Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.12.2021 10:22 - о. Елпидий за архиереите и печата на антихриста. "Вие сега сте по-лоши от Арий!"
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1253 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 08.01.2022 13:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Водещият:  Добро утро отец Епидий. Добре дошли в радио «Фокус ФМ» (Гърция).
О. Епидий: — Добро утро на всички слушатели. Божието благословение да ни прибави сили и просвещение, понеже най-много нужда имаме от просвещение, за да ни се върне разумът.
Изгуби се равновесието на логиката. А разликата между човека и животните е в логическото мислене. Ако изгубим логиката, скоро поведението ни ще престане да е човешко, а ще прилича на зверско; ще е озлобено и необуздано, и ще живеем в страх. Сега е период, когато в обществото преобладава страх, мъка и ненавист.
Снощи ми звънна едно момиче и помоли за извинение: - Имах нужда да поговоря с вас и да кажа че ме е страх.
- От какво те е страх?
- Страх ме е, понеже наоколо става страшно. Аз не мога да ида на училище, понеже искат "ваксинации". И моите родители заплашват с уволнение, ако не се инжектират. Толкова болка има наоколо, и исках да питам: Господ чува ли ни в този момент?
И започна да плаче, а заедно с нея, и аз. Какво да и кажа. Но ще разкажа на всички слушатели една история, за да разберат , какво става.
Веднъж едно момченце тръгнало на пътешествие, с кораб, капитан на който бил баща му. Когато навлезли във водите на океана - започнала буря, и корабът почти потъвал. Всички пътници и моряци започнали да се паникьосват, да викат и да молят Бога за спасение. Много от тях забелязали, че момчето стояло спокойно и тихо зад баща си. Некой от пътниците не издържал невъзмутимостта му и го питал:
- Ти не се ли плашиш, че корабът ще потъне?
- Да. Не се плаша.
- А защо?
- Защото кормилото е в ръцете на баща ми.

Колко любов и доверие към бащата.
Затова казвам на всички християни: Не бойте се! Това е само буря. Корабът няма да потъне, понеже кормилото на нашия живот и на цялата планета държи Сам Господ, Отецът Наш Небесен. Разбирате ли? Господ ни обича. Тези, които Му се доверяват и Го обичат, нека не се плашат! Тези събития трябва да се случат.
Момичето ме попита:
- Защо Господ търпи и не се намесва?
- Вички нас ни интересува този въпрос. Господ мисли много по-другояче, отколкото можем да си предстваим. Ние виждаме нещата от човешка гледна точка, от гледна точка на нашата изгода и благополучие. А Господ действа винаги за спасението на нашите души, за да отидем впоследствие в Неговото Царство Небесно; а ние гледаме само благополучието (сега).
Обръщайте внимание на своите грешки (грехове). Тези грехове може да ни лишат  от вечния живот. Знаеш ли колко огорчаваме Господа, когато ни вижда да падаме в грях (както сега, поради хитрата намеса на дявола, хората приемат неговия печт)?. Как боли Бога сърцето, като гледа, как невероятен брой Негови деца пропадат в бездната на ада!
Това е празник на сатаната, понеже му се удаде да окове децата божии и да ги завлече, от лошо, в по-лошо, Господ иска да спре това, но още не е завършено всичко замислено от дявола.
А за това, «Кога се готвят да инжектират децата», - тази тема ще е заключителна, понеже преди да започнат със страшна сила всичките събития, които ще ни разтърсят, трябва да се случат три големи отстъпления (апостасии).
Първото голямо отстъпление е отстъплението на политическите управници в християнските страни, които са били избрани уж за справедливост и грижа за своите народи. Нима те разсъждават (и действат) демократично? Или със сатанински тероризъм? Къде виждаме любов и уважение към народа? Как този прекрасен свят, който бе създаден с помощта на удивителните ни предци, сега се превърна в политическо безредие? Много свети отци са казвали, че ще започнат политически безредици. Ние живеем вече в тях. Това се нарича демокрация. Вече налагат нова фашистска система. Ако не правите, каквото ви казват, ще ви уволнят от работа; няма да можеш да влизаш в болница, а и никъде другаде.. И това наричат демокрация?!
Но преди всичко, това е политически хаос в главите на тези управници, които са извращенци, в пълния смисъл на думата.
Вчера моя племенница ми изпрати снимка от учебник за трети клас, с порнографски рисунки, в които се разказва за отношенията между двама човека. И въпросът на детето към майка му, е: "Какво става със сексуалните отношения? Това нормални хора ли са го написали, които желаят нормално развитие на децата» или извращенци, педофили, които се задоволяват и наслаждават от картинките, развращаващи децата?
Традиционно ли живеем или извращенски? Целта на Църквата е да успокоява и да защитава чадата си, но вместо това, тя допуска да се случи всичко това, със запушени уши и с надянати маски (намордници); и не вижда, как се мъчат чадата и. И невинните деца попадат в мрежите на дявола. А изчезне ли невинността в децата, вече няма да има никакви ценности...
Сега се насочиха към невинните деца. Щом още от детската градина ги развращават, на какво да се надяват хората в света? Сатаната винаги е мечтаел да унищожи децата. Не забравяйте, че първата работа на сатаната (след Рождество Христово), била, да избие дечицата. Сега той се прави на бог и властва в света, и пак първото което иска е да унищожи невинните деца, използвайки политическата и църковната власт. Не църквата, понеже тя е народна, и затова не казвам, че църквата греши. Не църквата, а свещенството. Не забравяйте кои са били против Христа в синагогата. - Свещениците. Архиереите мислели, че служат на Бога. А днешните какво мислят? Милсят че:
- това което говорят властите е истина;
- това което казват лекарие е истина;
- и ние трябва сляпо да ги слушаме, и да приемаме (ваксината с) печата.

