Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.09.2021 12:58 - Призив на Архимандрит Вартоломей (Калугин), духовник на Троице-Сергиевата Лавра, към всички Православни Християни в Русия, Украйна и Белорусия
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1937 Коментари: 2 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Скъпи Братя и Сестри! Съотечественици! Великото ни Отечество е в опаснос! Трябва да се действа!

Настана време за разплата за всички грехове човешки, и огънят на наказващата десница дойде вече над цялата ни страна; скоро ще видим всичко със собствените си очи и ще чуем със собствените си уши. Нека се опомним и разберем, че сме виновни пред Бога, повече от другите народи на света, понеже на нас ни е поверена Русия - духовната опора на цялото човечество, и пазителка на главното съкровище - Православието, правилно славещо Бога на Земята, без което, земята не му е нужна. Рухне ли Русия, ще рухне и светът, и всичко отива натам, и враговете, породени и въоръжени с нашите грехове, ще доубият безволевата Русия.
Спасението е само във всенародно покаяние, едновременно, по съглашение, за греховете ни, общи и лични. Всерусийското покаяние ще измете всички врагове на разделеното Отечество и ще покаже на целия свят Величието Божие. Майко-Русия - да си жива во веки!!! Нека отдадем всичките си сили за борба, за общото Отечество, нека използваме всички възможности за разпространение на този призив сред народа в Руската Федерация, в Белорусия и Украйна, та с едни уста да се обърнем към Бога искренно и сърдечно, със следните думи:
«Спаси нас, Боже Праведни, всички заедно, отвърни Лицето Си от греховете ни общи и лични, и ни върни обратно нашето богатство - Русия, и изгони враговете ни. Амин».
Повтаряйте тази молитва, по три пъти. А останалото, със свои думи, на глас, за себе си, на колене или прав, в Църква или навън, на улицата или у дома, на път или на работа, всеки според обстоятелствата, само колкото може повече народ да вземе участие, - всички, комуто е скъпа Русия и който се плаши, да не Я изгуби, заедно с живота си.
Важното е да успеем да използваме, в условията на започналата апостасия, последната такава възможност, докато още я има държавата и средства за вързка, обединяващи нас. Настъпващото време е пълно със събития, неочаквани и страшни, и затова, всяко забавяне е смъртоносно. Това мероприятие трябва да се проведе с нарастваща градация...:
21 септември - на Рождество Богородчно, и на 27 септември - на Въздвижение на Кръста Господен.
Колкото може по скоро да започнем подготовка и организация на това спасително мероприятие, - на живот или смърт.
Времето за покаяние е, на 21 септември и на 27 септември, в 14 ч. московско време.
Нека всеки си спомни всички грехове, извършени в живота, и най-вече - грехът продадената или предадена от нас, за паница леща, Велика и Свята Русия.
Трябва да се каем сърдечно и искрено, със сълзи, който може, като за последния час на своя живот, да помним греховете, извършени от народа наш, през последните 100 години, които според Промисъла Божий лежат на потомците, до четвърто колено, влияят на нашия сегашен живот, особено - цареубийството и безбожието. И за всичко това да молим Бога за прошка, от името на целия народ...
Нека се покаем заедно, и Господ ще прости греховете на нашия народ, понеже се е покаял и е успял да тръгне напред, към Победа, а не назад, към смъртта. С това ще защитим себе си, своя дом и своята Родина от пълно разрушение и гибел, със силата на всеобщата съпротива духовна, в която е скрита невиждана Мощ Божия, понеже все още сме руснаци и с нас е Бог! Во веки веков. Амин   http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_24881/   Превод, Григор Симов  



Гласувай:
1



1. dobrodan - А у меня
16.09.2021 17:44
*уй болит за ваше спасение.......таварищ.
цитирай
2. radostinalassa - Товарищите не вярват в Бога
17.09.2021 21:57
Така ни докараха до днешния стадий на потреблението. Добре, че простите джагали още ходят като овце на църква , иначе досега щяха да ни избият. Но и ние добре ги храним и развъждаме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28296572
Постинги: 4280
Коментари: 7543
Гласове: 8235
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031