Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2022 10:27 - Архимандрит Филотей, игумен на Атонския манастир Каракал, за истинските цели на пландемията и ваксините. 9 юни, 2021 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 626 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
"Имаме ясно вътрешно чувство, че тази "пандемия" на се появи случайно, а е създадена преднамерено. А после се появи и ваксина, уж, за да се прекрати и победи пандемията. Но всичко това е изкуствено създадено, от някого, и изкуствено се осъществява и управлява, за да се постигне онова, което те искат, всъщност, и за което открито говорят. 

Те се стремят да постигнат най-важната за тях цел.  Виждаме с какви методи и средства натрапват задължителното приемане на ваксината. Тези тъмни сили имат по-далечна цел. Ние виждаме това, понеже Откровението на Йоан Богослов, и апостолските мъже, говорещи за последните времена и антихриста, са ни подготвили. 

Ние виждаме, че всичко случващо се, е именно с тази, най-важна за тях, цел... Те искат, с това, по-лесно да осъществят най-главната си цел, - поставяне БЕЛЕГА на антихриста, когато дойде времето. И те, още сега подготвят всичко.

Това обяснява, защо с такива диктаторски средства натрапват ваксината. И защо, с такива манипулации на съзнанието се занимават т.н. медии, и интернет.

Известно е, че те щедро плащат на журналисти и на телевизии (на лекари, поставящи фалшиви диагнози, на болници и на общини. Г.С.) и т.н.

За нас не са приемливи днешните мерки, с които се отменят демократичните принципи, свободата на придвижване, и още много други права на човека.

Понеже всичките тези мерки не съответстват на духа на конституцията и закона?
Всичко това се прави, под прикритие на "пандемията", която те, отново и отново възобновяват, с помощта на (уж) "нови щамове вируси". И още сега казват, че през октомври ще се появи по-силен вирус, с което да накарат да се ваксинира и останалата част от народа. 

Но всичките тези събития ни подтикват, да се замислим още по-сериозно, за всичко случващо се. Аз виждам, че зад всичките тези събития стои дяволът, като участник и таен вдъхновител.

По какъв друг начин, ако не с помощта на дявола, всичките тези центрове на тъмните сили, така изкусно и методично, постигнаха едновременен (синхринен) успех в целия свят ?!

Но въпреки това, нашата надежда е в Божието милосърдие, и в стремежите на много християни, и мислещите хора. 

Виждаме, че има хора, които се противопоставят на тези, не добри неща, понеже чувстват, че тук се върши нещо нечисто и не добро. 

И Господ задължително ще ни открие много неща, за правилно разбиране и оценка на случващото се. 

Ние страдаме духовно, гледайки всичко това, и молитвено молим Богородица, с благодатта Божия, да защити и да опази своя народ, народа Божий. 


Архимандрит Филотей, игумен на Атонския манастир Каракал. 9 юни, 2021 г.
 
Превод, Григор Симов


Господи, благослови! Боже, помодзи!  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355045
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930