Аз съм съгласен, че важността на лекарите е голяма. Евангелист Лука е бил лекар. Уважаваме лекарската дейност, но тази, която уважава ТЯЛОТО на човека и помога на душата му. Питам всичките тези уважаеми лекари, които ни обвиняват по медиите: - «вие сте «талибо-християни», фанатици, ви не можете да разберете какво става».
И говорят всичко това с такава злоба и гняв, и даже за Светото Причастие, като че те са архиереи на нашата Църква. Лекарите станаха архиереи, и ни учат нас.
Вие уж сте уважавани, образовани хора, а употребявате ужасни думи. Само това, което вие казвате, било правилно?
Циници и човекоубийци, които направиха свои съучастници и много свещеници. Кой им е дал властта? Народът. Затова и ние трябва да решаваме, кой казва истината, а кой лъже. Но не! И всичко това се представя за демокрация.
Скоро ще видите, че без инжекция, няма да можете да гласувате. Постепенно ще видите, какво са подготвили сатанистите. Ще видите, че ще направят хората със здрав разум, да са безправни (и безимотни), понеже те (сатанистите) трябва да се издигат нагоре във властта, с помощта на народа, който са увързали с вериги.
Искам тези  лекари да ми отговорят честно, опирайки се на науката и здравия разум, - нямаме ли всички ние право да разсъждаваме, дали това, което вършите сега е правлино или е грешно. Т.е. да изследваме нещата.  ...Може би са прави хората, които казват, че пациентите умират след тези инжекции? Може би имат лоши последствия? И ако толкова сте загрижени за народа, защо вие, Господа от властта, казвате, за ваксинациите, че никой не бил умрял.
А хората които се изказват в Ютуб, вднага ги блокират. Когато толкова хора са пострадали и са станали инвалиди... Загнил е разумътна тези лекари, и те се превърнаха в убийци. Но макар и да не вярват във вечния живот, когато попаднат там на небесата, всичките пострадали от тях души, ще ги съдят, и ще викат: Убийци! Вие ни убихте! Същото ще кажат и на архиереите, които с дяволски методи затвориха храмовете.
Чули ли сте сега, някъде архиереи да говорят за божественото Причастие? Говорят само за инжектирането си. Нашите храмове направиха средство, да карат хората да приемат белега на сатаната, за негова голяма радост.
Идвайте! Идвайте в храма... моя враг. Сега ще ви инжектираме нашия печат (белег). Колко хитро! 
Ето какво казват архиереите:
- Ние сме служители на народа! Ние сме прави. Всички останали са еретици, разколници и заблудени.
Не разбирате ли, че скоро народа ще престане да ви вярва?
Архиереите заплашват обикновените свещеници, че ако не се инжектират, ще ги уволнят и ще останат без заплати. Тези архиереи са дяволи!..
Всичко това трябва да стане. Сами сме си виновни. Ние ходехме в храма, без благоговение и без вяра. С лицемерие и по навик. Всичко това е видял във видение свети праведни Йоан Кронщатски. Когато св. Серафим Саровски го повел за ръка и му показал последните времена - той видял мерзостта на запустението, позлатените храмове, прекръстил се и искал да влезе... Но св.Серафим го спрял и му казал, тук, в това място е дяволът. Не иди при тях. И видял той архиереите, прислужващи на дявола, да падат от небето във вид на светилници, и падайки към земята, гаснели. И попитал: - Какво е това? - Това са поместните църкви, чиито архиереи са се подчинили на дявола.
Прочетете 20-и стих от 19-та глава на Откровението на Йоан Богослов, където се говори за лъжепророка. Там се казва, че той ще извърши големи чудеса, от името на антихриста. И с това ще съблазни хората...
Знаете ли, какво е вярата? Тя е основа на живота. Нея сега я използва дяволът, за да победи и отвлече хората. Той ще направи същото, както някога на небесата, превърнал Ангелите в демони, като ги съблазнил. А сега от хората ще направи, вместо светци, - демоно-човци, с помощта на печата си.

