Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.12.2021 15:51 - НАНО-ГРАФЕНЪТ В СЪСТАВА НА ВАКСИНИТЕ ПРОМЕНЯ ЧОВЕШКИТЕ ГЕНИ И САМИЯ ЧОВЕК !!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1267 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Най-подробният и детайлен анализ на в@k$инитe правен досега. Звучи като научна фантастика. Но помислете – днес живеем във фантастиката от романите на Оруел и Стругацки! СОVID ваксините: анализирани от Taygetan Lab – пълен доклад; Графен, нанотехнологии и трансхуманизъм (+ВИДЕО – БГ СУБ) 22.12.2021  ЛЮБОПИТНО
  СОVID ВАКСИНИТЕ, АНАЛИЗИРАНИ ОТ TAYGETAN LAB
ПЪЛЕН ДОКЛАД – ГРАФЕН, НАНОТЕХНОЛОГИИ И ТРАНСХУМАНИЗЪМ  
Лабораторен доклад за вещества, открити в ампула, маркирана като SARS CoV-2 ваксини от Pfizer, Moderna и AstraZeneca.
• Д-р Aнеека от Teмер. • Д-р хирург Сенетре от Ерра. • Д-р Дхор Каал’ел от Темер.   МЕДИЦИНСКА ЛАБОРАТОРИЯ TPT-001, ОКТОМВРИ 2021 г.
Използвано оборудване и методи за наблюдение и изследване:
1. Оптичен бифокален микроскоп, Mag x1500 max. 2. Оптичен микроскоп, Mag x1500 max, компютъризиран. 3. Електронен микроскоп, Mag x200 000 max, компютъризиран. 4. Спектроскоп за молекулярни и субатомни излъчвани честоти. 5. Гравитационен електронен интерферометърен микроскоп с възможност за картографиране на специфичната маса, с възможност за откриване на субатомни компоненти, съчетан с медицински квантово-холографски компютър с монитор за холограмни данни с висока разделителна способност. С капацитет за четене на материали на ядрено ниво и за класификация на вещества, проби и биологични тъкани и капацитет за картографиране или разчитане на клетъчна ДНК на такива проби. 6. Квантов холографски компютър с медицинска програма за детайлна симулация на цялото човешко тяло с всичките му биологични процеси, за прогнозиране на прогресивно развитие с времева рамка. Същото и за други изследвани видове, различни от човека. 7. 150 човешки тъканни култури, отглеждани в Medical Pod за изследване на реакциите в реално време. 8. 30 нечовешки тъканни култури, отглеждани в Medical Pod за изследване на реакциите при видовете Lyrian, Andromedan, Arcturian-Dieslientiplex и Urmah. 9. 50 флакона ваксина Pfizer СОVID 19, 5 дози от 0,3ml. 10. 50 флакона Moderna Vaccine СОVID 19, 10 дози х 0,5мл. 11. 50 флакона AstraZeneca СОVID 19 ваксина, 10 дози x 0,5ml.
ГРАФЕН:
Във всичките ваксини бе открита голяма маса частици от вещество, сходно с графен, с атомна и молекулярна структура, частично в безпорядък и частично подредена в кристална форма от синтетичен изкуствен произход.
Начинът или методът на производство на такива частици надхвърля технологичното ниво на земната човешка цивилизация, тъй като за тяхното производство са необходими репликаторни устройства, базирани на технология за създаване на материя от енергия с използване на контролирани честоти и хармоници. Такава технология е на разположение всред високо напреднали нечовешки (дяволски! Г.С.) раси...
Технологията включва подреждане на отделни атоми, така, че да образуват частици с кристална решетка. В такъв ред се намира магнитният капацитет или честотата и електрическите свойства на останалата молекула, която на Земята е позната като графен. Това включва технологичната способност за създаване на интелигентна частица с променлив размер, но която е с размер само около 10 nm, направена с по-малко от 60 атома, което е 10 пъти по-малко от средната вирусна екзозома.
Графенът като материал е изключително устойчив, гъвкав, с прозрачни свойства, ако е групиран в правилната кристална форма, той е топлопроводим, електропроводим и силно магнитен или магнетизиран. Чрез групиране на своите молекули в една равнина, графеновата структура може да бъде с дебелина само един атом. Това е може би най-здравият материал, познат на човешката раса.
