Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2021 15:25 - МАСОНИТЕ СА ВРАГОВЕ ХРИСТОВИ! ЗА ПЕЧАТА БОЖИЙ НА ЧЕЛАТА НА ВЕРНИТЕ. АРХИМАНДРИТ АТАНАСИЙ МИТИЛИНЕОС
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1146 Коментари: 10 Гласове:
6

Последна промяна: 09.11.2021 10:20

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Спомнете си (Откровението на Йоана), когато бил свален шестият печат и четири Ангела изпъняващи заповед Божия, стоящи от четирите страни на света, се готвели да накажат хората заради отстъплението им, и внезапно се явил друг Ангел и извикал: "Спрете! Не наказвайте отстъпилите от Бога хора, докато не поставим печати на челата на рабите Божии, които останаха верни на Бога. А какво е печатът Божий на челото? Църквата поставя печат на вярващите, при таинството - Кръщение и миропомазание. И така всеки вярващ става член на Църквата и получава печата на Светия Дух, та Господ да познава своите хора.  Но и дяволът поставя своя печат на своите хора. Масонството не е нещо друго, а е печат на дявола, на челата на хората. И това е истина, понеже тези, които изповядват "великия архитект на вселената", те приемат печата на сатана.  Разбира се, ако им го кажеш, ще те бият. Но всичко което отлъчва човека от таинствата на Църквата, е печат на сатаната. Които са в друга религия, съблазняваща вярващите и отклоняваща ги от Църквата, на тях им слагат печата на дявола. И който няма този печат, няма да може ни да купува, ни да продава. Нима това вече не е така? Който няма знака на масоните, не може да напредва, ни в кариерните йерархии, ни в бизнеса...

Каква е целта на Божия печат? Господ не дава печата си на вярващите, за да ги спаси от скърбите. Но обратното, - трудностите ще се умножат.  Той слага печата си, за да получим защита от прелъстяване от антихриста, който ще измами всички народи. Целта на Божия печат е, да помогне на вярващите, да разпознаят уловките (на дявола). За да ги видят ясно и да не се отклонят от верния път, даже и до мъченичество, и до смърт. 

Това е велика Божия милост, понеже има хора, които не виждат това и не го разбират. Например, ако някой се готви да влезе в масонството, и вие му кажете, че там ще получи дяволски печат, той няма да ви послуша. Той не вижда и не разбира това.  

Виждането на измамите, това е смисълът на Божия печат. Господ ще ни помага да виждаме тези уловки и измами. А това, не е малко. В който има Дух Божий, ще може да различи, а който няма дух Божий, няма да види измамата.  Покровът Божий, не е само за да просвети разума, за да виждаме измамите, но и за да съкрати дните, заради избраните. Покровът Божий, не е за да не се мъчим или да не умрем от глад, или в затвора, от мъчения. Но за да не се прелъстим и да не се поклоним на антихриста. 

В наше време има много псевдо-христоси. И ако ви кажат, - там е Христос, или там, не варвайте, понеже Той ще дойде, втория път, от Небето.  Неговият печат ще е, като този, за който е говорел пророк Йезекиил, по време на вавилонския плен (на евреите), в който виждаме енергията на Пречестния Кръст. И се спасили тези, които не били паднали в грях и идолопоклонство.

Това е било при разрушаването на Йерусалим, от Диспесиан и сина му Тит, седемдесета година след Рождество Христово. Божият печат тогава е бил в такъв вид: послушайте внимателно, понеже това и нас ще ни постигне в (най-близко) бъдеще!  Христос, не много преди разпъването му, казвал за разрушаването на Йерусалим, и че това ще е наказание за евреите. Много евреи не повярвали в Христа, и е трябвало да бъдат наказани. Но и които са му повярвали, също биха пострадали. Затова е трябвало (а и сега трябва) да бъдат белязани, да им се сложи печат, та (да бъдат разпознавани) когато дойде катастрофата, тогава, и сега, при възцаряването на антихриста... Унищожаването на Йерусалим в седемдесета година е подобно, на катастрофата в последното време. Христос казал, как неговоте хора ще могат да оцелеят. Той им поставил печати, по думите на пророк Данаил, за да могат да видят, как мерзостта на запустението се разпространява по светите места, и че храмът на Соломой ще запустее. Ще се започне (от храма Соломонов) с архиереите и йереите, и храмът ще се превърне в място за поклонение на идолите. 

Защо кзава, "мерзостта на запустението в светите места", а не се споменава храмът на Соломон? Това е скрито послание към евреите, да отидат в планините и да не се връщат в къщи за нещата си. Това е втоият исторически печат, когато в седемдесетте години дошло времето. Тогавашните християни помнели предупреждението на Господа. Те били предупредени с особено (с лично) просвещение, понеже не е имало време да се предупреждават другите.  Когато римляните дошли да разрушат Йерусалим, християните вече го били напуснали. Това е било страшна катастрофа, - пример и за последните времена. Майките яли децата си, от глад.

