Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.11.2022 10:45 - Продължение на публикацията "Владика Зосима, новият Руски Православен Цар и Патриарх на РПЦ Царска Империя":
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 687 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 03.11.2022 16:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Трябва масово да се напуска РПЦ МП и поместните църкви, за ваше и наше спасение...

Какво казва свети Игнатий Брянчанинов? - "Миролюбци, по време на земния живот на Богочовека, отхвърлиха Христа и извършиха Богоубийство! А в последните времена, чрез миролюбие, ще приемат антихриста"!
    Ето тук кратко и ясно се казва за документите, че са антихристови. В тях има сатанински печати, сатанински думи (числа и символи).
    Разбирате ли приятели мои? Колко време трябва да ви се говори, кои сте вие, - че сте деца Божии. Но стига да излезете от МП (и поместните църкви) и да потърпите. Господ ще ви поизпита малко, - и какво? 
    Кажете само: - "Да, ще потърпя Господи, аз съм недостоен, но вярвам, че Ти непременно ще ме нахраниш с Твоята Кръв и с Твоето Тяло. А при еретиците, и кракът ми повече няма да стъпи".
    Но понеже постоянно питате, - може ли да се ходи там, да се целуват икони или нещо друго...? 
    До Събора можеше, но след събора, не трябва да се ходи там. 
    Какво е казала още Пелагия Рязанска: "Само с крак да стъпите, после няма да можете да се отмиете!"
    Търсете, къде се продават църковни неща, но не в храма, а навън, и там купувайте всичко което ви е нужно. Освещавайте после, купеното, с обикновена Богоявленска вода, която Господ ни дава, понеже тя в деня на Кръщението, сама се освещава. От нея пийте и ще сте здрави. 

  Господ е толкова чудесен, че сам с Духа Свети може да ви причасти, и ще ликувате на Небето и ще се радвате. 
    А вие в оправдание, все повтаряте, - а как ще се причастяваме...? Но за вас няма ли значение, с какво там се причастявате?
    И ако някой е получил някаква благодат, тя може да не е от причастието, а от мощи или от вериги, които са там, или от старинна икона (Господ Сам определя), това не значи, че трябва да ходите там. 
    Молете се у вас и Господ ще ви чуе, а докато сте в ерестта, Господ ще ви изтребва. Аз ще продължа да говоря, та да ме чуете, но докога? Ще дойде страшното време, а то вече настъпва, когато Господ ще каже: Стига, прекалихте!
    Но, както искате. Искате ли да идете при сатаната, идете. Аз съм ви дал свободна воля, - казва Господ, - избирайте. Но после ще съжалявате. И тогава, не се молете, да сте сред верните, защото там място за вас няма да се намери. 
    "Конгресът на лидерите на световните и традиционни религии, ще продължи своята постоянна дейност, за благото на мира и диалога между религиите, културире и цивилизациите". 
    Точка 27 от декларацията: "Ние се обръщаме с молитва в подкрапа на всички хора с добра воля, на планетата". 
    Вие питахте за "хрислама", - а това какво е, не е ли хрислам. Те всички се обединили и сами свидетелстват, че се молят (заедно). Това в документа им е написано. 
    А по-нататък в документа, те благославят цифровизацията на хората...
    Това е световна религия. Те се молят заедно. Документът им започва с думите: "В името на бога"!?

