Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2022 09:24 - На ръба сме на тройна глобална катастрофа
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1860 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Интервю на о. Елпидий за (гръцко) радио FOCUS FM, 31.01.2022.

  Когато целия този ужасен бардак с коронавируса, анализира свещеник, той може също да анализира и събитията в света, и положението с Украйна...
  ...........................

  (Следват извадки от отговорите на о. Елпидий)

  Войната вече (отдавна) започна, - в Сирия, където е единия и край, а другия ще е, в Северна Европа.
  Имам предвид, не война между Русия и Украина, в която, по тяхно мнение, Украйна ще бъде унищожена от Русия.

  Украйна е част от Русия, понеже именно там, в Киев, тупти сърцето на Русия. Руснаците и украинците знаят това.
    И затова, самите украинци ще приветстват явното настъпление на Русия. Ако Русия удари Украйна, все едно, да удари себе си, и затова ще стане, не така, както си мислим.

  Ще има война над Украйна, със самолети на НАТО, но те ще бъдат победени.
    Ще видите и участието на Китай?
    НАТО го очаква поражение.
    За да лети птицата, трябва да има две крила. Първото крило е любовта, а второто - доверието.
    Само така може да се удържат и семействата, във време на изпитания. Семейства, в които няма любов, скоро се разпадат.
  Нация, която няма доверие в Бога... такива нации лесно изчезват. Само това е основата. И няма да крия... колко  ме боли сърцето...
    Боли ме, понеже виждам, колко е натъжен нашият любим Бог Отец, много е натъжен, че децата Му, по целия свят, не разбраха, че всичко което се случва около нас, е само затова, че позволихме на сатаната, да господства в нашия живот. И сега той се готви да ни доведе до най голямата, тройна катастрофа, каквато човечеството никога не е виждало.

  Ние загубихме доверието си в Бога, и се доверихме на хора, които са - явни психопати. Хората, организирали целия този процес (на измамната Пандемията) и спомагаха за осъществяването му, в най-близко бъдеще, ще бъдат обвинени за убийства на невинни хора!

  А вие им вярвахте! И не само вие, - обикновените граждани, но за съжаление, и ние - свещенослужителите, също им се доверявахме.
    И това много ме огорчава... Не бих искал да виждам това, което наближава, понеже, повярвайте ми, не зная, още колко ще мога да го издържа. По-добре е да не знаеш, отколкото да знаеш, какво ще стане. И си представям, каква болка е за Бога Отца, да знае, какво ще стане...
    Сега, дете мое, виждам двете главни цели на сатаната, той има много цели, но две от тях, според мен, са главните за него в този момент; и когато те бъдат постигнати, тогава ще започне неговото време, времето на антихриста.   Едната е, да подчини или пороби Църквата.   А втората е, да бъде изменен самият човек, т е, всеки един от нас.
    За Църквата, искам да знаете, че в тайни сатанинских ритуали, сатаната е инструктирал всичките си поклонници, че докато не се появи неговият собствен син, - антихрист, всички християнски течения трябва вече да бъдат, или унищожени, или подчинени на него.
    Ненавистта му е насочена (главно) към Светото Причастие на християните.
    Понеже Светите Таинства намаляват бесовските и демоничните въздействия над вярващите, а впоследствие напълно разрушават всичкото направено на човека, зло, от бесовете и учените.
    И даже да разруши действието на ваксината-отрова, които хора са приели, поради измамното им чуваство за безопасност, и от безрасъдност. Сатаната е имал други надежди, но излезе малко другояче, понеже ваксинираните хора, не се подчиниха напълно и без уговорки, на гласа му и на въздействието му.
    По време на неотдавнашно отчитане (четене на молитви за изгонване на бесове), послушайте, какво каза самия сатана, за Светите Тайни (за Причастието). Той ги нарече "Магията на Иисуса"!??
    Сатаната нарече "Магьосничество на Иисус, причастието и Светите Таинства, понеже те връзват сатаната и бесовете, и им отнемат силата!  "Магията на Иисуса"!  Как ви се вижда?   Сега разбирам, защо той така злобееше и принуждаваше властите, да затварят храмовете. Него не го вълнуват самите храмове, а е загрижен за това, което се върши там; затова се потруди, да забрани на хората, да влизат в храмовете (в Гърция) и да не участват във Светите Таинства.
  Защото Светото Причастие за вярващия е Огромна сила!
  То го изгаря! То е тази Светлина, която разсейва Мрака, този Огън, който изгаря сатаната.
    И много скоро ще разберем, по резултатите от тези ваксини; кои хора са изоставили причастието, понеже те ще се сблъскат с ужасни последствия, поради своята глупост

