Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.11.2021 17:04 - Предсказания на Пелагия Рязанска за Законния Руски Цар
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 875 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Мнозинството духовници искат да си създадът особена църква, според разума човешки, за да не славят Христа Небесен! Светейшите йерарси не желаят да  провъзгласят за светец, законния Цар! А това е отстъпление от постановленията на Светия Дух, което няма да се прости во веки! Владиките сами съкратиха клетвата си, за да не служат (Царска Служба) на Царя, а и народа да не учат! Нима духовенството не знае, че не трябва да прави това? Знаят, но умишлено го правят.   Първосвещениците, с помощта на помещиците свалиха Царя. За което ги постигнаха: кръв, мъчения и смърт! И задгробната им съдба е във вечния огън! Кажете, не е ли истина? Истина е! Свещенството дълго ряза клона, на който седеше, и затова голямо множество от духовенството понесе страшни мъчения и, въпреки мъченическата си кончина, отиде в ада. Понеже те освобождаваха земния престол, от Помазаника Божий, за да е свободен за антихриста.
Почти всички от предантихристовото свещенство ще погинат в огъня вечен! На Арий му се разкъса и му изпадна дебелото черво, - по молитвата на свети Атанасий Велики. Ето това е молитвеник пред Бога! А сегашното духовенство, – от най-малкия, до най-високия, – просто чакат антихриста, за да погубят себе си и народа. Духовенството има много високо мнение за себе си, но към каква пропаст отиват? 
Но стига само да се смирят и да славят Царя Небесен и Неговите Помазаници, – всичко ще си дойде отново на място, и животът ще стане - мед и масло!
Русия може да се спаси от антихриста. Всичко е в ръцете на патриарха и архиерееите, но те са за безбожната власт!
Магьосниците (евреи) убиха нашия Цар-отец, и завзеха властта над нас, те под маската на немци; поляци и руснаци, завладяха всичките богатства на Русия, за да удушат православният народ, и да унищожат Църквата!
Епископите на руската Православна църква ще отстъпят от истините на Православната вяра, и няма да вярват в пророчествата за възкресението на Русия. И за тяхното изобличаване, ще бъде възкресен от мъртвите Серафим Саровски
Всички ще се уверят във възкресението на преподобния Серафим Саровски. Да, наистина този старец е бил посветил себе си на Бога и на тази страна, в онази местност! Какво световно чудо ще е! От Саров, Серафим ще тръгне към Дивееската обител, пеша. Ще го придружава последният Цар, с царственото свещенство, и море народно... По пътя към Дивеево преподобният ще извърши много чудеса, а и в Дивеево също! Той ще Изобличава духовенството, за предателството и измяната, и ще проповядва на целия свят, мир и покаяние…
Серафим Саровски ще обясни цялата история, всичко ще разкаже, и ще изобличава пастирите, като дечица, и ще им покаже, как правилно да се кръстят, и още много други неща! Даже евреите ще повярват на отец Серафим, а чрез него – и в Господа Иисуса Христа. Представете си картината, на сияещото над целия свят слънце…
И след толкова дивни чудеса, духовенството ще стане преданно на Господа, и ще учи народа да служи на Царя, с цялото си сърце. Не приелите печата евреи ще издадат строги закони против чародействата, които самите те сега насаждат, и сами ще унищожат всичките магьосници, до един!
Антихрист ще се обяви в Америка. И ще му се поклони целият свят, освен Царската Православна Църква, която първо ще е само в Русия. А после Господ ще даде на малкото си стадо, победа над антихриста и неговото царство.
(Амин, дай Боже!)
От книгата «Помазание за Царство - Коя власт е от Бога»
https://3rm.info/publications/3029-predskayazaniya-pelagii-ryazanskoj.html
Превод, Григор Симов  



Гласувай:
4


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28319399
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031