Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2021 10:06 - Научна конференция за аутопсиите на хора починали след «вaкcини»; Боинг преустановява задължителната вaкcинaция 1700 % увеличение на смъртните случаи!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 868 Коментари: 2 Гласове:
2

Последна промяна: 26.12.2021 10:08

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
+ВИДЕА ОЗВУЧЕНИ НА БЪЛГАРСКИ, на адреса, най-долу.
БЕЛЕЖКА НА ПРЕВОДАЧА
Втора част от конференцията в Болдзано. Събитието е посветено на аутопсиите на хора, починали след ваксина. Невероятно интересен материал, защото лекари, психолози и пр. задават въпроси, свързани с фертитлитета, с ускореното развитие на туморни клетки след ваксинация и т.н. 
И тук бих искала да кажа следното – след като публикувах превод на първата част от тази конференция, една дама с право ме попита – „Сега, когато имаме такива научни данни, ще има ли отзвук на световно ниво и ще спре ли всичко това?".
Отговорът е – НЕ.
Няма да спре, защото от моите наблюдения в света, виждам ясно, че началото не този процес не бе поставено нито от Науката, нито от медицината.
Именно затова нито науката, нито медицината ще успеят да го спрат.
Сигурно някои хора се питат, защо влагам толкова много време и толкова много труд, за да може този куп информация да стигне до обществото. Правя го, защото много скоро, натискът, на който бяха подложени редица много по-свободни и демократични държави, ще се прехвърли и в България. И Ви уверявам, че онова, което виждате днес в България, не е нищо в сравнение с това, което в момента се случва в цяла Европа и в Света.
И когато този натиск дойде и тук, Вие ще трябва да вземете решение за самите себе си. Или по-скоро, за себе си и за децата си. Много се надявам това да бъде информирано решение, а не решението, което бяха принудени да направят милиарди хора по света, без да са имали привилегията да знаят истината, вярвайки, че нямат избор!
Причината за целия ми труд е, че в мен живее надеждата, че Вие или поне една голяма част от Вас, ще вземете правилния избор.
Но не мислете, че ще ви спасят отвън. Това няма да се случи… Всеки от Вас ще трябва да спасява сам себе си!
Бъдете здрави!»

17.12.2021    Боинг преустановява задължителната вaкcинaция 💉 1700 % увеличение на смъртните случаи от «внезапна сърдечна недостатъчност» и «внезапна неочаквана смърт» при пилотите
По данни на Ройтерс, Боинг преустановява задължителната ваксинация за служителите си от САЩ. Над 11000 служители са поискали освобождаване от ваксинация. Но истинската причина за прекратяването на задължителните ваксинации, деликатно премълчават? Има 1700 % повишена смъртност на пилоти от началото на ваксинациите. Не само в Боинг, а като цяло, сред пилотите.
Но това е чиста случайност, да не помислите, че има връзка с ваксините… А Боинг излизат с оправданието, че имат много висок процент ваксинирани и че били осигурили „безопасна“ среда. Йезуитщина от класа. Истината е, че се уплашиха от прекомерната смъртност на пилотите, вследствие на ваксините и се чудят как да шикалкавят и какви оправдания да измислят…
• Веселина Бастиянова
Това е 15-та страница от октомврийско-ноемврийския брой на списание „Аг Linе Pilоt“, издание на Международната асоциация на пилотите. От горе до долу е изцяло траурна жалейка, за без време отишлите си пилоти за първите девет месеца на 2021 г. Те са общо 111! Цифрата е стряскаща, особено като се погледне списъкът от авиопроизшествията за първите девет месеца на годината. Те са само 19 и далеч не при всички има загинали пилоти.
Все така фрапантна е и на фона на починалите пилоти през предходните години. През 2019 – само 1. През 2020-та – 6.
Странно е, че точно в годината, когато либерал глобалистката (сатанинска) секта навиваше психиатричната пружина на модерното китайско заболяване, за да сплашва слабохарактерните и неуравновесени хора, са умрели едва 6 пилоти, а когато сектата пусна „спасителната“ експериментална генетична субстанция и повечето авиокомпании я направиха задължителна за обслужващия самолетите персонал, смъртността рязко скочи.
Впрочем няма нищо чудно. Всеки от нас има вече по няколко близки, или не така близки, но все пак познати хора, които се подведоха от пропагандата на либерал глобалистичната психясала секта, повярваха ѝ, и се „спасиха“. - Завинаги…
• Божидар Божков
«Компанията Boeing Co преустанови прилагането на изискването за ваксинация за коронавирус за служителите в САЩ, съобщи американският производител на самолети в петък, с което сложи край на седмици на несигурност, тъй като хиляди работници поискаха освобождаване, а федералната наредба беше оспорена в съда.
Във вътрешно съобщение Боинг заяви, че решението му е взето след преразглеждане решение на Окръжния съд на САЩ, което по-рано този месец спря прилагането на изискването на Джо Байдън за ваксиниране на федералните изпълнители.
Някои големи вериги здравни заведения и компании като General Electric, Spirit AeroSystems и Amtrak също са преустановили задължителната ваксинация на работниците си.
През последните седмици броят на служителите на Боинг, които искат освобождаване от ваксината, по религиозни или медицински причини, е достигнал повече от 11 000 души – или почти 9% от работната сила на компанията в САЩ – ниво, което е многократно по-високо от първоначалните оценки на ръководството, съобщи Ройтерс.
Фактът, че огромното мнозинство от молбите са били на религиозна основа, постави един от най-големите американски работодатели в центъра на дебат за етичността на проучването на религиозните убеждения на служителите…»


  Източник: https://www.reuters.com/business/aerospace-defense/exclusive-boeing-suspends-vaccination-requirement-us-based-employees-internal-2021-12-17  


https://thebulgariantimes.com/%d0%91%d0%be%d0%b8%d0%bd%d0%b3-%d0%bf%d1%80%d0%b5%d1%83%d1%81%d1%82%d0%b0%d0%bd%d0%be%d0%b2%d1%8f%d0%b2%d0%b0-%d0%b7%d0%b0%d0%b4%d1%8a%d0%bb%d0%b6%d0%b8%d1%82%d0%b5%d0%bb%d0%bd%d0%b0%d1%82%d0%b0/  



Гласувай:
2



1. dobrodan - Време е да издоиш кравите, дисиденте.
26.12.2021 10:36
Тия дни и в гръцките манастири тръгна Ковид, ако четеш достатъчно.
Нямам нищо против глупаците до момента, в който се направят на по-умни, отколкото са.
цитирай
2. nikikm - Здравей Гриша!
26.12.2021 18:52
Честито Рождество и те поздравявам за добрата и полезна работа,която вършиш.Трудно ми е да ти кажа Весели празници,като зная ситуацията при теб и в държавата,но все пак ти го пожелавам от сърце! Дано дойде Ден! Ник
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28354082
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930