Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2022 13:39 - Подписвайте Клетвата на Държавния Патриарх на РПЦ (Руската Православна Църква) Царска Империя, Зосима:
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 262 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 20.11.2022 13:44


Братя и сестри, Христос Возкресе! Радвайте се всички верни на Господа.
Днес на мен грешния (Руския Цар и Патриарх Зосима), Архангел Михаил ми откри, да разкажа на всички вас, верните, които са подписали "Клетвата за верност" (Присяга), как да се защитавате и да защитавате клетвата, която подписвате, и как да отговаряте на всички, които ви питат и ви обиждат, и ви хулят, че тази "Клетва" била антихристова. Но Архангел Михаил така мъдро я е благословил и устрои, че няма да има прошка за всички, които няма да я подпишат.

  Понеже в Клетвата е написано, че всеки, който я подписва, е православен, и се отрича от всяка ерес, и се отрича от всякакво магьосничество и чародейство, т.е. от всякое зло...

  Затова, не се плашете, когато ви хулят! Понеже, ако аз съм лъже-цар, значи вие се подписвате против мене, понеже сте подписали, че сте "православен, и се отричате от всяка ерес, и от всякакво магьосничество и чародейство"!

  Ето как мъдро Архангел Михаил е устроил "Клетвата", та за хулителите да няма прощение. 

  Спасявайте се приятели и не се отчайвайте. Бог е с нас, и той непременно ще благослови своите хора, с мир. А сега се води война за изтребление. 

  Хората, които са получавали новите документи, започвайки още от "ваучерите" (за който старците са казвали, че това е сатанински документ), и са изнаприемали всичките днешни сатанински документи, - тези хора, всеки път, са подписвали клетва за верност на сатаната! 

  Но на Господа било угодно, да спаси своите деца от всичко това, като ни даде Помазаник (Божий Избранник - Цар), който никога не е получавал никакъв документ, и никога не е принадлежал на тази еР-еФ-ия (т.е. на Руската Федерация). И Господ така е уредил, че подписвайки "Клетвата" вие се отказвате от клетвата си пред сатаната (която сте подписвали, при получаването на всеки от новите електронни документи и карти!!). Така, Господ иска да спаси всички вас, приятели мои! 

  Тази война се води, за изтребление на хората, които вече са си "взели" по цял куп сатанински електронни карти и документи, и затова, ще отидат при сатаната. 

  Отците са казали, че тази война ще е за изтребление. Затова тези които подписват "Клетвата", не участват в тази Ционска война. 

  А вас, Господ, който знае съдбите на всички, вече започва да ви ръководи.  Това ви се дава, за спасение.  Спасявайте се!  


    Извадка от:

https://www.youtube.com/watch?v=vWlZ3Yi01Dw

  "Присягайте Державному Патриарху Зосиме!РПЦ Царская Империя".      


Превод, Григор Симов



Гласувай:
2


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28374159
Постинги: 4302
Коментари: 7560
Гласове: 8248
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930