За печата, който ще се поставя в последното време, християните трябва да бъдат предупредени и от пророците Илия и Енох, които ще посочат на вярващите, антихриста. Но вярващите, и без тяхното предупреждение ще могат да познаят антихриста, понеже с тях ще е Духът Божий. Затова те сами ще могат да отличават истината от лъжата. 

Ако питате, трудно ли ще е да се различи? - Да, трудно ще е. Господ поставя своя печат, за да се различават нещата, едно от друго. Ние (Църквата) винаги поставяме нашия печат. Например, Свещеникът нанася кръстно знамение на чашата с Причастието, и това се нарича - печат, когато с ръка се нанася кръстното знамение (прекръстване). Когато се прекръстваме, започвайки с челото, ние си поставяме печат, с Пречестния Кръст.

В осма и девета глава на Йезекеил, ако четете внимателно, ще се учудите. Там се разказва, че пророкът бил взет духом от тялото си, и се озовал в Храма на Соломон. И видял там беззакония. После го преместили на друго място в храма, и му казали: копай! 

Той изкопал подкоп и се озовал в подземие (под храма) и видял идоли. И седемдесет мъже, свещеници с големи чинове, начело с един, принасяли жертва на жертвеник, на идолите. Това не ви ли напомня масонските събрания? Виждаме на (масонска) снимка, в дълбочина се вижда картина със слънце, луна и пирамида, и други символи. Те са идолопоклонници, те се кланят на слънцето (а всъщност, на дявола - Луцифер. Г.С). 

В трето видение, Господ  пренесъл Йезекеил на друго място, в храма, където видял жена, седяща и оплакваща идола Адонис, който, като природата, умира зимата и възкръсва пролетта. - "Виждаш ли жените оплакващи смъртта му?" Главно, жените падат в идолопоклонство. 

А четвъртото видение били четирдесетина мъже, които стоели пред храма и се кланяли на слънцето. После той видял шестима мъже, държащи секири, и получили заповед, да убият всички мъже в града, заради тези безчестия.  Но преди да започне масовото убийство, се явил седми мъж, облечен в дълъг хитон, с особена униформа, с пояс, който получил заповед Божия: - "влез в града, мини през целия Йерусалим и постави белег на всеки мъж, който вижда беззаконията: идолопоклонството, масонството и скверността. Но те нищо не могат да направят, а само въздъхват и се измъчват. 

И каза седмият мъж на шестимата мъже със секирите: - "Когато видите мъже с белези на челата им, не ги пипайте. Но започнете да убивате, от моите светии". Т.е. от храма, от първосвещениците и свещениците, понеже и те паднаха в грях. Аз ви казвах много пъти, може би, не публично и открито, - че когато дойде наказанието Божие над народа, от нас (от Църквата, от архиереите и свещениците) ще започне наказанието. Ние първи ще заплатим, понеже първи предадохме Бога. А след нас следва народът. Заради предаването на Христа и заради отстъплението от Него. И така е правилно.

А какъв е бил белегът, поставян от седмия мъж? Той е бил подобен на еврейската буква "тав", която прилича на кръст. Сияещата сила (енергия) на честния кръст винаги е присъствала в Стария Завет. И този печат, не е нищо друго, а е кръстното знамение. 

Някой се отрича от Пречестния Кръст, като не вярва в Христа или отрича силата на кръстното знамение. Те теоретично може да са се поклонили на Христа, но практически са се отрекли от Него, понеже са станали хора на удоволствията и чувствата. Затова Апостол Павел ги нарича врагове на Пречестния Кръст. И който се е отрекъл от Пречестния Кръст, теоретично или на практика, той няма Божия печат и върви към унищожение. 

Затова, възлюбени, нека се замислим, имаме ли и ние Божия печат? Ние сме го приели по време ка Кръщението и помазването. И аз го пазя, като живея по заповедите Божии. Това е дълбок въпрос, който трябва да си задават християните, във всички времена...

Да си представим, че утре започне катастрофа, утре завият сирените, - кой ще се спаси? Само тези, които имат кръстното знамение на челата си. Другите може и да спасят живота си, но не това е същественото, (а душата).  Случи ли се катастрофа, хората ще се отдърпнат от Бога. Но вернита на Бога, няма да го предадат, в каквито и лагери да ги затварят, в каквито и крематории да ги горят, каквито и мъчения да им причиняват, те ще си останат верни. Ние винаги имаме нужда от Божия печат. 

Общият брой на хората с Божий печат, ще са 144 хиляди. И за да сме и ние в това число, ще трябва да се стараем.