...Първото отстъпление е политическо. Второто отстъпление е църковно
Знаете ли, след като избрали последния папа, чия ръка първо е отишъл да целуне? Ръката на един от петимата главни в "петовластието (пентархията) на мрака" (Ротшилд), който го е поставил на този трон. Сложили са този папа, за да сменят предишния, който не искал тези неща. Затова сега цялата папска църква се подчинява на заповедтта на папата, всички да се инжектират. Така е и с нашите православни архиереи.
Но сега се върши друго голямо предателство. Даже не можете да си представите. Не всичко е толкова просто.
Темата за Светото Причастие и за Възкресението са двете главни теми. Оскърбиха и оскверниха най-главното, - същността на нашата вяра. Възкресението Господне празнуваха на втория ден (след разпятието), а не на третия (В Гърция, 2021 г. в много храмове беше отслужено Великденско богослужение в 21:00 събота, вечерта, преди да е дошла неделя). И второ: по заповед на архиереите започнаха да причастяват вярващите с пластмасови лъжици, понеже уж с една лъжица можело да се предаде зараза.
Питам архиереите, които би трябвало да са учили богословие: Защо на Първия Вселенски Събор осъдили Арий? Осъдили го, понеже считал, че Иисус Христос не бил Бог, но бил обикновен човек. Но вие сега сте по-лоши от Арий, понеже го надминахте. Той поне уважавал Христа, като човек, за какъвто го и считал, а вие не Го уважавате и казвате, че ТОЙ МОЖЕ ДА ВИ ЗАРАЗИ. Разбирате ли, че сега сме в най-лошия стадий на църковния и политически живот на Земята? Затова скоро ще започнат големи гонения. Големи гонения срещу истинските архиереи, свещеници и монаси, които истински са верни на Христа! Те ще бъдат отлъчвани, гонени и арестувани, съвсем скоро. Не мога да кажа коя година, но в наши дни.
Второто отстъпление е църковното.
А третото отстъпление засяга основите на нашите семейства и на нашия живот. Господ е казал: Аз ще допусна да се случат три отстъпления: политическо, църковно и родителско.
В старанието си, да са честни и изправни пред държавата, а не пред Бога ... родителите ще передадат децата си на лекарите, което значи, на смърт, за да им инжектират печата на дявола. Вече съм ви казвал, че тези инжекции не лекуват. Един мой познат лекар се уволни, за да не се инжектира, а всичките му роднини, които се инжектирали, се разболяха, но той не.
Водещият: - Отче, имам информация от завеждащ персонала на Централната болница в Солун, който съобщава, че седем медици, които напълно се "ваксинирали", боледуват.
О. Епидий: - Искам да кажа на хората, какво настъпва, за да се подготвят. Първото е за войната, второто, за природните катаклизми. И преди съм казвал, - събирайте запаси. Научете се да се разпореждате със средствата си, понеже няма да има какво да ядете.
Едни братя създадоха платформа за да качваме там видео, понеже на Ютуб ги блокират. Сега наши видео има на Брайтън. На много други канал в Ютуб премахват моите видеа.
Неотдавна "отчитах" (четох молитви) над един бесноват... И ето какво каза бесът (в него): "Пощата и Ютуб са мои. Няма да ти дам да говориш". И следващия ден блокираха канала ми, а след това и другите видео клипове. Разбирате ли?
Водещият: - Отче, вашите видеа действат като тамян на бесовете.
О. Епидий: - И още нещо ужасно каза бесът: "Аз толкова силно ви мразя. Вие сте, неблагодарни псета пред Бога, който ви е подарил земята, за да се радвате, а вие унищожавате природата. Затова сега ми е дадена власт да я разруша... Господ разреши да се намеся и да действам, както искам, и аз ще ви унищожа! Ще предизвикам такива земетресения, че ще се отворят огнени кратери. И вие толкова ще се изплашите, та няма да знаете къде да бягате. Тогава замолете Бога, и той ще ви чуе, макар да сте неблагодарни псета".