Един атом на въглерода, основата на графена, се състои от 6 протона, 6 (или 7) неутрона и 6 електрона (666).

Атомно програмираният графен е способен да образува всякаква структурна форма, комбинираща много от неговите молекули. Това се постига чрез активиране или деактивиране на свързващи точки на всяка молекула, като се използва електромагнитна реакция на специфичната честота на всяка група точки на свързване, на изкуствено приготвените молекули.
Електромагнитните честоти, които контролират графена, могат да бъдат програмирани и предавани по радио-микровълнови честоти, включително самата форма, която графенът ще приеме, до най-малкия детайл, в прогрес, докато се образува желаната структура.
Графенът във флаконите с ваксината има много нисък магнетизъм, докато не бъде въведен в жива тъкан, където се активира и започва своя предварително програмиран процес. В момента, в който влезе в тялото, графенът става силно магнитен. Едно и също поле от електрохимични и биологични честоти на тялото задейства програмирания графен. Това се постига чрез прегрупиране на молекулите в графена до структурата, необходима за генериране на магнитна полярност. Той се активира при контакт в непосредствена близост до жив организъм и неговите биоелектрически свойства.
Графенът преминава през кръвния поток по цялото тяло, прилепвайки се към тъканите. Намира се в по-висока концентрация в тъканите, където има по-висока концентрация на графенови молекули, т.е. това е точката където в вкарана ваксината, което обяснява намагнетизираните рамена, за които идват съобщения от целия свят.
След като достигне жива тъкан, графенът ще се прилепи към клетъчните стени и ще влезе във всяка, през клетъчната мембрана, поради изключително малкия си размер. Веднъж влязъл в клетката, графенът се движи между органелите и прониква в клетъчното ядро, където ще се прикрепи към ДНК-то на клетката.
Графенът образува подобни на нано-тубули структури около клетъчната ДНК и в директен контакт с нея, отделяйки я или затваряйки я в клетка:
Всеки сегмент на нанотръбата моментално ще реагира на електромагнитно-биоелектричните свойства и специфичното електрическо съпротивление на всеки компонент на клетъчната ДНК; Аденин, тиамин, гуанин, цитозин или ATGC. И неговата реакция между порите или отворите на графеновата решетка ще създаде точно копие на структурата на ДНК, но с магнитни свойства, вътре в структурата на нанотръбата, която обгръща клетъчната ДНК. С тази процедура графенът може да декодира (или прекодира) ДНК на всяка клетка и може да се чете или предава по технологичен начин, подобен на този на компютърен твърд диск.
След като клетъчната ДНК бъде декодирана, графена ще реагира по предварително програмиран начин или чрез дистанционно активиране, използвайки микровълни, съответстващи на 5G честоти между 3,4 GHz и 29,8 GHz. Възможна е активация и с други вълни, извън 5G спектъра..
С декодирани или открити специфични гени, въпросният графенов сегмент ще привлече графенов аналог, който има съответната честота на последователността и който също се намира в кръвта на ваксинирани хора. Този графен съдържа иРНК последователности, които са РНК програмирани и кодирани за специфичен протеин, с оглед промяна на конкретна ДНК последователност.
Прави се екстракция на иРНК чрез същия нано-графен с горе описаната процедура от следи от клетъчна база от организми, присъстващи във ваксината. Те включват стволови клетки от човешки фетуси, фетуси на маймуни, говеда и други гръбначни и безгръбначни, които все още не сме успели да идентифицираме напълно към този момент, включително клетки и ДНК от Hydra vulgaris, които графенът е успял да изолира и с които нано графенът (по предварително програмиран начин, или дистанционно контролиран от 5G), ще вземе своите генетични последователности като основа или ресурс за образуване на иРНК вериги, с които да продължи да замества оригиналните ДНК вериги на човешките клетки на "ваксинирания субект".
Нано-графеновата частица се привлича към клетка и групи от клетки, които образуват специфични тъкани посредством съответните електромагнитни микрочестоти и се съдържат като свойства на самите нано-графенови структури. Тези частици подобно на изкуствени вируси ще извършат всяка генетична промяна в клетъчната ДНК с тяхното съдържание на иРНК, използвайки процедурата на обратна транскрипция, но водени от тези изкуствени частици.
Ваксините съдържат капсулирани в нанографена иРНК, заложени от производителя – специфична иРНК за заместване на определени гени в клетките на точно определени тъкани в тялото на ваксинираните лица.
