Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.10.2022 10:40 - Войната в Украйна е световен антихристов сатанински план, Владика Зосима
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1484 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 13.10.2022 11:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Во имя Отца и Сина и Светага Духа.
  Братя и сестри, днес ще започна проповедта си с думите "Блажен муж иже не иде на совет нечестивих", казани от цар Давид.  Дай Боже тези думи да стигнат до сърцата на тези които обичат Господа наш Иисуса Христа.

  Аз никога няма да престана да извисявам гласа си в защита на светото Православие. Явно такава е моята същност. Аз не мога да живея другояче. Главната ми задача е да прославям моя Бог - Светата Троица, Който е истинен и славен, и Който сърцето ми иска да обича. 

  Днес ми попадна видео, в което неравнодушни хора са записали задкулисна реч на "патриарх" Кирил (понеже сега се върши предателство в Църквата), която няма да ви покажат. Ние с братята я стенографирахме, и сега ще ви прочета думите му, и ще поразговаряме за тях. 

  Ето думите на патриарх Кирил, казани по йезуитски: "Аз по време на моя екуменически опит често се сблъсквах с това, да съм неудобен за мнозинството, заради изказванята ми на генералната асамблея на световния съвет на църквите, когато хората наоколо започват да шумят"... 

   (Коментар на Владика Зосима: -До тук патриарх Кирил ясно казва, че се занимава с екуменическа дейност. И ако вас православните, които чуете това, не ви заболи сърцето, значи вие не сте християни, а сте предатели на Бога. А ако сте предатели на Бога, вие ще сте предатели и на своята страна, на своята Родина. А щом предавате родината си, вие ще предадете и семейството си, ще си изневерявате един на друг и няма да можете да се обичате. Защото може да се обича, само с Божия Дух Свети. А екуменизмът означава обединяване на всички религии - ислям, юдаизъм, сатанизъм и т.н. Ето с това се занимава "патриарх Кирил) 

  По нататък патриарх Кирил казва: - "Спомням си неколко изказваня на ген.асамблеите на ССЦ, когато изведнъж хората започват да шумят, дали понеже не разбират какво съм искал да кажа или ме възприемат за много странен и даже не напълно адекватен човек". 

  (Вл. Зосима: - Т.е. той се надсмива над нас - руските православни хора и ни взема за някакви диваци.) И некои православни хора сега ми казват: "Вие напразно хабите енергия в тези разговори и дискусии в "съвета на църквите". И нищо няма да постигнете! 

  И ето това светоусещане е много силно в анти-екуменическото движение в нашата руска църква. 

  (Зосима: - Те ни наричат - дивашко общество, нас, които сме против обединение със всякаквите им там видове сатанизми. Те искат да създадат програма с която да ни накарат бързо да предадем Господа, та да стане и за нас ССЦ "наш дом", както е сега за него. Те искат да не се отнасяме негативно към това сатанинско сборище. Затова, за нас, които се смущаваме и възмущаваме, те искат да създадат работен инструмент с който да премахнат всички, които са като нас.)

  ...Продължение на изказването на патриарх Кирил: - "Могъщи, секулярни наши братя политици се обръщат към религиозните лидери с думите: "Организирайте диалог и помогнете да решим този проблем"...  Ако ние започнем да произвеждаме продукт, убедителен за хората, ако намираме начини за комуникация с низините, с нашите религиозни общини, с нашите приходящи, с междурелигиозните групи по места, с частни инициативи, - ние реално ще можем да дадем нашия уникален принос.  (Схимитрополит Зосима: - Тази проповед на патриарха Кирил е проповед на антихриста, - на неговия предтеча. И както преди е казала матушка Фатина от Йерусалим, че Антонин Капустин, който искал да освети придела към църквата на Йоан Кръстител, имал видение, че няма да успее да го направи, понеже ще умре, а ще го освети предтечата на антихриста! И тогава там дошъл Кирил Гундяев (руският патриарх) с чужденци (вероятно от бившата руска задгранична църква с които се обединиха. 

