Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.11.2022 14:09 - Бог откри Своя Съд над свещенството. Руският Цар и Патриарх Зосима!
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 617 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.11.2022 10:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Светият Дух открива, защо сега много свещеници се заблудиха. Заблудиха се само затова, че приеха документите. И затова, че са тръгнали в екуменизма, за обединяване на всички религии, в ерес (начело с антихриста)...

  ...Когато децата Божии плачеха и питаха: Къде ни заведохте вие, свещениците? Вие ги успокоявахте и ги благославяхте да получават електронните карти. И чак след това се поосъзнахте и излязохте в "непоминание". 

  Вие се наричате изповедници на вярата, като Лопатин, например... Но какви изповедници може да сте, когато благославяте получаването на лични карти? Какъв изповедник си, когато лъжеш и клеветиш? 

  Днес ще те разобличавам, понеже на братята омръзна, да ходиш да се оплакваш в милицията (полициата), от тях. 

  Трябва да разбирате братя и сестри, какъв е този дух? Тези хора ще получат своето, аз им обещавам. За всяка своя постъпка, те ще отговарят, с цялата строгост на християнския начин на живот. 

  Преди, когато нашият Господ Иисус Христос дошел на земята, той дошел, не за да съди хората, но да ги помилва и да ги спаси. Но сега наближи Неговият Съд.  И преди Неговия Страшен Съд, той постави Свой Помазаник, комуто вложи в сърцето, да изрече още тук, страшен съд над вас. Над всички вас лицемери, които въставате срещу мене. 

  Аз зная, че вашият дух е сатанински. Вие се опитвате да носите благочестиво име, за пред хората, но всъщност сте "варосани гробници ". (Матея, гл.23) 

  Именно такива свещеници са убивали нашия Господ Иисус Христос. Ето, аз ви разобличавам и казвам, че във вашите писания, вие лъжете народа. В Името на Господа, лъжете за мене. И слава Богу, че го направихте. 

  Сайтът "трети рим" ще си спомни, как под омофора на Богородица, уж се прокрадвала някаква лъжа!? Нима мислите, че Богородица някога ще прикрие това! Никога няма да го направи! 

  Христос е нашият глас на Истината. Затова когато говори свещенослужител, трябва жадно да слушате. А той е дължен да говори така, че да жадувате да пиете от тази водичка, още, и още. 

  В Светия Дух трябва да учите, а не да се занимавате с оскърбяване на ближни хора, в името на някаква ревност.

  А колко убийства са вършени, започвайки от Господа, и колко Пророци са избили. И този дух, до сега, постоянно властва. А вие хората, живеещи в това време, за съжаление, не можете да го разпознаете. 

  Но ваше задължение е да разпознаете, къде се говори Истината. Помагай им Боже!  Клеветата срещу спасителя и унижаването Му, е Богоубийство. А завистта е ръжда, разяждаща душата на завистника. Такъв човек, денем и нощем няма покой и винаги е недоволен... гняв и постоянна злоба го мъчат. 

  Възлюбени в Христа, братя и сестри, да се пазим от този порок и да се опитваме да възпитаме в сърцето си уважение и любов към всяко добро дело. 

  Светите отци казват: "Видите ли ближнен, който в нещо ви превъзхожда, не допускайте завистта, а възнесете топла молитва към Господа, да укрепи и да умножи добродетелите на ближния. Тогава и Господ няма да ви остави без Своята милост и любов".

  А тези които са заразени от този гнусен порок и искат да се избавят от него, светите отци съветват, да се умъртви майката на тази страст - гордостта. 

  И свети Апостол павел препоръчва, да придобиваме и постигаме любов, понеже любовта не завижда. И тогава завистта ще отпадне сама. 

  Освен това, трябва да знаем, че "всичко което има човек, не може и не трябва да се счита за важно и велико. И затова не може да е обект на завист. 

  За християнина истинските блага трябва да са небесните блага, а останалото: здраве, богатство, почести, са временни и тленни неща, и не трябва да пораждат завист. 

  Нека се стараем да имаме любов между нас, понеже няма нищо на света, по-сладко от мира, и затова се молим на Господа да утвърди мир между нас, за да се избавим от гнусния порок на завистта, и да избегнем наказанието от Господа, на Неговия страшен и праведен Съд. Амин." (Проповед на Кирил Павлов, нашия дивен старец)


  Свещенослужителят протойерей Валери Харитонов пише против мен, че никога не съм бил в синода на Агафангел. 

