Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2022 11:50 - ОТКРИТО ПИСМО ДО ГОВОРИТЕЛКАТА НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР СИЙКА МИЛЕВА
Автор: bosia Категория: Политика   
Прочетен: 1680 Коментари: 9 Гласове:
6

Последна промяна: 07.04.2022 18:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ПО ПОВОД ДЕКЛАРАЦИЯТА ЗА ЗАЩИТА НА ЗАПЛАШЕНИЯ ПРОКУРОР

ГОСПОЖО МИЛЕВА,

Слушах и гледах пламенната ви защита на някакъв прокурор, който бел заплашен с убийство чрез писмо, в което имало патрон. Приемам това като защита и търсене на истината.
Това ме наведе на идеята, че по същият пламенен начин ще защите както мен, така и многобройните  български граждани пострадали от прокурорски действия и бездействия.
През 2017 година се опитах да защитя многобройните български и чужди граждани избити, ранени и осакатени по пътищата и улиците от лица, които са си купили шофьорски книжки от държавната агенция. Предоставени са преки доказателства за това както на българската, така и на европейската прокуратура. Българската прокуратура не предприе никакви наказателни действия спрямо организираната престъпна група в Изпълнителната агенция "Автомобилна администрация" при МТТС. Това даде възможност да продължи продажбата на книжки, която прподължава и сега.
Това ме накара да се обърна към Народното събрание да потърси законови средства чрез Парламентарен контрол и създаване на специална комисия, която да разгледа този изключително тежък и важен проблем, вследствие на кото хиляди хора са избити, ранени, осакатени и психологически травмирани.
Народното събрание тихомълком отказа да предприеме каквито и да са инициативи. Това ме застави да прибегна до остри мероприятия, но в рамките на законността.
Затова написах писмо до председателя на НС и уведомително писмо до столична община, че ще предприема замеряне на депутатите с развалени домати поради отказ да защитят собствените си избиратели и да разследват ОПГ, която чрез тежки законови престъпления и нарушения физически унищожава и осакатява български граждани.
Още при първото замеряне бях арестуван противозаконно и ообвинен от прокуратурата по чл. 325 от НК. Бях принудително отведен в съда. Съдът, обаче, ме оправда напълно.В решението на съда пишеше дословно, че замерянето с развалени домати не представлява престъпление или административно нарушение. И понеже ми беше пришита и глоба от страна на Столичната община, отпадна и глобата.
Въпреки това аз бях арестуван още 15 пъти и обвинен по същия член и по Указа за борба с дребното хулиганство, което е един архаизъм от 1957 г. Въпреки, че при всеки пореден арест показвах влезли в сила окончателни решения на съда, отново бях обвиняван от прокуратурата и глобяван общо 26 пъти!!!
Вие защитавате един прокурор за заплаха срещу него, но отказвате защита на избиваните, ранени, осакатени и психически травмирани пострадали и техните близки. В същото време въпреки съзнателното нарушение на закона от прокурорите, които продължиха да ме обвиняват и глобяват за нещо, което 16 пъти!!! бях оправдан. Вследствие на това осъдих двама прокурори и ВКП.
И какво от това?
И досега няма наказан с понижение, уволнение или по някакъв друг начин прокурор, който е постановил ареста и обвинение към мен. Как ще коментирате това, ако въобще го коментирате.
Пиша ви, за да обясните на близките на избитите и пострадалите какво е предприела прокуратурата по този изключително тежък проблем свързан не със заплаха за убийство, а за реално избити, осакатени физически и психически хиляди български граждани. Също така да ми отговорите какво е предприело ръководството на прокуратурата за тези хиляди жертви, както и да ми отговорите какво е предприето като наказателна административна мярка спрямо тези прокурори, които продължиха да ме обвиняват въпреки оправдаването ми от съда при всички обвинения, които явно бяха тенденциозни, противозаконни и нагли.
07.04.2022 г.
София                                                                                     Николай Колев-Босия,
                                                                                                  София, ж. к. Борово 231                                                                                                           ап. 39 тел. 0893 644 195                               
П.П. Имам сериозни основания да смятам, че това е активно мероприятие в стил "Пуйко"!



Гласувай:
6



1. attila - КОПЕЛЕТО от ГДБОП не му ли Пръснеш ЧЕРЕПА за 10 секунди, Много Зулуми ще Направи !
07.04.2022 19:18
ДА СЕ ЗНАЕ !

В Задунайския Keнeф КРАДЕ, БИЕ и УБИBA Само МВР по УCТАВ и Лекарите за ПАРИ !