НАНО-ГРАФЕНЪТ КАТО ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОГРАМИРАН ИНТЕЛИГЕНТЕН ПРАХ Е СПОСОБЕН ДА ПРОМЕНИ ЧОВЕШКИЯ ГЕНОМ ИЛИ ЧАСТИЧНО, СПЕЦИФИЧНИ ГЕНИ, КАТО ТЕЗИ, КОИТО КОНТРОЛИРАТ РЕПРОДУКТИВНАТА СИСТЕМА ИЛИ ЧАСТИ ОТ НЕЯ, ГЕНИ, КОНТРОЛИРАЩИ НЕВРОННИТЕ ПРОЦЕСИ В МОЗЪКА НА ВАКСИНИРАНИЯ, ИЛИ НАПЪЛНО ДА ПРОМЕНЯТ ЦЕЛИЯ ЧОВЕШКИ ГЕНОМ.
И този процес може да се управлява дистанционно. Превръщане на човешкото тяло в биологична марионетка, на милостта на решенията на този, който контролира тази технология.
С тази технология може да се направи стерилен един цял народ, малка група сред популацията или конкретен индивид. Последното изглежда е предварително програмиран процес в интелигентния нанографен, без външни инструкции. Той може също да активира специфични гени или да ги деактивира, причинявайки ефектите, желани от контролиращите тази технология – появата на всевъзможни заболявания и медицински състояния, свързани с генетични проблеми, както и рак. Може да се постигне и поява и контрол върху т. нар. вирусни заболявания в група хора или конкретни индивиди.
При различни реакции самият графен е достатъчен след ваксинацията да развие системни възпалителни проблеми с цитокинова буря, която ще предизвика нежелани реакции на тялото като развитие на тромби и кръвни съсиреци, без наличието на протеин, наречен спайк, (както се нарича в много кръгове) и някои от първите места, които ще бъдат засегнати от това, ще бъдат белите дробове и мозъкът.
Ние виждаме самата концепция за шиповия протеин като опит за земно обяснение на процес, който е много по-сложен. Вярно е, че има протеинови капсули, които могат да бъдат категоризирани като спайк протеин или като синтетични вируси, но както описах по-горе, тези протеини се сглобяват от иРНК, съдържаща се в графеновите частици, т.е. нормалната човешка наука само ще види графеновата микрочастица, а не съдържанието на иРНК, което от своя страна променя ДНК на клетките, с които влиза в контакт. В други случаи човешката наука ще може да намери само специфични молекули иРНК, а не графенът, който ги контролира отвътре.
По същия начин тези протеини, много от които могат да бъдат категоризирани като Спайк, са суровият или основният материал за графена, за да има генетични ресурси за промени в ДНК на субекта. Въпреки че не на всички ваксинирани субекти ще бъдат причинени едни и същи промени, то е заложено в нано графена.
С ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ СЕ ИЗВЛИЧА ПЪЛНАТА ДНК БАЗА ДАННИ НА ЦЯЛАТА ЧОВЕШКА ПОПУЛАЦИЯ, ПОНЕ НА ВАКСИНИРАНАТА.
Самият нано-графен реагира на стимула на специфичен сигнал в обхвата на 5G, като връща сигнал обратно към подателя, съдържащ пълната база данни не само за целия геном на ваксинирания субект, но и за напредъка на мутацията.
Тази нано технология формира и установява вътрешна реакция към слухови стимули или звуци, което означава, че има способността да предава и приема аудио като микрофон в самия ваксиниран субект, както и способността да предава вибрации, които индивидът би интерпретирал като гласове в главата си, също така стимулирайки специфични групи неврони, извеждайки синтетичната телепатия на по-широко и по-ефективно ниво, с цел - масова манипулация.
Графеновата нанотехнология преминава с голяма лекота през кръвната бариера на човешкия мозък, поради малкия си размер, след това се задържа между невроните и между техните дендрити, като ефективно контролира аксиоматичните деполяризации и времето и качеството на невротрансмитерите , както и точната биоелектрична честота на всяка отделна деполяризация. Това прави възможно не само да чете деполяризациите и взаимодействията между мозъчните невронни мрежи и да ги предава към 5G мрежата, но също така има способността да имплантира мисли и идеи чрез контролиране на динамиката на биоелектричните и химически-невротрансмитерните честоти в мозъка. Този вид невронален контрол чрез електромагнитни честоти, изкуствена невромодулация или ANM, както и чрез промяна на ДНК на нервните клетки,ще генерира ефект на апоптоза или клетъчна смърт, тежка загуба на неврони.