  В изказването по-нататък на патриарх Кирил, ще видите на видеото хора - юдеи, които нямат никакво отношение към православието. А кои са тези "могъщи наши братя - политици"? Това са тези, които искат, от църковното общество да се прогони съвестта... Те искат да премахната гласа на църквата. Тези хора създават своя антихристова организация и искат да замлъкне гласът на Иисуса Христа... и на Църквата. Патриарх Кирил говори, не за вяра, а за "продукт", който да е убедителен за хората. И "ако намерим комуникация с низините"... Те ни наричат - низини.  Тези хора, като Кирил Гундяев и другите от ССЦ, които се събират на асамблеи, служат на масонството и техният бог е дяволът...

  И ако продължите да ходите при тях, вие ще сте предатели на своя Бог. Като израелската блудница, която постоянно предавала Бога. 

  Слава Богу, че нашият Бог е такъв, че можем да се покаем и Той ще ни приеме, като свои приятели... Ние можем с покаянието да се съединим, колкото и да ни тежат греховете. 

  А тази проповед, която ще видите на видеото, е проповед на антихриста! Вие братя не можете да разберете, че сте предатели на Бога. Господ е допуснал сега войната, за да се опомним, понеже това е началото на трета световна война. 

  Трябва да си спомним, кои сме ние, - че сме народ Божий, и да се покаем, понеже поради мълчанието си, ето до къде доведохме църквата.

  Престанете да наричате "отец" този Кирил Гундяев, който говори такива неща... Каквото говори човекът, това се намира и в него. Той казва "наши   секулярни братя"... Но те не са ни никакви братя, а са ни напълно чужди. Те заграбиха храмовете ни, и служат в тях. Затова няма да има пощада за тях, когато дойде времето. Казвам ви, че всичките тези предатели, всекиму според заслугите... Мислите ли, че от всичките седем чаши на гнева ще пострадат тези, които обичат Господа?  Не! Те сега се мъчат, и страдат, живеейки с такива, които постоянно предават Бога.  Това си е постоянно мъчение, когато в едно семейство, едни обичат Бога, а други го ненавиждат. И как ще е нататък, когато няма ни единство, ни нищо.  И ето такъв човек, когато е в такова разбито състояние, го пращат - къде, - на война! Нима може в такова състояние руският дух да е силен? Не може! Ето какво ще ви посъветвам приятели мои, всички вас, които ме слушате, които сте се оказали в тези военни действия: Те чрез нас изпълняват своите планове, и ние сме оръдия на техния план. Това е световен антихристов сатанински план, в който сега въвличат Русия. 

  И за да не станем роби на тази система, чрез която техните грехове да легнат върху нас, - съветвам всички войници и всичките майки и жени, които са изпратили своите мъже: Молете се на Господа, войници, и казвайте: Господи, не по своя воля се оказах тук. Не съм искал всичко това, но така се получи, че по Твой промисъл или допущение се оказах тук. Помогни ми сега да не участвам в системата, в която искат да ни въвлекат. Помогни ми да събера всичките си сили, за да изпълнявам Твоята воля.  И ако с такива мисли умира човек, той ще отива в Рая. 

  Разберете защо трябва да обгрижваме духовно хората, - за да изправим мислите на хората. Защото помисълът (мисълта) е дух. Аз много пъти съм ви казвал: Старайте се да умирате с нужните мисли. И когато се стегнем, ще станем като един. И когато в душата се прекрати разделението, от нея ще се премахне и сатанинският дух. И руският дух ще стане силен. 

  Ние трябва да се стегнем, всички които сме се оказали там, от различни страни. На всички ви казвам, че сега е такова време, че не знаеш кой ни е брат и кой сестра. И затова мнозина казват, че това е братоубийствена война и изобщо не е ясно какво става... 

  Но мнозина които са на върховете, просят помощ от блудницата САЩ, т.е. от антихриста, и жадуват да влязат в НАТО, а това също е предателство на Бога. Тези хора които са по върховете, във всяка страна, повече или по-малко, но в Украйна повече, и особено силно, и сега даже църквата си отделиха. Те искат отделен Господ, те искат нас, нашия прост народ украински и руски - триединна Русия, да ни въвлекат във всичко това. 

