Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.10.2022 11:12 - Игумения Матрона, Важно! (Превод от видео)
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 770 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.10.2022 11:48

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Христос Воюкресе!  Господи благослови! Записах, какво каза Господ за неразумните Си деца:
  "Свещеници, считащи себе си за истински, изгубиха истината, след като отхвърлиха призива Ми за помазаника (Избранника) Царя Зосима. Вие сте като кораби минали през всички морски бури, но потънали в своите пристанища. 

  Аз ви давах дарове, които вие заслужихте с първата си ревност към Мене. И вие сега ползвате тези дарове, с което привличате безрасъдни хора, които търсят само изцеление и прозорливост, и им пречите да познаят Истината.

  Вие няма да избегнете геенната, ако не се усетите, кое ви кара да се противите на призива Ми, и какво ви затваря очите. Вашите пасоми ще ви обвиняват цяла вечност, макар и те да са си виновни, че сами са си избрали ръководители, които ги хвалят и приспиват. Кой, каквото търси, това намира. 

  Вие се оправдавате и се прикривате зад слабостите и греховете на човека, а сами смърдите пред Бога, с тайните си и мръсни страсти, които ви пречат да видите истината. 

  Оправдавате се с това, че преподобния Серафим Саровски трябвало да покаже Царя. Но сами сте си измислили такова оправдание, поради своето лукавство. 

  Ако вие, узнали за помазаника, сега се криете в лисичите си дупки, за да излезете от тях, по време на благоденствие, - кому ще сте нужни тогава. Спите в бърлогите си, прикривайки се със "затвори и безмълвие". Но тези добродетели: затвор и молитва, е трябвало да постигате отдавна. А сега вече трябваше да сте станали извори на жива вода за околния свят, да защитавате Истината с думи и да сте проводници на Божията благодат. 

  Чрез Свои избарнници, Господ, като с тръба, гръмогласно известява, и излива благодат, и прелива над целия свят. 

  Но вашите съдове за жива вода завоняха, и пресъхнаха вашите извори. Горко ви, за вашия ум! 

  Опитвате се, да се оправдаете с Моите закони, но Аз обитавам в обичащите Ме. И ако продължавате да се запъвате, няма да имате дял в истинската радост, при възкресението на Русия. Понеже не сте научили Живата вяра и не сте придобили истинските дарове за разсъдителност, от Светия Дух.

  Защо дойде на земята отрока Вячеслав (за когото вие не искате и да знаете! Г.С.) и другите пророци - старци и старици? 

  С изцеления и прозорливост, те привличаха хората към себе си, за да им кажат нещо много по-важно, нещо най-главно, да съобщят на хората, което да ги доведе до спасение. 

  Но и ако сме узнали от пророчествата на прозорливите, - къде и как по-добре да се спасим, това не значи че вече сме спасени, понеже ни предстои личен труд и различни изпитания. И ако със всичко това придобиваме Дух Божий, значи целта е постигната. И ако вашата цел е Господ, значи ние с вас сме спътници. Господ ни е дал Пастир, - доверявайте му се!

  Аз се уча да обичам истински Бога, само от Царя - Отец, понеже виждам и чувам, и чувствам неговия пример. Но ако останете зад борда, после не обвинявайте никого.  Както сега всичките сили на злото се опитват да се въплатят в един човек - в антихриста, и ще действат чрез него, със цялата си злоба (което сега се и прави), така и Господ, в противовес, ни дава Цар, - човек, чрез когото ще действа Самият Той. По начин. по който поиска Самия Господ.

  И ако до сега хората не са разпознали тези последни времена и мислят, че такъв цар не им е нужен, и те сами могат да обичат и да се спасят, без ръководител, даден от Бога, - те се заблуждават. 

  Води се война, последна, жестока. Всичките сили Божии въстанаха против силите на злото. И които от хората поискат да са сред воинството на Архангел Михаил, и да са с Помазаника, те и ще ликуват истински с Бога. 

  Помогни ни Господи, да претърпим всичко. Дай ни мъжество и решимост, да се избавим от лукавството и хитростта (на антихриста и неговите слуги). Дай ни Господи любов и разсъдък, и истинската Истина! Амин.
    Превод, Григор Симов, от:     игуменья Матрона. ВАЖНО!   https://www.youtube.com/watch?v=M58gw5Lc46k  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28317631
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031