ОТКРИТИ ПАРАЗИТИ ВЪВ ВАКСИНИТЕ: • Microfilaria: В марка Pfizer, в 15 от 50 дози-флакона, Moderna 35/50. • Toxoplasma gondii: In Moderna: в 28от50, Pfizer: 8/50, AstraZeneca: 32/50. • Trypanosoma brucei: In Moderna: в 12от50, Pfizer: 38/50, AstraZeneca: 22/50.
С други думи, не всички видими паразити, в който и да е от различните им етапи от техния цикъл или в генетични следи, са открити във всички ваксини от една и съща партида и съдържанието ще варира от марка до марка. Но доказателства за паразити бяха открити във всички проби от ваксини от 150 дози, които бяха тествани, в 3 кутии с по 50 във всяка от тях и от всяка марка. Считаме за много вероятно други видове паразити да бъдат открити в други различни проби, с които просто не сме разполагали.
Открихме видими паразитни варианти, които не са в нашата база данни и все още не сме успели да ги каталогизираме или да ги свържем според някоя текуща човешка класификация. И е много възможно някои от тях да са генетично проектирани, т.е. специфични за ваксините, генетично проектирани за ваксини и да не се намират в свободно или естествено състояние. Те бяха открити във всичките 150 проби.
Открихме също така силно магнитни кристално-прозрачни графенови структури с червееподобни форми поради връзките им между частиците, които под микроскоп могат да бъдат сбъркани с паразити. Това не изключва наличието на всички откриваеми паразити, описани по-горе. Това също включва наличието на черен графен във формата на червей или на нишка, които съответстват на болестта на Morgellons.
Също така си струва да се спомене, че съдържанието на ваксините не е еднакво дори в рамките на една и съща партида и кутия от една марка, а варира от флакон до флакон, което подкрепя факта, че могат да се използват за даване конкретна доза на всеки човек, по волята на тези, които контролират Пландемията. Това е поне в 150-те проби, с които разполагахме. Така че съдържанието на други мостри и на други марки може да се различава от нашето.
СПАЙК ПРОТЕИН:
Под Спайк протеин се разбира самата вирусна обвивка, частите на вируса, които се прикрепят към клетъчните рецептори.
Не открихме доказателства за спайк протеин, съответстващ на SARS CoV-2 или какъвто и да е вирус от тип SARS във ваксините, което недвусмислено показва, че те нямат нищо общо с ваксини, тъй като не съдържат биологично вещество, с което да произвеждат или причиняват антитела.
Въпреки това, тъй като във всеки флакон е открит истински зоопарк от органичен и неорганичен материал, наличието на протеини в състояние или размер, по-малък от 100 nm, може да се интерпретира като някакъв вид вирус или екзозома вътре в веществото, но в резултат на биологичния хаос вътре, не съответства на нито един вирус на SARS. Въпреки това, аз не виждам това като оправдание или извинение, че това може да са реагентите, причиняващи антитела, тъй като те са от много широко и хаотично разнообразие и нито един не съответства на SARS или SARS CoV-2 и са само спайк протеините, които човек би очаквал да намерете в супа от биологичен материал.
Вярваме, че нежеланите реакции, приписвани на спайк протеините, за които много изследователи съобщават, не идват от този клас протеини сами по себе си, а се бъркат със силно токсичните реакции, причинени от самия графен.
Трябва да уточня, че графенът във ваксините променя формата и молекулярния състав или състава на частиците, по желание, защото това е нано технология и в допълнение към черния нано графен присъства високо съдържание на кристален нано графен, който е прозрачен и поради своя молекулен размер, по-малък от този на всеки вирус, той е неоткриваем вътре в клетките, още повече в тъканта или в кръвния съсирек, изучаван от човешката медицинска наука с оглед откриване на причината. Също така, нано графена няма да реагира на химическия реагент, използван за откриване и класифициране на биологичното съдържание на тъканна или кръвна проба. Той няма да бъде открит и при оптична микроскопия и в най-добрия случай при електронна микроскопия може да се разглежда като серия от полупрозрачни фиброиди, стига концентрацията на нанографена да позволява това.