- КОПЕЛЕТА-БИЯЧИ от Бригада за Мокри Поръчки в ГДБОП под Ръководството на Станимир Флоров Пребиха Прокурора Кирил Димитров Обвинил Наркодилърите-Рекетьори от РЗБОП Пазарджик Грозданов и Кожухаров !

- КОПЕЛЕТА от ГДБОП Начело с Цветан Панков Шеф на Отдел Наркотици в ГДБОП са Арестувани за Подкуп и Покровителство Над Банди за НАРКОТРАФИК !

- КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП в Пазарджик Начело Със Съветската Мастия Георги Грозданов Арестувана с ДВА КИЛОГРАМА КОКАИН Покровителстват Наркотрафика в Града и Региона !

- КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП в Перник Начело с Цоновски Само/Убиха Свидетелят Чочо и Покриха Истинските Убийци на Мирослава !

- КОПЕЛЕТА от ГДБОП Благоевград Пребиха до СМЪРТ Чората за да не Издаде Замесени Техни Колеги в Трафика и Пласирането на НАРКОТИЦИ !

- КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Благоевград начело с Петър Кънев Покровителстват Трафика на Жени с Цел Проституция !

- КОПЕЛЕТАТА от ГДБОП Добрич Организират и Контролират Трафика на ХОРА за ТРУПНИ ДОНОРИ !

ИЗВОД:

БОП-аджията е Доказан Престъпник, Мутра, КОПЕЛЕ Подлежащо на Острел Навсякъде и По-Всяко Време Без Мотив и Предупреждение !

Не ПРОСТ(о) МИЛИЦИОНЕР,а ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

По-Тъпо ЖИВОТНО от МИЛИЦИОНЕРА Това е Само ПАЗАРДЖИШКИЯ МИЛИЦИОНЕР !

Ако се Чудиш Кое ГОВЕДО да Убиеш, ТРЕПИ Пазарджишки МИЛИЦИОНЕР и Няма да Сгрешиш !

МЪРША,ИЗРОД,ИЗМЕТ,УТАЙКА,БОКЛУК,ГАД,СУРОГАТ,ДЕГЕНЕРАТ,ПОДЧОВЕК,С ЕДНА ДУМА МИЛИЦИОНЕР,С ДВЕ ДУМИ ПАЗАРДЖИШКИ МИЛИЦИОНЕР !

КАЗАХ !

w w w.b u l g a r y a.g a/p o l i c e.h t m l
цитирай
2. blagoalex - Нищо ново в съветският концентрацонен лагер България , тотално окупирана от агентурата на КГБ и сие
07.04.2022 20:17
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури в случаите на осъждане на убиеца, терорист и престъпник Бойко Методиев Борисов се състой в нарушения на функциите на прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефнов Цацаров/ определени в член 46 ал. 2, т. 1 от НПК съгласно който прокурора ръководи резследването и осъществява постоянен надзор за законосъобразното му своевременно провеждане , като наблюдаващ прокурор, на който са предоставени всички доказателства и мотиви посочени от служителите от МВР. Главния Прокурор на РБ Иван Стоименов Гешев и прокурора на Мафията Сотир Стефанов Цацаров отказват да изпълнява функциите си на прокурор, като едновременно нареждат на другите прокурори от СГП и т.н. да не изпълняват задълженията си. Поради това всички прокурори замесени в умишлен отказ да изпълняват функциите си подлежат на наказателно преследване, тъй като извършват престъпления от общ характер. Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурора от Иван Стоименов Гешев и неговият предшественик Сотир Стефанов Цацаров определени в член 145 ал. 1, т. 1, т. 2, т. 3 , т. 4 , т. 5 , и точка 6 - да прилагат предвидените от закона мерки при наличие на данни , че може да бъде извършено престъпление от общ характер или друго закононарушение от Закона за Съдебната Власт ( ЗСВ) за които са предоставени всички доказателства и мотиви описани от органиите на МВР. Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров и техните подчинени отказват да изпълнява функциите си на прокурор и поради това подлежат на наказателно преследване.
Незаконосъобразните действия на Прокуратурата на Република България и нейните структури се състой в нарушения на функциите на прокурорите определени в член 46 ал. 2, т. 3 от НПК съгласно, които функции прокурорите, като главния прокурора Иван Стоимено Гешев и реципрочно Сотир Стефанов Цацаров преди това инструктират прокурорите да не участват в съдебното производство, като държавен обвинител срещу Бойко Методиев Борисов въз основа на документи представени от МВР за неговата престъпна дейност не само в кражба на стотици милиарди левове , създаване на организирана престъпност на всички нива на държавната власт и убийства лично организирани от него и по този начин прокурорите в РБ отказва да изпълняват функциите си, като държавен обвинител и поради подлежат на наказателно преследване за престъпления от общ характер с особенно опасни за националната сигурност на РБ последици , които лицата Бойко Методиев Борисов и всички останали лица свързани с него са нанесли вреди на Република България за трилиони евро.
Поради това Министерство на Правосъдието на РБ и Министерство на Вътрешните работи , както и Министерство на отбраната и други държавни агенции като ДАНС, ГДБОБ и други са длъжни да арестуват и подведат под наказателна отговорност всички досегашни главни прокурори на РБ и техните заместници в това число и магистрати , и да бъдат моментално отстранени от длъжност.


