Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2022 11:01 - Войната в Украйна
Автор: novaposoka Категория: Политика   
Прочетен: 1795 Коментари: 4 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

/span>Американската журналистка Аниса Науей: "Достатъчно е човек да погледне политическата карта на света. Обърнете внимание къде е Украйна и точно до нея Русия. Потърсете сега САЩ на какво разстояние се намират от Украйна. Забележете сега многото американски бази, разположени в почти всички държави, съседни на Русия. Ако при тези факти твърдите, че агресорът е Русия, вие имате проблем“. (Това получих по електронна поща от Панайот Кондев). >

Ето го големият неразрешим проблем на САЩ. Той е причината за „руската инвазия“ – 30 годишната инвазия на световния жандарм - САЩ.

Вече писах за действията на двете страни след „освобождаване“ на „окупираните“ територи съгласно края на Втората световна война. От руска страна те бяха напълно освободени и руските войски изтеглени. Западните „окупирани“ територии също трябваше да бъдат освободени и натовските войски да бъдат изтеглени. Но това не де случи. Освен че останаха, натовските сили започнаха настъпление на Изток, завладявайки бишите социалистически страни. Стигнаха до Украйна и удариха на камък. Чрез своето политическо късогледство не успяха да видят, че Русия никога няма да им даде „Киевская Рус“. В отговор на американските апетити тя предприе реални военни дейсвия, чиито логичен край трябва да бъде сваляне на марионетното правителство, щедро финансирано от САЩ.

Както добре се вижда, американската „демократична“ агресия не успя. И тя не е само една. Да си спомним войните в Корея и Виетнам, „Пустинна буря“, убийството на Садам Хюсеин, нападението при Косово, както и войната в Авганистан. САЩ и техните марионетни правителства в бившите социалистически страни се възмущават от увеличаващите се жертви при действията на Русия. А някои броят ли жертвите от американските войни? Не само, че не ги броят, но упорито мълчат, убедени, че това са жертви на американската „демокрация“. Парадокс – американските войни се наричат демократични, а руските – агресивни. Вярвайте на Библията, където е писано: „И видях друг звяр, който възлизаше от земята; и имаше два рога прилични на агнешки; а говореше като змей“ (Откровение 13:11). Това е истината за фалшивата съвременна американска „демокрация“. Трагично е за България, че новото правителство застава категорично на страната на манипулацията и лъжата. Ако лъжливата тенденция продължи, на България ѝ предстои трета национална катастрофа. 



Гласувай:
1



1. dobrodan - Няма страшно, той Путин, като дойде,
25.02.2022 11:35
ша на опрай, нали, таварищ?
Понякога се чудя глупави ли сте, отвътре ли ви иде или просто вървят едни парици...
Ама много важно е да вярваме на библията, според която путин е христос или нещо бъркам?
Ай........та.
цитирай
2. novaposoka - Путин се забързал за България
25.02.2022 17:06
ДА, няма страшно. Путин няма да дойде. "Мечката" почти не се интересува от "мравката", наречена България. В Русия има всичко необходимо за живот, а ние се чудим към кого да се завъртим и винаги не улучваме. Малко просвета - името на
всяка книга, включително и на Библията се пише с главна буква. Това важи и за личните имена. Друго - Вие не можете да различите Бог-Христос от един обикновен човек и мислете, че Библията също не ги различава. Много сте далече от истината, "dobrodan".
цитирай
3. truthful - Не трябва да пропyскаме, че Горб...
25.02.2022 20:05
Не трябва да пропyскаме, че Горбачов "предаде" Варшавския договор и соцлагера без бой. Ей така тихомълком зад гърба на народите и за това беше награден с Нобелова награда за мир. И после се започна настъплението на НАТО и ЕС.
Въпрос: САЩ искаха ли да има атомни ракети в Кyба преди 60 години? Не, нали? СССР тогава отстъпи пред заплаха за ядрен конфликт. Но сега САЩ не искат да се махнат от Украйна, намериха шовинисти да ги поддържат и безпардонно си мислиха, че ще могат да привлекат Украйна в НАТО и хоп имат граница до Рyсия и евентyално бази и ядрени ракети. Рyсия много пъти ги предyпреждаваше, но нали са си твърдоглави решиха, че това ще стане. Нооо, до къде стигнаха?
Преди ден Пyтин им каза, че Рyсия има достатъчно оръжие и възможности, да внимават и изобщо да не си помислят за намеса, защото може и да отговорят. И тогава Бог да ни е на помощ.
Всеки дръзнал да воюва с Рyсия предварително трябва да е наясно какво ще мy се слyчи. И за няма два дена Украйна е прегазена, а американската военна помощ и базите където е била са вече в историята. Нато мато прегазато и нагазато.
Жалко, че ще загинат братя християни тръгнали да играят по американската свирка без да се замислят за бъдещето им. Жалко и за бежанците, и тежко на нас от последиците, които ще ни сполетят не след дълго.
цитирай
4. novaposoka - Отговор
31.01.2023 17:30
"truthful", удовлетворен съм от реалистичния коментар. Нещата трябва да се виждат такива, каквито са. В същото време съм обезпокоен от мизерното ниво на някои хора, които със своя махленски език дават облик на сегашната ни образователна и възпитателна система.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: novaposoka
Категория: Политика
Прочетен: 179227
Постинги: 88
Коментари: 127
Гласове: 89
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031