Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2022 16:15 - Може ли да сме толерантни към враговете, развращаващи душите на цели поколения и унищожаващи народа ни?
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1149 Коментари: 6 Гласове:
2

Последна промяна: 12.07.2022 16:18

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Макар "петата колона" в Русия, завзела цялата васт, да пирува победно, - главният бой още не е настанал. Извисява се като непреодолима крепост Руското Православие, като опора, надежда и вяра на руските хора. Православната вяра е главната цел, по която убийствено бият враговете на руския народ. И разрушат ли я, — руснаците ще изчезнат като нация. Без вяра ние няма да можем да противостоим на господстващото сега в Русия (и света) зло.


Най-грубият начин за очерняне на православието в очите на руснаците сега, е лъжата, че християнството е еврейска религия, която държи руснаците под еврейско духовно иго. Понеже и светците християнски, почти всичките са евреи, и в книгите християнски става дума за тържество и избраност на народа Израилев (т.е. на евреите)... Затова руснаците (в които не е изтрита паметта за терора в Русия 1917—38 години, и които сега са под гнета на юдеите) често приемат тази лъжа, за истина, даже без да се опитват да разберат, как тогава в руската история са се съвмещавали, държавното православие и държаваното неприемане на юдаизма, и защо... на разпети петък, в православните храмове винаги са чели, и четат, дванадесетте евангелия за светите страдания на Господа наш Иисус Христос, разпнат от юдеите, при Пилат Понтийски.


Не стига ли само това евангелско четене, за да се осъзнае християнската непримиримост към враговете Христови, които, използвайки този евангелски текст, винаги са обвиняали християните в антисемитизъм. А ако се позадълбочим в християнските книги — в Стария и Новия Завет и в творенията на светите отци, — няма да е трудно да разрешим и главното съблазнително недоумение: защо Господ, от всичките народи, специално е избрал най-опърничавия и най-твърдоглав народ, - еврейския, та сред него да покаже силата на Своя промисъл и милосърдието си към човека.


Избранничеството задължава да се смиряваш, а не да се превъзнасяш, да служиш, а не да заповядваш. Но народът на Израил, разбрал своята избраност, не като духовно служение, а като племенна привилегия и расово превъзходство, и в горделивото си заслепление, не признал дошлия на земята свой Месия и Бог, - Христос, понеже народът очаквал да види Цар, а видял Бедняк. Затова народът Израилев разпънал Христа и упорствал в своето богоборчество, и беснеейки викал: "Кръвта Му да е върху нас и нашите деца". И така, богоизбраността на еврейския народ се превърнала в богоизоставеност, а процъвтяването завършило с разпръскване по целия свят.


Това пророчествали и предупреждвали Израил, пророците Мойсей, Исая и Давид. Това учил юдеите и Самият Христос, и ги разобличил: "Казвам ви, че се отнема от вас Царствто Божие, и ще се даде на народ, който принася плодовете Му" (Мт. 21, 43). Това свидетелствали и повярвалите в Христа, Негови апостоли, Петър, Павел и Йоан Богослов, които предвидяли раждането на "Новия Израил" на богоносните християнски народи, новоизбрани от Бога, които да Му служат.


Нас, руснаците, ни отклоняват от Православието, с черната лъжа за еврейския му дух, и отново ни призовават към уж естественото руско многобожие (а всъщност - безбожие), към езическото идолобесие. И това го правят, пнеже считат, че за седемдесетте години безбожна власт, руският народ е забрави своите православни корени.


Но още от първото докосване до Евангелието и до руската история, се разпилява цялото това лъжовно внушение, целящо, да откаже руснаците от съзнанието им за тяхната богоизбраност и от вярата им, че именно в руската нация и в Русия, сега се осъществява Божият замисъл за земния свят.


II


Влизайки днес в православна църква, русският човек и там може да срещне вражески съблазни и изкушения, от лъжеучители, имащи дяволската цел, - чрез православието, да се примирят руснаците с господстващото в Русия зло.


Православието ни тълкуват премъдри книжници, сужители на лукавия, кито са обременени с високи богословски титли и дипломи от Ню Йорк и Тел-Авив. Те ни внушават, че религията, преди всичко, е смирение и покаяние, и ни призовава да обичаме, а не да ненавиждаме своите врагове, и ако ни ударят по едната буза, веднага да им подложим и другата. Т.е: Смири се, руснако, пред враговете на Русия, и Бог ще те помилва!


Православието било наднационална религия, - не се уморяват да твърдят проповедниците на хуманистичното братство межд хората, - щедро финансирани от чжбина. Понятието "народност" било премахнато от християнството. Възлюби, руски човече, чуждите народи, повече от своя, смири се пред тях, и Бог ще те помилва!?


Православието (според лъжеучителите, стремящи се към субсидии от държавните власти, за собственото им благоденствие), — означавало покорство на властите, установени от Бога на земята, понеже, според думите на апостол Павел, "няма власт, която да не е от Бога". Подчинявай се руски човече, на властите демо(но)кратични, възлюби ненавидещите те, понеже православието е религия на любвта!


