Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2022 19:13 - Проповед на Митрополит Запорожски и Мелитополски, Лука,
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 659 Коментари: 1 Гласове:
0

Последна промяна: 23.03.2022 19:37

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
– един от най-решителните защитници на истинската Украинска Православна Църква. Прочетете я за 2 минути, независимо от коя вяра сте...
"...Христос сред нас, скъпи мои! Бог съди страната ни.
Днес Църквата чества иконата на Божията Майка «Държавна». Господ явил тази икона, като чудотвора, преди сто години, в черните дни (на болшевишката еврейска революция. Г.С.) по време на братоубийствената гражданска война. Всичко, което бих искал да кажа днес, е казано в канона, посветен на иконата: «Пагуба покри цялата твоя страна, мрак голям се възцари днес в твоя вертоград. Тежко ми е и плача за тебе, Майко Пречиста…» (от канона на Божията Майка «Държавна»).

image

Плач, стонове и сълзи покриха нашата Родина. Тече кръв по бръчките на земята ни, леят се реки сълзи. Какво става, защо е всичко това?
Ще ви напомня само един от многото детайли. Не много преди началото на тази страшна война, с помоща на Украйна, ПАСЕ прие резолюция, която, по същество, обявява терор срещу всички, които са противници на ЛГБТ. И всичките депутати от Върховната Рада на Украйна, гласуваха «за». Това са депутатите за които ние сме гласували.

И преди Содом и Гомор, са живеели на земята хора с противоестествени настройки. Но когато в онези години грехът започнали да превръщат в норма и да го защитават със закони, огнен дъжд и сяра заляли всичките жители...
Може би некои са се надявали, че Киево-Печорските светци спокойно ще гледат от небето, как в Киев – люлката на православието и на Света Рус – ще се разхождат содомитски шествия? Или на Богородица ще е безразлично, че в Нейния свят дял, вместо тате и мама, ще се появят родители номер 1 и номер 2? Да не говоря за другите мерзости, които се вършеха в нашата свята страна.  А ако някой каже: «Какво са виновни хората, които не са имали нищо общо с това?» Отговярям: – били са безразлични. Ние всичко приемахме, «смирявахме се», и си мислехме: – нека правят каквото си искат, само да ни оставят да живеем някак. Но така не става! Който не е с Бога, той е против Него! Не само слънцето грее над добрите и над злите, но и дъждът на гнева Божий също се излива, и над едните, и над другите. Така, некои очиства със страдания и скърби, а други наказва за греховете им.
Всички се чудят, кога ще завърши всичко това? Мисля, че нямя да е скоро. Понеже нямя покаяние!
Понеже, докато децата на нашите свещеници загиват на фронтовете, - не-хора, разпъващи нашата Църква, превземат църквите, където служат бащите им.
Понеже в нашите украински градове, вместо да призовават с молитви Бога, разлепват плакати с псувни. Затова не трябва да се учудваме, когато те биват разрушавани с бомби. Другояче не може и да бъде! Там, където е мършата, там се събират гаргите.
Има само един начин да се спре войната, – да се обърнем към Бога. Но изглежда, хората и не мислят за това. «Съдът на гнева Божий дойде над нас, и се изгуби радостта на твоите хора, всички плачем и ридаем и говорим: О мечу Божий, докога няма да се успокоиш, престани вече, пощади ни…» (от канона на Божията Майка «Държавна»)..."
Публикувано от ПРАВДА СИЛЬНЕЕ (ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА)!!!   2022-03-19 
https://bastyon.com/pravdasilnee
: 14"490 |  на пост: 6"798 | ER: 47.7%

Превод, Григор Симов  



Гласувай:
0



1. bulgarianation - Политиците са в бунт срещу Бога, ...
24.03.2022 14:10
Политиците са в бунт срещу Бога, заедно с хомосексуалистите и други сексуално извратени създания повличат обществата към греха, понеже си мислят,че всичко е безнаказано ей така си просто правиш каквото си искаш и последствия НЯМА.Само че има. От сътворението на света и до днес, това е Богопротивно. Всеки ден Бог се гневи на нечестивите.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28370863
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930