Водещият: - Мен ме плаши дадената му от Бога власт, отче.
О. Епидий: - Мен понякога ме питат: Отче, как узнавате всичко това?
Аз много обичам децата, и сирачетата. Затова ходих в Африка. Тези малки деца са святи. Заслугата е на родителите им, които са ги възпитали в праведност. Аз им казах, че ще говоря с тях, все едно са мои по-малки сестрички. Надежда, 11 г., Вера, 12, Любов 12, Варвара, 15 , Филомения, 13. Те всички са святи деца.
През цялото време на моето дълго пребиваване в Африка, вечерите, когато почивах и разумът ми се пускаше в пътешествие, аз чувах детските гласове, които ми говореха, какво ще стане, сега и после.
Казват ми: - Отче, да не си в прелест?
В прелест ли съм, не знам. Но каква прекрасна прелест е, да чувстваш любов към Бога, и Той да ти отговаря чрез небесни създания, за да намериш пътя към Него!
Което ме уплаши най-много, не беше казаното за инжекците и за другите скърби, но това, което скоро ще се случи, ме ужаси. Ще дойде голямо падение на родителите, които ще принесат в жертва своите деца, на Молоха. Ще сложат печати на децата им, и това вече Господ няма да издържи! Младенците на небесата призовават за справедливост. Когато започнат да нанасят (да инжектират) на децата печата, и свещениците започнат да ги принуждават, против волята им, да се инжектират - тогава Господ ще каже: СТОП! И тогава ще започнат силни катаклизми. И ние ще казваме, че природата се е побъркала. И ще се разпространи война на Земята. Ще останат три големи държави: Русия, Китай и Америка (обединена с Европа).  «Пентархията на мрака», без сама да разбира, ще помага да се издигне антихрист, който още не е поел (официално) властта. И Лжепророкът скоро ще дойде. Сегашният папа е предтеча на лъжепророка. Промисълът ми говори, че той няма да се задържи дълго, понеже двете главни «пентархии на мрака» се договориха: «Сега ще поставим твоя, а после ще поставим моя (за папа)»...
Не е изключено че и този ще бъде свален от поста, а после ще назначат антипапа.
Те искат светът да има един управник, още преди началото на управлението на антихриста.
Сега има три супердържави, а трябва да остане една супердържава. Затова ще разпалят война. Две страни ще започнат война, една срещу друга, - и ще остане един от тях, да управлява, но той ще е толкова изтощен от войната, че властта ще вземе третият. И модела на третия управител, ще приеме после антихрист, за да управлява (сам) света.
Имам чувство, че третият играч в тази война, - политическият предтеча на антихриста, ще е Китай. Какво ще остане накрая: Русия с Америка ще воюват, и ще остане Китай...
Да! Да... В онези дни ще има големи скърби. Сега те искат да разпалят война на Русия с Америка, което ще се окаже грешка за тях, понеже Америка много иска да господства в света. Но макар и да е в разрушено състояние сега, но Господ ще допусне да стане обратното: Русия ще е световна супердържава. А Америка, поради това, че е предала сърцето си на дявола и го е приела за свой бог, ще получи такава катастрофа, от самия дявол. Не мислете, че Русия ще я унищожи, а просто дяволът ще и покаже своето истинско лице. Ще станат такива катаклизми и земетрясения, че много щати ще изчезнат. Ще се вдигне най-силното, възможно, цунами и милиони хора ще загинат за миг.
Водещият: - Отче, и в Гърция ли ще има такова земетресение?
О. Епидий: ... За Гърция, едно чадо божие ми предаде съобщение, да намеря неколко свещеника, и да ги подготвя, да се запасят с продукти, с жито и всичко останало, за да преживеем тези дни на голям глад, болести и смърт. Каза ми да отида при един свещеник (няма да му казвам името) и да му разкажа, от което той много ще се отчае и като вдигне очи към небето, ще каже: Господи, защо е това зло (тази мъка)?