  Сега войната се води за ционизма. И вие трябва да се опомните, на което и място да се намирате, и да се помолите на Господа: "Господи сетих се за Тебе, Боже мой. Прости ми че живях така през целия си живот, и ми помогни сега преди смъртта, макар, че живях целия си живот безгрижно, помогни ми поне да умра достойно. Помогни ми да не изпълнявам замислите на тези, които са ме захвърлили тук, а да изпълнявам Tвоя замисъл за мене и да се извърши над мене Твоята света воля, Господи".

  И когато воюват с такива мисли хората, те ще се стегнат духом и Господ всички ще ги събере. А тези които предават Господа, всичките чаши на гнева ще се излеят над тях. Некои веднага ще бъдат изтребвани, като ненужни, понеже са предатели на своя Бог... По време на войната 1941-45 г., докато не обиколили Москва с иконата на Света Богородица, никакви победи не е имало. Затова трябва сега да се обърнем към нашето отечество - Горния Йерусалим, и да призовем Бога, нашия Отец, и да поискаме прошка от Иисуса Христа,  понеже постоянно предаваме Господа наш. 

  Помрачението сред хората ще е докато не изхвърлим беса - терафим от мавзолея, понеже е в сърцето на Русия... Затова трябва мислено да казваме: Господи, всичко което натворих или извърших неправилно, отказвам се от него! Но ме приеми, приеми мислената ми клетва към Бога Отца, Сина и Светия Дух. Приеми ме Господи заради човеколюбието Си... Приеми ни и ни направи Твои воини, а не воини на тези, които ни поробват. 

  Ето това братя ви съветвам да направите, което Господ ми е положил в сърцето. И бих искал да ме чуете! Понеже със всичките чези чаши на гнева, Господ някои ще остави и понеже всеки ден ще се мъчат, ще поискат да приключат със себе си, но няма да могат да го направят. Ще се разбиват с коли, но няма да могат да умрат. Това ще се допусне от Господа, за да разберем, че и смъртта е дар от Бога, и се дава като дар...

  За всяка човешка душа, която се опитва да остане верна на Бога, се води голяма война. Но е казано, че Господ няма да дойде в славата Си, докато на се попълни броят на падналите ангели. И Господ няма да измени на праведните си думи. И дяволът знае това, той променя думите си, но Господ - не!

  Затова всяка душа, която иска да обича Бога и верно да му служи, приближава дявола до вечните мъки. Той знае, че докато не се изпълни това число, Господ няма да дойде да го съди. Той знае това и разтяга времето.

  ...Дойде такова време, че ние стоим на границата на раздялата. Някой ще е за Господа, - чуден и верен раб Божий, когото Господ чудесно ще въздигне, и сила на духа ще му даде, и (той) ще възкреси света Рус, понеже на предатели няма да даде да я възкреси. 

  Желая ви братя и сестри да се окажете в книгата на Живота Божий, и още тука да получавате Светия Дух. Сега мнозина мислят, че са праведни и истинни, а някои са по-истински от другите, но Господа няма да излъжеш. И когато дойде времето на антихриста - вече официално, Господ ще отнема духа си от тези, които не са го имали преди. Затова тези хора ще са в такива мъки и ужас, че ще е по-добре да умрат.

  Господ никога своите деца, които искат да го обичат, няма да даде да се мъчат от чашите на гнева. Те сега изтърпяват толкова, колкото е дадено от Господа да понесат, за да възмъжеят, да укрепнат, та с духа си да разпознават некои неща. 

  Сега братята които са на война, нямат ни идеология, ни нищо. Те са разбити вътрешно и не знаят защо или за кого воюват. Войник, който вътрешно е разбит и раздвоен, няма сили да побеждава. Това е разделение в нашите сърца. Цели институти работят за тази цел. 

  Но ние трябва да кажем НЕ! 

  "Господ Бог Иисус Христос да ми помага", - така трябва да се казва преди всяка битка.  Трябва да се молим на Господа да ни даде власт над целия този сатанизъм, понеже Господ е толкова чудесен и те се плашат от него. Но не може Господ да възражда Света Рус, с предатели. И не може да им даде цар. Царят се дава не за вас които предавате Господа Бога свой. Царят се дава за други, и скоро те ще го узнаят. Затова, ако не искате да бъдете изтребвани от Господа, поне от страх Божий, се уплашете, и не поменавайте тази Московска Патриаршия, понеже Господ я премахна. И след като се проведе Църковно-народният събор на РПЦ Царская Империя, на 28 август, какво чудесно дело ни показа Господ открито. Събрали се на нечестив събор всички религии и се обединили в една религия "Крислам" или "Хрислам" (т.е. християнство-ислям). И сега, всеки който отива при тях (при участниците в асамблеята в Казахстан), става предател на своята вяра. Затова предателят на своята вяра, не може да послужи на народа свой.