цитирай
3. blagoalex - Прокурора Иван Стоименов Гешев / Сотир Стефанов Цацаров /
07.04.2022 20:21
Срещу Българска Прокуратура орган на държавата РБ е заведено гражданско дело за нанасяне на вреди на гражданин на САЩ , на който са откраднати над 300 000 лева от организирана престъпна група от изпълнителни директори от фирма РОМБ АД , чрез продажба на нелигитимни акции ( ценни книжа без стойност) и в последствие сегашния главен прокурор Иван Гешев , тогава градски прокурор след като отказва да изпълни задълженията си на прокурор и държавен обвинител с цел да спаси престъпниците откраднали инвестициите на гражданин на САЩ се самоназначава за данъчен чиновник към Министерството на Финансите с цел да търси неплатени данъци от крадени пари от инвеститора гражданин на САЩ или пари получени по престъпен начин. Криминалната дейност на Иван Гешев ,в този случай е напълно доказана , но за съжаление Държавата България ще плати за вредите на инвеститора гражданин на САЩ съгласно договора за взаимна защита на инвестициите на граждани на САЩ, които имат пълна, постоянна защита и съответно договорна защита от вреди нанесени на инвеститорите граждани на САЩ от държавния орган Прокуратура на РБ, аз които е отговорна държавата България. Така , че нито Иван Гешев изместен като прокурор без диплома , т.е. агент от школата на ДС в Симеоново и нито бившият прокурор Сотир Цацаров ще се измъкне от престъпните си действия в създаване на различни организирани престъпни групи и техните защити от закона свързано с умишлени прикриване на убийство на български гражданин извършено на територията на САЩ, което в последствие през Август 2018 размени със секретна сделка за освобождаване на българските терористи Желяз Андреев и другите седем осъдени в САЩ , които бяха освободени за сметка на жертвата на ядрен тероризъм Браян Алексис или Благой Алексиев виж блога: blagoalex.blog
цитирай
4. blagoalex - Прокурора Иван Стоименов Гешев и Червената мафия
07.04.2022 20:23
Това което се извършва в момента в съветският концентрационен лагер България е геноцид срещу българският народ. Мафията на Борисов и останалите комунистически съучастници тотално съсипаха всички сфери на нормален човешки живот. Продават тестове с неизвестен произход и разкарват кашони които като ги погледнеш от вън са до такава степен замърсени и вероятно бракувани отдавна за да тестват нашите деца в училищата е това е не само геноцид на който са подложени децата на България. Агента Буда - Бойко Яшаров Борисов , Румен Радев - агента на ГРУ и всички останали агенти внедрени и създали партиите СДС, БКП- БСП - партия която отдавна със закон трябваше да бъде забранена и всички останали тролчета на кукловодите на КГБ като ДПС, и т.н. са едни и същи финансирани с пари получени по престъпен начин. Главния Прокурор Иван Кешев - Гешев заедно с временното правителство от агенти на ДС и КГБ не само , че не спряха да лъжат българският народ , но най нагло прикриват кражбите на стотици милиарди евро откраднати от България от партиите на ГРОБАРИТЕ. Е тролчета , парите които откраднахте от българите ще ви донесат това което не сте и очаквали. За всяко престъпление си има и наказание и не си мислете. че ще ви се размине. След като извършвате геноцид срещу нашите деца , ние няма да стоим и да гледаме. Бруталното манипулиране и фалшифициране на изборите от ГРОБАРИТЕ- ГЕРБ партията създадена с парите на известният мафиот наречен Тодор Живков - агент на Никола Гешев , внедрен от него в комунистическата партия през 1930 г. известен с истинското си име Сафир Яшаров Маруцин с което депозира през 1980-1981 г. откраднато от БГ 50 тона злато в Швейцарски банки. Едновременно същият мафиот - с цигански произход по майка Маруца и незаконен син на Фердинанд открадна в периода от 1962 до края на 2000 г. десетки милиарди долари валутни и материални средства да не говорим за пенсионният фонд на българите, който той го открадна и изнесе със самолетите на мафиота - " космонавта" Иван Иванов.

