Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2021 10:17 - Бившият вицепрезидент на Pfizer, Майкъл Йедън: „Правителството ви лъже, и това може да доведе до смъртта ви“
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 817 Коментари: 1 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
LifeSiteNews наскоро публикува изявлвние на човек, бил години наред в кухнята на фарм. индустрията, и е добре да чуем внимателно какво казва.
Д-р Майкъл Йедън е бивш вицепрезидент и главен учен на Pfizer, по алергии и дихателни проблеми, работил 32 години, като водещ изследванията за нови лекарства. И се оттеглил от фармацевтичния гигант, с най-високата изследователска длъжност в своята област.   Той разобличава фалшивата пропаганда на правителствата, за ковид-19, включително и лъжата за опасните щамове, и настъпващия тоталитаризъм с „паспортите за ваксини“ (зелените пропуски), и каза, че имаме възможност да се справим с конспирацията, която може да доведе до нещо много по-страшно, от световните касапници, преживяна във войните и кланетата през 20 век.
Основните му точки включиха:
1. Няма начин настоящите варианти на ковид-19 да избегнат човешкия имунитет. Това е просто лъжа. 2. Но правителствата по света повтарят тази лъжа, което показва, че сме свидетели на световна конспирация. Междувременно медиите и платформите на големите технологични гиганти се ангажират с една и съща пропаганда и цензуриране на истината. 3. Фармацевтичните компании вече са започнали да разработват, нужни само на тях, „допълнителни“ („засилващи“) ваксини за „многото“ щамове. Компаниите планират да произвеждат милиарди флакони в допълнение към настоящата експериментална кампания за „ваксини за ковид-19″. 4. Регулаторните агенции като „Американската администрация по храните и лекарствата“ и „Европейската агенция по лекарствата“ обявиха, че тъй като тези „допълнителни ваксини“ ще бъдат много сходни с предходните, които бяха одобрени с разрешение за спешна употреба, и затова от фармацевтичните компании няма да се изисква провеждане на каквито и да било клинични изследвания за безопасност. 5. По този начин това на практика означава, че проектирането и внедряването на повтарящи се, принудителни иРНК ваксини преминават от компютърния екран на фармацевтичната компания директно в телата на стотици милиони хора, които се инжектират с генетична последователност, за която няма абсолютно никаква нужда или оправдание. 6. Защо го правят? Тъй като не е очевидна някаква добронамерена причина за използването на „зелените пропуски“, и заедно със „анулирането (затварянето)на банките“, всичко това може да доведе до тоталитаризъм, какъвто светът не е виждал никога досега. Припомняйки злините извършени от Сталин, Мао и Хитлер, масовото обезлюдяване ще е логичен резултат. 7. И даже това да е малко вероятно, сега всеки трябва да се бори "като луд", та тази система никога да се осъществи. (Не отлагайте за утре. Утре ще е късно!) ........................
Няма съмнение, че най-влиятелните сили в света, или са планирали да се възползват от пандемията, или са я създали.
Едно от тези две неща е вярно, защото е истина, че десетки и десетки правителства говорят еднакви лъжи, които са очевидна глупости, и вземат едни и същи неефективни ограничителни мерки, отнемащи много човешки животи...
Мисля, че краят на играта ще бъде, когато „всеки бъде ваксиниран“ … Всеки на планетата ще бъде убеждаван, ухажван, подлъгван и "подковаван" да приеме инжекциите. Когато го направят, всеки отделен индивид на планетата ще бъде категоризиран с уникален цифров номер и флаг (белег!) за „здравословно състояние“, на който ще е означено, кой е „ваксиниран“ или кой не … а който командва единната база данни, работеща централизирано, той ще определя, кому, и кога, да се даде, или да не даде, този пропуск, като чест и привилегия, за да можете или да преминете някакъв конкретен праг, или да извършите някаква конкретна транзакция, в зависимост от това, какво решат контрольорите на тази база данни, на човешката популация. Мисля, че за това става въпрос, защото щом усетим, че се превръщаме вече в нечии играчки, светът ще бъде такъв, какъвто си поискат контрольорите на тази база данни.