  Предлагам ви това слово от Господа Бога Иисуса Христа, Когото с цялото си сърце искам да обичам и прославям, и моля Бога Отца, да ме благослови, до последния си дъх да славя Господа нашего Иисуса Христа и Пречистата, Дивна Богородица наша. Спасявайте се приятели! Не бъдете предатели, понеже да предадете Бога е страшно. Ще разберете, когато започнете да усещате върху себе си гнева на седемте чаши. 

  А Господ иска да възроди Света Рус. И какви ще сте нататък, ще се възражда ли и чрез вас Света Рус, или ще служите на статана, нека всеки сам се определи.  Затова има свобода на словото, никой никого не подтиска. 

  Господ казва: Искаш ли добро, идвай при своя Отец, а ако искаш иди при дявола. Хората сами избират своя път. 

  Още много хора от езичниците Господ ми нарежда да приведа, тези които подписват клетвата. 

  Още веднъж ще ви обясня как да не попаднете сред онези, които искат да възцарят антихриста. Войниците сега за това отиват. И за да не участвате в делата им, в които искат всички да въвлекат, подписвайте клетвата (Присяга).

  Ето, когато архангел Михаил се яви и каза: "нека подписват клетва, скоро ще започне война. Аз ви съобщих всичко това. И войната започна след неколко месеца. И няма да имате прошка от Господа, ако не слушате, какво се говори и се върши. Престанете да слушате разни хора от които скоро нищо няма да остане. Скоро хората ще започнат да виждат и да разбират, чрез кого Господ върши делата си.

  Скоро след като бе извършено отсичането на московския патриархат, се събра онзи нечестив събор. Как Господ върши всичко навреме! 

  Сега, когато езичници подписват клетва, много от тях Господ с кръвта им ще ги кръсти. Така и преди е било, когато некръстени, виждайки чудесата на мъчениците, викали: "Велик е Християнският Бог", и веднага им отсичали главите. Те не били кръстени, но се кръстили в кръвта си.

  И свети Златоуст казва, че кръщаването с кръв е много по-ценно за Господа, когато приема своите мъченици. 

  Затова приятели призовавам на вас Божието благословение, всички слушащи и всички разграничили се от сатанизма, и ви казвам, дойде нашето време, зарадвайте се сега и се развеселето духом, защото Господ Бог започна да действа!
    Спасявайте се приятели!  С нами Бог. Амин     https://www.youtube.com/watch?v=NARYtz853wE

  Молитва Императора за многострадальную Русь. Слово о войне и предателях. Вл. Зосима.  


https://www.google.com/search?q=%22%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%83%D1%8E+%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%8C.+%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BE+%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B5+%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%85.+%D0%92%D0%BB.+%D0%97%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0.%22&oq=%22%D0%9C%D0%BE%D0%BB%D0%B8%D1%82%D0%B2%D0%B0+%D0%98%D0%BC%D0%BF%D0%B5%D1%80%D0%B0%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B0+%D0%B7%D0%B0+%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE%D1%81%D1%82%D1%80%D0%B0%D0%B4%D0%B0%D0%BB%D1%8C%D0%BD%D1%83%D1%8E+%D0%A0%D1%83%D1%81%D1%8C.+%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%BE+%D0%BE+%D0%B2%D0%BE%D0%B9%D0%BD%D0%B5+%D0%B8+%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%BB%D1%8F%D1%85.+%D0%92%D0%BB.+%D0%97%D0%BE%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%B0.%22&aqs=chrome..69i57.5265j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8



Гласувай:
0


Вълнообразно


1. nika3333 - Спаси Господи за превода !
05.03.2023 21:57
Спаси Господи за превода !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28359449
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930