Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2021 16:55 - Когато Шарил Аткисън разкри фалшива епидемия; затъмняване на медиите; CDC и Фочи казаха лъжа с размерите на самолетоносач, паркиран на Таймс Скуеър
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 568 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
    Когато Шарил Аткисън разкри фалшива епидемия; затъмняване на медиите; CDC и Фочи казаха лъжа с размерите на самолетоносач, паркиран на Таймс Скуеър  

image


Септември10от Джон Рапопорт

Моето интервю с Аткисън за скандала

от Джон Рапопорт

10 септември 2021 г.

(За да се присъедините към нашия имейл списък, щракнете тук .)

Написах тази статия преди няколко години. Публикувам го сега, защото това е доверие на CDC, Фочи и чудовищната позиция на медицинското заведение по отношение на епидемиите.

През последните 30 години документирах много престъпления на CDC; този е епичен:

Връщам ви в лятото на 2009 г., когато CDC и Световната здравна организация размахваха „смъртоносната пандемия от свински грип H1N1“.

Те, разбира се, също настояваха хората да вземат новата ваксина срещу свински грип. По тази тема ето извадка от статията на Робърт Кенеди -младши в „Здравна защита на децата“ (3/27/20):

„Например, Фочи някога се е занимавал с бързо проследяваната ваксина срещу грип H1N1 („ свински грип “) в YouTube, като увери зрителите през 2009 г., че сериозните нежелани събития са„ много, много, много редки “. Малко след това ваксината продължи да причинява хаос в множество страни, увеличавайки риска от спонтанен аборт при бременни жени в САЩ, провокирайки скок в юношеската нарколепсия в Скандинавия и предизвиквайки фебрилни гърчове при едно на всеки 110 ваксинирани деца в Австралия - подтиквайки последните да да спре програмата си за ваксинация срещу грип за деца под пет години.

Това обаче е само половината от историята на свинския грип. Другата половина - която включва зашеметяваща измама на CDC - със сигурност беше нещо, което Фочи знаеше по онова време.

Фаучи всъщност препоръчваше високо опасна ваксина за защита срещу ЕПИДЕМИЯ, която изобщо не съществува.

Неговите приятели и професионални колеги от CDC създаваха измамата.

През лятото на 2009 г. CDC твърди, че в САЩ има хиляди случаи на свински грип. Но зад тази статистика се крие тревожна тайна. Голямо престъпление, като се има предвид мандатът на CDC да съобщава истината на американския народ:

Тайно CDC е спрял да брои случаите на свински грип.

Какво? Защо?

Разследващият репортер на CBS, Шарил Аткисън, откри тайната на CDC; и тя разбра защо.

Рутинното лабораторно изследване на тъканни проби от най -вероятните пациенти със свински грип се връщаше, в по -голямата част от случаите, с: НЯМА ЗНАК НА СВИННА ГРИПА ИЛИ ДРУГ ВИД ГРИПА.

Attkisson написа статия за този скандал и тя беше публикувана на уебсайта на CBS News. Следващата, по -голяма стъпка - пускането на историята в телевизионните новини на CBS - беше подплатена. Няма сделка. И CBS затвори всяко бъдещо разследване по темата. Статията на Аткисън умря върху лозата. Никой друг голям новинарски вестник в света не взе статията й и не побягна с нея по -дълбоко в заешката дупка.

Ето какво ми каза Аткисън, когато я интервюирах:

Рапопорт: През 2009 г. вие оглавихте отразяването на така наречената пандемия от свински грип. Открихте, че през лятото на 2009 г. Центровете за контрол на заболяванията, игнорирайки федералния си мандат, [тайно] спряха да броят случаите на свински грип в Америка. И все пак те продължиха да разпалват страха от „пандемията“, без да имат никаква реална мярка за нейното въздействие. Не беше ли това друго ваше разследване, което беше спряно? Нямаше ли още какво да се разбере?

Аткисън: Последиците от историята бяха дори по -лоши от това. Открихме чрез усилията си по FOI, че преди CDC мистериозно да спре да брои случаите на свински грип, те бяха научили, че почти никой от случаите, които са смятали за свински грип, всъщност не е свински грип или някакъв грип изобщо! Интересът към историята от един изпълнителен директор на [CBS] беше много ентусиазиран. Той каза, че това е „най -оригиналната история“, която е виждал за цялата епидемия от свински грип. Но други настояваха да го спрат [след като беше публикуван на уебсайта на CBS News] и в крайна сметка нито едно предаване на [телевизионни новини на CBS] не искаше да го докосне. Излъчихме множество истории, подхранващи идеята за епидемия, но не и тази, която би хвърлила оригинална, нова светлина върху цялата реклама. Беше честно, точно, законово одобрено и адска история. Тъй като CDC пази истинската статистика за свинския грип,

- откъс от края на интервюто -

Така че ... фалшива пандемия, престъпления на CDC и увреждаща ваксина.

Но това не беше краят. CDC искаше да извърши друго престъпление. Около три седмици след като констатациите на Аткисън бяха публикувани на уебсайта на CBS News, CDC, очевидно в паника, реши да удвои. Ако една лъжа бъде разкрита, кажете още по -голяма. Много по -голям.

Ето, от 12 ноември 2009 г., статия в WebMD е отговорът на CDC: „Шокиращо, 14 милиона до 34 милиона жители на САЩ - най -доброто предположение на CDC са 22 милиона - се разболяха от свински грип H1N1 до 17 октомври [2009]. ( „22 милиона случая на свински грип в САЩ“, от Daniel J. DeNoon).

Очните ви ябълки пукат ли? Те трябва да бъдат.

Бързо напред към 2021 г. Кой в здравия си разум, въоръжен с малко история, би повярвал на всичко, което CDC казва за COVID-19? Откриването на нов коронавирус? Броят на случаите и смъртните случаи, точността на диагностичните тестове, необходимостта от блокиране и икономическо опустошение, безопасността и значението на ваксината, порнографията от страх? Кой би повярвал на всичко това?

И кой би повярвал на всичко, което излиза от устата на д -р Антъни Фочи?

Само глупак.

ИЗТОЧНИЦИ:

childrenshealthdefense.org/news/dr-fauci-and-covid-19-priorities-therapeutics-now-or-vaccines-later/

https://web.archive.org/web/20200328080313/https://childrenshealthdefense.org/news/dr-fauci-and-covid-19-priorities-therapeutics-now-or-vaccines-later/

https://www.cbsnews.com/news/swine-flu-cases-overestimated/

https://web.archive.org/web/20140101163355/https://www.cbsnews.com/news/swine-flu-cases-overestimated/

https://www.cdc.gov/media/transcripts/2009/t091009.htm

https://web.archive.org/web/*/https://www.cdc.gov/media/transcripts/2009/t091009.htm

https://www.webmd.com/cold-and-flu/news/20091112/over-22-million-in-us-had-h1n1-swine-flu#1

https://web.archive.org/web/20100105035212/https://www.webmd.com/cold-and-flu/news/20091112/over-22-million-in-us-had-h1n1-swine- грип




Гласувай:
1



Спечели и ти от своя блог!
Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39746981
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031