Например може да откриете, че след  премахване на банките, ще можете да купувате и плащате, само чрез използването на (електронно) приложение, което се захранва от тази база данни, с вашия идентификационен номер, вашето име, вашия белег за здравословно състояние, и за преминаване на международна граница. Ет най-очевидното използване на тези паспорти за инжектирани ваксини, но вече и чух да се говори за тях, че може да са необходими и за да отидете на публични места, и в затворени публични пространства. Очаквам, че дори няма да имате право да напуснете  дома си, в (съвсем близко) бъдеще, без съответното разрешение в приложението си (в своя таблет).
С подобна система, ще ви дам и примери, какво биха могли да ви накарат да правите, и мисля, че точно това и ще стане.
Могат да си измислят история, която е за вирус и различните му варианти, и за мутациите му, след време. Биха могли да убедят всички, чрез управляваните от тях централизирани, мпнополни "свободни" медии, за да се уверят, че никой не може да им се противопостави, като цензурират алтернативните източници. Тогава хората вече ще са повярвали на тази измама, че вирусът наистина мутира, и произвежда нови щамове, но във всички случаи е лъжа, че имунната система няма да се справи. И въпреки това, ще ви убеждават, че е истина, а след това ще ви кажат: „но ние имаме лекарството и за това, ето ви допълваща ваксина“. Ще получите, примерно, такова съобщение, от единната глобална система за идентификация: „Д-р Йедън, време е за вашата допълваща ваксина“. И между другото, ще ви се каже, че „вашите съществуващи имунни привилегии остават валидни в продължение на четири седмици, и ако не получите допълващата си ваксина в този период, за съжаление ще бъдете опасни за другите. Не го искате, нали?“ И по този начин хората просто ще получават „допълнителни ваксини“ постоянно. ........................
Правителствата и техните съветници, ви лъжат, че новите щамове са достатъчно различни от сегашния вирус, дори и да сте със естествен имунитет или ваксинирани, ви казват, че сте болни и трябва да се инжектирате против новите варианти.
Нищо от това не е истина, но ако поискат да натрапят нова "ваксина", която да е вредна и дори смъртоносна, могат дори да я настроят така, че да сложат някакъв генетичен код, който да причини увреждане на черния дроб, след 9 месеца, или да повредят бъбреците ви. Биотехнологиите им предоставят неограничени възможности, да наранят или убият милиарди хора.
Те не мога да измисля правдоподобно обяснение за нито една от лъжите и наредбите си, за този фалшив проблем … но ще продължат да настояват за нови и нови ваксинации, без причина.
Много се притеснявам … че този път ще използват всички средства, за масово обезлюдяване, защото не мога да се сетя за никакво друго правдоподобно обяснение.
Източник: LifeSiteNews.com
Превод: Таня Тодорова, Оn А Real Case
https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d0%b8%d0%b2%d1%88-%d0%b2%d0%b8%d1%86%d0%b5%d0%bf%d1%80%d0%b5%d0%b7%d0%b8%d0%b4%d0%b5%d0%bd%d1%82-%d0%bd%d0%b0-pfizer-%d0%92%d0%b0%d1%88%d0%b5%d1%82%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%b0%d0%b2/  



Гласувай:
4



1. truthful - "Правителства говорят ед...
22.11.2021 12:21
"Правителства говорят еднакви лъжи" - защото така ги съветват от ЕС, където нашите yправници често ходят и ... им дърпат yшите, че малко са ваксинираните в БГ.
Вицепрезидента на Pfizer Майкъл Йедън е много прав. За това много ни се пропагандира цифровизацията и ваксинацията ден и нощ. А още Хитлер беше казал преди много години: "Измислете една лъжа, повторете я стотици пъти и хората ще повярват в нея."
И лъжата наречена Ковид е измислена. Нейното име не е Корона, а е Капак покриващ човека от всички страни и опитващ се да го заличи от лицето на Земята. И както са си го написали на паметника преди 40 години: Човечеството не трябва да е повече от 500 милиона и че ние хората не трябва да сме "раково образyвание на Земята".
Много се смеят на тази зловеща истина, не им се вярва че е така. Дори се ваксинираха и много се пенят, но не знаят защо. А тя истината е пред тях - блъска на вратата им здраво, а те остават слепи и глyхи.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28353571
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930