  Знайте, че в най-близко време, последствията ще се проявяват все повече и повече; и всичките тези хора..., ще ги постигне беда... некои ще умрат от ваксината, некои ще умрат от страничните и ефекти, а некои ще станат променени, мутирали хора със садистски склонности и с параноидални наклонности. И ще се стигне до там, че със закон, държавните васти ще имат право да решават, да убиват тези хора. Законно! Ще бъдат приети такива закони.
  Ще приемат и извънредни закони, с които ще арестуват и децата-мутанти (родени от двама ваксинирани родители), които ще са безумни и опасни за околните.

  И знайте, че тогава тези владики, които сега говорят всичките тези глупости, на свещениците, които са приемали призивите им, подчинили са им се (по послушание), и са се ваксинирали (и са призовавали хората да се ваксинират), вече няма да им е мястото сред стадото християни, които са очаквали да чуят словото Божие, а са чули слово за ваксиниране...
    Които са очаквали да чуят слово за причастието, за Таинствата, за молитвата и за освещаването, но са били разочаровани, и от всякъде са чували само проповеди за ваксините! Стигнахме до там, че всичко стана толкова безнадеждно глупаво, а всъщност - истинско зло, - да преследват свещениците, понеже не искат да се ваксинират, и не съветват пастовото си, да се ваксинират!
    Слушай, дете мое, всичките тези властници, изведнъж ще се сблъскат с гнева на възмутените и отчаяни хора, и не зная, къде ще бягат, за да се спасяват. Некои от тях ще бъдат убити, некои ще бъдат гонени, некои ще бъдат опозорени. Нека знаят това и нека помнят примера на Анна и Каиафа.
    Нека си го спомнят и да престанат да играят на Анна и Каиафа, в Църквата Христова.

  Знай, дете Мое, че точно сега световните лидери, тайни сатанисти, в сатанинските си церемонии, в (тайни) ритуали, са дали клетва да действат бързо, и решително, за да унищожат по целия свят, християнските течения, и главно, Светото Причастие, та да доведат християните до омраза, и страх, да не се разболеят от Причастието!
    В Гръция!!! уж са Православни! а се плашат да се Причастяват!
  За всичко това е виновна яростната пропаганда от «рогатата кутия» (телевизора)
  .........

  И затова, ако в тази пропаганда повярват всички християни, ако приемат натрапваното, по-лесно ще дойде времето на сатаната, на антихриста.
    Но всъщност, епохата на сатана е започнала отдавна, но Бог не допускал да дойде (на власт) синът на погибелта, и ето сега, с това огромно количество ваксини, с които са ваксинирани хората, вече сме много по-близо до това време. А всяка инжекция с ваксина е номерирана за всеки отделен човек, и този номер е включен в единната система на новия (световен) ред, и (ваксинираният) се разпознава от всички електронни системи в света, за да се реализират поредните планове (на антихриста).

  Понеже планът на глобалните елити не спира само с ваксинирането на хората, а е част от планове за създаване на ново ДНК на личността, с нова, мутирала ДНК. Затова те няма да се спрат сами, никога, докато не получат желания краен резултат: да инжектират хората със седем ваксини.
    Но това няма да стане.

  Шестата и седмата, те няма да успеят да наложат. Но третата и четвъртата, да. Третата започнаха отдавна.

