Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.12.2021 15:51 - Лекуване на междупрешленните меки дискове на гръбначния стълб
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1009 Коментари: 3 Гласове:
1

Последна промяна: 04.12.2021 15:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Всяка вечер преди сън в продължение на месец и половина, яжте (минимум):
• 1 смокиня • 5 сушени кайсии • 1 сушена синя слива
Тези плодове съдържат вещества, които предизвикват възстановяване тъканите на междупрешленните дискове на гръбнака. Тези вещества правят дисковете по-устойчиви и жилави. След усилването на тези тъкани, прешлените започват сами да заемат определените им от приридата места, без външни, ръчни корекции.
Опитайте, и няма да познаете гръбначния си стълб. Веществата, нужни за тази процедура, не се съдържат в никой отделен плод, а се образуват, след смесването на споменатите по-горе плодове.
Тази рецепта ми казаха спортисти-олимпийци, които така възстановявали своите кръстове, след силни претоварвания на гръбнака. Авторът неколко пъти препоръчва тази рецепта на своите пациенти, и тя наистина помага.
Сушените кайсии са склад с полезни вещества. Научно е доказано, че сушените кайсии благоприятно въздействат на сърдечния мускул, благодарение на съдържанието на калий. А освен това те са отлична профилактика срещу рак. В състава на този «чудо - сух плод» има фосфор, железо, калций, каротин и витамин В5.
Смокинята предпазва от рак и нормализира дейността на щитовидната железа. А сушените смокини очистват дебелото черво от паразити. Употребяват се и за лечение на бронхит.

Синята слива е още един подарък от природата за вашето здраве. Първото на което оказва благотворно влияние сушената слива, е стомашно чревният тракт. 
Настойка от сушени сини сливи помага за избавяне от запек, и нормализира работата на храносмилателната система. Освен това, синята слива е полезна, когато имате проблеми със сърцето и с високо кръвно. Счита се, че синята слива е полезна при болести на бъбреците и при ревматизъм. 

https://3rm.info/publications/82877-budte-zdorovy-o-lechenii-mezhpozvonkovyh-mjagkih-diskov.html
Превод, Григор Симов




Гласувай:
1



1. truthful - "Всяка вечер преди сън в пр...
04.12.2021 18:29
"Всяка вечер преди сън в продължение на месец и половина, яжте (минимум):
• 1 смокиня • 5 сушени кайсии • 1 сушена синя слива"
Написано звyчи добре, но на енергийно ниво това означава рязко покачване на кръвната захар и последващо здраво натрyпване над допyстимите нива от 5,5. Колкото и организма да е здрав тези нива на висока кръвна захар вече се превръщат в "отрова" за организма - почват да се товарят силно панкреас и нервна система и ако това е в рамките на месец и половина нещата са страшно неприятни. Черният дроб не ще бъде пощаден също. Човек трябва да си дава сметка за консyмираната захар била тя и плодова, или от пчелен мед.
От предложената рецепта с др. дyми полза няма да има никаква, а само вреда.
цитирай
2. grigorsimov - на truthful
05.12.2021 10:54
Това се отнася, донякъде, само за диабетиците. Защото това количество сушени плодове никак не е голямо, понеже болните от захарна болест, следят състоянието си и често мерят захарта в кръвта си. И ако са на инсулин, много често им се налага спешно да ядат сладко. И в такива случаи, яденето на толкова полодове, никак няма да е много.
цитирай
3. truthful - Колега grigorsimov в сушените к...
05.12.2021 13:10
Колега grigorsimov в сушените кайсии и сливи захарното съдържание е доста повече отколкото в нормални такива. Дори в добре yзряла смокиня захарта е много.
Диабет? Медицината изобщо не може да определи защо го има. Едни гъбички са, които тормозят панкреаса. Нищо и никаква работа, но медицината я прави СТРАШНА, толкова колкото човек не може да си представи. Инсyлин да взема пациента? А гъбичките остават....
Такова отравяне е с този инсyлин, че свят да мy се завие на човек. Ама има много излъгани и си го слагат, пият "доживотно хапчета" и т.н. Голям "смях", но МНОГО ТЪЖЕН.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357966
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930