С други думи, това, което причинява съсиреците, е самият графен, а не спайк протеинът.
Наночастици от липиди и тежки метали: стомана, желязо, барий, стронций 38, титан, злато и алуминий в следи, открити в структурното преплитане на графена, открит във ваксините, които причиняват реакции на съсирване на кръвта: Образуването и появата на кръвна миома от червени кръвни клетки е мигновена, когато нормална кръвна проба е замърсена с веществото от ваксините при наблюдаваното изследвано количество от 1/100 части. Тази реакция на съсирване се наблюдава във всички тъканни проби, а също и в прогнозните компютърни модели с резултати, съответстващи един на друг. Веществата във ваксините причиняват кръвни съсиреци! И все пак не изключвам, че морето от биологичен материал също може да причини съсиреци, тъй като причинява всякакви неблагоприятни телесни реакции. Това сама по себе си е самата цел на наличието на такъв генетичен и тъканен материал, както и осигуряване на разнообразен източник на нечовешки и човешки ДНК вериги за доставяне на суровина за нано технологията за образуване на mRNA/pRNA полимераза, така че да може да произвежда промени в ДНК на човешките клетки на ваксината, както се изисква и се командва чрез 5G мрежи и други подобни.
Друга възможна роля, която виждаме за наличието на разнообразен биологичен материал във ваксините: човешки и маймунски стволови клетки, сложна фетална тъкан, вътре в веществото, т.е. множество фетални клетки, все още клетъчно свързани, от човешки, говежди и маймунски произход, наред с други, трудни за идентифицират клетки и тъкани, трябва да предизвикат претоварване и срив на имунната система на ваксинирания човек по прогресивен начин, което на първо място причинява появата на опортюнистични заболявания от всякакъв вид, в допълнение към автоимунните състояния, целият набор от проблеми, причинява от колапс на имунната система, подобно на описаното при пациенти с диагноза ХИВ, но много по-бързо, като за няколко дни или месеци, в някои случаи само за минути или часове.
Ние виждаме това претоварване на имунната система като част от необходимата рамка, която трябва да бъде провокирана във всеки ваксиниран пациент, за да обсеби и отслаби имунната система, докато нано технологията действа и извършва необезпокоявана своите програмирани вътрешни промени в човешкото тяло.
Има изследвания върху хора, които уверяват, че графенът не е токсичен и не предизвиква никаква реакция, но на първо място – има множество видове графен, някои не са токсични, а други са. Трябва да подчертая, че тук не говорим за наличието на инертен графен, а за нанотехнология, която използва графен като основна суровина, нанотехнология, направена главно от графен, но не само, защото както споменах по-рано, ние открихме различни метали, описани по-горе, преплетени в кристалната матрица на самия графен, поставени там, защото придават на нанотехнологията гъвкавост в нейните реакции към различни микровълнови честоти, излъчвани главно от 5G мрежи, тъй като 5G с по-голямата си честотна лента или капацитет на честотната лента е подходящ за контрол върху графеновите нано-частици.
Това са интелигентни нано частици или нано прах, които са изградени с помощта на няколко елемента, изброени по-горе, а графенът е само техният строителен материал.
Използвам термина нанографен по-горе, защото графенът е основният компонент, използван за производството на интелигентни частици, сходни с нано-роботи, но подчертавам, че това не е единственият материал, необходим за работа на подобна нанотехнология. Като се има предвид, че този вид технологии се управляват с помощта на специфични микрочестоти насочени към всяка група наночастици, а също и точни за всяка отделна наночастица, ако е необходимо.
Обяснението е следното: всяка наночастица си има номер, който представлява специфична микрочестотата, на която ще реагира, когато я приеме. Това ще накара наночастицата да включи или изключи рецептори на повърхността си, които й позволяват или да се прикрепи към други наночастици, за да образува по-сложни структури, или също да се прикрепи към тъкан или отделни клетки във ваксинирания субект. Тези наночастици, или нанографени, се движат главно в клъстери със същата зададена честота. Някои от тези клъстери са формите, подобни на червеи, които описахме по-горе.
