Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.11.2022 09:24 - Какво ще стане след войната в Украйна! Архимандрит Елпидий (Гръция), 8 март, 2022 г.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 814 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Зад всичко което се случва сега около нас, в последно време... (на глобално ниво), войната в Сирия, или войната в Украйна, или Глобалната икономическа рецесия, която като кошмар ще се разпространява по целия свят, - зад всичко това се крие ужасната, скрита световна сила, знаменитата Пентархия (Петовластие) на Мрака! Това е тайна организация от 5 семейства, които напълно са преданни на Сатаната, и на него се кланят. 

  Тази организация притежава несметни богатства. И чрез банките и медиите, контролира всичките държави и цялата световна икономика, политиката и религията. Целта на пентархията на Мрака е, да установи Световно правителство и Световна Религия, начело с лъже-пророка Антихрист, който да е политически и църковен лидер (на целия свят). 

  В основата на плана, който той сега е подготвил, - за пълното постигане на неговите цели, - е предвидено, пълно унищожаване на всички нации, за да не може да има от никъде реакции или съпротива против него. 

  Но всъщност, колкото и невероятно да ви се стори сега това, което ще ви кажа, - неговите катастрофични планове включват - разрушаване на Европа и Америка. Защото той не иска да съществува каквато и да е държава или коалиция от държави, чийто курс се различава от този, който самият той определя. 

  Затова той е поставил за лидери на народите, избрани от него личности, слепи пешки - марионетки (вие ги виждате, всичките), които не се колебаят да изпълняват сатанинската клетва, която са дали пред него. 

  Затова те станаха безжалостни убийци, даже и на народите, които са поставени да управляват. 

  Но сега стигнахме до момента, когато пророчествата на свети Паисий Светогорец се изпълняват по най-невероятен начин. 

  "Пентархията на Мрака" използва за разходен материал англосаксите, Америка и Франция, които (преди собственото им унищожение), да разрушат Русия и Европа.   Защо искат да унищожат Русия? Защото Русия е единствената страна, която заради религията (Православието) и различната духовна възприемчивост, се настрои против тях. Русия, даже открито предизвика водещото семейство - Ротшилдови. А Европа искат да унищожат, по друга причина. 

  Понеже, обединена Европа, под ръководството на Германия, започна да се превръща в нова световна държава, със самостоятелно политическо поведение, различно от техните планове. 

  И наистина, в последните години, добрите отношения между Русия и Германия, можеха да ги превърнат в една, мощна държава. Това се виждаше от общия газопровод, който можеше да обедини Русия и Германия. 

  Тези и некои други фактори, извънредно дразнеха "Пентархията", и това трябваше да бъде прекратено. Затова Англия, понеже не можа да измести Германия и да стане водещата държава в Европа, набързо напусна Обединена Европа. И войната вече беше неизбежна.

  Сега войната започна, и събитията ще се развиват с мълниеноста скорост. Войната на Русия с Украйна ще премине в по широки мащаби и ще се разпространи по цяла Европа. 

  НАТО ще взема активно участие, но ще понесе тежко поражение. Всички държави от НАТО, ще бъдат принудени, поради кръвожадните стремежи на Америка, да участвт в тази голяма война, която ще ги унищожи. 

  Ето как ние приемаме странните думи, които веднъж свети Паисий каза пред група американци, посетили го на Света Гора:  

  "Американците са убийци на народите"... В тази война няма да има пощада ни за една държава. Едни държави в Северна и Централна Европа ще бъдат напълно разрушени и заличени от картата. Други ще бъдат разделени на неколко неголеми държави, в които гражданските конфликти ще продължават. А други ще станат обширни пустини. - Това е за Европа. А на Изток ще има други, не по-малки ужаси. 

  Сега ще е война, мор, глад, мъки, които със скоростта на мълния, ще се разпространят по всичките сатанински европейски държави, които подчиниха истинската вяра и моралните ценности на Евангелието, на сатанинския избор на Луцифер. 