  Но на кого се молят, след като говорят против Светото Евангелие? Прославят миролюбието! А всички духовни хора знаят, че миролюбието е дух на антихриста! Това е вражда срещу Бога. А вие все ходите, ходите и ходите. 
    Не зная какво повече да ви кажа... Иска ми се вече да викна: "Нима нищо не виждате!" Но после ми идва имсълта: "А защо да им доказвам нещо? Те са си избрали своя бог. Нека го избират. Те са си го искали. А щом сами сте си го поискали, приемайте отплатата (дяволска).     Точка 30 от декларацията: "Ние потвърждаваме, че целта на конгреса и на тази декларация е, да насочва съвременното и бъдещото поколение на човечеството, към напредване на културата, взаимоуважението и миролюбието. Призоваваме интелектуалците, философите, религиозните дейци, артистите, представителите на медиите, а също и дейците на културата, по всички краища на земята, отново да открием ценностите на света".  
    Но ценностите на света са наслажденията в този свят. А нас Господ ни призовава, да се наслаждаваме с Господа в Царството Небесно. А тук ще бъдете гонени, скърби ще имате и т.н. И няма да ви приемат, и ще ви гонят. 
    Някои казват: "какво да правия, в семейството ме приемат, а тук не ме приемат"? 
    - Ако дойдат проблеми, - съразпъвайте се с Христа: "Вярвам Господи, всичко което си допуснал, всичко което ме удря (е по твое допущение). Аз искам с Тебе да се съразпна. И ако на Тебе, моя Бог, е угодно, дай ми търпение и сили"... 
    И всичко което се случва с вас, оставете (на Божията воля). Нека ви нападат, "значи така Моят Господ иска". И ако се смирите, Господ ще ви подаде Светия Дух! 
  "Сегашния документ е в съгласия с предходните международни документи,  които подчертават значението и ролята на религията, за построяване на мир в целия свят"...
    Те създават нова религия, и са я създали, и са се подписали. И тази религия се нарича "Построяване на мир в целия свят, за наслаждаване в земния живот"! А какъв е земният живот? Той е - похот, блуд, алкохолизъм, наркотици. Но всичкото това наслаждаване, което те искат, Бог го забранява, - а на тях, сатаната им разрешава! 
    Ето в такова наслаждение те искат да живеят. Но какво казват Светите Отци за света? Ефрем Сирин: 
    "Ех свете, как да те обичам, когато днес едно обещаваш, а утре друго вършиш"?
    Този свят е предател. Той постоянно ни предлага, това което не ни трябва. 
    "Диалогът, компромисите, разпространяването на културата, толерантността, приемането на другите и мирното съществуване, - могат значително да намалят икономическите, социалните, политическите и екологичните проблеми, които мъчат човешкия род". (Вижте, какво ги вълнува тях?) 
    "Надяваме се и се подвизаваме в стремежи, за постигане на всеобщ мир, в който всички ние бихме могли да се наслаждаваме, в този живот"...     В документа пише и, че хората трябвало да защитават всички религии... и всички християни трябвало да защитават синагогата (на сатана)!?
    Как можем ние да защитаваме синагогата? Под какво се подписва този Кирил Гундяев, със своите помощници? Как можем да подпишем това? Как да защитаваме тези, които убиха нашия Христос! 
    Ето такива прости и нагледни неща ви откривам и ви казвам. И не зная, какво още да ви кажа! 
    Ето това е религията "хрислам" или "бес-лам", или както и да е, това си е сатанинска религия, която е против Христа, Господа наш.  Тя е основана на миролюбието, и затова някои казват, че уж искали някого да примирят във войната. И даже пишат такива неща, че никаква война не можело да се оправдае, и никога войната не може да е от религията и от Бога. 
    А как тогава, Константин Велики е излязъл да побеждава злото? Как да не бием злото, как да не се бием против сатанизма? Да си мълчим ли просто така, когато сатанизмът е навлязъл в нашата земя. Защо нашата земя сега не е наша? Защото въздигнахте ръце към чужд бог, и последвахте лъжливи пророци. Затова Бог сега ви е отнел всичко. Правата, написани в законите, не действат, а ги прилагат, така, както си искат. И докато законът Божий не е над вас, те ще вършат своето... и ще ви убиват!
    Затова викам сега, още веднъж, за да дойде над нас Божият Покров, за да струи Духът Божий в нашите сърца, за да говорим и да чувставаме Господа, който живее в нашите сърца, който идва, очиства, утешава и голям мир подава. 
    Този мир, който Христос ни дава, а не този, който светът дава. Христос Своя мир ни дава, този, който идва в сърцата и Господ улавя сърцата ни, за Царството Божие. И ни утешава още тук, където имаме толкова мъки и всякакви проклятия, и толкова смърти. Но идва Господ и Своя мир ни носи, и ни утешава, и ни показва с мира си, че сме Негови чада. 
    Ние само чрез Духа Свети можем да разберем, че Господ идва при нас. А сега се наричаме вярващи, но полза от нас няма. Казват, че са глави на малката църква - семейството, но не са глава на църквата, понеже не изповядват Христа, правилно, предават го, и Бог не дава да са глави на църквата. Бог - Вседържителят, който разпределя всеки на неговото му място. 
    Затова знайте, че ако искате да сте глава на църквата, изповядвайте Христа. И когато и това с вас уредим... Господ ми откри, как ще започне да се заражда Света Рус. Тя ще се заражда във вашите сърца! 
    От това което ми дава Господ сега, аз чувствам, че Света Рус се възражда, чувствам съединение със светите Отци, чувствам в Духа Свети, нейната святост. 
    Ето това е Света Рус, а не това което гледате и виждате наоколо, - разни клубове и т.н. 
    И във вашите сърца ще загори огънят на радостта, и ще почувствате, че Бог е с вас, ще почувствате Света Рус и накрая ще разберете какво е това Света Рус. 
    И когато вашите сърца започнат да сияят, ще побегне от вас всеки злодей и враг, понеже във вашето сърце ще е Христос.
    А сега ще се изтребват, изтребват, изтребват. И ако Бог нещо поиска да допусне, мнозина от тези, които сега са против, те ще станат противници на Бога. И тези противници сега създават такива документи. 
    Аз не казвам че трябва да идете на война, - не казвам. Не трябва. Аз ви казвам верни братя и сестри, чуйте ме, съразпнете се с Христа. 
    Господи, вярвам че Ти си с мене, и всичко което ми е нужно и потребно, всичко ще ми дадеш. И ако ми дадеш горчиво хапче, ще го преглътна, понеже зная, че ще ми е много радостно и скъпо, да се съразпна с Господа Иисуса Христа. И с това ще се помирим с Бога Отца. Приемайте така всички скърби, които ви постигат.
    Не ви казвам да подписвате нещо... Но повече искам да ви кажа, че докато във вашите сърца не възкръсне Света Рус, врагът (дяволът) няма да избяга от вас.  Затова главната ми задача е, във вашите сърца да възкръсне Христос. И тогава ще се отделите от хората, които са "хрисламисти", или както и да се наричат. Това е юдаизъм. Затова и пишат, че трябва да защитаваме синагогите. 
    Всичко това е юдаизъм, и Кирил Гундяев, и всички там са се продали. Те са чужди, и са заграбили нашите храмове. Те са предатели. В тях е влязъл духът на антихриста, когато са влезли в Световния Съвет на Църквите. 

