Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.05 14:43 - Обръщение на светия отец Андрей Алёшин, протопрезвитер към Кипърската Църква, отровен на 4 дек. 2021г. заради разобличителните му проповеди!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 300 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа! Добър ден, скъпи братя и сестри, от православен Кипър, острова на светците.   ... Господ ни е отсъдил да живеем по време на 3-та световна война. Най-лъжливата война, най-коварната, а значи и най-жестоката. Война, която води антихрист (срещу хората от целия свят). 

  И по свидетелства на много светци, антихист вече е в света и ръководи световното правителство, макар още да не се е възцарил официално (и го показваха по интернет, преди около 6 месеца).
  Тази война се води против всички страни, против всички държави и против всички хора на земята. Само такава инфернална (сатанинска) свърхсила може да принуди правителствата на различните страни, с различен манталитет, с различно икономическо устройство, с различен политически строй, да действат по един и същи сценарий.

  В Апокалипсиса на Йоан Богослов, антихрист е наречен първият звяр. Но за да се поклонят всички хора на антихриста, от бездната е призован втори звяр, т.е. сатанинска сила, която бе наречена "КОВИД", (а както го четат юдеите, от десно на лево) - "ДИВОК" - "бесноват", "обзет от бяс", "принадлежащ на антихриста".

  Да, Ковид - не е болест, и не е военна операция. В мистичен план това е вторият звяр. В Откровението (Апокалипсиса) на Йоан Богослов четем, 15 гл.стих 11: "И видях друг звяр" (т.е. втори звяр), излизащ от земята; той имаше два рога, подобни на агнешки". (вижте рогата му в емблемата на "корона вируса"! Г.С.) Т.е. (действащ като) напълно материален ("излизащ от земята") и "има два рога, подобни на агнешки". Т.е. сила насочена уж за добро, за здравето на цялото човечество.
    И какво прави вторият звяр? Четем глава 13 стих 12:
  "Той ще действа пред него с цялата власт на първия звяр и ще принуждава цялата земя и живеещите на нея, да се поклонят на първия звяр", т.е. на антихриста.

  А какво ще направи по-нататък? Четем стих 16 :
  "И той ще направи, щото на всички, малки и големи, богати и бедни, свободни и роби, да се даде белег на дясната ръка или на челата им.." (Кю-Ар код). А по-нататък четем в стих 17: "та никой да не може нито да купува, нито да продава, освен оня, който има тоя белег, или името на звяра, или числото на името му".   Обърнете внимание на тези три неща. Първо е името на звяра.
  Приемането името на звяра, означава, човек да се съгласи, че има такава болест. Който е говорил така, който е пропагандирал това, който се е плашел от това. Това е приемане името на звяра.

  Второ. Кой има числто на името на звяра.
  Това са хората, които са си правели ПЦР тестове и са влезли в системата, получили са число в системата и са получили QR-код , получили са и Зелена Карта - Green Card . Т.е. тези хора, които са влезли в системата (на звяра-антихрист). Това е числото на името на звяра.   Третото е белегът или на гръцки "харагма"   χαράσσω.
  В гръцко-руския речник на Вайсман издаден 1899 г. думата "харагма", освен "белег", има още две значения, - "убождане" и "ухапване от змия".  Т.е. белег или печат на антихриста.

  Само три крачки. Раз, два, три. И в бездната. В черното подземие. Във вечна погибел.

  Големият пророк на нашето време св. прп. Паисий Светогорец, ни е разкрил тайната за поставянето на печата. В книгата издадена от манастира свети евангелист Йоан Богослов, в Суроти, Солун, 2003 г., "Духовно пробуждане, том 2. Слова".


Знаем, че сега книгите на Писий Светогорец, в много електронни носители са редактирани, и тези думи ги няма! И в изданията от 2010 года, когато е вървяла подготовката за тази лъже-пандемия, също ги няма тези думи. Но все пак в некои издания, в частност, в изданието от 2003 г. е казано именно за печата на антихриста, за знака и за ваксинациите.
  На стр.187 четем 5: "А сега се появи още една болест, против която вече намерили ваксина. Тя ще е задължителна, и когато на човека инжектират ваксината, ще му слагат и печата". (Свети Паисий Светогорец е казал това, още през осемдесетте години! А е починал 1994 г.  Г.С)

  Нататък Паисий Светогорец пише на стр.188, че печатът няма да е повърхностен. А по нататък, на стр. 193  виждаме че цяла глава е наречена: "Коварният начин  за вкарване (инжектиране) на печата".
  Т.е. не поставяне, не отпечатване, не полагане на печата, а именно вкарване. Като инжектират "ваксината" - ще поставят печата.

