Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.10.2021 14:44 - Фелдшер Марина Корнатовская, за убийствените "лекарства", против Ковид. Мълчанието е по лошо от смъртта!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1288 Коментари: 1 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Уважаеми зрители, добър ден, наш гост е медицинският работник от Латвия, Фелдшер и обществен активист Марина Корнатовская. 
 
- Марина здравейте! 

- Здравейте и вие, и благодяря че ме поканихте!

- Преди да преминем към острите въпроси, каквито в Ютюб не обичат, кажете малко за себе си и за вашия медицински опит.

- Да, аз съм медицински работник, фелдшер. Медицинският ми опит е, и от диференциалната диагностика, и в кабинет за ваксинации работех, И като семеен лекар..., и в бърза помощ, в екип по кардиология и интензивна терапия, т.е. не обикновен екип. Работех осем години в клиника по токсикология и сепсис, реанимации и интензивна терапия. 

- Марина, разбираме, че сте се занимавали непосредствено със спасяване на хората, в най критични ситуации.

- Напълно верно, именно в най-остри ситуации.

Марина, вие цялата 2020 година сте била на първа линия в борбата с новомодното заболяване (ковид), и познавате ситуацията от вътре. Разкажете за личния ви опит, с какви проблеми сте се сблъсквали, и как оценявате "протокола" (предписанието, спуснато от СЗО, чрез САЩ), по което медиците лекуват пациентите, болни уж от ковид?

- Да, това и предизвика от моя страна, въпроси, понеже промениха начина на лечение, вследствие новите протоколи, които бяха спуснати. Аз разбира се, като помощник на лекаря, нямам право да се запознавам с алгоритмите (за лечение). Това е извън нашите компетенции. Макар че образованието ми позволява, да разбера, че се е променил алгоритъмът (протоколът).

Цялата терапия ни поднасяха, непосредствено, дежурните лекари. Наистина, алгоритъмът се промени коренно, както разказах в моето видео, което мнозина може да не са успяли да видят, и какво лекарство беше добавено към терапията на пациентите с ковид. (Следва извадка от въпросното, лично видео на фелдшер Марина, за което тя беше арестувана, държана в ареста и сплашвана, и след неколко месеца беше уволнена от болницата):

- "Преди да се появи т.н. Ковид, често приемахме болни с пневмония. След постъпването им в нашата клиника, те разговаряха и се хранеха. И след време, всички, постепенно се възстановяваха и си отиваха вкъщи. Но откакто превърнаха клиниката ни, в Коронавирусна, започнаха да се случват странни неща. 

Приемаме болни с пневмония (или с други дихателни усложнения), те разговарят и се хранят, но още след неколко дни лечение, положението им бързо се влошава! Защото започнаха да им предписват някакво ново, много странно "лекарство", което преди никога не сме използвали. Ще премълча за "ремдисивир", който просто е отрова, който добавиха (и го употребяват) избирателно.  А "нимбекс" - /нео-релаксант/, преди го употребявахме за отпускане на мускулатурата, преди операции. А диафрагмата е мускул, който помага на дробовете да дишат. "Лекарството" Нимбекс добавиха много скоростно. Дозировката, преди беше 0,8, а ние инжектирахме на пациентите по 1  ампула. А сега (на пациентите - набедени за болни - от Ковид) инжектират по 4 ампули, - 4 ампули! Защо ли? За да блокират диафрагмата, за да интубират човека, което си е, преднамерено убиване на пациентите. Защо пациентите, като постъпят у нас, разговарят, а после, - умират?"

(Това беше извадка от предишно видео) 


Т.е. когато нашата клиника лекуваше болни от всякакви дихателни заболявания, аз винаги виждах динамиката на лечението: Пациентът постъпва, ние го лекуваме, адаптираме го и го пускаме да си иде у дома.

А сега, до времето в което успях да поработя, нямаме ни един случай, човек с позитивна динамика, да е изписан. Буквално, човекът постъпва, разговаря, може напълно сам, да се грижи за себе си... но след известно време, състоянието му се влошава. Ние прилагаме определените алгоритми за неговото спасяване, но в резултат, след известно време той умира!!

- А ръководството на клиниката, лекарите, докторите, - медицинските светила, обърнаха ли внимание, понеже, би трябвало да реагират на резултатите от своя труд?

- Занете ли... това е най трудният въпрос, който ми е задаван, през всичките тези месеци. Разбира се, те... че обърнаха внимание, обърнаха, но... устата си не отвориха! Те изобщо не обсъждаха, че у нас се провежда някакво много странно лечение.

- Логично е, да допуснем, че младшият медицински персонал, не е упълномощен, да променя протоколите за лечение, но лекарите с висше образование, завеждащите отделенията и клиниките, мисля че са длъжни да се намесват и да коригират работата на клиниката, ако резултатите не удоволетворяват. 

- До колкото разбрах, това никой не е обсъждал, може би понеже това може да се приема за "експериментално лечение", и всички са чакали, след време да донесе някакъв позитивен резлултат. Но както стана ясно, мен ме уволниха на 1 февруари, а всичките тези алгоритми се употребяваха, поне до края на септември, и никаква положителна динамика (все още) няма...
Извадка от: 

https://www.youtube.com/watch?v=AgwiFbdmCfA


Превод, Григор Симов    



Гласувай:
7



1. radostinalassa - И у нас никой с акъла си...
30.10.2021 19:12
не ще да влезне да се лекува в болница. От каквото и да е болен ще го лекуват за Ковид. Медицински фашизъм?






цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317961
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031