Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.07 10:18 - Религиозният смисъл на военната операция в Украйна.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 498 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 17.07 10:12

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Православна Русия - против сатанизма. Сестра Александра  

Военната спецоперация в Украйна, има не само политически, но главно - религиозен смисъл. Тя преди всичко е духовна битка на Православието срещу сатанизма. Това е свещена битка на Русия, не с Украйна, а на народа Божий - срещ слугите на дявола. Ето и фактите. «На 6 юни 2014 года беше регистрирана в Държавната регистрационна служба, първата в Украйна и в цялото постсъветско пространство, религиозна община, която открито и законно, на основание Конституцията на Украйна, изповядва дяволопоклонничество (сатанизъм)», – така се съобщаваше, с приложени копия на документите, на сайта на новоизпечената община.

  Тази религиозна организация веднага имаше собствени религиозни книги и иконографически изображения (наричани в общината «адописи»), (Понеже юдмасонските сатанински ложи са от хилядолетия, но сега започват открито да се регистрират, уверени, че вече никой не може да им попречи. Г.С.). Имат си и «Черен псалтир» – противоположен на църковния, а също и бесовски молитвослов. Имат си и нарисувани «черни икони». Най-известните им са: «Адовата Троица» (сатана, велигор и верзаул – великите князе), «Иродиана с младенеца Ирод», «Ирод», «Окото на дявола», «Абара» и т.н...

  След майдана и незаконното завземане на властта (в Украйна) от фашистите, окултните лъжецъркви започнаха да се размножават, като гнилостни микроби, попаднали в благоприятна среда. Общо взето, от преврата 2014 година, Украйна окончателно се превърна в гниещ труп, макар че процесът на разлагането да започна доста преди това, – още когато украинците гласуваха на референдума, за отделяне от Русия. Бавно но методично, в тялото на «незалежната» (т.е. независимата Украйна) запълзяха трупни червеи, наричащи се «националисти», докато напъно не проникнаха в главните й жизнени органи.
    А после започна процес за унищожаване на останалите живи клетки. И този процес за сатанизация на Украйна вървеше толкова успешно, че днес даже американските сатанисти «Храм на сатаната» увериха киевския режим, че го подкрепят, и поставиха украинското знаме на своята интернет-страница, украсено с герба на сатанистите.
    Масечузетският клон на сатанистите съобщи, че събира пари за техните единоверци (сред) украинските бежанци. А кои са техни единоверци? Сред украинските националисти са много привърженици на черните култове. Особено ярко се вижда това в неонацистическия полк «Азов», където приемали само новоезичници и окултисти (т.е. антихристияни). И ето за това военно формирование ще стане дума тук.     Ще разкажа, което сам лично видях и чух от очевидци. Живея в Москава, а съм роден в неголямо миньорско градче, на 60 км от Донецк. В началото на април 2015 г, буквално месец след като в Дебалцевския котел (т.е. обкръжение) опълченците от ДНР разгромиха на пух и прах обединените армии на ВСУ (на Украйна), аз по околни пътища се добрах до своя град. Тогава, още беше жива моята майка, която по телефона ми каза, че в нашия жилищен блок ударил снаряд.
    Дупката в стената видях веднага. Слава Богу, че снарядът ударил стълбищната част и никой не загинал. Но едно парче все пак влетяло в нашия апартамент, драснало косата на майка ми и избило входната врата на апартамента, а ударната вълна разбила стъклата на прозорците. С това се и разминали. Но какъв шок е било това за възрастната жена, чието детство минало под грохота на Великата Отечествена война, а животът и завършва под сегашните взривове?!!
    Градът бил обстрелван от батальона «Азов», разположен на 2-3 км, на съседния хълм. Така целият жилищен район бил като на длан, пред артилеристите. Обстреливали редовно, макар в града да нямало ни един опълченчески отряд, а само мирни жители. За какво им е да бомбардират не голямото населено място, което не е никаква заплаха за тях? От скука или за развлечение са стреляли? Не. Този обстрел имал своя злобен умисъл. Разбрах това, когато посетих местното гробище, където са погребани, моят баща, брат и други роднини. Гробището също беше разбомбардирано.
    Видях десетки разбити, повалени и пречупени от осколките, надгробни плочи и паметници. Но когато видях православен кръст над един гроб, се сетих: нали тук над всеки православен гроб има поставен кръст Господен. «Азовците» са воювали не против мъртвите, и против Бога. Те напъно разбомбили и нашия градски храм свети Йоан Кронщадски.