  Четвъртата и петата вече се обсъждат. Но сега ще се случат некои работи... Бог даде на природата власт, да свърши работата, която и е възложена.
    Тройната катастрофа е съчетанието на болестите...  А това за което говоря сега, ще е от глобален мащаб.
    - Настъпва глобална болест, понеже коронавирусът не е приключил, така както си мкислим. Но всички хора, които са ваксинирани, сега са болни, и това няма да се прекрати. Понеже последствита от ваксините са определени от техните създатели, така че, те се активират, в зависимост от това, какви компоненти (съставки) са включени в тях. Компонентите силно се различават в различните ваксини. Едни ще се активират след година, други, след три, а трети - след десет, ... образно казано.
    .................................

  За мен е най-добре, да се окажа лъжец, отколкото да съм прав... Но запомнете тези думи, и се надявам, това (изпълнението плановете на глобалистите) да не се случи.
    Със всичките тези намеси на сатаната в нашите тела, след всичките тези ваксини, за съжаление, част от населението ще измре, друга част ще заболее, а трета част, за съжаление, ще бъде изродена...

  Тези, които продължат да се ваксинират, се подлагат на силни промени. Нас ни очаква ужасяваща мутация на човека, в резултат на която, той ще е по-скоро човекоподобен, отколкото приличащ на човек. Повече хуманоид (човекоподобен робот), отколкото човек! Помнете това.

  ......................
    Но ще дойде и нещо ново, което се готвят да вкарат (инжектират) в телата ни. В нас има въведени некои неща, но те се готвят да ни "вкарат" още повече "резервни части", и това ще е напълно свързано с бъдещия интернет. Така, както сега вече имаме хора-мутанти, така ще имаме и човек(мутант)-интернет. Интернет изведнъж ще рухне по разни изкуствени причини, за да се подготви Системата, да стане двустранна, между човека и Интернет, с тези неща, които са въвели или ще въведат в нашите тела.
    Този нов интернет ще може да контролира нашия живот: например, - поискаме ли нещо, веднага ще получим отговор от интернет, с разрешение или забрана, за поисканото от нас, - понеже сме свързани със системата.

  Така, постепенно ще ни ограничат желанията, а после, и напълно.  И ето тогава хората ще се окажат в голям глобален затвор, нямащ подобен на него, и не подаващ се на контрол от наша страна.

  И всичките тези пешки (политици), които виждате в ефира, на ръководни длъжности, са разходен материал, и ще бъдат премахнати и унищожени от тези, които са ги поставили на постовете им (за да прокарат техните планове). И това (подло, но заслужено! Г.С.) унищожаване на политицете, ще представят, че е, за защита на човечеството, а всъщност, за пореден път, ще ни избудалкат.
    Затова, нека не се радват всички тези, които сега прокарват плановете на сатанистите или вземат участие в това, понеже самите те може да пострадат. Помнете това.
    ...................................

  Ще се случат други неща. много по-сложни и болезнени.
  Вулкани ще изригват, до такава степен, че ще променят структурата (ландшафта) на Земята. 

  В Америка ще станат такива страшни, такива ужасни промени, че хората ще ридаят.   ВИЕ ЩЕ Я ОПЛАКВАТЕ! 

  Помнете това, понеже тя се поклони на сатаната, и самия той, сега, ще я погуби. Сега те искат да направят същото, със световна вълна от войни.