Не всички наночастици, открити в течността, погрешно (измамно) наречена ваксина, имат една и съща структура или атрибути и могат да бъдат категоризирани в две основни групи:
A.) Тези с действие или структура, които образуват по-сложни обекти като нано тубули, които четат и декодират ДНК в ядрото на клетките и…
B.) Контейнерите, които са графеновите наночастици, които съдържат и транспортират генетичен материал в форма на РНК и иРНК, готови да стартират процеса на обратна транскрипция, като по този начин мутират оригиналната ДНК по искане на програмата, която контролира нанотехнологията. Аз наричам тези контейнери синтетични нанотехнологични вируси.

  В случай на тип А.), те могат да се придържат към самите рецептори или към шиповите протеини на вирус-екзозома с органичен произход и да променят своите свойства и атрибутите си на връзка с клетъчните рецептори, според тяхната програма.
В случая на B.) те не само носят РНК, иРНК, но и ензими, необходими за процеса на обратната транскрипция. Тази иРНК, pRNA и техните ензими се произвеждат в оригиналните клетки на ваксинираните субекти и се транспортират през кръвния поток, като се използват естествени екзозоми, контролирани от нано-графена. Ние също така забелязахме, че този нано-графен тип В) също е способен да транспортира. иРНК и ензими самостоятелно.
ИЗКАРВАНЕ НАВЪН ИЛИ ПРЕДАВАНЕ НА ЗАРАЗЯВАНЕ
И в органичните клетъчни култури, и в модела за прогнозиране на човешкото тяло, създаден от холографския компютър, се наблюдаваше силна реакция на токсичност на тялото, съответстваща на наличието на химически отрови, комбинирани с инвазия на биологични материал, причиняващ силни имунни реакции и източници на инфекция.
Реакцията на тялото е тази на тревога, със силно токсично състояние в тъканите, особено в мозъка, белите дробове, черния дроб и бъбреците, в този ред, причинявайки видимо увреждане на тъканите.
Тази реакция се причинява и от промяна в капацитета за пренасяне на кислород поради намалено и възпрепятствано действие на кръвния хемоглобин, съчетано с общо влошаване на капилярното кръвообращение, което засяга цялото тяло с особено забележими ефекти върху очите, мозъка и репродуктивната система и на мъже и на жени, наред с други места.
Това причинява състояния на липса на оросяване с кислород, хипоксия и липса на правилна и питателна клетъчна среда, което недвусмислено причинява клетъчна микронекроза до клетъчна некроза, или апоптоза с появата на състояния на изключителна токсичност в тъканите, които от своя страна ще предизвикат производството на на клетъчни екзозоми, предназначени да алармират други клетки, да ги информират за проблема, който имат, и като метод за изхвърляне на замърсители и токсини, които нахлуват в тях, клетките.
Тези клетки в състояние на тревога ще преминат в режим на оцеляване, а не в нормален репродуктивен режим, и това е състояние в тъканите, което силно благоприятства появата на ракови тумори. Поява на рак.
ВАКСИНИРАНЕТО С ТАЗИ ТАКА НАРЕЧЕНА ВАКСИНА ПРИЧИНЯВА РАК!
Тези екзозоми, секретирани от тъканта в алармирано състояние, се изхвърлят от тялото на ваксинирания индивид чрез неговите телесни течности и чрез собственото му дишане. Ако друг неваксиниран индивид е в присъствието на ваксиниран индивид и представя физиологично състояние, което съответства на кода или съобщението на една от тези екзозоми или вируси на ваксинирания човек, този друг ще прояви съответната симптоматична реакция.
И такава симптоматика може или не може да съответства на каквито и да е вирусни заболявания, които вече са известни, като започват верижна реакция чрез заразяване между ваксинирани и неваксинирани, но подчертавайки, че ваксинираните винаги ще имат много по-слаба имунна система от неваксинираните, като по този начин намаляват очакванията им за добро възстановяване.
СЛЕДОВАТЕЛНО НЕВАКСИНИРАНИТЕ ХОРА СА ПО-СИЛНИ И ИМАТ РЕАЛЕН ШАНС ДА ОЦЕЛЕЯТ ПРИ ТАЗИ АТАКА С БИОЛОГИЧНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ ЧОВЕШКАТА РАСА, ДОКАТО ВАКСИНИРАНИЯТ ЧОВЕК ПОЧТИ НЯМА НИКАКВИ ШАНСОВЕ.
