Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.11.2022 12:58 - Интервю на о. Елпидий за радио Фокус, Гръция, за конфликта в Украйна.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 1188 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Моля ви отец Елпидий, разкажете ни за неочакваните природни явления, които коментирахте. Ние виждаме такива и у нас. 

  - Това все още е нищо! Това е само началото.

  - Но също се говори много и за земетресения.

  - Това също е нищо! Идващото е много по страшно. Вулкани ще изригват и земята ще се промени.

  Запомни тези думи: структурата на земята ще се промени! Америка ще преживее толкова ужасяващи промени, че ще е за оплакване. Всичко това ще стане защото Америка даде сърцето си, да се поклони на сатана, и сатаната сега сам ще я унищожи. Сега те искат да направят същото, с глобална война. Но такава е Божията воля, а Божията воля не може да се променя. Запомни това!

  Русия ще бъде първото, от последните три царства в сегашния свят, а по-точно, - в сегашния му вид. И в момента тя има силата и властта от Бога, да стане враг на Антихриста.

  Америка вярва, че ще господства над света, след като унищожи Русия, но всъщност не осъзнава, че копае собствения си гроб. Всичките тези маневри и пробиви които правят не са нищо друго, освен остър опит на американците да спечелят войната, но това няма да стане. 

  Войната която запалиха в Сирия е единият край на дъгата, и сега тя ще премина към другия край на дъгата, в Северна Европа.

  Като казвам Северна Европа, нямам предвид Руско-украунската война, за която казват, че Украйна ще бъде унищожена от Русия. 

  Украйна е част от Русия, там е сърцето на Русия - в Киев. Руснаците и украинците знаят това. 

  Затова Германците сложиха техни хора, да управляват ЕС, чрез своите протестантски вижданя, сложиха си техни президенти, техни политически пешки, за да могат да откъснат Украйна от Русия. 

  Но това е невъзможно, чедо мое! Светците на Русия и Украйна няма да позволят това да се случи!

  Украинците (които са запазили здрав разум) ще приемат Русия. Но ако Русия удари Украйна, все едно себе си удря. Затова няма да стане, както си мислим.

  Украинците ще водят войната с натовски самолети, но ще бъдат разбити. 

  НАТО ще бъде разбито! Ще има големи бедствия за скандинавските държави.

  За съжаление, някои страни ще направят какастрофална грешка, вярвайки че Америка ще ги защити. Но всъшност Америка ги вкара в играта, за да пусне своята змия, и после ще ги изостави. 

  Едно ще ги посъветвам, както направих вчера, когато ми се обадиха от Румъния и питаха: "Отче, какво да правим с тази война межу Русия и Украйна?" Следователно, всички малки страни, които влязат във войната против Русия, трябва да знаят, че е много глупаво, кученце да скача срещу мечка.

  Съветът ми към тях, а и към моята страна Гърция е: "Спомнете си какво прави човек, когато се опитва да се спаси от мечка"! Пада на земята и се прави на умрял. Тогава мечката не го закача. 

  Ако не пазим неутралитет, казах на румънците, ако не сте неутрални, ще бъдете унищожени! За съжаление, неутралитет няма да спазват всички. Но няма да казвам, кои страни ще бъдат унищожени. Не искам да казвам, за да не използват думите ми, за атакуване на тези страни, които ще понесат ужасни щети. 

  За съжаление, това се отнася за много страни. За съжаление и Скандинавия, защото ще бъде подтикната от Америка, да тръгне против Русия.

  Много ме боли за Грузия, защото ше ще застане на страната на НАТО. Горко на България и Латвия, те също ще застанат на страната на американците. 

  Щеше да е добре да имаха поне малко акъл. По добре е да избегнат този сблъсък и да останат неутрални. Да не заемат нито една страна, нито руската, нито американската, ако искат да се спасят. За нас гърците важи същото. 

  Ако направим тази фатална грешка, ще бъдем въвлечени във война, която ще избухне със скоростта на светлината, и ще се води с оръжия, които дори не сме виждали до този момент.

  Русия е призвана от Бога, ръкоположена е от Бога, да унищожи Америка.  Отредена е да унищожи държавите на сатаната - Западна Европа и Америка, защото те отстъпиха от Бога и се предадоха на Сатаната.

  След всичко това знай, че истинският предтеча на Антихриста ще е Китай, - страната, която ще е модел за послушание на света, (модел) който дяволът ще наложи над целия свят. 

  Искам да ти кажа още нещо. Остави ги всичките тези "умници", които говорят всичкото това безумие, което слушаме от тях.

  Ако бяха разумни, щеше да е добре за тях, да се молят, защото утрешният ден ще е много труден. Няма да имаме храна утре, няма да имаме лекарства. 

  Утре, когато радиацията и замърсяванята се повишат невиждано, земята ще спре да ражда храна. 

  Разбираш ли сега скъпи мой Стефане, защо сърцето ми плаче, заради нещата които знам?

  - Моля ви отче, искам да ви задам още един въпрос, понеже времето ни изтича. Каква ще е ролята на папата, който скоро идва в Гърция, в тази ужасяваща ситуация, която ни описахте? 

  - Този Папа, чедо мое, беше избран, за да хвърли църквата в шок, но той няма да е папа, постоянно. Ще се наложи да го сменят отново, за да уравновесят тревожните схизматични тенденции, които ще се създадат в Католицизма. 
    Източник: https:youtube.com/watch?v=1fcmad7_72E  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28371777
Постинги: 4301
Коментари: 7559
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930