  Излезте от там, народ Божий и не участвайте с тях, нито в молитви, нито в нищо.
Тръгвайте си от тях, като от прокажени. Защото трябва да знаете, защо Господ е казвал на народа еврейски, в ония времена: Не се докосвайте, не общувайте с тези и тези народи, защото в тези народи, духът е нечист. И той би преминал в народа Божий.
  Всичките тези хора които сега убиват Русия, всички те ще си платят. И даже не можете да си представите, какъв съд им готви Господ. Те няма да могат да плачат понеже ще са в страх и ужас, понеже Господ ще отнеме всяка сълза от тях. Защото когато човек поплаче, по-леко му става, а при тях, и покаяние няма да има. Затова е било казано, че никого (от тях) няма да помилва Господ, а всички ще избият. Но както господ поиска.

  Сега дойде времето, когато Господ е поискал, в Помазаника свой, да съедини Духа на Илия пророка. Какво е това? Пророк Илия е велико дете Божие. Той, и жертва на Бога принасял, и с мечът, сам лично убил вааловите жреци. Как Господ го е благословил, и служба да служи, и да убива, - понеже не трябва да се прави така. 
    Сега това време дойде когато Господ гледа и зове към себе си хората, чиито сърца са живи. А вие тези хора, които все нещо доказват, когато конкретно им кажете, че това е предателство, а те все доказват нещо свое.
    Не е имал право Кирил Гундяев да тръгне сам. Запомнете това. Нарушил е Вселенския Събор. Неговото деяние не е било осветено от Светия Дух. Това е било Богопротивно дело. Той е тръгнал при врага Христов, самолично. Не се посъветва с нас, а после каза, че огромни сили му се противили. Разбира се, - Христос се противи на това. 
    Но те ненавиждат Господа Иисуса Христа, затова и скриха, и в тайна на беззаконието извърши срещата си. В тайна и тишина стана всичко това.  Ние не можем да го приемем. Затова моля за прошка от всички вас, скъпи приятели, ако някого съм засегнал с някоя своя дума. 
    Аз не мога да разговарям без гняв с тези хора, които не разбират от дума, и все нещо доказват и доказват, и отклоняват от пътя малкото стадо. И няма да разговарям с тях. Те за мен са врагове, и са предатели Христови. И в тях няма да възкръсва Христос, Света Русия. Христос е избрал много хора за Себе си, и аз имам много хора, и зная, братя и сестри, че вие сте твърде много. И още повече са тези, с които не се познаваме, но ще се запознаем. Така ми казва Господ. Той ще приведе всички, и всички ще се съберат под мое ръководство. Така казва Господ. Гледайте и проверете сами, ще се сбъдне ли това, или не. 
    А хората, които сега се тревожат и казват: "Владико Зоасима, ето тези не идват, тези не идват, онези не идват" - и ги призовават.
    Братя и сестри, не ги викайте! Те не са ми нужни. Те не са нужни, ни на Бога, ни на мен. Това са предатели. Господ ще уреди отделен съд за тях, и ще изтреби всички. 
    Спасявайте се приятели! 
    Господ наш Иисус Христос, по молитвите на Пречистата наша Света Богородица и на всички светии, да ни помилва и спаси, понеже е благ и Човеколюбив!   
    С Богом приятели! Амин.     Превод, Григор Симов, от:     ВАЖНО.  массовый исход из РПЦ Мп необходим для спасения.     https://www.youtube.com/watch?v=IaSuP7X_8m8  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28378300
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930