Но руската душа обикновено отхвърля натрапваното лъжеучение. Защото, какво значи любов към враговете, развращаващи днес душите на цели поколения; колко струва на страната ни и на народа "подставянето на дргата буза", когато те всъщност се целят в окото и ухото ти? Отговорът на руската душа е: това е страхливост и подлост!


А какво значи "наднационалност на религията", ако пред очите ни върви стремително уничтожение на руската нация (по милион човека годишно!), с активен натиск от чужди народи. Руската съвест съзнава, че това е слабост и предателство!


И на кои власти ни учат, да се подчиняваме, лъжеучителите? На безбожните и безсъвестни (юдомасони), расчленили страната ни, разделили руския народ, хулещи руските "фашисти", и обрекли народа ни, на глад, измиране и позор. Русският характер е против покорство на светските власти (забързано налагащи принудителна глобализация, вкл. измамни пландемии, с цел - масово ижектиране на нано-чипове, включващи знака на звяра, дяволски гени и още много, много зарази и отрови! Г.С), — всичко това е лицемерие и низост! (Потърсете в нтернет и: "Всяка власт ли е от Бога"! Г.С)

  Заветите на руските светци ни учат, че може да се победи злото в руския народ чрез дълбоко смирение, но чуждестранното зло и чуждоверието, дошло от вън, трябва да се пресича с максимална съпротива. Преподобният Серафим Саровски е завещал: "Постигни дух мирен, и около теб ще се спасят хияди". Тези думи са руско продължение на евангелската заповед "възлюби ближния, като себе си"... 


В периода на нашествието на "петата колона" в Русия, в сегашния век, свети Теофан Полтавски, духовник на Царското Семейство, и най-смирен представител на разпънатата Света Русия, другояче учел своите духовни деца: "Да са против враговете Божии и враговете на руския народ... Т.е. да ненавиждаме враговете Божии и враговете на руския народ, но не заради личните им обиди към нас, а заради враждебнотто им отношение към Бога и към Църквата, и за нечовешкто им отношение към руските хора. Затова трябва да се борим против тези врагове. А ако не се борим, тогава ще бъдем наказани от Господа, за нашата топлохладност. Защото Господ ще накаже, не само тях, но и нас".


Подчинявайки се на враговете на руския народ, ние сме им предали държавната власт...................................................



Извадка от: 


 https://3rm.info/publications/33494-pravoslavnyy-russkiy-pered-licom-gospodstvuyuschego-zla.html



Превод, Григор Симов




Гласувай:
2



1. radostinalassa - Комунягите са евреи...
12.07.2022 18:37
като Маркс, Ленин, донякъде Сталин. Те не можаха да направят славянските народи джендърски и затова се насочиха към по - примитивни такива. США, Западна Европа, Китай. Именно католическите свещеници са гейове и педофили.
цитирай
2. zlika - Живейте мирно не само с приятелите, ...
12.07.2022 18:48
Живейте мирно не само с приятелите, но и с враговете си. Обаче със своите врагове, а не с враговете Божии.

Теодосий Печерски
цитирай
3. radostinalassa - Мелезите от кого са създадени...
12.07.2022 19:06
От Бог или от Господ Бог?
цитирай
4. krumbelosvet - Исус НЕ е разпънат от евреитТЕ, не от ВСИЧКИ евреи
12.07.2022 20:02
Масата евреи посрещат триумфарно Исус в Йерусалим.
Хората на ПЪРВОСВЕЩЕНИКА, които тайно са арестували Исус през нощта, го водят при Пилат и крещят "разпни го". Как не. Тоя кротък проповедник на любовта към ближния, ГОНИ С КАМШИК от Храма търговците и сарафите, допуснати с привилегия от тая Първосвещеник ВЪТРЕ в Храма. Може ли да ги допусне без корист? А тоя Храм е и БАНКА според Макавейските книги в Библията. Така че Първосвещеникът се явява и Първобанкер, чиито наследници са днешните Първобанкери. В Европа банките имат 5 века история, а в храмовете - повече от 30 (тридесет) века. СТРАШНА СИЛА е тоя 30-вековен опит в банкиране, връзки с властта и опазване на собствената власт и живот. И разправа с враговете.
А колежката Радост е прочела ЕДНА биография на Маркс и си мисли, че знае всичко за него (и за комунистите). Аз я бях осветлил, че Маркс има МНОГО биографии и повечето са от враговете му (между които БАНКЕРИТЕ не са последни).
цитирай
5. radostinalassa - Никога не бих прочела биография на Мавъра
12.07.2022 20:18
Не се интересувам от нагли евреи. Те нямат съвест.
Йосиф е бил продаден от братята си евреи на фараона. Та именно той му е дал акъл да раздаде земя на египтяните и да им взема определено количество реколта като наем.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357191
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930