  А че именно ваксината е печатът на антихриста, говори и това, че ваксината се инжектира доброволно. И печатът на антихриста се слага доброволно.

  Какво ще става по-нататък с хората, приели печата, четем на стр 188: "Хората, приели печата, ще «попиват» слънчевите лъчи и ще получат такава вреда, че от болки ще прехапват езиците си. А които не приемат печата, ще са по-добре, понеже ще им помага Христос. А това не е празна работа..."

  Какви са тези слънчеви лъчи?
  Знаем, че сега, уж заради ново поколение интернет 5G наслагаха вишки, на които има микро вълнови излъчватели с голяма мощност. Именно тези излъчватели ще действат на всички (ваксинирани) хора. И те (приелите печата на антихриста), ще страдат най-много.
  При това има и едно странно "съвпадение", че освен новото поколение за връзка 5G, също и най-силната слънчева радиация, от изригванията на слънцето, се нарича 5G !? Не е ли наистина странно това "свпадение"?

  А после, при възцаряването на антихриста, което според духовните сметки на стареца Паисий Светогорец може да се случи следващата година, ще се сбъдне написаното в глава 16 на Откровението (Апокалипсиса) п.2: "И ще се образуват жестоки и отвратителни гнойни рани по хората, имащи белега на звяра и покланящи се на образа му".

  За какво става дума тук?
  Ние помним неотдавнашното изказване на Бил Гейтс (лъжепророка на втория звяр) в Глазгоу, на климатичната конференция. Където в интервю за известната организация "Policy Exchange" той каза: "А ако биотеррористи разнесат Оспа в 10 летища, знаем ли, как ще може да реагира светът? Има естествено възникващи епидемии, има и епидемии вследствие на биотероризъм. А те може да са даже по-лоши от предишните, което и преживяваме сега"!!

  Ето съвсем нова информация от Вашингтон, която предаде "Риа новости" от 17 ноември: "Неколко епруветки с надписи "Оспа"/едра шарка били случайно намерени в центъра за изследване на ваксините, в американския щат Пенсилвания, съобщава теле-каналът CNN позовавайки се на Центъра за контрол и предпазване от заболявания САЩ (CDC)....
  От CDC (Министеството на Здравеопазването) казвват, че сега се провежда разследване, а съдържаниетто на епруветките не е пипано. "Няма признаци, некой да е бил подложен на въздействие от неголямото количество замразени епруветки".... Порталът Yahoo News, от попаднало им разпореждане на Министерството на вътрешната сигурност на САЩ, съобщава, че става дума за обект на американската фарм. компания Merck, където били намерени 15 "подозрителни" епруветки, пет с надпис "Оспа" (Едра шарка) и десет с надпис "Осповаксина" (vaccinia), и всички те били иззети."

  Сега разбирате ли, че всичко това се планира и се готви?
  Тази лъже пандемия с нейните лъжеваксини, във времената в които живеем, постепенно се задъхва и губи сила. Ако преди казваха че ефективността на тези ваксини била - 95-90% или малко по-малко. Сега даже и най-престижното в света списание "Ланцет" пише: "Има изследвания, че ни една от прехвалените преди, ваксини срещу Ковид не е ефективна даже и 1%, от заявената ефективност!" Ето и списъка на основните ваксини: Pfizer - Заявена ефективност 95% а всъщност, по-малко от 1% Moderna - Заявена ефективност 94%... - по-малко от 1% Спутник - Заявена ефективност 90 %... - по малко от 1% AstraZeneca -Заявена ефективност 67%... - по-малко от 1%

  Това пише най-престижното списание в света, Ланцет. И ако тази лъжепандемия сега се задъхва, ще я заменят с друга. И то, реално страшна пандемия, която се нарича Едра шарка. И какво ще се прави срещу тази епидемия, и с ваксините, които ще инжектират по време на епидемията? 

