Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2022 14:47 - Армагедонът започна от Украйна (Идващият Руски Православен Цар и Патриарх, Схимитрополит Засима, 24 март)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1360 Коментари: 1 Гласове:
4

Последна промяна: 04.04.2022 10:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа!

...Архангел Михаил ми бе казал: "Кажи на всички чада Божии, че навлязохме в Армагедон", - и неколко месеца след това, започна войната.


Знайте, че Агрхангел Михаил се грижи за нас и ни открива волята Божия, какво е било казано.


Ето сега Господ повелява, да направим така, както някога в Египет народа Божий бил отделен, та наказанието да не падне върхи всички хора....


Господ с кръвта си, ни подпечатва със Светия Дух...


И за да отдели хората, понеже сега започва Армагедон, и тази война ще обхване целия свят, и Русия директно ще участва в нея... Господ сега иска да отдели своите чада, които иска да спаси. Затова, чрез Архангел Михаил, ми каза, да пусна за подписване "Воинска Клетва" (Присяга). Клетвата е нужна, понеже е извършена измяна към Царя Помазаник. 


Затова сега Архангел Михаил каза: - "Кажи на всички. Така е угодно на Бога, - ти си помазаникът (Руският Православен Цар). Кажи го на хората, да знаят. Понеже хората които ще подписват Клетвата, ще участват в Свещената духовна война, и всеки от тях ще има по четири-пет Ангела (хранители), понеже и бесовете са още повече. 


Сега започва тази война, и Господ иска да подпечатва (воините си) със Своя Дух. Господ сега ни отделя, и нареди да кажа на всички, че именно това е Църквата в която Годпод ще пази Благодатта си и ще я умножава, все повече и повече. И за да се отделим от ересите, които се появиха, за да не погинем и ние, трябва да защитим и опазим Църквата, и затова Господ заповяда да Я наречем "РПЦ - Царска Империя"...


За моите братя и сестри по дух, които разбират, за какво говоря, Господ иска да направи така, че да отдели Своето Тяло, понеже тялото Христово, не е само това което е на Престола, с Божествената Кръв, но тялото Христово са всички, които се причастяват от една Чаша, и в които явно живее Духът Божий, който ни посещава и си отива, посещава ни, и си отива. 


Защо прави всичко това Господ? Той каза така: - "Всички, на които дам Светия Дух, всички те ще бъдат изпитани, ще понесат страдания, всички те, ще минат през Голгота. Подобно на Моя Син (думи на Богородица). Това е "Царствено освещение", към което нашия Господ, ни призовава, чрез Апостол Павел. 


Искам да разберете всичко това. И искам на всички, които вече отдавна ме познават и ме чувстват, да ви предам  земен поклон, заради дните на поста, и моля за прошка, ако нещо кажа не както трябва, и наскърбя някого. 


Господ ни учи, и казва: - "Предай на всички. Аз искам, всички вие - хората, когато сте зле, да изповядвате Бога, когато сте в мрак, пак да прославяте Христа. Когато сте в светлина, пак да се радвате и да го прославяте. Когато сте в ада, и там да изповядвате Бога, - и когато сте в Рая.


Т.е. Господ иска да ни закали и да ни направи воини. Но най важна е нашата последна задача, понеже антихрист се е родил и иска да се прояви в тази война. Затова Господ иска сега, чрез помазаника си, да събере всички свои чада, за да знаят, понеже ще дойде този час, това време, когато Господ ще яви открито, какво се случва по време на тази война. За тези които са езичници, ние задължително ще пуснем (ще разпространим) още една (воинска) Клетва, но в нея няма да я има думата - "Православен". Иначе, ще е същата клетва, която е била при Николай Втори, едно към едно.


За да разберат всичките тези ситуации, и езичниците, които ще участват в тази война и ще подписват тази клетва, аз обяснявам, че те с кръвта си ще се кръстят (и ще станат Христови). Повярвайте на опита на езичниците, които (из сред тъппите, по време на мъченията на християните) извиквали: - "Велик е Християнският Бог"! След което им отсичали главите. Те не са били кръстени, но светите Отци казвали за тях, че те са се кръстили в своята кръв, и това е било тяхното освещаване пред Бога. 


Господ така чудно управлява, че иска (и постига) спасението на всички, понеже е чедолюбив и е единственият наш Отец. 


Господ иска, ние навсякъде и във всяка ситуация, да изповядваме Бога....... 


(Горното е превод на 1/5 част, от видеото на Схимитрополит Зосима, от 24 март.)


https://www.youtube.com/watch?v=bgjLplukxcg


Превод, Григор Симов  



Гласувай:
4


Вълнообразно


1. tres1 - И още
04.04.2022 18:07
https://www.youtube/watch?v=S7J_pUaTpik
цитирай
2. zaw12929 - Господ иска да ни закали и да ни на...
06.04.2022 11:03
Господ иска да ни закали и да ни направи воини. И къде остана добротата на християните, които не искат война?
Господ така чудно управлява, че иска (и постига) спасението на всички, понеже е чедолюбив и е единственият наш Отец.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28313697
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031