Нанографенът отделен от ваксиниран идивид може да бъде въведен в организма на неваксиниран индивиди, където в малък мащаб или според количеството ще започне да се активира, както е програмиран, опитвайки се да стори същите генетични промени в споменатите неваксинирани индивиди.
Дали неваксинираното лице ще има или няма да има симптоми или нежелани реакции ще зависи от степента на излагане сред ваксинирани хора и силата или физическото състояние на неваксинирания индивид – общото състояние на неговата/нейната имунна система. Тъй като откритите части на неваксинирания индивид, като белите дробове и лигавиците, са най-уязвими да претърпят промени и имунологични реакции към наличието на естествени екзозоми поради изключителна токсичност на тъканите на ваксинираните хора, както и изкуствените екзозоми, също и поради освобождаване и разпространение на нано-графен от споменатия ваксиниран индивид.
ПЪРВОТО МЯСТО НАКЪДЕТО ЩЕ СЕ НАСОЧИ ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОГРАМИРАНИЯТ НАНО-ГРАФЕН ЩЕ Е РЕПРОДУКТИВНАТА СИСТЕМА НА ВАКСИНИРАНИЯ ИНДИВИД, ПРАВЕЙКИ ГО СТЕРИЛЕНИ.
Както вече споменах по-горе, нанографенът произвежда изкуствени вируси, наречени екзозоми, използвайки самите клетки на ваксинирания човек. Нанографенът, прикрепен към изкуствените вируси, които е произвел, се секретира и разпръсква от ваксинираните лица като екзозомни вируси, произведени чрез нано технология, която от своя страна съдържа същата тази нано технология под формата на нанографен, предаван от човек на човек, от ваксиниран на неваксиниран.
Друг важен момент е, че нанографенът се намира не само във ваксините, но и в безброй преработени храни, средства, които контактуват с кожата като козметика и кремове, готварски мазнини и в други лекарства, независимо дали са инжекционни или орални. Намира се в пестициди и изкуствени торове, в автомобилни течни масла и смазочни материали, автомобилно масло и хидравлична течност и т.н. Нанографенът се намира и в химическите следи в небето, с които Земята систематично е пръскана от години.
Това не само създава идеална среда за разпространението на синтетични вируси между хората, независимо дали са ваксинирани или не, но причинява необичайно висока електромагнитна реактивност във всички органични тъкани, включително растителния живот.
Контролът както на биологичните, така и на поведенческите реакции чрез технологиите за изкуствена невромодулация продължава от години, а програмата за ваксиниране срещу несъществуващия SARS CoV-2 е само измислен повод за да ускори процеса на абсолютен контрол чрез използване на специфични контролирани честоти от изключително напреднали AI компютри извън обсега и разбирането на нормалното население на Земята. Процес на трансхуманизъм и асимилация на земната биология, особено на човешката, към подобна на интернет мрежа за контрол на всички неща.
Най-сериозната част от това е, че обикновеният народ хабер си няма за какво става дума – те мислят само за това как да имат по-бърз достъп до интернет, но не знаят, че и интернет ще има достъп до тях. Системата, Кабал, която контролира Земята, ще има абсолютен контрол върху това, което правят и дори какво мисли човешката популация, като имплантира мисли и чувства с помощта на тази технология.
Нанографенът, присъстващ във ваксините, не само ще служи като метод за незабавен контрол и унищожаване на човешката популация, но също и функционира като метод за контролирана генетична промяна за адаптиране на биологичните тела към контролирана информационна мрежа.
Всеки човек, какъвто е случаят с човешкото тяло, е сложна биохимично-електрическа система, която се нуждае от много фин и специфичен баланс, за да функционира. Всяка промяна в телесните честоти, като тези, причинени от нанографен, причинява сериозно увреждане на цялата система и такъв внезапен дисбаланс, затова когато някой току-що е бил ваксиниран, е достатъчен да причини загуба на съзнание, припадък и дори смърт.
№Сега се сетете за спътниците на Илон Мъск, които облъчват с 5G сигнал цялата земя – защо ги качиха горе, на кой му е притрябвал бърз интернет в извънградските зони??? Не, те са там за да облъчат и контролират ваксинираните, които живеят извън обхвата на 5G наземната мрежа (бел. прев.)