Но Господ ще му каже: "Виж си твоето село! Колко вярващи дойдоха на празника на Моята майка (Богородица), да целунат иконата й, и да я помолят за застъпничество и молитви"?
Доста много смърт ще има. Родос няма да  пострада от войната, но от спирането на морските превози. Тогава ще има глад. Корабите няма да докарват гориво и продукти.
В едно внезапно видение влязох в голям магазин и видях празни рафтове, а отвън ходеха хора и търсеха храна. Отсреща имаше аптека, пред вратата и стоеха военниу и охраняваха входа. Лекарства нямаше. Това вече ще е скоро. Да -да. Понеже два крупни играча от «пентархията на мрака»: лъжепророкът, който ще изиграе голяма роля в религията, и в духовно отношение за света; и вторият голям играч, който в този момент никой не може да премахне, е турският министър-председател Ердоган.
«Пентархията на мрака» използва Ердоган и страната му, за да започне голямо преселение на бежанци, които ще преобърнат световното общество.
Водещят: - Отче, ние не трябва да се плашим, каквото и да планират политиците.
О. Епидий: - За съжаление, се плашим. Кой не се плаши? Нечестивите хора.
С тези инжекции ще развалят кръвта на хората, и кръвта на неинжектираните ще стане много скъпа. Ще е като злато.
Ще молят неваксинираните да дават кръв, за да правят операции.
Ще видите, ще видите какво ще стане. Сега има гонение срещу неинжектираните и ги уволняват от работа, но ще се случи нещо важно (вероятно, когато включат 5G мрежата. Г.С.), и които са се инжектирали, страшно ще боледуват. И хората ще бъдат принудени да търсят неинжектирани, за да работят на предприятията и магазините им.
Посланието Божие е, да не се плашим, и да сме верни на Бога Отца и на Сина, и на Светия Дух. Господ ще праща ангели, защитници, и те ще ви защитават от всичко, кото сега ще започне. И ангели в човешки образ ще ви помагат. Много неща ще се случат, затова Господ се явява по целия свят, на много хора.
В храмовете няма да пускат. Те искат да ви унищожат. Правете си храмове у вас. Мъжът, жената и децата, на колене молете Бога Отца:
- Отче Наш Небесен, на Тебе передаваме живота и душата си.
И даже само това ще е достатъчно. Господ ще ви благослови и няма да ви остави.
Кръстният знак е вашата сила, с която ще ослепите всички, които поискат да ви причинят зло.
Братя, - ще пуснат такива прибори, които ще ви следят. Които се инжектират, ще ги следят по номера, който сега с инжекциите вливат, заедно с печата, а другите ще следят с други технологии. Но Господ е казал: - тези, които Ми останат верни и Ме обичат с цялото си сърце и с мислите си, - Аз ще ги изпълня с такава светлина, с такива честоти, че вашият разум ще се освети и ще ослепява сатанинската технология. Те ще гледат (чрез техниката) - и ще виждат светлина, но вас няма да разпознаят.
Водещият: Отец Епидий, за съжаление нашето време изтече. Благодарим за чудесното откровение.
О. Епидий: - Може да има големи скърби, но затова пък, после ще е такава голяма радост и слава. Благочестието ще се раапространи, след разкол в католическата църква, и мнозина ще се обърнат към Православието.
Водещият: - Благословете, отче Епидий.
О. Епидий: - Господ да благослови.

Набрано от протомариуса т.с. ръчно, на слух, защото считам разговора за по-нужен в писмен вид, понеже видеата често бива изтривани, а и не остават в сърцето. Моля извинение, за грешките. Ето оригинала на видео източника:

https://protomarius.livejournal.com/132245.html

https://www.youtube.com/watch?v=1VOSz-5-Bp4

Превод от руски, Григор Симов

Господи, благослови!




Гласувай:
3


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28369999
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930