Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2022 17:14 - Мобилизацията! Владика Зосима, Будь верен до смерти (извадки)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 335 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 27.10.2022 19:32

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светаго Духа, Бога нашего.
  ...Поздравявам ви с Рождеството на дивната и славна Владичица наша Богородица. Ние вярваме че тя се моли на Господа и казва: - Сине мой, там където споменават моето име, освети това място! 

  ...По милост Божия, ще ви чета от един документ и ще поговорим за мобилизацията и военните действия, които се водят: как да постъпват хората които нямат църковен чин, и тези които имат, ппонеже ще мобилизират всякакви хора. Ако сте свещеници, ще ви казват че "вие не сте от Московската Патриаршия и не сте свещеник". Ще видим как ще бъде, но мой дълг е, да ви подсказвам, как да постъпвате, как да живеете и как да мислите, та Господ да ви помилва всички вас и вашите близки.

  Сега всички които имат православен ум и разсъдък, разбират, какво става. Сега имаше Венчание (за Царство), събор, и веднага след това дойде мобилизацията. Спомнете си пророчествата на светите Отци. Те всички казвали, че ще има война, за помазаника (Православния Цар). Но и война, на Запад, за антихриста. 

  Обръщението ми ще е свързано с Църквата, а нататък ще поговорим за военните действия.

  Трагичното положение на Руската Православна Църква е предизвикано от многобройните разделения сред вярващите, през последните 100 години, след гибелта на Самодържавието в Руската Империя. Трябва щателно да изследваме причините за разделението на паството Христово. Такива разделения винаги са причинявали сърдечни болки на всичките светци на Църквата, които непрестанно са призовавали и призовават за единство на паството Христово.

  Катастрофалният духовен упадък и предателството на Правослявната вяра, престъпната небрежност за чистотоата на Православието и участието на християните в делата на антихристовата система, работеща за погубване на хората, доведоха до повсеместно господство на еретически заблуждения. 

  Да се отдели от ересите и да възстанови чистотата и изповядването на Православната вяра, при тези обстоятелства е, не само право, но и задължение на всички верни чада, ревнуващи за запазване на синовното дързновение, в обръщението към Господа, в евангелската молитва "Отче наш".

  Такива разделения сред вярващите, според 15-тото правило от двукратния Константинополски събор, не вредят на целостта на църковния организъм, а напротив, служат за, макар и болезнено, оздравяване от тлетворния дух на ерестта. 

  Но станалите за последното десетилетие повсеместни евхаристични разделения са със жесток и неоправдан характер, и съвсем не са за защита на православието и Светата Троица, - такива, като - действия в интерес на световната антихристова власт и преследване на архиереи и свещеници, по лични, властови и меркантилни интереси.  А също и разминаванята за почитането на светци, не само от последните времена, но и за управници от безбожната комунистическа власт (като Сталин, например!?)

  Сега много хора ще умират а некои ще останат живи, и каквото Господ ми открива, аз ще ви кажа, кои първи ще умрат, а кои ще останат и за какво ще останат. Ще останат хора за да воюват. 

  Старците са казали, че в началото, войната ще губим. А после ще се съвземе Света Рус и ще прогони врага и той ще бяга, и ще възкръсне Света Рус...
 
  А други свети отци казвали, че войната ще е за изтребление. Сред сега воюващите и мобилизираните, едни обичат Бога, а други ще са за изтребление. Само Главата на Църквата Христос знае, кого да изтреби, и кого да остави. 

  А за какво ще ги остави? За да може ние всички, - руският народ, по сърце, да се съберем в един Дух, да исповядваме в чистота православната вяра и да воюваме за Бога наш Израилев, велик и славен.

  Спомняйки си великия свети Константин Равноапостолен... и Елена... Тогава навсякъде е имало война. Но какво му е казал Господ: - "Сим победиши" (С това ще победиш), - с кръста. 