(Григор Симов. Важно допълнение към думите на АРХИМАНДРИТ АТАНАСИЙ, от откровението на Йоана (Апокалипсиса):

[7:9]  След туй видях, и ето, голямо множество народ, което никой не можеше да преброи, - от всички племена и колена, народи и езици; те стояха пред престола и пред Агнеца, облечени в бели дрехи и с палмови вейки в ръце.
[7:10]  И възклицаваха с висок глас, думайки: спасението дължим на нашия Бог, Който седи на престола, и на Агнеца!
[7:11]  А всички Ангели стояха около престола, старците и четирите животни, и паднаха ничком пред престола и се поклониха Богу,
[7:12]  думайки: амин! благословение и слава, премъдрост и благодарение, чест и сила и могъщество на нашия Бог вовеки веков! Амин.





https://www.youtube.com/watch?v=1vDuXcxkyB8


Превод, Григор Симов  



Гласувай:
6



1. krumbelosvet - В "апокалипсиса" се педвижда... холографския образ
08.11.2021 19:05
Тия дни на трибуната но ООН застана "жив динозарър" и произнесе реч. Холографските образи станаха общодостъпни. И Магардич Халваджян се яви холографски на сцената преди месеци, и само... прозрачните му крака даваха да се разбере от екрана, че не човек от плът.
И ето Апокалипсиса, глава 13, стихове 15-18:
15 И му бе позволено да вложи дихание в образа на звяра, така че образът на звяра да проговори; също и да направи да бъдат избити онези, които не се покланят на образа на звяра.
16 И принуждаваше всички, малки и големи, богати и сиромаси, свободни и роби, да им бъде сложен белег на десницата или на челата им,
17 за да не може никой да купува или да продава освен онзи, който носи за белег името на звяра или числото на неговото име.
18 Тук е нужна мъдрост; който е разумен, нека сметне числото на звяра, защото е число на човек; а числото му е шестстотин шестдесет и шест.
Сега повечето хора получават заплатите си от банкомата. И заплащат в магазина с карти. Ако някой им анулира картите... А кой може да ги анулира? Звярът или...
цитирай
2. dobrodan - Как кой, Круме? Христос, разбира се.
08.11.2021 20:07
Нали имате него? Що са ви пари?
цитирай
3. krumbelosvet - Добродане,
08.11.2021 23:08
Ти наистина ли не знаеш КОЙ може да анулира картите?
За да се имаш за висш, ти е нужно ПРИМИТИВНО разбиране за хилядолетното НАСЛЕДСТВО на старите книги, с техните натрупани през вековете повреди.
Известната преди години Шерифе Мустафа беше учителка на роднинско момче. Беше я поканил на гости и на тръгване тя изпусна примитивна забележка за Исус, как искал от смокинята плод през април. Така един прос "християнин" разправяше, как Мохамед в пияно състояние бил изяден от свиние, затова не ядели свинско мюсюлманите. Та и ти.
цитирай
4. radostinalassa - Мохамед е бил арий...
10.11.2021 19:22
а Исус евреин.
цитирай
5. grigorsimov - на radostinalassa:
11.11.2021 10:00
Мохамед е бил арабин, а по-скоро - таен евреин. Но и в двата случая е - семит.
цитирай
6. radostinalassa - Генетичното изследване на...
14.11.2021 14:47
клана Курейши показва, че е бил бял човек. По Клесев.
цитирай
7. grigorsimov - Те, и евреите, се пишат, за пред хората, бели
14.11.2021 15:08
Затова и Мохамед е "бял". Но, вероятно си слушала песента "Продават се мамо бели манастири, бели манастири с черните калугерки...
Никой се не нае манастир да купи, само ми се нае жълтото еврейче, младото търговче..."
А реално, евреи има сред всички народи и сред всички раси. И със всички са се умешали. Но генът и кръвта им, вероятно се различават от всички народи.
цитирай
8. radostinalassa - Говоря за Клесев, който...
14.11.2021 17:08
прави генетични изследвания.
Много евреи са му поръчвали такива и те се отличават от тези на белите хора. Първите фараони също са били арийци.






цитирай
9. hristiqnskaprosveta - прави генетични изследвания. М...
21.11.2021 13:43
radostinalassa написа:
прави генетични изследвания.
Много евреи са му поръчвали такива и те се отличават от тези на белите хора. Първите фараони също са били арийци.










Няма овод за сравнение между бесноватия - педофил Мохамед и Бог Иисус Христос. Единия е слуга на дявола, а другия е Син Божи и Сам Съвършен Богочовек и Месия. ;)

Все едно да сравняваш парабски паразит с Космоса. :)
цитирай
10. hristiqnskaprosveta - а Исус евреин. Старозаветните е...
21.11.2021 13:45
radostinalassa написа:
а Исус евреин.



Старозаветните евреи са били Божии народ. А онзи, които мрази евреите, всъщност мрази Бог. Защото Бог на тях им даде първенството над народите, а вие езичниците сте просто едни обладани от демоните "хора", които винаги са ненавиждали Бога и са воювали против Него.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28380324
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930