Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2021 10:19 - Явление на свети Пророк Илия, 1993 г. в Русия, за чипирането и антихриста
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 513 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Аз съм КрАсина, Антонина Фьодоровна, пенсионерка. Живея в град Звездоград. Искам да се обърна към всеки човек, който прочете моето послание, независимо от възраст, народност и вероизповедание. Ако премълча, ще предам Бога. Ще се постарая да изложа (всичко) на кратко.

На 18 май 1993 г. вечерта, във Звездоградския Дворец на културата, където работех тогава, дойде свети пророк Илия и с него 5 ангела, във вид на отроци. Тях ги изпратил Господ. Така ми казаха. 

Лицата им (на ангелите) се отличаваха от лицата на младите хора, от онова време, и бяха облечени другояче. В светли ризи до под коленете, с пояси, а на краката сандали. В ръце държаха някакъв неголям музикален инструмент, приличащ на ... ("кавила или кадила", - названието не се разбира добре. Г.С.). А на краищата им, по две малки чинийки, издаващи не силен, мелодичен звън. Те пееха тихичко, и макар че бях край тях, думите не разбрах. 

Свети Илия беше по-висок от среден ръст, на около 50 години. Косата му не беше гъста и закриваше шията. С не гъста и не голяма брада. Беше облечен много спретнато, в светла риза с пояс, с тъмен елек и тъмни панталони, стегнати долу в невисоки обувки.

Веднага се натрапваше в очите външната слабост на телата им. Но лицата им бяха светли и красиви. Свети Илия изглеждаше много уморен. 

А сега за това, което каза свети Илия. Предавам думите му:

"В началото те ще приведат всичко в цифри (т.е. на всичко и всички, ще сложат номера - ЕГН). Чиповете са ново оръжие, - това той повтори неколко пъти. Те няма да разрушават нищо друго, а само човека. Трите шестици са чипът".  По-нататък не мога да предам дословно думите му, но смисъла запомних много добре. Но понеже тогава не разбирах много неща, по неколко пъти го питах за едно и също нещо.

Сега всичко това вече е внедрено в живота ни. А 1993 година изглеждаше неправдоподобно и плашещо. Свети Илия казваше, че ще въведат лични (и банкови и шофьорски) карти и други (електронни) паспорти, уж, за удобство на хората. И това наистина ще е така. Но всъщност, всичко ще се прави, само за да свикнат хората с мисълта, че всичките тези нововъведения са безопасни. Т.е. това е психологична обработка на населението. После ще поискат (напълно) да отменят книжните документи, и парите. А защо, - сега вече е очевидно за всички. - За да лишат хората от всякаква собственост, т.е. да им откраднат всичко. 

Но преди това, ще се опитват да чипират всички. И той обясни, как ще изглеждат чиповете: (те ще са) малко по-големи от оризови зърна. Ще ги вкарват под кожата, между палеца и показалеца, или на челото.

Ще започнат уж с доброволци, а после всички ще задължат. Той каза, че всички ще знаят за чиповете, но ще е трудно да се противостои, понеже всички ще измамят. Всички ще измамят! 

Свети Илия каза, че ако чипират (хората), ще дойде антихрист, когото ще наричат "месия". А до тогава, навсякъде по света изкуствено ще се създава хаос, революции, безредици, метежи и всякакви бъркотии, понеже на власт ще се издигат властолюбци и сребролюбци. 

Той каза още, че който поиска да се откаже от чипа, може да остане без хляб. Той казваше също, че в страната ни ще имаме ръководител, с име на голям страшен звяр, - цар на зверовете, Медведев. И че трябва да се направи всичко, той да не дойде на власт втори път. Понеже той ще е подложен на всичките тези нововъведения и много ще се промени. 

Аз го попитах, какво трябва да правим ние? Свети Илия отговори, че трябва да се молим, да пишем писма до различните инстанции, и да разпространяваме информация, чрез интернет, "който и вие ще имате". Думата "интернет" му подсказаха отроците. 

Той каза още, че ще подменят нашия управник, а аз никак не можех да разбера, как ще го подменят, и не можех да повярвам. С което малко дразнех хората които бяха с мен, - сътрудниците в Дома на Култирата. Те бяха по-стари от мен, двадесетина години. И когато и аз дойдох, те вече знаеха всичко, а мен ме извикаха по-късно. 

Целият разговор се водеше пред служебния вход. Когато свети Илия си тръгваше заедно с отроците, аз се опитах да ги изпратя и видях (усетих) нещо като движение на въздуха, и телета им станаха неестествено тънки, и започнаха бързо да се смаляват. След неколко секунди вече ги видях отиващи по въздуха, към небето.

Няма да описвам мислите и чувствата си. Стори ми се, че сме разговаряли десетина минути, а всъщност беше минало повече от час. 

На Медведев писах, май 2011 година, да не се кандидатрира за втори срок (мандат). Преразказах му думите на Пророк Свети Илия, и получих стандартна обратна разписка. Разписката пазя. 

На Путин и ФСБ писах в края на 2019 година, но отговорът беше същия. Хора, не допускайте да ви мамят, и вие никого не мамете. Достатъчно много са измамите и подмените около нас. Господ ни е дал свобода на избор, а Собянини, Попови, Гейтси и другите с тях, ни отнемат свободата, нарушавайки законите. Те по-големи от Бога ли се имат? 

Проверете чия е земята, на която са построени жилищните блокове!  Нима не знаем чия собственост сме? Защо власт-имащите не се съобразяват с нас ? Те говорят едно, а вършат друго. По делата им, ще ги познаем. 

Всичко което казах е самата истина. Аз обичам Бога. За мен истината е по-скъпа от благополучието и сигурността ми. Хората трябва да се плашат само от Бога, и от греха, а не от слугите на врага, на човешкия род.  Всякое дихание да хвали Господа! 


http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_25189/ 

https://www.youtube.com/watch?v=8QqM8_C2xEU


Превод, Григор Симов.    



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28350977
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930