Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2022 10:55 - За тези които още се съмняват. Владика Йосиф, РПЦ Царска Империя
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 680 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 06.11.2022 16:27

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Христос возкресе скъпи приятели, братя и сестри! Искам да поговоря за днешното време. Обръщам се с този клип, към хората, които още ходят в храмовете на Московския Патриархат и не разбират съшността на ставащото.   

  И днес ми се наложи да поговоря с хора, които много обичат светия Отрок Вячеслав. На въпроса ходят ли в храма, отговориха, че ходят. - "Патриарх Кирил не поменаваме, а се молим, или за идващия цар, или за благочестивите свещеници и архиереи". 

  Ще ви прочета пророчество от светия преподобен Серафим Саровски: "Архиереите няма да вярват във възкресението Христово и във всеобщото възкресение". 

  За нечестието, което ще порази Църквата Христова е написано в Светото Писание. Това ще е признак на края на времето. Самият Господ Иисус Христос казва: - "Но Синът Човешки като дойде, ще намери ли вяра на земята?" Лука 18, 8. 

  Пророчество на свети Серафим Саровски: "Православната вяра ще бъде подгазена, архиереите на Църквата ще бъдат женени, а другите духовни лица, ще отстъпят от чистотата на Православието, и затова Господ тежко ще ги накаже. 

  Всякое пожелание да се внесе изменение в правилата и учението на Светата Църква, е ерес и хула срещу Светия Дух, която няма да се прости во веки!

  Аз немощният Серафим, три дни и три нощи молих Господа, по-добре мен да лиши от Царството Небесно, а тях да помилва. Но Господ отговори: "Няма да ги помилвам, защото те учат хората с учение човешко, и с език ме почитат, а сърцето им е далече от мене"!
  Братя и сестри, монашестващи и свещеници, които ще гледате това видеообръщение. Сега ще ви представя твърди факти и доказателства за ересите. И ако сте в храмове, където поменават патриарх Кирил, вие сте съучастници на тази ерес. Това е казвал светият изповедник Теодор Студит. Той предупреждавал и казвал: "Всяко общуване с ерес... е духовна смърт."

  Значи само еднократно общуване с ерес, е духовна смърт. Колко страшни думи! Светият изповедник казвал: Ако обикновен свещеник, някъде от далечна провинция, поменава своя архиерей, който е причастен към ерес, - само за едното поменаване, той се лишава, според светите канони, от право да извършва Богослужения! Вижте каква строгост!

  А сега, ще видите на видеоклип, Андрей Кураев, който казва: "Каноните сега не действат. Целунете ги и ги сложете на ниската полица".

  Във видеоклипа ще видите ясни доказателства: молитва с еретици, побратимяване, целуване и подписване на съвместна Уния! (Клипа можете да гледате на адреса, най-долу.)

  А какво ни казва Апостолското правило 45: "Епископ или презвитер, или дякон, молил се еретици, да бъде отлъчен, а ако им позволи да действат нещо в църквата, да бъде низвергнат." 

  А сега послушайте, какво казва дякон Кураев: (Показват извадка от клипа).

  Братя и сестри, отци, майки (монахини), - сега ще ви покажа конкретен факт, където "патриярх" Кирил се отрече пред камерите, от Светата Троица, от Господа наш Иисуса Христа.

  При посещение на болни даца в болница, където имало деца, и православни и мюсулмани. (Въпросните кадри са в същив видеоклип)

  Кирил ги поздрави и каза: "Аз зная, че тук има православни деца, и мюсулмани, и всеки се моли на един и същ Творец".  

  Ето това е ерес. Ние православните почитаме догмата за Светата Троица, а мюсулманите го отхвърлят. Те не приемат Господа Иисуса Христа, за Господ, а го считат - Пророк. 

  А какво казва нашият Господ Иисус Христос в Светото Евангелие? Господ казал на учениците си: Матея, глава 10, стих 40: "Който приема вас, Мене приема, а който приема Мене, приема Тогова, Който Ме е пратил"...