  Като разчиствали развалините, намерили «бръмбарчета» – електронни прибори, които служат за прицелване на оръдията. Т.е. храма унищожавали целенасочено. Това показва и фактът, че на 100 метра има автогара и шосе, което е транспортна врзка към всички градове на Донецка област. Но ни един снаряд не ударил автогарата или магистралата...
    И еще един въпиющ факт. На неколко километра от нашето градче с население 50 хиляди души, след като бил изтласкан батальонът «Азов», експертна комисия открила погребани около 400 мирни граждани. Там, леко покрити със земя, лажали обезобразени трупове, главно момичета и млади жени. Всички били многократно изнасилвани и зверски убити...  Добре, изнасилвали, издевателствали, но защо не са ги пуснали след това. Защо са ги убивали? Нали не е имао кой да им търси отговорност.
    Но не! А здължително – куршум в челото. Именно така служителите на сатаната трябва да правят, – да мъчат напълно невинни жертви. Тази истина ми Откри един от жителите на Мариупол, интервю с когото показаха по телевизията. Той бил затворник в печално известния затвор на «азовците» наричан «Библиотеката». Този мирен жител хванали на улицата, качили го в микробус и го затворили. А през нощта дошли да го измъчват. Главното е, че нищо не го питали, а просто го биели.
    Тогава той ги питал: «Момчета, защо правите това?» «От скука», казали те... Този сиромах по чудо успял да се спаси. А колко такива, от скука измъчени невинни хора никога вече не са видели слънчева светлина?
    Но аз съм уверен, че не от скука тези не-хора вършат такива злодеяния, но напъно преднамерено. Когато убиват напълно невинни хора и им проливат кръвта – това си е (юдейско) жертвоприношение... По такъв зверски начин «азовците» принасят жертва на своя господар – сатаната. Те много добре са знаели (и знаят) какво вършат. За това никакво оправдание няма да им помогне.
    Ще приведа еще един случай, разказан ми от свещеник от ДНР отец Владимир, комуто 2014–2015 години се наложило да служи Божествените литургии, почти на линията на фронта. Налагало му се да отпява много убити опълченци. За всеки от тях тъгувал, като за собствен син. Но веднъж и неговата душа истински заплакала. Трябвало да отпява 13 годишно момиче, което изнасилвали зверовете от батальона «Азов», по най-жесток начин.
    Бомбардирание гробища и разрушените храмове, мъчените и разкъсани невинни хора, изнасилените и убити момичета – това не са просто прояви на вандализъм и садизъм, извършени от злоба или от безизходност. Това е съзнателно служене на сатаната, в надежда, да им помогне да победят. Кого ще победите безмци, Бога ли? От наказващия меч Божий трепери и самият сатана.
    Накрая привеждам посмъртните предсказания на стареца Йона Одески (починал 2013 г.). След блажената си кончина той се явил на духовната си дъщеря Мария и й наредил да предаде на цеиля руски народ седното пророчество. Това било още пред и да започне военната спецоперация в Украйна. Който повярва, да го благослови Господ. А който не вярва, нека изчака когато предсказанията се изпълнят. И така, ето какво казал старецът Йона:
    «Пролетта ще започне всичко, в дните, когато са свалили от престола последния Цар Руски. Силата на руския народ е в православната вяра. Именно от това се плашат най-много нашите врагове. Те плащат много пари, за да унищожат изконната Руска Православна Църква. Искат да изтребят и цялото Православие около Русия. И разсърдиха Всевишния! Идва страшна разплата за греховете. Враговете ни ще горят в огън, в мътна вода ще се давят, със страшни рани ще се покриват телата им, отвътре и отвън, холера ще мори тези, които са посегнали на Единия Бог Отец, Вседържителя, Твореца на Небето и Земята, на всичко видимо и невидимо.
    Океаните, моретата и реките ще се разбунтуват и ще излязат високо зад пределите си, а от земята ще излиза огън. Вода ще е навсякъде, и разяждащ дим. За час, вода ще покрие всички, които се откажат от Господа и които предадат на поругание Неговия дом. Затова, че готвят война срещу православните, ще бъдат наказани със силно земетресение и цунами. Архангел Михаил с Воинството си Небесно ще разруши домовете на всички, които посягат на вярата в Бога.
    Сега Турция, Азърбейджан, Полша, Румъния и Украйна готвят война срещу руснаците, а после ще молят за помощ Русия... Православни, побързайте да намерите бежище в Русия! Дай Боже, да не падне Америка, преди Светото Възкресение, за да успеете да я напуснете. След нея ще паднат и много европейски страни. Скоро ще има големи промени. И то такива, че враговете ще побелеят от страх пред мощта и силата на Русия. Ще бъдат изгонени всички врагове от Русия и ще бъдат наказани за делата си. Душата ме боли за спящия народ на Украйна. Щом посегнат радикалите-наемници, на украинските светини православни, тогава ще започне всичко. Тези, които успеят да защитят своите обители (манастири), тях ще ги отмине бедата. Градове и селища, като острови ще се взвишават над тези, които са под водата. Понеже са позволили да поругават Господа и вярата православна…»
    Господи, нека всичко да се изпълни, според думите на праведния Твой старец! Пред Църквата Христова нека рухне църквата на сатана, чиито адепти са «азовците». Така ще стане, понеже така трябва да бъда, защото Господ има Своя Армия на Светлината – Армията на Русия. И зад нея е Самият Бог. А щом с нас е Бог, кой ще е против нас?
    Игорь Гревцев.

  Русский вестник

  http://www.christian-spirit.ru/4369-esche-raz-o-religioznom-smysle-voennoy-operacii-na-ukraine-pravoslavnaya-rossiya-protiv-satanizma.html
    http://www.logoslovo.ru/forum/all_1/topic_26589/
    Ппревод, Григор СимовГласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 16364638
Постинги: 3967
Коментари: 7020
Гласове: 7998
Архив
Календар
«  Август, 2022  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031