  На ни един църковен лидер, не достигна християнска смелост и мъжество, да се съпротивява и да изповяда Христа! Те предадоха Христа и отхвърлиха Евангелската Истина. И не само Го предадоха, но се опитваха със заплахи и шантаж, да натрапят своето предателство, и на своето паство. 

  Така те предизвикаха, не само тъга у Бога, но предизвикаха и Неговия Божествен гняв, поради огромното им вероломство, да отричат светостта и непорочността на Светото Причастие. 

  Всичко това е втората страна на монетата, - духовната основа на събитята, които са интерпретация на духовната страна на идващата катастрофа. 

  Църковните лидери с готовност и без никаква реакция, приеха всичките антихристови, сатанински проекти (закони и наредби) издадени от политическите лидери, с което разрушиха фундаменталните основи на християнството. С това те предизвикаха убъркване и християнска дезориентация в безброй души на невинните християни.  И сега Бог ще позволи, на тях и на нас, да видим пагубните последствия от това нечестие. 

  Времето на лъжливия (уж) християнски начин, по който ние живеехме и продължаваме да живеем, е към края си. Времето, плевелите окончателно да бъдат отделени от пшеницата, започна.

  Започнаха четирите критични Пасхи (Великдени), с които всичко ще бъде оценено.


Първата Пасха на предателството отмина. Не забравяйте, че миналата година, ние даже променихме деня на възкресението, и вместо на Възкресение, ние тук в Гърция (по нареждане на правителството), го празнувайме в събота (т.е. вместо в полунощ, в 0 часът, срещу Великден, - в 23 ч. в събота вечер)!

  Наближава втората Пасха, с огън и кръв, и третата Пасха, с глад, нищета и банкрутства. А четвъртата Пасха, за узнаване на истината, ще бъде назначена от Небесата!  

  Но на последната Паска, когато ние всички, истински и свободно ще славим нашия Господ, на руините от разрушената и обгорена земя, Господ ще покаже на целия свят, Кой всъщност ръководи Света. 

  Часовете в които живеем са много важни (в това никой не се съмнява), но от това което казах, би имало полза, само, ако всеки от нас се разкае за грешките си и промени начина си на живот, - ако се върнем към Бога, като към Свой Баща и ръководител на нашия живот. 

  Но в това покаяние, не трабва да отсъстват Първосвещениците, т.е. Архиереите, и особено тези, които от страх или поради измамата и шантажа на политиците, са били въведени в заблуждение и са действали неправилно, по отношение на вярата, - във вреда на своето паство.  

  Така, както греховете на родителите могат да поразяват душите на децата, така и тук, предателството, страхът и неразкаяността на духовните ръководители на Църквата, в допълнение към личното им духовно падение, може да унищожат и душите на децата.  В тези страшни времена, когато светът си отива и се готви голяма  световна катастрофа, нека проявим поне елементарно благоразумие, да пожалим всички нас, - духовенството и миряните, обикновените християни и Първосвещениците, - за да ни съжали Господ. 

  Ако нашите почитаеми Отци - архиереи се покаят, може да предизвикат чудесна намеса на Господа наш Иисус Христос, за да спаси, не само християните, но и всички хора. 

  Ако това не бъде направено, не мога да си предтавя, какви пагубни и ужасни неща ще се случат, поради нашето неразкаяние. 

  Днес, скъпи Стефане, чрез вашата радиостанция, аз бих искал да поканя всички мъже, жени и деца, да се присъединят към молитвата, към нашия Бог, и към молитвите, към Милосърдната Майка на нашия Господ, която, от светите Свои икони плаче за нас и ни моли, да се покаем, за да може да ни спаси от злото...

    Превод, извадка, Григор Симов, от:
    "Какво ще стане след войната в Украйна! Архимандрит Елпидий" 
    от адрес: https://www.youtube.com/watch?v=7Q5Sj1pl8pU



Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28363959
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930