  Което значи, че не приемайки Господа наш, мюсулманите не приемат и Бога Отца! Ето затова, тук патриарх Кирил се е отрекъл от Светата Троица!  "Всеки се моли на един и същ творец", - това е ерес!

  "И цялата вселена да се причастява с Патриарха - отстъпник , аз няма да се причастявам с него, вовек!" - свети Максим Изповедник.

  Ето ви, братя и сестри, още едно доказателство (във видеоклипа), където с католически кардинали и с еретика папа Римски (и с юдеи), - Патриархът Кирил се покланя на огъня и запалва жертва за холокоста. 

  Братя и сестри, Московският Патриархат въвлякоха Църквата в Световния Съвет на Църквите, където е сборище на нечестиви, с което вие не трябва да имате никакво молитвено общение, с иноверци. 

  На архиерейски събор 2016 г. епископи, митрополити, архиереи подписаха еретически документ, с което, с подписите си, внесоха в църквата, екуменизъм, глобализъм и отношения с останалия не християнски свят.

  На 12 февруари 2016 г. лъжепатриархът Кирил, след архиерейски събор, отлетя за среща с папата Римски - еретика, където тайно прекарали два часа в разговор, и подписали "Хаванска Уния". По този начин у нас се появи сестра - църква (на католиците). 

  Така е нарушен деветият член от Символа на Вярата: "Верую в единую соборную и Апостолскую церков". Тя (Църквата) е една! 

  От къде може да се появи сестра - църква? Излиза, че Господ се е разделил. Това е ерес! 

  А сега братя и сестри, нека разберем, какво е това "уния", според думите на самия патриарх Кирил. За начало ще ви прочета думите на лъжепатриарх Кирил:  "Какво е уния? Унията е "православен обряд + католическо вероучение". Специално беше създадена такава конструкция, за да се привличат православните в католичеството. Понеже току-така праволсавен, няма да тръгне в католическа църква. Но ако той не забелязва никакви различия, - влиза в православна църква, а се оказва в католическа. 

  Била създадена такава специална система, за да се осъществява католическа експанзия. Средновековен, завоевателен метод". 

  Братя и сестри, това е говорено пред телекамера, и е ерес всенародна (вижте в същия видеоклип).

  ...След като се върна от Хавана, след подписването на унията, - на официалния сайт, на Московския Патриархат, журналист попитал лъжепатриярха Кирил:  - Разубеждава ли ви някой?

  - "Никой не ме е разубеждавал, понеже никой не знаеше. За тази среща знаеха 5 човека, - нама да им назовавам светите имената. Защо беше така? Защото да се подготви такава среща в условията на гласност, не е възможно. Има прекалено много противници, и даже, не тези мили, добри православни хора, които считат, че има опасности от такава среща. Но има много по-мощни сили, които не искат това. Затова трябваше спокойно и в тишина да я готвим. Което и направихме".

  Братя и сестри, кои са тези по-мощни сили? По-мощните сили, това е Господ. Така, той нарича Господан наш Иисуса Христа - противник! 

  И сега сами помислете, кого поменавате на Богослуженията? 

  Свещеници, епископи, митрополити, това е призив към вас: Нима не виждате, нима не чувате? Вие сами отивате в погибел, и народа повличате със себе си. Вие призовавате хората да приемат глобализациата, биометрията, ваксинациите, а това е печатът на антихриста! 

  Какво правите? Братя и сестри, нима не виждате? Отделете се от тях. Това е църква на лукавстващи. Свещениците им са наемници, вълци в овчи кожи, разхищаващи стадото Христово. А вие ги поменавате! Вие заедно с тях се причастявате! 

  Ето това са фактите и доказателствата. (показват видео с прегръдките и целувките на папата и патриарх Кирил.)

  Светите Отци казват, че където е въведена ерес, Ангелът Божий напуска тези места, и такава църква става обикновена сграда. "Ето оставя се домът ви пуст"!  Много от вас се питат, какво да правят, къде да идат? Къде да се изповядват, къде да се причастяват?