Партията ГЕРБ е създадена с крадените пари от мафиота Тодор Живков - Сафир Яшаров Маруцин , които клана Маруцини , чрез Бойко Яшаров Борисов изпират през фондациите Ханс Зайдел и Конрад Аденауер , който след като си удържат вероятно над 30 % от сумата която предоставят на терористичната организация ГЕРБ водена от Мафиота на клана Маруцини Бойко Яшаров Борисов започват масов терор и насилие с помоща на агентите на КГБ в едно с т.н. мутри и завладяват тотално цялата съдебна и изпълнителна власт. Цялата съдебна система в БГ в едно с прокуратурата и нейните структури са тотално контролирани от организираната престъпна група наречена ГЕРБ и всички останали залепени към тях като БКП- БСП - комунистическа партия , която отдавна трябваше да бъде забранена за геноцид на българският народ, СДС - партията на Агента на ГРУ- Иван Костов, ДПС- партия създадена от агентурата на КГБ и ДС от агента Ахмед Доган , и всички останали в едно организирани от агенти на комунистическите тайни служби , като Воля, ВМРО, и т.н. Така че финансирането на изборите , както и тяхното фалшифициране е подготвено и произведено с крадени пари от ВАС драги Българи. Никога няма да има светло бъдеще за ВАС и вашите деца ако не се изчистим от убийците, терористите , крадците на националните ни богатства водени от клана Маруцин и ГРОБАРИТЕ. Агента Румен Радев и агента Буда - Бойко Яшаров са двете лица на една и съща престъпна терористична организация наречена КГБ и нейните подразделения. През началото на 1990 г. след като пристигнах в САЩ срещнах една личност , която ми разказа как той е купувал лично от Т.Ж. - Сафир Маруцин овче сирене за което му е плащал за всяка доставка по 3 милиона долара до САЩ. Това е малък пример как този влашки циганин Ви ограби , да не говорим как той банкрутираше печелившите предприятия , и как открадна милиарди долари чрез закупуване на бракувано оборудване за Червена Могила. Примерите са десетки хиляди. Комунистката Корнелия Нинова също се облажи от тези кражби на милиони от ВТП и кражбата на сградата на Интерпред.
цитирай
5. barin - Здравейте. Виждам, че често пишете ...
07.04.2022 21:32
Здравейте. Виждам, че често пишете отворени писма до различни институции. Изглежда сте вечно недоволен от нещо. Аз съм противоложен- човек- позитивно настроен, следвам си предварително набелязаните цели и не обръщам внимание на дребно и нищожни неща. Може и да не са прави институциите, но не искам да си хабя енергията и усиолията да ги оправям. Все пак всичко е характер и хората не си приличат.
Поздрави!
цитирай
6. bosia - до горния бивщ военен от Варна Иван Попов
07.04.2022 22:14
Барин на развален български/Т.е. т. нар. "руски" е "господар".
На какво си господар?
цитирай
7. barin - Не е така. Аз съм все още действащ ...
07.04.2022 22:30
Не е така. Аз съм все още действащ офицер, поне до 2027 г.по сега действащите разпоредби. Псевдонимът Барин е взето от старобългарски бог на войната и възмездието. Нямам нищо общо с руснаците. Не се чувствам като господар на нещо. Успех в начинанието, защото е нужен.
Поздрави!
цитирай
8. bosia - извинявай
08.04.2022 08:53
Знам откъде идва Барин. Просто се пошегувах.
Моите почитания.
цитирай
9. kolevdobri - До Барин и Босия.
08.04.2022 20:31
И аз се възмущавам така, както и Босия. Понякога си мисля, че и прекалявам. От друга страна, мои приятели и лекари ме съветват да бъда нещо като Барин. Имам много добър приятел - лекар, който за разлика от повечето лекари, които си мислят, че знаят много за човека и неговите болести, е на много по-високо ниво. Та той ми цитира веднъж Лао Дзъ - "Бъди безпристрастен и невъзмутим". Така се запазва здравето, ако не друго. Та винаги се хващам, че съм критичен, ако не и по-критичен от Босия, а след това си казвам: "Смири се, защото ще платиш със здравето си тези нерви". Така че, изпращам поздрави и до двамата, защото излиза, че и съдържам в себе си критицизма на Босия и надяваме се в бъдеще време и свръхпозитивизма на Барин, защото в остатъкът от живота си, ще имам изглежда повече нужда от смирение и позитивизъм, отколкото от критицизъм. Благодаря и на двамата, че ви има на този свят!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bosia
Категория: Други
Прочетен: 11801378
Постинги: 3876
Коментари: 10800
Гласове: 7029
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930