ЕДНО БИОЛОГИЧНО И ПСИХИЧЕСКИ КОНТРОЛИРАНО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, КАКВИТО ТЕ НИ ИСКАТ, ВЕЧЕ НЯМА НИ НАЙ-МАЛКА СВОБОДНА ВОЛЯ, ВЪПРЕКИ ЧЕ Е ВЪЗМОЖНО ТАКОВА СЪЩЕСТВО ДА ВЯРВА, ЧЕ НЕГОВИТЕ МИСЛИ И РЕШЕНИЯ СА НЕГОВИ СОБСТВЕНИ, А НЕ НАЛОЖЕНИ ОТВЪН, С ТЕХНОЛОГИЯТА.
Поради честотна несъвместимост, душата се оттегля, оставяйки тялото като дистанционно управляван био-робот с кошерен ум. Тази несъвместимост на честотите кара първоначалната душа, сигнал от самия Източник, вече да не се свързва с тялото. Тази технология променя екзистенциалната честота на биологичното тяло, което го прави несъвместимо с оригиналния сигнал на Душата от Източника (от Бога)...
Тази технология има способността да променя телесните честоти, за да ги направи съвместими, за да бъдат обладавани, паразитирани или използвани от всякакви (демонични) същества (дяволи, бесове)... ................................................
През 1917-та година, Рудолф Щайнер предсказва (в осма лекция на GA174а), че в бъдеще чрез медицинската наука, ще бъде направен опит да се премахне душата от човека: „Под предлог за "грижа за здравето на човека", ще се създаде ваксина, чрез която човешкото тяло ще бъде "лекувано", дори директно след раждането, така че човешкото съществото да не може да развие мисълта за съществуване на Душа и Дух (и на Бога). На лекарите материалисти ще бъде поверена задачата да премахнат Душата на човечеството. Както днес хората се ваксинират срещу тази или тази болест, така в бъдеще ще бъдат ваксинирани с вещество, което може да бъде произведено точно по такъв начин, че хората, благодарение на тази ваксинация, ще бъдат имунизирани срещу духовен живот. Такъв индивид би бил изключително умен, но не би развил съвест и това е истинската цел на някои материалистични кръгове. С такава ваксина лесно можете да направите духовното тяло, разхлабено, във физическото тяло.”
Телефонни мрежи, независимо дали са в честотния диапазон на 5G или не, ще извършва тестове за ефикасност върху индивиди, на случаен принцип, или върху лица, от които самата система или Кабала иска да се отърве.
Наблягам, че не е нужно човек да бъде ваксиниран с фалшивата ваксина срещу несъществуващия SARS CoV-2, за да бъде податлив или жертва на този вид технологии, тъй като графенът е навсякъде. Независимо дали е просто нормален графен или технологичен нанографен, дори самото му присъствие в организма повишава реактивността на биологичните тъкани към електромагнитните полета.
Може би най-сериозният момент е да осъзнаем, че обикновените хора няма да имат способността да разберат всичко, което се случва, тъй като ще го приемат като фантасмагории на болен мозък или научна фантастика. Техните невежи реакции и отрицанието на истината са един отличителния белег, че са контролирани от ума в полза на системата, в един вид състояние на умствена летаргия. Малцина осъзнават какво всъщност се случва.
Твърди се, че биологията, ДНК, винаги се връща към първоначалния си модел и това все още е вярно. Тази нанотехнологична система обаче причинява перманентно увреждане на биологичната система, на ДНК, така че вече няма да функционира по същите принципи, както преди. Принципи, които използват проявление на фини етерни енергии върху органичната материя или ДНК, това се се „прикачва” към електромагнитна система от специфични контролирани честоти, които пречат на първоначалния и естествен процес на проявление на ДНК да работи.
ИЗЛИШНО Е ДА КАЗВАМ, ЧЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА ОТ ВСИЧКО ТОВА СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЕРИОЗНИ.
Настоящият документ представлява съвместните усилия на нашия екип към края на октомври 2021 г. В никакъв случай това не са окончателните данни, нито включва всички процеси или неща, които причиняват ваксините. Ще има и еволюция на нашите наблюдения, така че ще даваме навременни актуализации, когато възникнат. Виждаме, че други изследователи стигат до други заключения, които се допълват взаимно, всеки на своето ниво и способности.   Превод от https://swaruu.org/transcripts/covid-vaccines-analyzed-by-taygetan-labcomplete-report-graphene-nanotechnology-and-transhumanism



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28312884
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031