Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.09.2022 10:30 - Емоционално обръщение към човечеството на инженера-биохимик Алберт Вел
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Колко добре го е казал доктор Мартин Монтеверде: Те реално не искат единство, а иска да запазят своята власт. Те говорят глупости повече от две години и сега, когато се оказаха глупаци, търсят начин да се измият, и същевремменно да продължат да служат на организаторите на геноцидния фарс, коронабесието. 

  Но те са просто побъркани нищожества, които не искат да си признаят, какви глупости са наговорили.

  Освен това, те се подчиняват на силата, която ни атакува, на силата, която провежа този геноцид и атакува чвечеството....

  Единството което предлагат те, е несъвместимо с истината. Те предлагат единство, което е удобно на тях, за да задоволи интересите им и да повдигне доста спадналия им престиж, но и за да заемат удобна позиция.

  Те са отвратителни. 
    - Интервюиращият: Кажете заключителните си думи, скъпи Алберто. - Ние трябва да престанем да вярваме на всичките им лъжливи приказки, с които ни заливат. Ние трябва да подложим на критичен анализ и да проверяваме всичко, което ни говорят.

  Ние разбираме, че всичко което ни предожиха, са лъжи, лъжи, - една след друга, една след друга, една след друга...

  А в основата си, реалността е далече от този свят, който ни описаха. Всичко което говореха те, е измама. 

  Знае ли някой, в какъв свят живеем. 

  Явно съществува някакво хищно чудовище (дяволът - сатана, за когото атеистите не искат и да знат. Но и без да знаят, на него служат и при него ще отидат, сед смъртта си! Г.С.), и то иска да ни подчини. И колкото по-бързо го открием и намерим слабите му места, толкова по-вероятно е да се спасим...  ...Дойде време да излезем на последен бой и да победим. Нашият разум и нашата съвест непременно трябва да победят и да приключат с този хищник, който коварно ни атакува, използвайки измами, и корупцията на най-лошите представители на човешкия род. (Григор Симов: Само Господ Бог - Иисус Христос, с пришествиет си (което ще е съвсем скоро) ще победи "с дъха си" антихриста, ще го унищожи, зедно със всичките му слуги - дяволопоклонници, и заедно ще ги хвъри в геенната огнена! А всички ние трябва само да се определим, на кого вярваме и на кого служим, - на светските васти, на науката и медицината, или на Господа Иисуса Христа. Това важи особено за Архиерейството и свещенството, което в мнозинството си, вярва, не на Христа, а на светските власти и на антихриста, който ръководи света, задкулисно.)     https://www.brighteon.com/654699f4-c398-4cf1-99b1-b42a3a7fff70  



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28377362
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930