  Но това е поредното свидетелство за мене, и Господ свидетелства чрез тези документи, за вас, че аз не съм от синодите, които са регистрирани с номер. А синодът на агафангел Пашковски е зарегистриран. Сградите са му регистрирани и хората които ходят при него, са регистрирани. Те всички ходят с номера сатанински.  

  Затова, аз никога не съм бил към този синод. Но никой от тези хора лицемери не призна, че аз не съм получил хиротония от синода на Агафангел Пашковски, и от грузински архийерей. Това всички го знаят, но мълчат. 

  Затова приятели, не слушайте тези хора, които използват лъжи, а уж защитават Бога.  Аз никога не съм се готвел да съм под омофора на Агафангел Пашковски. Понеже той открито проповядва биометрията. А това е сатанинско дело. Такива хора са деца на дявола.

  Запомнете, че днес Господ е поставил предел. Той днес ми се яви на сън, с Духа Си, посети сърцето ми и каза: "Предай на целия народ, тези думи, че за да спася човечеството в последното време, което силно е напоено с гордост, дойде Моето време антихристово и затова река Ефрат почти пресъхна. 

  И когато се случва всичко това, за да може да бъдат спасени тези горди хора, те трябваше да бъдат заключени, за непослушание. 

  А после Господ подаде човек, който не е виновен в този грах, и чрез него откри на целия народ волята Си...

  Такива хора (пророци или помазаник) откриват на народа, поради кой грях или причина, народът е паднал. И по каква причина сега, само след още една крачка, народът ще погине. 

  Именно това казва Господ: Предай на всички, да знаят, че когато изпратих от Духа Свети, вразумление, че всичките свети отци са казвали, че всичко ще започне с документите, с ваучерите, а те са сатанински. Именно от този момент, когато чуха за моя Съд - предупреждение към народа, не се възползваха, а свещениците започнаха да говорят против всичко това (което казах), и изнавзеха всякаквите там, документи сатанински. 

  И какво се получи? Господ казва: "Аз съм Бог на Истината и никога няма да се примиря с лъжата." 

  ...И когато свещениците паднаха и взеха документите сатанински, с това, те са подписали клетва за вярност на сатаната... Те не могат да спорят с мен, защото, ако съм казал някъде нещо неправо, то, подскажете, кое е неправо! А ако не, защо ме обиждате, нахвърляте се срещу мене и т.н.

  Ето това е най-главното, което Господ обявява, че сте взели тези документи. Взели сте ги, но когато се покаяхте и се избавихте от тях, Господ прие вашето покаяние. 

  Чрез отец Василий Тулски, Господ много обяснява тези неща, чрез Своя Дух Свети. Но когато Господ постави Помазаника, той обяви на всичи ви, че Господ ви е позволил, по милост Божия, да служите, макар че по закона на Духа Свети, ("изволи ся духу Светому и нам"), - всеки който е приел тези документи, това е отричане от Христа, а всички вие вярващите признавате, че е така, и тогава, всеки който се е отрекъл от Христа, не може да е свещенослужител. И всеки, който е имал някакъв сан, се низвергва, до мирянин, независимо монах ли е или свещеник. Този закон няма да се погази.

  И Господ ви казва сега, чрез помазаника Си, че ме е упазил до сега, затова, и аз не съм приел тези документи. Вие ме злословите за някои светски прегрешения, обикновени, човешки, а Господ ми е дал съд над вас и каза: "обяви им сега съда, съд от Бога Жив Израилев, над всички хора... 

  Затова, за да се възстановите за свещенослужение, а по закон нямате такова право въобще, понеже който е низвергнат, не може да бъде възстановен никога за служение. Освен ако се докаже със съборно решение, че някого неправилно са осъдили.  Затова вие нямате право да служите, и всеки път, когато влизате във Светая Светих, вие падате в смъртен грях.  

  Затова братя и сестри, Светият Дух ви открива, защо сега много свещеници се заблудиха. Заблудиха се само затова, понеже приеха документите. И затова, че са започнали да идат в екуменизма, в обединяването на всички религии, в ерес. Това са двете причини, всичко това да се случи. 

  Защото антихристовата система бие човека от две страни. От една страна със светските (електронни) технологии за нанасяне белега, а от друга, с тези, които водят хората в ерес.

  Но най-главното е... да ви помогне Господ да чуете, какво трябва да направите вие, които сте взели документи, та Господ да ви прости. 

  Както всички знаем, ако човек съгреши, трябва да отиде в храма, да се изповяда. И когато свещеникът "разреши", човекът се причастява. 