  Но сега това е по Божия воля, и никой няма да може да го отмени. Бог го допуска. Русия ще е първата от трите последни царства в този свят, - по-точно, в тази форма на света. Сега тя има сила и власт от Бога, за да се появи антихристът на антихристите.
    .......................
    И докато Америка счита, че само тя ще доминира в целия свят, като при това унищожи Русия, - без да разбира, сама копае своя гроб. Всичките им отстъпления от Заповедите Божии, и от Бога, които те вършат, не са  нищо друго, а са внимателен опит да спечелят войната, за да са първи те, но това няма да стане, така, както те искат.
    Това, което видях, във връзка с катастрофата, са скандинавските страни. За тяхно съжаление, те ще направят грешен избор на приоритетите; некои страни ще направят катастрофална грешка, мислейки, че американците ще ги спасят. Но американците само ще ги въвлекат в играта, като ги накарат да "измъкнат змията от дупката и", а после ще ги оставят на произвола на съдбата...
    Затова, всичките малки държави, които се включат във войната против Русия, трябва да знаят и помнят, че е глупаво, кученце да се сражава с мечка. Аз мога само да посъветвам всичките тези хора, както направих и вчера, когато ми позвъниха от Ромъния и ме питаха:
    "Отче, какво можем да направим, в тази (предстояща) война между Украйна и Русия?"   Аз им казах същото, което казах и в нашата страна.
    Ако не запазите неутралитет, казах аз, ще бъдете унищожени. Но, за съжаление, неутралитет те няма да запазят. Няма да назовавам държавите, които ще бъдат унищожени.   .........   Но виждам големи разрушения в много страни. Жал ми е за Скандинавия, която ще бъде унищожена, понеже американците са ги убедили да се включат против Русия. Жал ми е за Грузия, която ще заеме пронатовска позиция. Жал ми е за България, Латвия и всичките, които, за съжаление, заемат проамериканска позиция.
    Добре ще е, да имат поне малко ум, по-добре да не правят нищо и да останат неутрални. Не трябва да вземат ничия страна, ни руска, ни американска, ако искат да се спасят.
  Но и ние (Гърция) също. Ако направим катастрофалната грешка, ще бъдем въвлечени във война, която ще се води с мълниеносна скорост и с помощта на ново оръжие, което вие никога не сте виждали преди. На Русия е предначертано от Бога, да разруши държавата Америка, точно сега. Тя е предназначена за това, да унищожи сатанинската държава Европа и Америка, която е дала клетва за верност на сатаната.
    След този, знайте (или - знаете), кое е предтеча сега (изречението тук, не е ясно, и трябва да се провери записът от радиото? Г.С.), следващият предтеча на антихриста, ще е Китай.

  Китай ще е образец за идеално, тотално подчинение и за всеобщ затвор, който дяволът иска да натрапи на хората, и той ще преуспее в това. Затова нека да сме малко по-внимателни. Мога да кажа и още нещо. Тези, които искат да се правят на яки и недосегаеми, нека продължават да говорят и да вършат цялата тази глупост, която са говорили до сега, което слушаме в последно време. Но ако искат да са разумни хора, по-добре е да започнат да се молят...
    Понеже следващият ден ще е много труден. Следващия ден, когато няма да имаме храна. Следващия ден, когато няма да има лекарства.

  Следващия ден, когато радиоактивността надвиши всички норми, повсеместнто замърсяване на околната среда ще влияе на живота на хората, и после няма да има храна.

  Боли ме сърцето, от това което виждат очите ми.
    - ... А каква ще е ролята на Римския Папа, който неотдавна бе тук в Гърция?

  - Този Папа, дете  мое, е бил назначен за да поведе Църквата по пътя на сериозна грешка.

  Той няма да е на този пост постоянно. Той не е за дълго. Те ще бъдат принудени пак да свалят папата, за да уравновесят малко нивото на тревожните разколнически тенденции, които ще бъдат създадени вътре в католицизма, но които в бъдеще ще бъдат узаконени и разделени в два вида църкви. Едната - видима, а другата - тайна.

  - Отец Елпидий, благодаря ви и за този много интересен разговор. Благословете отче!

  - Бог да благослови всички вас, дете мое, и се моля, да не видите на следващия ден това, което от цялото си сърце, не искам никой от вас да види.   Амин.   превод от гръцки, Виктория Минина
    http://preddverie.mybb.ru/viewtopic.php?id=51&p=6#p50402 https://mazimetoxristo.blogspot.com/2022/02/23.html?m=1 _____________   http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_25935/   Превод от руски, Григор Симов   Господи, благослови!  



Гласувай:
5


Вълнообразно


1. nika3333 - Благодаря за превода !
27.02.2022 15:27
Благодаря за превода !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28368866
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930