Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.11.2022 14:17 - Явление на Богородица и Серафим Саровски: Два страшни греха ще погубят християните.
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 953 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.11.2022 14:19

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Христос возкресе братя и сестри! Воистину возкресе!
  Свидетелства на Самата Богородица и на Серафим Саровски, което станало неотдавна, по свидетелство на р.б. Андрей. 

  Богородица каза, че "почти не остана време, до края на Века (на света)... Два страшни греха ще погубят практически всички християни, в последно време. 

  Много, много малко са християните, стоящи във вярата, стоящи в истината. Това, особено се отнася до всички участващи в екуменическите служби. Двата гряха които Тя назова, са приравнени от Господа, именно, към греха, който ние разбираме, като "хула против Светия Дух". Първият от тях е, участието в екуменическата ерес, - както на самите Патриарси, свещеници и епископи, също и на паството, което ще бъде привлечено в това служение, чрез което екуменистите ще приведат всички християни, да приемат самия Антихрист. Т.е. този, който (чийто дух) ще е в Църквата, вместо Христа!!

  Ако Йоан Богослов ни е предупреждавал, че ако първите антихристи - еретици, които са се появявали в първата Църква, и са започнали да изкривяват учението, - кой е Иисус Христос, - то, последните еретици са днешните еукуменисти. 

  Божията Майка каза, че това е последната и най-страшна ерес, за която Господ (на) никого няма да прости (който ще участва в това) понеже това е самата религия на Антихриста! Чрез нея, множество християни, от разни конфесии, ще бъдат приведени, да приемат антихриста, а истинския Христос, ще отхвърлят. И ще се поклонят на този, който ще дойде "в свое име" - вместо Христа. 

  Затова тази ерес се счита за най-страшната и най-последната на земята. След което ще дойде и Самият Господ, и с Духа на устата Си, ще погуби нечестивеца, който ще е заел Неговото място на земята. 

  Но заедно с тях ще бъдат погубени и всички, които са го приели, с религията на екуменизма и чрез белега, който те ще получат. 

  Ето това каза Богородица, за втория страшен грях, - приемането на електронните документи или т.н. Идентификационни Документи, които плавно ще прераснат в самия белег на антихриста.

  Това са двата гряха, които няма да се простят на хората, ни в този Век, ни в Бъдещия, - скъпи мои братя и сестри.

  Аз силно ви пожелавам, да стоите в истината и да разбирате, кой е Иисус Христос - Истинския Бог и Истинският Човек, който е дошел в света, за да положи душата Си за Света, за да спаси човечеството от греховете. Той е Истинският Месия и Истинският Спасител.

  И именно против това, ще говорят екуменистите, на края, понеже вече няма да Го приемат за свой Спасител. 

  И така, скъпи мои, - Богородица казала също и за страшния, пагубен грях - пиенето на алкохол. 

  В сегашното време, казала Тя, трябва всякакво винопиене и веселби, да се отложат, защото времената са много тежки. И който иска да се спаси, трябва да се пази от това, защото от това, ще дойде погибел за всички.

  А Серафим Саровски, който бил заедно с Богородица, казал и това, че трябва да се молим за умрелите, понеже време почти не остана, а те се нуждаят от нашата молитвена помощ. Той казал, че е най-добре да се молим нощем, от 3, до 4 часът, понеже по това време се извършва Небесната Служба!

  Той казал, че по това време (от 3 до 4 - нощем), една молитва се брои, за 10. И ако прочетем две катизми, нощем, те ще се броят за цял Псалтир. 

  След всяка "слава" трябва да изреждате имената на тези, за които се молите.  Отеца Серафим казал и това, че пророчеството му, за руските архиереи на Църквата, е истинско, и че всички те ше погинат! Ще се спасят, по един - двама, максимум - по трима духовници, от всяка Епархия, - не повече. 

  Също и на р.б. Андрей било показано видение, как миряните вървят след свещениците си, и заедно с тях падат в пропастта на Ада. И състоянието на тези хора било, като на зомбирани. Те не са владеели, нито умовете си, нито сърцата си, и били под въздействието на духа на лъжата ("духа лести"), който действа и чрез новомодните електронни устройства! 

  Така екуменизмът подготвя всички, за приемане на Антихриста. И с това се занимават, непосредствено, всичките духовни лидери, на всичките "църкви".  

  Всичките Патриарси и епископи, са в първите редове. И всички, които участват в службите и ги поменават, всички те също ще се броят за сътрудници в това дяволско дело. 

  Това е духовна смърт, както за тях, така и за всички посещаващи църквите. "Това е хула срещу Светия Дух", - по думите на Божията Майка, - "който няма да се прости, ни в този век, ни в бъдещия"! 

  Също искам да засвидетелствам и това, че Богородица каза, че за християните, даже и да мълчат за тази ерес, е тежък грях, който е приравнен с хула срещу Светия Дух. 

  Всеки който е чул думите на Божията Майка, или други свидетелства, и разбира, какво става, - не трябва да мълчи. Но 90 на сто от християните ходят в храмовете на отстъпниците, и са си сложили маски (за да мълчат) и участват в служенето им, на антихриста.

  Бог отхвърля тези служби, и за тези служби те ще получат страшния гнев Божий.  И така, скъпи мои, Божията майка каза за приемането на електронния паспорт (личната карта), че това е приемане на антихристовия белег! И това също не забравяйте, понеже днес това много усилено ще се внедрява. 

  Също ще приведа свидетелство от духовното чадо на свети Василий Тулски, известния изповедник на истинската вяра. Който след смъртта си е показал много чудеса, с помощ, към тези, които са се обръщали към него. 

  Този човек (неговото духовно чадо) свидетелства, че след смъртта на светията, започнал да пада духовно и отново започнал да участва в богослуженията на местния епископ - еретик. 

  След което му се явил във видение отец Василий, който му казал: "Никой, който поменава еретиците и заедно с тях се моли, няма да получи помощ от мене. Запомни това, и предай на други! Не трябва да се служи заедно, и да се поменават еретици! Всички те ще отидат в ада. Не трябва за тях да се молите, и не трябва да се поменават!"

  Надявам се тези думи от Господа, да послужат на хората, които ги чуят, понеже са думи на самата Богородица, на самия свети Серафим Саровски, и също, на светия Василий Тулски. 

  Това е всичко, скъпи мои. 
  Христос Возкресе! Воистина возкресе!
    Превод от видео, Григор Симов, от:
      https://www.youtube.com/watch?v=h4ZtSTW4bos
  Явление Божией Матери - два страшных греха погубят почти всех христиан. Ирина Русова 21.05.2022 г.
    https://www.youtube.com/watch?v=2lzffK4aRdk
  Явление Божией Матери два страшных греха погубят почти всех христиан Захар Бублик 21.10.2022 г.
    https://www.youtube.com/watch?v=Y-EQdXABc-0
  Явление Божией Матери - два страшных греха погубят почти всех христиан. Плюшевый Медведь преди 4 дни  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28355514
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930