство, веднага ще стават известни на ръководството, на Звяра - антихрист и на неговия екип, и моментално ще се пресичат. Ще се пресичат със смърт, или изключване от системата, което съще ще е равносилно на смърт. Възмути ли се някой, ще му изключат (автоматично) "чипа", и край.
- А кои са тези, които ще помагат на антихриста, да осъществява плановете си, за унищожаване на човека, като личност, а и физически?
- Падналият Деница (дяволът сатана), през последните години успя, по целия свят, на всички ключови длъжности, да постави на власт хора - сатанисти (политци, учени, духовни ръководители), покланящи се и подчиняващи се само на него. И така той властва и ръководи света (макар и, все още, задкулисно). Той ръководи света:

1. Чрез политиката и банковия сектор, който има пълен контрол над парите и над техния оборот. И сега, реално, банкерите приемат политическите решения, в нужната им посока.

2. Чрез науката сатанистите създават оръжия за масово поразяване, бактериологични, вкл. вирусни и др. И действително изобретяват дяволски технологии, за унищожаване на хората. Но не само хората, но и създадената от Бога, природа.

3. Чрез религиите, с помощта на падналите пред него ръководители на религиозните течения или обществени дейци. Дяволът постепенно ги поставя на ключови места, и ги прокарва нагоре по кариерната стълба. И в Църковните йерархии, и в политиката, неговите хора му помагат да се приемат замислените от него решения и закони. Така те приеха и наложиха закони, противоположни на Закона Божий... И са готови да приведат на поклон пред сатаната, всичките свои подчинени, и вярващите (искрено или сляпо) миряни.


Важна следваща крачка за дявола сега е, да обедини всичките църковни и духовни лидери, всичките религиозни секти и всичките вярващи, по целия свят, в една единствена религия на антихриста. Задачата му е, да объедини всички в света, уж, заради братство и мир, и световна "любов", за да създадат единна, изкуствена Религиозна общност, и да образуват Световна Църква (с която да се унищожи, на първо място, Православното Християнство)...


Затова на антихриста ще му е нужна помощта на пророк - предтеча, както и пише в Откровението на Йоан Богослов, който да го обяви за спасител на света. Този обзет от сатаната, лжепророк, ще бъде поставен от антихриста, начело на неговата световна "Църква". Като лидер и глава на тази църква, лъжепророкът ще убеждава християните, да приемат знака (печата или герба) на "световния спасител" - антихрист. А белегът му, ще се представя за знак на вярност към "спасителя"...

...................................

Първа част, от:



http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_24884/



Превод, Григор Симов

Преводът може да продължи, по възможност.



Гласувай:
3


Вълнообразно


1. radostinalassa - Ние сме сътворени по образ и подобие на Бога
22.09.2021 08:15
А адамитите са създадени от Господ, който е друг персонаж. Вярно ли е , че това е допуснато за да ни тренират, за да не се отпускаме и ставаме лениви?




цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296567
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031