  Според светите пророчества, в последните времена, Господ ще дари на руския народ, Православен Цар - Помазаник Свой. 

  И това време дойде! Царят е сред нас! Имаше помазание за царство, имаше венчание за царство. Но за голямо съжаление, мнозина не го приемат. Слушат всякакви злословя и хулители, и не го приемат. А трябваше да го почувстват със сърцето си. В светите пророчества е казано, че Православният Цар ще събере Събор, където ще бъде осъдена цялата тази антихристова ерес. Нечестивите архиереи ще бъдат премахнати, а верни служители ще стоят пред престола.

  И Съборът се проведе, по повеление на Царицата Небесна, на Успение на Света Богородица. На събора имаше и епископи, и архиереи, и монашестващи, и миряни, т.е. пълнота на събора, начело с Патриарха. 

  (За подготовката на този Църковно народен събор владика Зосима каза, че ако поканим всички верни и се събере много народ, ще ни разгонят. Затова които пожелаят, е можело да бъдат записани, че са участвали в Събора - задочно! Г.С.) На този събор, за първ път бе предаден на проклятие духът антихристов. 

  И понеже Московският патриархат е потънал в ерес, и свещениците водят народа в погибел, затова, по Божие повеление, Московският Патриархат е отсечен от клона Христов. 

  И е даден срок на монашестващите, миряните и свещениците, до Рождество Христово, да преминат в РПЦ Царска Империя, - в чистотата на вярата Православна. След този срок, след Рождествво Хрисово, упорстващите ще бъдат наричани еретици - разколници. Това се отнася за всички, които продължават да ходят в еретическата църква!

  След като бе проведен Съборът (в деня на Успение Бпогородично), на 14 и 15 септември в Казахстан се провел конгрес на всички религиозни конфесии, където официялно приели Единна световна религия "Хрислам".

  И сега, хората които ходите в еретическите храмове на Московския Патриархат, знайте, първо, че не ходите в православни храмове, а в католически, и второ, вие сте в Хрислама, в религията на Антихриста.

  Излизайте от нея! Тази църква е погибелна. Даже една познати скоро каза, че в един град, православни свещеници започнали да ходят в джамии, и там се молят. Ето това са плодовете от тези (екуменически) конгреси. 

  Духовенството ви въвлича и вас миряните в погибел. Благославя ви за ваксиниране, за приемане печата на антихриста. Благословяват ви да приемате документите, а те са "клетва за вярност на антихриста". 

  Господ, чрез Архангел Михаил и чрез ... заповядал да се издаде "присяга" (клетвата за верност на Царя). И който сега приема клетвата за вярност, той влиза в редовете на Воинството Небесно, заедно с архангел Михаил. 

  И приемайки "присягата", на приелите се прощават родовите грехове. И понеже времената сега са тежки, Господ дарува на човека два - три Ангела Хранители, за защита. И такъв човек ще е под особена благодат Божия, под покров. 

  Сега у нас в Света Рус започна война. Води се ционска война, насъскаха славянски народи, брат против брата. И това е началото на трета световна война.

  В пророчествата е казано, че третата световна война ще е за изтребление. За очистване на всички нечестиви, еретици, магйосници и т.н. Защото гневът Божий вече е на предела. Това казала самата Царица Небесна (Богородица), явила се на отрока Павел, и заповядала, хората да напускат градовете, понеже градове няма да има (ще бъдат унищожени).

  Събуждайте се братя и сестри, стига сте спали! Стига сте ходили след вълци в овчи кожи! Отделяйте се от тях, не идете заедно с тях в погибел! 

  Пазете вярата Православна. Спасявайте се приятели. Моля за прошка. ако някого съм обидил или осъдил, - моля за прошка! С Богом!

    Превод, Григор Симов, от:
    https://www.youtube.com/watch?v=cbesW_zpdRw
  для тех кто ещё сомневается. вл. Иосиф       Господи, Благослови!    



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28376935
Постинги: 4303
Коментари: 7561
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930