  Какво ще има в тези ваксини? Всичко е направено много хитро. Това ще е следващ начин за инжектиране печата на антихриста.

  Просто трябва да разберем, че идва време да се разболеят ваксинираните, които, под въздействието на електромагнитното излъчване, ще се покриват с язви. И в цялата си "красота" ще се появи картина, подобна на последствията от едра шарка. Затова сега вече се готвят да създават огнища (подобни) на епидемия от едра шарка, та така да замаскират (и да обясняват) появилите се рани върху ваксинираните хора, които ще се покриват с язви.

  И всичко това ще показват по телевизиите, и в интернет.. И по този повод, ще раздухат поредна истерична кампания за сплашване. И хората сами ще тичат и ще молят да ги ваксинират. Но няма да ги ваксинират, а ще ги чипират с новия печат на антихриста.

  Старецът Елпидий от Гърция, казваше, че ще има 7 ваксини - против седемте Дарове на Светия Дух.
  Затова е казано в Откровението, гл13.ст.8: "И му се поклониха всички живеещи на земята, чиито имена не са записани в книгата на живота при Агнеца, заклан от създание-мира".

  Какво да правим в тези страшни, идващи времена ние православните християни? Преди всичко трябва да разбираме, че сме просветени с благодатта на Пресветия Дух. И ние с вас трябва, като свещички на свещник, да горим и да просвещаваме със светлината на Светия Дух, хората около нас. И така да ги спасяваме от това коварство на антихриста и неговите слуги.

  Светите Отци пишат, че антихристовите години ще продължат 3 - 3.5 години. Ето каво пише свети преп. Паисий Светогорец:
  "Но и, разбира се, ще продължат тези притеснения недълго: три, три и половина години. Заради избраните, дните ще се съкратят, и те даже няма да забележат, как ще минат тези години. Бог няма да остави човека без помощ."

  И у другите Свети Отци четем, че ще се борим с игото антихристово и даже няма да усетим как ще минат годините.

  Въобще, за времената и сроковете, Паисий Светогорец казвал, чи това иго ще е 7 години. Т.е. 3.5 г. ще е предантихристовото време, преди възцаряването му. И 3.5 г ще е непосредственото царстване на антихриста.
  Неколко години от това време ние вече преживяхме, борейки се с антихристовото иго. И най-главното е, да се укрепваме с Евангелието и Таинствата на Църквата. И да помним думите на Господа, Който е казал: "Не бой се малко стадо!" Казал е още "И всичките ви косми на главата са преброени".
  Но най-главното е да помним винаги, казаното от Господа, и записано от апостола евангелист Матея [Мт16.28] "Истина ви казвам: има некои от стоящите тук, които няма да вкусят смърт, докато не видят Сина Човешки, идващ в Царството Си".

  Ако ние с вас братя и сестри, успеем да устоим в правдата и Истината Христова, Господ ще ни защити. И може некои от нас да влязат в Царството Небесно, без да вкусят смърт. Понеже тези думи на Господа са към нас, към нашето поколение. Амин!

  http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_25476/

  Превод от руски, Григор Симов
    Господ да посели душата на праведния свещеник - мъченик, при светците!  Свети отче, свещеномучениче Андрейо, моли Христа Бога за нас грешните и за мене многогрешнотога!   Гласувай:
41. nacionallist - Антихрист не е значи "противник", а "заместник" на Бога, някой, който ще говори...
24.05 14:51
... от Негово име, сиреч Антихристът ще бъде някой, който се представя за самия Иисус или Негов пратеник. Такива Антихристи е имало много през вековете - различни папи, диктатори, лъжепроповедници и лъжепророци, фалшиви президенти и пр. но следващият Антихрист ще бъде толкова по - жесток от всички изброени досега, че предишните негови колеги ще са като прашинки през злата му особа.
цитирай
2. radostinalassa - Българите са умни хора и не се...
24.05 15:29
ваксинираха. А за маймунската шарка пък едва лми, защото ние никак не сме негри.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 15662724
Постинги: 3954
Коментари: 6980
Гласове: 7983
Архив
Календар
«  Юни, 2022  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930