  Кръстете се правилно, тогава благодатта на Господа наш Иисус Христос, ще е винаги на челата ви. Трябва да знаете, че с каквито мисли човек умира, там веднага и ще попадне. Понеже е казано от Господа: - "В каквото (ви) заваря, за това и ще (ви) съдя"! "С думите си ще се оправдаеш, и с думите си ще се осъдиш"!

  Сега в тези военни действия, ще умират много хора, затова внимавайте, които сте на война, мислите ви да са правилни, за Бога. 

  Затова сега се опитвам да направя всичко възможно, първо да се разграничим от всяка ерес. Въпросът ми сега е за червената (комунистическа) власт.  Помните ли че старците са казвали, че Бог ще допусне червената власт, пак. Но ще я допусне за много кратко време. За наказание и изтребление.

  Това което е писал Йоан Богослов за сърпа, - те ще отидат на съда на гнева. Понеже сърпът и чукът са атрибути на червената власт. а чукът изобщо е от езическите богове, и при масонските ритуали. 

  Лозунгите на червената власт "свобода, равенство братство", какво са, когато знаем че и на небето има йерархия. Не може да има равенство между хората, и няма да има, както от началото на света, така и до края. 

  Това са масонски лозунги. Помните ли че преди, думата "другар", "другарю", се чуваше навсякъде. Но вижте първите три степени на масонството, че първата степен е "ученик", третата "велик майстор", а втората е "другар"! Така цяла Русия, с червената власт, въвлякоха (в масонството).

  Вчера слушах доклади на Сталин, на видеозапис, където той лично говори: - "Аз съм комунист"... "Ние комунистите убихме царизма". Той е бил против самодържавието, и как сега много свещеници (в Русия) почитат Сталин?

  Има писания на свети отци, които са живяли в това време и пишат за "червения терор". Защо евреите преди да разпънат Христа, му облекли багреница? Защото при евреите, червеното е символ на отлъчване или непризнаване на Бога...

  Сега ще изложа в интернет, в телеграм канала на "РПЦ Руска Империя" автентични документи, писани от ръката на Сталин, от НКВД, от разни "тройки", които без съд и присъда са убивали милиони...

  В конституцията от 36-та година, която се наричала известно време Сталинска, е написано, че вярата в Господа е пропаганда!! 
    ..........................................

  Превод, Григор Симов, до 13-та мин. на клипа, от общо 57 мин.
    Преводът може да продължи, по възможност. 

    Но най-добре, сами търсете и слушайте, защото клиповете на Владика Зосима, който вече наистина е "венчан" т..е. Православно коронован, Руски Цар, Император и Патриарх на "РПЦ Царска Империя", са дълги и подробни. 

  Моят съвет към православните ми читатели е, да приемете напълно сериозно титлите на Владиката, защото от доста години слушам и превеждам негови проповеди, и не съл чул ни една дума, неканонична дума. Разбира се, - доколкото разбирам, като прост мирянин, с повече "политически" отколкото църковен, православен опит! Но за себе си, съм напълно убеден!

  Освен това, сега се замислям, че човешки ум едва ли може да намери толкова подходяща личност за православен Цар. Защото и отрока Вячеслав, и в Откровението на Натали Телепина е казано, че новият руски цар ще е монах. А и кой по-добре от един ревностен в православието монах (не направил никакъв компромис с православието, и не приел до сега никакъв документ за самоличност, от сатанинските глобалистки, светски власти), може по-добре да знае и разбира проблемите на Църквата, на Русия и на света?
  ..................

  А аз не ползвам ютюб, понеже по принцип, от близо година, изобщо не се "съгласявам" и не приемам условията на интернет, и затова ми е изключително трудно да преглеждам, да конвертирам в МР3 и да превеждам проповедите на Зосима. Което съвсем не значи, че се отказвам, но техническите ми възможности, поне за сега, са много ограничени. Затова и публикувам сравнително рядко.

    Благослови Господи Руския Православен Цар и Патриарх Зосима (Михаил), и нас грешните.

    Мобилизацията! Владика Зосима, Будь верен до смерти
  https://www.youtube.com/watch?v=I01cfRpp0So
  https://www.youtube.com/watch?v=h72BDq0BSQU  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371538
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930