  Така и тук се получава, че хората които са взели документите, трябва да се изповядат. Но същността не е в документите, а в това, че са извършили предателство на Христа, и са подписали "клетва" пред сатаната! 

  Затова сега става така, че Господ, за да спаси народа, ни е дал Помазаник, който не участва в това (предателство). Но това не е моя заслуга, а трябва да се хваля само с Господа, както казва Апостол Павел, понеже аз поради своята нищожност, отдавна затънах в ада. Говоря ви истината и зная какво казвам.  

  Но тук става дума за предателство. Затова, всеки свещенослужител (чуйте), който макар и веднъж да е имал документи, - как може Светият Дух да му разреши да служи? Не на всеки, разбирасе. Но трябва да дойде в РПЦ Царска Империя, която е приемница на Московския Патриархат, а не е някакво отделение. Ние сме чада на Руската Православна Църква. Ние сме се родили в нея. Но когато световната ерес настъпи, ние имаме пълно право, по всички Канони на Църквата, да кажем: не, ние се обединяваме и искаме да да пазим Чистотата Божия. 

  И понеже сме родени от тази Църква, ние сме нейни чада, и затова имаме пълно право да се обединим и да не допускаме при нас, никого. Това е Църквата. 

  Затова събрахме Поместен Събор, по всички закони на Църквата, който може да решава всякакви въпроси, които ние и решавахме. Затова, законите които произлязоха от събора са много важни и разбираеми за хората.  

  Ето такъв Съд за всички непоменаващи и поменаващи, и за тези, които всичките тези документи са взели, скоро Господ ще ви помага, приятели, да се избавите.  Мнозина ще разберат, че скоро в Света Рус, това няма да е нужно. Главното е, че всички които с попаднали в това положение, ще се молим, Господ да им облекчи страданията. 

  Обвиняват ме, че в Синода на Агафангел излязли хартии. Но те трябва да знаят, че не трябва никакви документи да ми изнасят, понеже те нямат никакво значение и авторитет за мене. Тези документи са еретически и можете да ги изхвърлите.  И Кирил Гундяев издава някакви документи. Но кой ще слуша слуги на антихриста? Вие разпространявате закони, които антихрист издава против мене. Аз вече ви говорих за това. 

  На мен не са ми нужни вашите синоди. Слава Тебе Господи, че аз никога не съм бил под никаква регистрация. А вие все продължавате да викате: "той не е наш, не е наш"! Разбирасе, че не съм ваш. И Господ не е ваш, понеже Той никога, с никакви номера не ходи. 
  Задайте си въпрос, има ли Господ номер? А вие - имате. Така че, Божии ли сте вие, или не, след като Бог ви е създал, без номер?  

  Затова трябва точно и ясно да разбираме тази ситуация, понеже този, когото Бог е запазил от всичко това, него вие проклиняте и клеветите постоянно и т.н.

   Затова всеки който върши това, на мен Бог ми е дал сила, всеки от вас да запомня. И всеки който се съединява със Светия Дух, знае за какво говоря..., понеже вие, чрез мене, нашия Бог хулите. Ето това вършите.

  Ние се стараем да излезем от системата, а вие се стараете да се прикривате зад системата, и се оплаквате на системата, от нас, и ни притискате. И много хора страдат и се мъчат от всичко това, понеже поради вас, и деца им отнемат, и т.н.

  Ето какви сте вие - слуги антихристови! И трябва да знаете, че поради ревност, вие защитавахте Бога с клевети, т.е. със сатанинско оръжие...      Извадка от: Бог открыл Свой Суд над Священством. вл. Зосима.
    https://www.youtube.com/watch?v=A6ohxTh4b8k&t=3119s
    Превод, Григор Симов

  ..............................................................
    А вие, какъв друг Православен Цар чакате, щом не приемате православния монах, изастрадал ревнител на вярата, Зосима, - Бижий Избранник (засвидетелстван от отроци), който страда, за отстъплението от вярата и за предаването на Христа, от еретика Патриарх Кирил и от Архиерейството на РПЦ МП? Вие знаете, че първата и главна задача на новия православен Руски цар, е да оправи Църквата, и чак след това, всичко друго.  И кой, според вас, по-добре от Владиката Зосима може да знае духовното състояние и проблемите в Църквата, ако не ги е изстрадал, като него, на гърба си?  Затова и, по Божий Промисъл, Владика Зосима, вече има пълното право, по всички църковни Канони, решително да разреши, уреди или отстрани всички главни църковни проблеми...

  Григор Симов  



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28357913
Постинги: 4299
Коментари: 7559
Гласове: 8247
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930